Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Йосифе,Работодател ви /ми/е държавата. В близките 20 години и при Костов и при Царя и при Станишеф всяка година се увеличаваха пенсии и заплати и майчински и пари за безработица. Това показва че Премиера не се справя щом не може а отупа 5 милиарда резерв за нула време. Щом Костов след кризата 1996/7 можеше да компенсира доходи и пенсии а сегашното величие НЕ?
Защо има спад в производството ... НАЛИ ДЯНКОВ обяви три пъти че сме излезнали от кризата....
Колко е безработицата в САЩ -8,3
Колко е в Германия-8,2
Колко е в северните страни....
Коя е страната в която безработицата расте най много ... БГ...?
Аз обичам захарен памук и розиви очила. Какво искаш за тях...
а това с "опуканите" 5 милиарда са приказки на позитановци - би ли ми казал как точно ги опука тези 5 милиарда - изяде ли ги , открадна ли ги раздаде ги на приятели ли...
а м/у другото държавата точно на мен не ми е работодател....така че тези глупости ,че тя трябва да ми вдига заплатата си ги говорете с другите чиновници....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Йосифе....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеето за това си лумпен.. харесваш всеки който ОБЕЩАВА... и аз мога да ти обещая каквото си пожелаеш.... странни сте ми хора които 22 г. продължавате да имате социалистическо мислене...[COLOR="Red"]заплатите монти се увеличават от работодателя , а не от държавата[/COLOR]..пенсиите се увеличават ако има възможност за това ..не може да има спад в производството , увеличаване на безработицата и криза , а пенсиите да растат ... а ти пак си чети обещанията на когото си искаш и колкото си искаш...и за финал ето и моето ОБЕЩАНИЕ .. на всеки от вас лумпените ще ви купя захарен памук и розови очила..може и на лични да ме потърсите...офертата е валидна до края на месец април....
Защо има спад в производството ... НАЛИ ДЯНКОВ обяви три пъти че сме излезнали от кризата....
Колко е безработицата в САЩ -8,3
Колко е в Германия-8,2
Колко е в северните страни....
Коя е страната в която безработицата расте най много ... БГ...?
Аз обичам захарен памук и розиви очила. Какво искаш за тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак си преставяш лобитата на големите от ЕС и Борисов с дребнните си игрички за купуване на избори....
И басчета за изборите по-добре не хващай щото е невъзможно ГЕРБ да не спечели.
Тая държава вече е чиста частна собственост на субекта Борисов ако още не сте разбрали.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБорисов е пътник. Искаш ли едно басче.
Почват да падат величията ..... Берлускони ,Саркузи ,Меркел....
Станишев например е много близък с французина, който го гласят за президент ,има силни връзки в ЕС парламента и в комисиите и с републиканците в Щатите ......
Сегашният крепач УСА Посланика им вече е пътник точно по тези причини...играе само от едната страна а това е вредно за политиката на Чичо САМ... ....
Сините този път ще изядат очите на ЕНП заради Борисов...Как си преставяш лобитата на големите от ЕС и Борисов с дребнните си игрички за купуване на избори....
баб ми казваше ..гладна кокошка просо сънува .. та и твоята логика такава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа съжаление си прав.
И аз настоятелно съветвам моите синове да емигрират. Тази държава няма бъдеще. Един ден от тук ще избягат и мангалите, след като окрадат всичко.
И ще останат да мизерстват само идиотите гласували през 2009 за Тиквата. Така им се пада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам, всичките който са против ГЕРБ и обещават увеличение на заплати и пенсии , за детски и майчинство ,за работни места ,за намаляване на битовата престъпност и обезлюдяването на селата, за решаването на проблема с циганите,за АЕЦ ...Карам по ред Сините , Кунева, Станишев , Архонта и т.н. трябва да им прочета поне обещанията ....
За можоритарно ще гласувам за червен кандидат за да не ми отиде гласа напразно.
Няма да гласувам за Първанов и Доган защото могат /ще станат маши с Борисов/Лудото Яне и Сидеров и сина му... .
Доволен ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение,
ГЕРБ ПЕЧЕЛИ още от сега мога да го каза със 100% сигурност.
И аз настоятелно съветвам моите синове да емигрират. Тази държава няма бъдеще. Един ден от тук ще избягат и мангалите, след като окрадат всичко.
И ще останат да мизерстват само идиотите гласували през 2009 за Тиквата. Така им се пада!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВсичко това е много хубаво Монти но няма никакво значение за кого ще се гласува.
Дали после ще има скандали може и да има и то големи но, че печелят изборите ние с Борисов добре си знаем, че е така.
Почват да падат величията ..... Берлускони ,Саркузи ,Меркел....
Станишев например е много близък с французина, който го гласят за президент ,има силни връзки в ЕС парламента и в комисиите и с републиканците в Щатите ......
Сегашният крепач УСА Посланика им вече е пътник точно по тези причини...играе само от едната страна а това е вредно за политиката на Чичо САМ... ....
Сините този път ще изядат очите на ЕНП заради Борисов...Как си преставяш лобитата на големите от ЕС и Борисов с дребнните си игрички за купуване на избори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам, всичките който са против ГЕРБ и обещават увеличение на заплати и пенсии , за детски и майчинство ,за работни места ,за намаляване на битовата престъпност и обезлюдяването на селата, за решаването на проблема с циганите,за АЕЦ ...Карам по ред Сините , Кунева, Станишев , Архонта и т.н. трябва да им прочета поне обещанията ....
Няма да гласувам за Първанов и Доган защото могат /ще станат маши с Борисов/Лудото Яне и Сидеров и сина му... .
Доволен ли си.
Дали после ще има скандали може и да има и то големи но, че печелят изборите ние с Борисов добре си знаем, че е така.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеостаналите 80 % барабар с тебе за кого ще гласувате....имаш ли си фаворит вече .. я кажи
Доволен ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениев
Та общо 20 % електорат за Борисов.....не повече .... засега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНачи трябва да ви кажа тези с които съм разговарял ама много се дразнят от това, че в Гърция въпреки уж фалита им са взели бонуси а тук бонуси взимат само по-върховете на сектата от Гербаджий.
За три години армията прави второ съкращение ,никави бонуси/освен това което се отмени за хеликоптерите при вече направени атстации и списъци/ и се чувстват втора категория...Всички ще гласуват анти ГЕРБ...да кажем 90%
Полицията- Разделянето на чантаджии и външни на бопаджии и обикновени патрулни на младши и старши . Бонуси по 100 лв и никакви увеличения на заплати
70 % антиГЕРБ....
Прокуратурата. Псуват за принизяване на прокурора до прост помощник на дознателя и следователя. За това че трябва да работят по поръчки ....
Не казват за кой ще гласуват но и това е ясно...
Държавен апарат в министерства.
Ами добре са си горните етажи/бонуси ,еврофондове/ другите се правнят на лоялни ама само в работата...50 %
Администрация в общини - изключително слабо платена и освен верните тройка до кмета останалите гласуват над 80 %
Безработни --- 100% против
Пенсионери 80 %
Среден бизнес- 30 % против
дребен бизнес -60 % против
Работничестка класа- 40 % против
Та общо 20 % електорат за Борисов.....не повече .... засега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНяма по-голям търтей от Борисов от 97-ма година до ден днешен. Първо живя на гърба на резервите трупани от три предишни управления. Сега ще живее на гърба на заемите с които ще набутва държавата за напред.
Абсолютно нищо не е натрупал търтея през живота си а иначе харчи парите на предишните управления за магистрали щото не ги е трупал той. Магистралите се правят изцяло с пари от бюджета 20% директно и 80% от ЕС като се плащаха 870 милиона лева на година членски внос към ЕС.
Коментар
Коментар