Добре де Вие защо сте 4 години на власт, когато нищо не се променя. За да лапате бонусите ли. Надминахте и комунистите по лъжи и мизерия. Скапахте и БОРСАТА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХващам се и още сега....
От 10 години съм РИК/ОИК/ и съм правил проверки на 50 % от комисиите и всички случай сме броили всички бюлетини . ...
Мнението ми е в.. София е невъзможно за голяма измама..... Всяка СИК има по седем ,осем членове и по най малко петима застъпници от различни партии...
Подписите трябва да отговарят на бюлетините и се изравняват бройките а ако има повече нередовни вече се решава казуса на място от комисията но не се формализира . Защото един да се опъне и става мазало от няколко часа всички да стоят при тази лудница...
Купуването е с пари давани на ръка за уж застъпници ,за членове на комисии до 12 в секция ,на цигани и т.н. ,на симпатизанти за концерти ,винетки ,паркинг места ,футболни мачове ,екскурзии ......Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...26993246_n.jpg
ЗА ГЕРБ И ХВАЛБИТЕ ИМ
иначе и ти като другите будали говориш безсмислици....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗахариел лично го каза по ТВ че е дал 8 К в лева спонсорски на ГЕРБ....
Имам познати и приятели в ГЕРБ София даже и общински координатор в провинцията и даже се хвалеха че могат да дадат" премии " на апарата и симпатизантите за изборите.... . Хора като хора искат си свойто и когато не им се дава и почват да работят на ръба на закона.... За мен Гербаджиите не са виновни защото търсят реализация а са виновни малките борисоФчетата с арогантността си , нарцисизма , лъжата и фълшивото его и става вредно за обществото ....
а това поседното за мен ли се отнася ..аз ли съм малко борисофче с арогантно поведение , нарцисизъм , лъжа , фалшиво его и вреден за обществото.... А ти с кухата си лейка си страшно полезен за обществото.... ох защо броя на глупаците така нараства последно време не разбирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеДа бе, ама нито Станишев, нито Доган, нито царя, са имали обща фирма с Алексей Петров! Съдружник на Алексей е бил само Бойко Борисов! Та какъв общ бизнес са имали Алексей Петров и Бойко Борисов, Та да създадат обща фирма , А? [U][SIZE="5"]Как така любимия вожд се оказа официален съдружник на "Главата на Октопода", А?
Имали са една фиективна фирма, която никога не е развивала дейност. Дребнаво комунистическо заяждане
Но много по-важното е следното : Бойко Борисов не се поколеба не само да свали от власт Тройната Коалиция, но и за постави нейните бандити в затвора, дори и да са били негови лични познати. Никой друг политик не се осмели да извърши тази смела постъпка
Досадно е да се спори с обслужващ червен персонал. Дори в оплюванията им липсват интелигентност и кураж.
Затова ще ти повторя ясно:
БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!
ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА ТЯХ С УВАЖЕНИЕ!
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаха значи и ти си намазал филийката ..е защо плачеш тогава... а иначе ти със Захариев ли беше когато ги раздаваха или така си "чул".....
и сега последно пак не разбрах как са ставали фалшификациите...ако не знаеш кажи да не питам повече
Имам познати и приятели в ГЕРБ София даже и общински координатор в провинцията и даже се хвалеха че могат да дадат" премии " на апарата и симпатизантите за изборите.... . Хора като хора искат си свойто и когато не им се дава и почват да работят на ръба на закона.... За мен Гербаджиите не са виновни защото търсят реализация а са виновни малките борисоФчетата с арогантността си , нарцисизма , лъжата и фълшивото его и става вредно за обществото ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа последните го практикуваха най много Гербаджиите.... плюс 70 лв и 15 за спечелил кмет..
Тези пари не са отчетени никъде. Гарантирам ти го......
А тези парички са от Захариев и сие да знаиШ...
и сега последно пак не разбрах как са ставали фалшификациите...ако не знаеш кажи да не питам повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеа това комунистите не го ли практикуват и те ... а резаците и другите кандидат политици .Или тези неща са въведени от Герб
след като си участвал в избори я ми кажи как точно стават фалшифицирането за които толкова напоително ни надуваха главите и маяманоловки и кутевци и резаците и кой ли не.....че като те чета май в комисиите не стават .. та къде точно стават фалшификациите.
Тези пари не са отчетени никъде. Гарантирам ти го......
А тези парички са от Захариев и сие да знаиШ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупуването е с пари давани на ръка за уж застъпници ,за членове на комисии до 12 в секция ,на цигани и т.н. ,на симпатизанти за концерти ,винетки ,паркинг места ,футболни мачове ,екскурзии ......
след като си участвал в избори я ми кажи как точно стават фалшифицирането за които толкова напоително ни надуваха главите и маяманоловки и кутевци и резаците и кой ли не.....че като те чета май в комисиите не стават .. та къде точно стават фалшификациите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение..............Тая държава вече е чиста частна собственост на субекта Борисов ако още не сте разбрали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Йосифе,
Аз обичам захарен памук и розиви очила. Какво искаш за тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеБорисов не е приятел с никой. От чиста любезност му се усмихват такива като Меркел.
И басчета за изборите по-добре не хващай щото е невъзможно ГЕРБ да не спечели.
Тая държава вече е чиста частна собственост на субекта Борисов ако още не сте разбрали.
От 10 години съм РИК/ОИК/ и съм правил проверки на 50 % от комисиите и всички случай сме броили всички бюлетини . ...
Мнението ми е в.. София е невъзможно за голяма измама..... Всяка СИК има по седем ,осем членове и по най малко петима застъпници от различни партии...
Подписите трябва да отговарят на бюлетините и се изравняват бройките а ако има повече нередовни вече се решава казуса на място от комисията но не се формализира . Защото един да се опъне и става мазало от няколко часа всички да стоят при тази лудница...
Купуването е с пари давани на ръка за уж застъпници ,за членове на комисии до 12 в секция ,на цигани и т.н. ,на симпатизанти за концерти ,винетки ,паркинг места ,футболни мачове ,екскурзии ......
Коментар
Коментар