Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака само се излагаш , Бойко дори при наличие на желание не би могъл да спре краденето. Тази държава не я крадат отвътре , крадат я и я използват отвън..доят я като крава.Ние в България не можем да си сложим политик, който плътно да зцащитава нашите интереси , ако се появи някой който си го позволи - ТЕ веднага , ще го ликвидират !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака само се излагаш , Бойко дори при наличие на желание не би могъл да спре краденето. Тази държава не я крадат отвътре , крадат я и я използват отвън..доят я като крава.Ние в България не можем да си сложим политик, който плътно да зцащитава нашите интереси , ако се появи някой който си го позволи - ТЕ веднага , ще го ликвидират !
Как си представяте един човек да защитава, угажда, и прави щастливи всеки един от 7 и кусур милиона!?? Е, няма такъв, или би имало ако той самият има свръх естествени заложби и умения, но уви! И както казваш, дори и да се намери такъв, който на пръв поглед би успял, то нему не би му се дало шанс, т.е. най-вероятно би му се пречило както отвън така и отвътре...
В тоя ред на мисли, браво на патрона на темата, че поне донякъде се опитва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАбе пайтак нещастатен, Бойко е машата на Октопода в тая държава, още ли не си го проумял с тъпата си милиционерска кратуна ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМММ с ласкателства знаеш, че ще стигнеш далеч.
Веднага вадим компроматите. Така и не разбрахте, че като напиша коментар аз съм подготвен с отговора.
.
Коментар
-
йосиф
Така само се излагаш , Бойко дори при наличие на желание не би могъл да спре краденето. Тази държава не я крадат отвътре , крадат я и я използват отвън..доят я като крава.Ние в България не можем да си сложим политик, който плътно да зцащитава нашите интереси , ако се появи някой който си го позволи - ТЕ веднага , ще го ликвидират !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМММ с ласкателства знаеш, че ще стигнеш далеч.
Веднага вадим компроматите. Така и не разбрахте, че като напиша коментар аз съм подготвен с отговора.
Треньорът на Б. Борисов май 2010
Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.
- Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател – Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце – тука аз мога ли да не играя… Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи…“ И аз го питам: „Абе, пич, страх ли те е, какво?“ „Ми аз предпочитам, такова…“ „Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София.“ И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.
Случая с Дамбовците и запорите мина и замина. Щото наш устатник знае, че ако много се заиграе и цялата му умрела охрана не мож го спаси от Дамбовците.
Тъй, че той лови дребните рибета да си прави имидж но големи риби не смее щото си пази кожицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДоколкото разбрах имуществото няма да се отнема преди присъда а ще се запорира. Иначе оди го търси в ЮАР..... Примери всякакви
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети хапльо поне направи ли си труда да прочетеш закона .. или много държиш комунетата да си запазят заграбеното ... Да възможно е и да изгори някоя нещастна душица , но за да се излекува нашето болно от смръдльовци като тебе общество трябва да мине стъргата .... Левако 20 г. ни грабят всякакви идиоти и най-после се появи светлина в тунела и вие продължавате да вярвате на станишевци , догановци , гоцета и подобни отрепки ...Бойко може и да е крив , но им бръкна в задниците на всички мазни плъхове и сега квичат като заклани ..Сега се сетиха плъховете да защитават обикновения човек..но не разбирам защо се заблуждавате ,че кутевци , мая маноловки , станишевци го правят от грижа за вас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНали ти е ясно, че подобен закон ще бъде върнат от Конституционния съд, защото не зачита конституционното право на частна собственост. А и в правото съществува презумцията "невинен до доказване на противното" Как ще отнемаш имуществото на неосъдени, т.е. недоказани престъпници? Или пущаме наказателни шпицкоманди за репресии срещу неудобни за мутромилиционерската хунта?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogersСега като приемат закона за конфискацията и ще стане много интересно - хахахахаха
Ще вземем също и баМката на Цветелина. Щото не може да докаже как стана собственик на СиБанк. С какви пари?
И Бойко ще отръскаме. То всъщност като вземем на Цветето бамката.... там са парите и на Тиквата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети хапльо поне направи ли си труда да прочетеш закона .. или много държиш комунетата да си запазят заграбеното ... Да възможно е и да изгори някоя нещастна душица , но за да се излекува нашето болно от смръдльовци като тебе общество трябва да мине стъргата .... Левако 20 г. ни грабят всякакви идиоти и най-после се появи светлина в тунела и вие продължавате да вярвате на станишевци , догановци , гоцета и подобни отрепки ...Бойко може и да е крив , но им бръкна в задниците на всички мазни плъхове и сега квичат като заклани ..Сега се сетиха плъховете да защитават обикновения човек..но не разбирам защо се заблуждавате ,че кутевци , мая маноловки , станишевци го правят от грижа за вас....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Каква тоалетна хортия ползвате Борисов? Ами никаква около мен е пълно с гъзоблизци!
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениесимов всяко друго малоумно твое мнение бих приел с пренебрежение , но да кажеш че е страхливец , явно много кал седи под черепа ти .... гномчетата им се иска великана да е като тях и за това хвърлят жлъч наляво и надясно... но само демонстрираш що за червей си ...
Треньорът на Б. Борисов май 2010
Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.
- Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател – Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце – тука аз мога ли да не играя… Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи…“ И аз го питам: „Абе, пич, страх ли те е, какво?“ „Ми аз предпочитам, такова…“ „Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София.“ И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.
Случая с Дамбовците и запорите мина и замина. Щото наш устатник знае, че ако много се заиграе и цялата му умрела охрана не мож го спаси от Дамбовците.
Тъй, че той лови дребните рибета да си прави имидж но големи риби не смее щото си пази кожицата.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНали ти е ясно, че подобен закон ще бъде върнат от Конституционния съд, защото не зачита конституционното право на частна собственост. А и в правото съществува презумцията "невинен до доказване на противното" Как ще отнемаш имуществото на неосъдени, т.е. недоказани престъпници? Или пущаме наказателни шпицкоманди за репресии срещу неудобни за мутромилиционерската хунта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКато я гледах тази червена устата юристка Мая Манолова:Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар