IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой всъщност е Бойко Борисов?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Жан беше с връзани ръце и надали имаше реалната власт.
    На Доган му дали 1 000 000 000... а колко открадна любовницата на борисов още в първите месеци на неговата власт?.....
    Импе да им припомним още един факт относно този хонорар.
    Боко Борисов прехвърли собствеността на Горубсо Мадан, на същата фирма на Доган, която му даде прословутия хонорар. Боко и Доган винаги са играли в един отбор.
    А лично Боко официално е благодарил и е изказвал признателност на Доган, че го е направил "генерал-лейтенант".
    Тези и други факти, услужливо се "забравят" от фенките на Боко
    Last edited by ST; 16.04.2012, 14:51.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Жан беше с връзани ръце и надали имаше реалната власт.
      На Доган му дали 1 000 000 000... а колко открадна любовницата на борисов още в първите месеци на неговата власт? Дали не е 1000 пъти по толкова? .
      ами ако доги е откраднал един МИЛИАРД...Бориславова умножено по 1 000 е цялата пара на България за 12-15 г... много се изсили пич .Или за тебе милиони , милиарди и трилиони си е някакви джобни парици.... А би ли казал откъде Бориславова точно ги открадна тези колосални суми .... императоре , императоре и ти полудя братче ..заради Меком ли или заради друго инвестиционно попадение не знам , но не си добре пич...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1329106


        Гърците посрещнаха Великден с бонуси, въпреки кризата
        Публикувана: Понеделник, 16-ти Април 2012, автор(и): 24 часа онлайн; прочитания: 1351; коментари: 11

        Начи трябва да ви кажа тези с които съм разговарял ама много се дразнят от това, че в Гърция въпреки уж фалита им са взели бонуси а тук бонуси взимат само по-върховете на сектата от Гербаджий.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

        Коментар


        • http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1329106


          Гърците посрещнаха Великден с бонуси, въпреки кризата
          Публикувана: Понеделник, 16-ти Април 2012, автор(и): 24 часа онлайн; прочитания: 1351; коментари: 11


          Гигов ,
          вместо да опонирате на няколкото борисоФчета/непрекъснато намаляващи/ тук за Оловото и Мадан. Обърнета на лъжата за Фалиралата Гърция ,Португалия ,Испания и Италия и стабилната България....
          Нарушаваните закогони за швейцарското правило и пенсиите ,за инфлацията ,за бензина и парнота ,за безрабитицата . За опосканият резерв , за здравната каса ,за сребърният фонд ,за новият дълг ,за Беляне и милиардите левове хвърлени на вятъра ,за детските ,за демограйският сриф ,за мангалите и ГЕРБ ,за турците и ГЕРБ .... за контрабантните канали. За това кой са спонсорите на ГЕРБ ..
          Ами всички по предишни правителства са по добри от сегашните...
          Заплатите всяка година от 1991 до 2009 са индексирани с по 10 % , пенсиите също...
          Детските също....
          Безрабитицата е намалявала до сега и идването на Дянков...
          Симов казва следното..магистрали . И на мен имаше няколко отговора от рода за магистралите че строели и били кратки и еФтивни , аз сега им отговарям следното ами вземи ме до Бургас това лято като ти е толкова изгодно и десет пъти ще ти правя компания и узото е от мен ....Да знаеш още никой не ми е обещал за лятото не се връзва на узо и риБка при този бензин ...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
            Ами Симов вижте се с Гигов какви глупости пишете.Напишете нещо с логика и факти.

            До тука сте "слаб две".Както ви оценяваха в тоталитаризма.
            Ти много не се обаждай щото твойта оценка не е 0 ами е -273,15 или пълна нула.
            Last edited by msimov; 16.04.2012, 14:28.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

            Коментар


            • Няма по-голям търтей от Борисов от 97-ма година до ден днешен. Първо живя на гърба на резервите трупани от три предишни управления. Сега ще живее на гърба на заемите с които ще набутва държавата за напред.

              Абсолютно нищо не е натрупал търтея през живота си а иначе харчи парите на предишните управления за магистрали щото не ги е трупал той. Магистралите се правят изцяло с пари от бюджета 20% директно и 80% от ЕС като се плащаха 870 милиона лева на година членски внос към ЕС.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                То е ясно, че за Борисовците думите народ и държава не съществуват.

                При Борисов има само партията и партийците всичко останало е кучета го яли.

                Герб не е нищо повече от една секта.
                Ами Симов вижте се с Гигов какви глупости пишете.Напишете нещо с логика и факти.

                До тука сте "слаб две".Както ви оценяваха в тоталитаризма.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ти на Луната ли живееш? Или се опитваш да си оправдаеш ника?

                  ]

                  Не бе, просто много ми дойде цифрата, като знам колко автомобили има долу-горе и как хората не дават пари за годишна винетка. Ама то било за 4 години

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Пак нищо не ти се разбира. Казах ти преди, когато се подвизаваше с ник SoKoLoV да отидеш и да удариш два шамара на госпожата, която ти е преподавала по български език. На нищо не те е научила.
                    А сега Въглещаря, ако искаш мога да те взема на работа при нас. За въглищар естествено. Обикновено наемаме мангали, ама като те гледам ума и образованието ти са точно колкото на мангалите, така че и ти ще станеш.
                    С две думи за такива елементарни душици като твоята.

                    Няма как да си поляризиран и да говориш за политика. Какво си тръгнал да доказваш, знаеш ли въобще.Глупав военен си и си оставаш такъв.Това е.

                    Разбра ли го това??????Ето написах ти го като за олигофрен.

                    Коментар


                    • БОЙКО БОРИСОВ: Изключително важна точка. Знаете, че при отказа на тройната коалиция да строи атомна централа Белене, с това, че се размотавала умишлено – да мине периодът, да дойдем ние – без договор, без цена, без компания, която да го строи, всичко са прехвърляли към „НЕК”, задължили са „НЕК”, „НЕК” е направила плащанията и затова те имат наглостта сега – Овчаров да пита кой фалира „НЕК”. Те го фалираха, с всичките тези заеми. Мисля, че взетото решение да отиде реакторът в седми блок на Козлодуй – чухте мотивите на министъра – е едно правилно решение. Така че, по тема „Белене” понеже участвате в някои предавания, казвате: темата „Белене” не е идвала при нас като продължение, просто имаше отказ да се строи „Белене”. Ние дойдохме, когато финансово-икономическата криза бушуваше, бюджетът беше с половин милиард под нулата, 20 милиарда никой няма откъде да изкара, и 15 да е, 10 да е. Вие виждате, самият факт, че поради липсата на договор, поради липсата на цена, представяте ли си така да си говорят финансови министри в Европа: „плюс – минус 1, 2, 3, 5 милиарда”. Това и в Гърция сигурно не са го правили. Дали е 6, дали е 5. Просто всеки, който излезе и си каже някаква цифра, той за него си е прав – 5, 6, 7, 8. Това е, което всъщност те умишлено са направили, за да не се строи.

                      Така че, дори и вотът, който разбрах, че са пуснали, на него трябва да се задава само един въпрос: „За какво говорите? Дайте да ви видим договора с цената и компанията, която го строи.” Другото после ще го говорим. Въпросът е – и тези, които ще ходят там, е: „Дайте си договора с компанията, която ще го строи, дайте цената, да я видим. Договора дайте.” – Ама: „Нямаме договор!” – „Ние ли да ви направим договор? Защо ние да правим договор? Дайте договора!” Искате го: „Дайте договора!” Казвате, че сме спрели „Белене”. Дайте договора, че вие го правите!” Защото не е коректно към RWE, хората бяха максимално коректни на разговора тогава и казаха защо напускат. Нали сами разбирате, че, да речем, тези 500 милиона от ПАРИБА, които са изхарчили на три транша през АТОМСТРОЙЕКСПОРТ отива на тогавашната обща компания на пасива, те ще ги връщат.

                      Така че по темата първо ги питате как се казват. – „Сергей Станишев”. – Много добре. „Дайте договора Ви от 2006 г., който сте подписали за Атомна централа „Белене”. „Добър ден. Вие как се казвате?” – „Овчаров” – „Чудесно. Дайте, ако обичате, ИПС контракта, с който вие сте определили цена, електропреносна система, ескалация, за да видим какво сме спрели. Дайте го.” – „Ама ние бяхме договорили под 4 милиарда.” – Това е лъжа. Кириенко излезе пред Министерски съвет и каза, че това е лъжа. Тогава са се разбрали, образно казано, не искаше да го каже, че ще хвърлят прах в очите на хората временно, докато вече се уговорят, че ще е над 6 милиарда. Това е. Така започвате и така свършвате. Няма тема „Белене”. Те не са желали да строят „Белене”, те не са подписвали документите за „Белене” и просто няма смисъл да си го повтаряме непрекъснато. Това е губене на енергия.

                      Щели да правят референдум. Ние имахме право да говорим за референдум с новия президент. Десет години Първанов е президент. Десет години! Защо не е организирал референдум. От 2006 до 2009 година – червен президент, червен премиер, червен председател на Народното събрание – защо не направиха референдум за „Белене”? Хем не са правили договор, хем не са правили референдум. Просто аз съм убеден, че и техните избиратели като слушат и виждат, но трябва да им се повтаря, трябва да се повтаря, защото те почват да градят своята позиция от това, че все едно е имало „Белене”. Не, то няма нито договор, нито ИПС контракт има; има един гьол. Това е. Имало е интерес от други държави за „Белене”, но това е една цялостна схема, която те прекрасно си знаят.

                      Приемаме точката!

                      БОЙКО БОРИСОВ:
                      Аз съм българче
                      българин да се наричам -
                      първа радост е за мене.
                      Аман от глупаци!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Гигов,
                        И Банев и Захариев и Бориславова заслужават да си идат както много преди тях.
                        Ако начина на Борисов е успешен -добре.
                        Тук в тази тема единственото което ме интересува кога ще си отиде Борисов и дано е по скоро. ... Защото че изгонил Банев или Захариев нерешава проблема. Проблема е в Борисов защото не може да изгони Лукойл или Марица 2 или ЧЕЗ ,Топлофикация София ,или здравната каса и болните в РБ ,пенсионерите и циганите .....примерно.
                        Не може да даде на всички ... а че дал на едни това му е най голямата грешка а на другите те да не са от Тамбукту и кой е той да решава на кой да даде и на кой да не даде..........
                        В никой случай не твърдя, че Захариев и Банев са коректни бизнесмени. Напротив, те не са такива.
                        Но в никакъв случай не мога да приема държавата (разбирай разбойника Борисов) със сила и заплахи да отнемат бизнеса от един човек и да го подаряват на друг. При това действат незаконно. Както сам Борисов призна.

                        А какво ще е отражението и какви сигнали даваме към чуждестранните, към почтените чуждестранни, инвеститори направо не ми се мисли.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Тва 40 мио за какво бре? Те винетките трябва да са на такава обща стойност??? Няма как да са 40 мио.
                          Ти на Луната ли живееш? Или се опитваш да си оправдаеш ника?

                          Ето:
                          Първоначално изпратено от Дневник

                          Три фирми участват в търга за разпространение на винетки


                          Три фирми са подали оферти в търга за разпространение на винетки. Това са държавната компания "Български пощи", консорциум "Лукойл - Холдинг Пътища" и обединението между СИБанк и ВИП Секюрити - "Разпространение на винетни стикери", съобщиха от агенция "Пътна инфраструктура". Надявам се на голяма конкуренция в търга, като ще дадем разпространението на стикерите на три, четири оператора, за да се покрие максимално страната, каза преди около месец министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев.
                          Първоначално изпратено от Дневник
                          Пътната агенция дава 40 млн. лв. за разпространение на винетките

                          Национална агенция "Пътна инфраструктура" (НАПИ) търси разпространител на винетните стикери през следващите четири години, показва справка в регистъра за обществените поръчки. Минималната стойност на услугата е 40 млн. лв. за целия период,
                          Забелязваш ли? МИНИМАЛНАТА стойност е 40 млн. Докато изтече този четригодишен период, да не стане СТО милиона?

                          Първоначално изпратено от Economynews
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Бащицата наш за къде сме без него.

                            Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                            Думата "НАРОД" е прекалено обобщено понятие както и "държава".
                            Тези две понятия не съществуват, а постоянно ги повтаряте.
                            То е ясно, че за Борисовците думите народ и държава не съществуват.

                            При Борисов има само партията и партийците всичко останало е кучета го яли.

                            Герб не е нищо повече от една секта.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                              Само в 4-ри изречения изразяваш толкова заключения и изводи които няма как да мислиш или измислиш дори.Генерални пак.Поляризирани.

                              ХЯХХЯХЯХЯХЯХХЯХ

                              Може ли такъв лек типаж да ми дава мнения за неща които даже не разбира.
                              Гигов та ти си срам и си точно тази извадка на Симов "простата".хахаха

                              И това не е базик, а реалността. А сега се смей на горните си глупсоти.Тъп си и нагъл чак.

                              Диагноза за такива теми и такива типажи винаги.
                              Пак нищо не ти се разбира. Казах ти преди, когато се подвизаваше с ник SoKoLoV да отидеш и да удариш два шамара на госпожата, която ти е преподавала по български език. На нищо не те е научила.
                              А сега Въглещаря, ако искаш мога да те взема на работа при нас. За въглищар естествено. Обикновено наемаме мангали, ама като те гледам ума и образованието ти са точно колкото на мангалите, така че и ти ще станеш.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Кой всъщност е Бойко Борисов?
                                Най добре го попитайте лично той би трябвало да знае

                                Коментар

                                Working...
                                X