IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой всъщност е Бойко Борисов?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ландлорде, успя ли да отупаш някое палтè?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Че какво да си играят да искат откуп Милионите ги гепят направо сортирани в чувалчета
      Такааааааааааа, я сега да чуем за един конкретен случай. Кажи за един от Бойковата чета, взел дори едно чувалче. Хайде да те чуя. Искам факти. Ама конкретни факти и конкретни цифри. Щото аз за тройната коалиция мога да ти изредя 20 на момента.
      Хайде давай!

      Вижте и бате Бойко като Исус Христос:
      http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=886111
      Last edited by LANDLORD 31; 13.04.2012, 14:43.

      Коментар


      • LANDлумпенов, освен да предизвикваш смях и съжаление - друго не можеш да направиш с глупостите които се напиняш и драскаш!
        Ето един портрет за такива като теб.

        Истинският роб: Това е човек, който не е непременно окован, бит, измъчван и принуден да се подчинява под смъртна заплаха. Всъщност дори окованите и битите роби може да не са истински роби, ако в тях продължава да живее независимият дух и те търсят свободата си – тогава те не са напълно подчинени. Истинският роб е този, който сляпо и с удоволствие се придържа към правилата, модата и се изпълва със страх от идеята за независимост спрямо изградената или изграждащата се система. Истинските роби биха се сражавали и умирали, за да запазят реда, който ги поробва. Истинският роб не може да си представи живот, в който хората не са контролирани изкъсо.

        Фактите губят стойност: Най-лошият грях на роба не е непременно способността да не разбира истината, а способността да я вижда и да я разбира, но въпреки това да я отхвърля, защото е в противоречие с личните му самозаблуди. За роба съществува истина и свобода, но те не са полезни и изгодни за него. Лъжите движат света, а фактите са само средство за употреба според моментните желания или интереси.

        Вманиаченост по закона: Робската психика, колкото и понякога да е нелогична и невротична, все пак изисква известни основи, на които да се крепи. Такива основи например са законите в държавата. Тези закони могат да са в пълно противоречие с вродената съвест или морал, но тъй като робът вече не слуша вътрешния си разумен глас, противоречието не го притеснява особено. Ако се чудите защо съвременните тирани държат да обличат в букви ужасяващите си намерения, това е причината. Олигарсите много добре знаят, че законите предоставят на робите средства за рационализация, средства да оправдаят съучастието си в престъпленията на държавата. Все пак, ако някакъв охранен и кръвожаден елит насажда безумията си чрез закон, нямаме никакъв избор, освен да го слушаме и следваме, нали? Нали? Дали?

        Нуждата да те приемат: Робите търсят външен, а не вътрешен мир – дори когато този „мир“ залага на система, замислена да унищожава човека. Порочността на колективизма е в способността му да превръща жестокостите и ненормалното в нещо нормално. Докато робите се чувстват като част от машината и намират мястото си в групата, те не се интересуват какво прави тази машина с останалите. Обичайните аргумени са: „Трябва да живеем заедно и затова трябва да жертваме нашия егоистичен индивидуализъм за висшето благо…“ или: „Правителствата са, за да ни пазят, и трябва да правим всичко необходимо, за да улесняваме работата им“. Рядко се поставя въпросът дали системата е в хармония с Конституцията. Системата просто „е“, тя изпълнява нуждата на роба да бъде обгрижван и това е достатъчно за него. Противно на собствените си приказки за „общност“ и „висше благо“, колективистите в голяма степен са изключително себелюбиви. Те не подкрепят колективизма заради другите, а за да угодят на личните си нужди.

        Нуждата от контрол: Предполагам е иронично, но средностатистическият роб обича тиранията, защото му предоставя някаква сила, власт, вероятно за първи път в живота му. Това са хора, които са се чувствали слаби и неадекватни от детството си. Докато почтените хора се борят с несигурността, укрепвайки се физически и душевно, като усъвършенстват характера си, робите хващат лесния път и се присъединяват към бюрокрацията, като живеят на гърба на останалите и се ползват с привилегии. Чрез държавата всички ограничени хора, страхливците и глупаците имат възможността да „покажат кой е шефът“ и да си отмъстят за безсмисления си досегашен живот.

        Нуждата от одобрение: Жалък, но често срещан случай. Човек носи отговорност за себе си и се учи с времето кое адекватно служи на всеобхатните му нужди. Робите нямат енергията или мотивацията за това – те се допитват до разни авторитети как да живеят. Те приемат почти всичко на доверие, стига да идва от някакво изтъкнато име. Робите презират с отвращение тези, които следват собствения си разум, тези, които се бунтуват срещу шаблонното вървене с „общественото мнение“. Бунтът на личността е нещо омразно за конформистите, защото конформистите са част от естеството на системата и имат индивидуалност само в нейните граници. Когато нападаш системата, робите приемат тези нападки като към самите тях като „личности“.

        Нуждата от оправдание: Понякога не е достатъчно за определени хора да имат някакъв мироглед. Робите търсят одобрение за този мироглед на всеки ъгъл, дори този мироглед да е изкривен от замъглена логика. Те стигат дотам, че принуждават другите да се съгласяват с техния мироглед, така че да се чувстват по-сигурни в убежденията си. Нормално е хората да търсят други с подобни възгледи и идеали, но не е нормално и морално да използват държавния апарат като средство за сплашване и подчиняване на останалите, така че да могат да се чувстват по-уверени в нелепите си лекомислени философии. Робите искат свят без противоречия. Забавното е, че самите те създават много от противоречията по света.
        Аман от глупаци!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение




          6. Сигурност. Прекратяване на отвличанията с искания за откуп.
          Че какво да си играят да искат откуп Милионите ги гепят направо сортирани в чувалчета

          Коментар




          • УСПЕХИ

            1. Макроикономика. Запазване на относителна макроикономическа стабилност.

            2. Еврофондове. Известно отпушване на фондовете на ЕС.

            3. Магистрали. Успешно провеждане на конкурси за строеж на магистрали и бърз напредък по изграждането им.

            4. Образование. Частични реформи в образованието в посока по-голяма автономност на висшите училища (например премахването на ВАК).

            5. “Заменки”. Прекратяването на скандалните “заменки” на гори.

            6. Сигурност. Прекратяване на отвличанията с искания за откуп.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Висока чест защото :

              - Унищожи организираната престъпност в страната заедно с бате Цецо (вярно е, че отвратителни и тежки престъпления стават всеки ден, а хората по малките населени места са подложени на 24-часов брутален хъхряшки терор, но какво от това?)
              -Всеки ден или през ден отваря новопостроени обекти (поредните 100 метра магистрала или ремонтирана детска градина, построена преди 38 години)
              -Спря антибългарските проекти Бургас-Александруполис и Белене (след 20 години ще внасяме ток, но какво от това, важно е на руснаците да им е гадно).
              -Зарадва София с два лъча метро и форсира построяването на националните магистрали /тоест европеизира пътищата/ (вярно че пръвият лъч бе построен на 80% преди него, а вторият - на 38% но нищо)
              -Задържа фискалната стабилност в страната по време на бушуваща безпрецедентна криза в целия свят (с цената на тайнствено изчезнали 8 милиарда, завещани му от антибългарските предходни правителства).
              -Заедно с бате Росен създаде стратегия 2020, която ще изведе страната в средноевропейски величини в областта на науката, техниката, енергийната ефективност, културата, медицината и образованието (Ключово място в тази стратегия заемат размножаващите се като плъхове под щедрата ръка на Бате Бойко хъхряци, които ще превърнат брането на жица и жилезу, проституцията и търговия с чаавета в национален приоритет.
              Благодаря Бойко! (Покажи пълната некадърност на турските мекушави поробители в затриването на Българският народ)
              ...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Току що казаха по новините по БТВ, че премиера само за половин час е зарадвал хората от гр.Мадан за месеци напред. Освен това Той опроверга, че се е съюзил с Доган. За посещението му в Кърджали очаквайте в следващите емисии........
                Да се надяваме, че комунистите са си отишли завинаги. Тези адски изчадия продължават да крещят в предсмъртни агонини и тук във форума. Представям си изкривените им от злост лица заради отварящия се отново пъкъл който ги поглъща отново в недрата си. Бойко е новият Крали Марко!!!
                Абе, LANDлумпенов - а казаха ли по новините по БТВ да кажеш - беее-ее-ее-е

                1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

                Аман от глупаци!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Висока чест защото :

                  - Унищожи организираната престъпност в страната заедно с бате Цецо
                  -Всеки ден или през ден отваря новопостроени обекти
                  -Спря антибългарските проекти Бургас-Александруполис и Белене.
                  -Зарадва София с два лъча метро и форсира построяването на националните магистрали /тоест европеизира пътищата/
                  -Задържа фискалната стабилност в страната по време на бушуваща безпрецедентна криза в целия свят.
                  -Заедно с бате Росен създаде стратегия 2020, която ще изведе страната в средноевропейски величини в областта на науката, техниката, енергийната ефективност, културата, медицината и образованието.
                  Благодаря Бойко!

                  Коментар


                  • Висока чест защото :

                    - Унищожи организираната престъпност в страната заедно с бате Цецо
                    -Всеки ден или през ден отваря новопостроени обекти
                    -Спря антибългарските проекти Бургас-Александруполис и Белене.
                    -Зарадва София с два лъча метро и форсира построяването на националните магистрали /тоест европеизира пътищата/
                    -Задържа фискалната стабилност в страната по време на бушуваща безпрецедентна криза в целия свят.
                    -Заедно с бате Росен създаде стратегия 2020, която ще изведе страната в средноевропейски величини в областта на науката, техниката, енергийната ефективност, културата, медицината и образованието.
                    Благодаря Бойко!

                    Коментар


                    • Дуели, патаклами за "Бойковата чест" и за "Честта на Бойко".

                      Коментар


                      • Току що казаха по новините по БТВ, че премиера само за половин час е зарадвал хората от гр.Мадан за месеци напред. Освен това Той опроверга, че се е съюзил с Доган. За посещението му в Кърджали очаквайте в следващите емисии........
                        Да се надяваме, че комунистите са си отишли завинаги. Тези адски изчадия продължават да крещят в предсмъртни агонини и тук във форума. Представям си изкривените им от злост лица заради отварящия се отново пъкъл който ги поглъща отново в недрата си. Бойко е новият Крали Марко!!!

                        Коментар


                        • SEBULBA, добре ли плащат
                          за такова плюене

                          Коментар


                          • Хора, надявам се, че Ландлордов се бъзика !!! Няма такъв смях просто !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Освен това е далновиден като сляпа калинка! С отказа от Белене просто зачеркна България:

                              Четири европейски страни искат субсидии за ядрената енергетика

                              Четири европейски страни - Франция, Великобритания, Полша и Чехия - искат Европейският съюз да субсидира ядрената енергетика , както подпомага вятърната и слънчевата енергия, съобщава в. "Зюддойче цайтунг", цитиран от Франс прес.

                              Тези четири страни са изпратили писма до Брюксел преди неофициалната среща на министрите на енергетиката и околната среда идната седмица в Дания от 18 до 20 април, съобщава БТА.

                              Без да се съобразяват с решението на Германия да се откаже напълно от ядрената енергия до края на 2022 година, тези страни искат в бъдеще ядрените централи да бъдат смятани за технологии, които не отделят парникови емисии наравно с вятърната и слънчевата енергия, посочва изданието.
                              Ако тези четири страни успеят да наложат вижданията си, изграждането на ядрени централи и продажбата на ядрена енергия може да започне да се субсидира, отбелязва "Зюддойче цайтунг".

                              Коментар


                              • Темите за Борисов не само в този форум са винаги с голям интерес и винаги са пълни с големи разправии и караници.

                                Това се дължи на факта, че народа е прост до самозабрава иначе да е вденал, че още с идването си Борисов му замрази пенсиите и заплатите даже ги намали.

                                Казал съм ви най-простия народ на земята сме.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                                Коментар

                                Working...
                                X