If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де Вие защо сте 4 години на власт, когато нищо не се променя. За да лапате бонусите ли. Надминахте и комунистите по лъжи и мизерия. Скапахте и БОРСАТА
Хващам се и още сега....
От 10 години съм РИК/ОИК/ и съм правил проверки на 50 % от комисиите и всички случай сме броили всички бюлетини . ...
Мнението ми е в.. София е невъзможно за голяма измама..... Всяка СИК има по седем ,осем членове и по най малко петима застъпници от различни партии...
Подписите трябва да отговарят на бюлетините и се изравняват бройките а ако има повече нередовни вече се решава казуса на място от комисията но не се формализира . Защото един да се опъне и става мазало от няколко часа всички да стоят при тази лудница...
Купуването е с пари давани на ръка за уж застъпници ,за членове на комисии до 12 в секция ,на цигани и т.н. ,на симпатизанти за концерти ,винетки ,паркинг места ,футболни мачове ,екскурзии ......
Монти има си начини. Нали хората се оплакваха на места, че са глясували повече хора от колкото има у самия град.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
кирчо извади една такава табличка от 2008 г. например за да сравним...също така от 1990 , 1995 , 2000 и 2004 също... за да видим как е било тогава ..
иначе и ти като другите будали говориш безсмислици....
Захариел лично го каза по ТВ че е дал 8 К в лева спонсорски на ГЕРБ....
Имам познати и приятели в ГЕРБ София даже и общински координатор в провинцията и даже се хвалеха че могат да дадат" премии " на апарата и симпатизантите за изборите.... . Хора като хора искат си свойто и когато не им се дава и почват да работят на ръба на закона.... За мен Гербаджиите не са виновни защото търсят реализация а са виновни малките борисоФчетата с арогантността си , нарцисизма , лъжата и фълшивото его и става вредно за обществото ....
аха сега разбирам...цели 8 000 лева дал...голяма пара е това Ши знаИш .... предполагам тези твои приятели от Герб вече не са ти приятели нали....
а това поседното за мен ли се отнася ..аз ли съм малко борисофче с арогантно поведение , нарцисизъм , лъжа , фалшиво его и вреден за обществото.... А ти с кухата си лейка си страшно полезен за обществото.... ох защо броя на глупаците така нараства последно време не разбирам
Да бе, ама нито Станишев, нито Доган, нито царя, са имали обща фирма с Алексей Петров! Съдружник на Алексей е бил само Бойко Борисов! Та какъв общ бизнес са имали Алексей Петров и Бойко Борисов, Та да създадат обща фирма , А? [U][SIZE="5"]Как така любимия вожд се оказа официален съдружник на "Главата на Октопода", А?
Това си е чиста червена пропаганда, както се и вижда от твоя пост
Имали са една фиективна фирма, която никога не е развивала дейност. Дребнаво комунистическо заяждане
Но много по-важното е следното : Бойко Борисов не се поколеба не само да свали от власт Тройната Коалиция, но и за постави нейните бандити в затвора, дори и да са били негови лични познати. Никой друг политик не се осмели да извърши тази смела постъпка
Досадно е да се спори с обслужващ червен персонал. Дори в оплюванията им липсват интелигентност и кураж.
Затова ще ти повторя ясно:
БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ! РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ! ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА ТЯХ С УВАЖЕНИЕ! ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
аха значи и ти си намазал филийката ..е защо плачеш тогава... а иначе ти със Захариев ли беше когато ги раздаваха или така си "чул".....
и сега последно пак не разбрах как са ставали фалшификациите...ако не знаеш кажи да не питам повече
Захариел лично го каза по ТВ че е дал 8 К в лева спонсорски на ГЕРБ....
Имам познати и приятели в ГЕРБ София даже и общински координатор в провинцията и даже се хвалеха че могат да дадат" премии " на апарата и симпатизантите за изборите.... . Хора като хора искат си свойто и когато не им се дава и почват да работят на ръба на закона.... За мен Гербаджиите не са виновни защото търсят реализация а са виновни малките борисоФчетата с арогантността си , нарцисизма , лъжата и фълшивото его и става вредно за обществото ....
На последните го практикуваха най много Гербаджиите.... плюс 70 лв и 15 за спечелил кмет..
Тези пари не са отчетени никъде. Гарантирам ти го......
А тези парички са от Захариев и сие да знаиШ...
аха значи и ти си намазал филийката ..е защо плачеш тогава... а иначе ти със Захариев ли беше когато ги раздаваха или така си "чул".....
и сега последно пак не разбрах как са ставали фалшификациите...ако не знаеш кажи да не питам повече
а това комунистите не го ли практикуват и те ... а резаците и другите кандидат политици .Или тези неща са въведени от Герб
след като си участвал в избори я ми кажи как точно стават фалшифицирането за които толкова напоително ни надуваха главите и маяманоловки и кутевци и резаците и кой ли не.....че като те чета май в комисиите не стават .. та къде точно стават фалшификациите.
На последните го практикуваха най много Гербаджиите.... плюс 70 лв и 15 за спечелил кмет..
Тези пари не са отчетени никъде. Гарантирам ти го......
А тези парички са от Захариев и сие да знаиШ...
Купуването е с пари давани на ръка за уж застъпници ,за членове на комисии до 12 в секция ,на цигани и т.н. ,на симпатизанти за концерти ,винетки ,паркинг места ,футболни мачове ,екскурзии ......
а това комунистите не го ли практикуват и те ... а резаците и другите кандидат политици .Или тези неща са въведени от Герб
след като си участвал в избори я ми кажи как точно стават фалшифицирането за които толкова напоително ни надуваха главите и маяманоловки и кутевци и резаците и кой ли не.....че като те чета май в комисиите не стават .. та къде точно стават фалшификациите.
Борисов не е приятел с никой. От чиста любезност му се усмихват такива като Меркел.
И басчета за изборите по-добре не хващай щото е невъзможно ГЕРБ да не спечели.
Тая държава вече е чиста частна собственост на субекта Борисов ако още не сте разбрали.
Хващам се и още сега....
От 10 години съм РИК/ОИК/ и съм правил проверки на 50 % от комисиите и всички случай сме броили всички бюлетини . ...
Мнението ми е в.. София е невъзможно за голяма измама..... Всяка СИК има по седем ,осем членове и по най малко петима застъпници от различни партии...
Подписите трябва да отговарят на бюлетините и се изравняват бройките а ако има повече нередовни вече се решава казуса на място от комисията но не се формализира . Защото един да се опъне и става мазало от няколко часа всички да стоят при тази лудница...
Коментар