Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеда бе и отвън се краде ..но основните кражби са тука .... само един пример - автопарка в България ..аз съм свидетел на учудването на мой познат чужденец когато ми дойде на гости , човек от бяла държава , бизнесмен и когато го посрещнах на летището и тръгнахме към хотела , след 1-2 км ченето му беше увиснало....
Българин с 100К би си купил такава кола на лизинг за да се покаже. Доста често съм го виждал. Спомням си един счетоводител ми обясняваше че половината му клиенти са такива.
@Supertrader - много си прав. Хората които са в "кухнята на незаконните пари" знаят как да си опичат манджата. Парите отиват навън и ако евентуално се върнат са добре изчистени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗаблуждаваш се , краде се отвън и то доста безцеремонно. Дори се плаща за да ни се тиражира версията за кражбите вътре на медиите. Така хората вярват в края на тунела , че съществува светлината.Има богати държави , няма заслужено богатство и на всяко богатство за да го има , някъде се създава бедност и то от там е отнето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧервените са толкова изнервени, че снощи били напуснали парламента!
Явно вече си представят как витошката яка и куп предприятия ще се окажат незаконно придобити и отнети в полза на държавата..ХаХа Ха Ха
Коментар
-
LANDLORD 31
Много е сложно да работи подобен закон полезно , освен това той означава още повече пари на вън. Т.е. подобен закон ще има антивъзтановителен и потапяш още повече икономиката ефект. Хубаво е да сме реалисти , някой си съмнително забогатял и наистина е справедливо да му отнемат краденото..обаче така ще се получи че той ще го изнесе навън , а което не може ще го заложи тук по документи на банки и те ще трябва да загубят ако му се прибере , а не той.
Положението на икономиката е достатъчно трагично , за да се занимават с подобни закони. Това е като данъка за финансовите транзакции , вкарват го и те почват да се извършват където няма такъв данък.Ефекта му би бил 100% отрицателен.
Такъв закон биха приели хора лобиращи за швейцарските банкери , той би им донесъл едни милирди от България.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧервените са толкова изнервени, че снощи били напуснали парламента!
Явно вече си представят как витошката яка и куп предприятия ще се окажат незаконно придобити и отнети в полза на държавата..ХаХа Ха Ха
Виж потенциални жертви според мен ще има. Българина е доста немърлив, да не кажа често неграмотен счетоводно. Гурбетчии и техните роднини тук, дребни търговци, хора на свободна професия (каквато практикувах и аз доста време). Току виж и ти от landlord си станал на tenant
Шегата настрана, след толкова години наблюдаване на КПД-то на власста, се очудвам че още някой вярва на политик. Мноооого рядко се гласуват неща, които после са излезли сполучливи. Хубаво е да се гледа и най-лошата интерпретация на закона, защото точно тя може да е реалната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеКой е бойко борисов? - кошмара на червените боклуци. Сега като приемат закона за конфискацията и ще стане много интересно - хахахахаха
Коментар
-
йосиф
Заблуждаваш се , краде се отвън и то доста безцеремонно. Дори се плаща за да ни се тиражира версията за кражбите вътре на медиите. Така хората вярват в края на тунела , че съществува светлината.Има богати държави , няма заслужено богатство и на всяко богатство за да го има , някъде се създава бедност и то от там е отнето.Last edited by supertrader; 27.04.2012, 01:24.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+10!
За да постигнеш нещо не е нужно да се бориш за него, а просто да го.... забравиш!
Желанието е най-големият враг на човека и води единствено до едно ... до страдание! Отхвърли желанието, приеми действителността такава каквато е, не се бори и не хаби енергия, и ще видиш как ще получиш това което искаш!
Бъдете здрави, всички!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИзключително умен въпрос.
Разбира се чадо безбожно ако аз не мога да отговоря тогава кой.
Аз не се боря аз вече само констатирам. Преди се борех сега не съм толкова наивен.
За да постигнеш нещо не е нужно да се бориш за него, а просто да го.... забравиш!
Желанието е най-големият враг на човека и води единствено до едно ... до страдание! Отхвърли желанието, приеми действителността такава каквато е, не се бори и не хаби енергия, и ще видиш как ще получиш това което искаш!
Бъдете здрави, всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПреди се борех сега не съм толкова наивен.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеСимов , симов ... защо така сте оглупели не знам, но все си задавам въпроса нещастници като тебе за какво точно се борите ...
Разбира се чадо безбожно ако аз не мога да отговоря тогава кой.
Аз не се боря аз вече само констатирам. Преди се борех сега не съм толкова наивен.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеГовори ми мръсно, така ми харесва.
Коментар
Коментар