IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    тъп си ти ... не знам защо така ти текът лигите при споменаването му.... най-разкисната , безлична и ненужна личност в нашето съвремие.... довеждането на това магаре в България ни върна поне едно десетилетие, а с вкарването във властта на мафиотските структури дпс и бкп първо разумните хора разбраха ,че е доведен и второ отвори вратичката за пълното ограбване на страната... късмета на гражданите беше ,че просто момента съвпадна със световния икономически подем , който позволи да позабогатее българина ... но след като всичко рухна този късмет се превърна в проклятие.... С думи прости може да се обобщи ,че благодарение на успеха на комунистическия преврат 2001 г. България и в частност българските граждани пропусна шанса преди настъпването на кризата да се изгради като една по модерна и развита икономика .... Т.е. за кратко бяхме "богати" , а сега дълго време ще страдаме ...
    Не ме интересуват личности, интересуват ме действията им и най-вече как тези действия ми се отразяват на мен.

А това което съм подчертал в поста ти е пълна глупост. Сега страдаме заради глупостите на Дянков. Никой не му е виновен че е спал в часовете по икономикс. За съжаление сега всички страдаме от глупостта му.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не го избраха защото са тъпи. Толкова е лесно обяснението. А ако пак преизберат ГЕРБ значи тъпотията вече е достигнала патологична форма.
      тъп си ти ... не знам защо така ти текът лигите при споменаването му.... най-разкисната , безлична и ненужна личност в нашето съвремие.... довеждането на това магаре в България ни върна поне едно десетилетие, а с вкарването във властта на мафиотските структури дпс и бкп първо разумните хора разбраха ,че е доведен и второ отвори вратичката за пълното ограбване на страната... късмета на гражданите беше ,че просто момента съвпадна със световния икономически подем , който позволи да позабогатее българина ... но след като всичко рухна този късмет се превърна в проклятие.... С думи прости може да се обобщи ,че благодарение на успеха на комунистическия преврат 2001 г. България и в частност българските граждани пропусна шанса преди настъпването на кризата да се изгради като една по модерна и развита икономика .... Т.е. за кратко бяхме "богати" , а сега дълго време ще страдаме ...

Коментар

Защото и Румъния растяха. Между другото голяма част от изостването се случи при БСП, а не при НДСВ, както може да се види тук.

http://www.google.bg/publicdata/expl...00&hl=en&dl=en
        за 1999г. БВП на глава в България 26,9% от средноевропейския в Румъния 26% - разлика 0,9 в полза на България

за 2001г. за България 29,3% за Румъния 27,8 - разлика 1,5 в полза на България.

Извод от сравнението за периода 1998 - 2001 (времето на правителството на Костов) : Въпреки че излиза от икономически колапс българската икономика регистрира по бърз разтеж от Румънската.

За 2005г Края на управлението на Симеон: за България 34,5 , за Румъния 35 т.е Румъния вече ни води с 0.5

за 2008г резултатите са прогнозни но са направо катастрофални: за България 39.7 , за Румъния 44.8
        източник Евростат-това е стария линк-който му се рови,да намери новия
        http://epp.eurostat.ec.europa.eu/por...roduct=REF_TB_
        за жалост още един линк не работи,ако някой знае ,дали не съществува кеширана версия,да помогне;http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1
        от склада ми за информация
        http://milom.blog.bg/novini/2009/04/...v-i-bsp.323242
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          а защо въпреки бесните темпове изостанахме от Румъния-отговори на този ФАКТ
          Ние от Румъния бяхме изостанали още в 90 те години и по времето на Иван Костов, но тогава просто медиите не пишеха за това. Беше ми много смешно когато нашите се цупиха пред камерите, че ги слагат в един кюп с румънците, а всички глупаци им се радваха, без да се радват, че ако не ни бяха сложили заедно с румънеско още щяхме да сме извън ЕС. Това, че вестник 24 часа и БТВ обясняваха, че за нас е срам да сме заедно с румънците, не значеше, че наистина е било така, че тук сме били по-добре. Напротив бяхме доста по-зле и едва по времето на тройната леко, но доста леко ги догонихме и то по причина, че те забавиха темпове.
          Който от вас знае каква е била средната заплата и пенсия в Румъния в 1998 и в 2001 г. знае за какво говоря.
          Last edited by Jay Gould; 13.02.2012, 04:17.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Досега не видях да се говори за цар Симеон 2 в качеството му на масон.Това за мен е един от ключовете да се разбере защо правителството му не успя да направи кой знае какво.Човека си изпълни поставената задача нищо повече.
              От друга страна за мен лично няма друг българин(ако Симеон може да се нарече българин)който да е по-подготвен да управлява държавата ни.Това с управлението на ДЪРЖАВА въобще не е шега работа.И ключа към това се нарича приемственост а Симеон 2 я има.Има и самодисциплина изключително нужна за това.
              Подготвян е за това от малък да е управляващ на държава нещо което както казах нито един българин не притежава и то с идеалния пример от баща си."Равновесието" като човек отбиращ от психология ще ме разбере за какво говоря.
              Царя си се държеше като цар и така трябва да е.Говореше неразбираемо поради простата причина да не се обяснява.Той е управляващия на него трябва да му се обясняват.Нещо което Бойко Борисов не прави и не само той от премиерите на България но при него е изведено до истерия и губи много от ореола на "властта"
              За мене е царя е ако мога да го нарека нещо като "национално богатство" но заради битността му на масон ние неможахме да се възползваме от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Ти прави консерви и остави това Позитано
                Aз съм въоръжен.И не обичам комунисти и партизани.

Коментар

• А си и Бай Пешо , не си Бай Ганьо ..те онези сега ще затрият капитала - милионите от глупост. Просто са решили , че на тях им е писано да са тарикати и да правят пари...тъй казват..ама гърците ги ошушкаха вече.Имат бележки да милиони , а ти следи събитията и се пази.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Ти прави консерви и остави това Позитано
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Тя държавна сгурност отдавна е разпробита от бивщите преди нея служби , просто при комунизъма - социализъма бяха толкова опитни в тези неща , че на партизаните им се наложи да ползват минал опит..Нали ти е ясно колко е било мощно партизанското движение у нас. Та не се знае с коя ДС са връзките на царя.Просто онези онвън ошашавят ли се и забатачат ли се в проблемите си - НИЕ Живваме моментално.Ще му дойде времето.Това са сериозни неща , ако ти станеш причина за нещо много лошо което се е случило на някое от децата ти , как ще реагираш.Пък и какъв е смисъла да им се репчи , колкото да се случи поредната глупост. Ние имаме убит премиер , няма значение дали е социалист , утопист или машинист - ПРЕМИЕР на държавата , факт "охраняван".Сей домат и прави консерви и запаси да има , не се води по медийната пропаганда - журналистите са за да осмучат парите на главозамаялите се баламурници.Сега ти промиват съзнанието , че царя е лош и комарджия , ами как да стане да се яви на място което е сигурно и да се срещне с някой- хазартните босове много сериозно си пазят бизнеса.
                      Разбираш ги работите и те тава е.Партизани ДС на Позитано ги измислят.
                      Last edited by Beti; 12.02.2012, 18:27.

Коментар

Еми това доказва че сме имали нормална икономика свързана със световните тендеции.

мен не ме кефят комуноидни правитества, които си мислят че могат правилно да насочват капитали и ресурси. това е ролята на пазара. дори и този пазар така да прави балони, това е правилното. НДСВ бяха първото пазарно ориентирано правителство. Колкото и да ми е кофти да го кажа но на тройната коалиция след това бе второто. И това са единствените, които разбираха принципите на пазарната икономика.

Защото лично за мен правителството на Костов бе ляво. Знам че звучи като ерес, но начина по който Костов управляваше икономиката подхожда повече на лява европейска партия, отклокото на дясна. А НДСВ и след това БСП си управляваха типично дясно.

ГЕРБ сега управлява олигофренски, и те не знаят какво правят и няма и да разберат до като не си тръгнат. Та за това ги пропускам.
                        Това доказва, че винаги сме се оставяли да ни яха всеки, кой как намери за добре
                        Естествено, срещу съответната комисионна получена от съответната партия.
                        На КостОфф му диктуваха от вънка какво да прави.
                        Дедо не го слушаше главния , но за сметка на това бая народ около него се ояде.
                        БСП си управляваха типично по другарски - уредиха всички другари с някакви слатки държавни поръчки, другарите взеха едни бързи кредити от едни бамки , ама в последствие се оказа, че държавата няма пари да си плати масрафа . Нищо дясно няма в тая политика ...
                        За ГЕРБ какво да кажа - докато плюеме по Бойко, средната заплата в Гърция стана 350 Евро , цените им са х2 ...

Коментар

• Бате Пешо

Тя държавна сгурност отдавна е разпробита от бивщите преди нея служби , просто при комунизъма - социализъма бяха толкова опитни в тези неща , че на партизаните им се наложи да ползват минал опит..Нали ти е ясно колко е било мощно партизанското движение у нас. Та не се знае с коя ДС са връзките на царя.Просто онези онвън ошашавят ли се и забатачат ли се в проблемите си - НИЕ Живваме моментално.Ще му дойде времето.Това са сериозни неща , ако ти станеш причина за нещо много лошо което се е случило на някое от децата ти , как ще реагираш.Пък и какъв е смисъла да им се репчи , колкото да се случи поредната глупост. Ние имаме убит премиер , няма значение дали е социалист , утопист или машинист - ПРЕМИЕР на държавата , факт "охраняван".Сей домат и прави консерви и запаси да има , не се води по медийната пропаганда - журналистите са за да осмучат парите на главозамаялите се баламурници.Сега ти промиват съзнанието , че царя е лош и комарджия , ами как да стане да се яви на място което е сигурно и да се срещне с някой- хазартните босове много сериозно си пазят бизнеса.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            Защото и Румъния растяха. Между другото голяма част от изостването се случи при БСП, а не при НДСВ, както може да се види тук.

http://www.google.bg/publicdata/expl...00&hl=en&dl=en
                            Last edited by ravnovesie; 12.02.2012, 14:45.

Коментар

И икономиката растеше с бесни темпове, доходите и печалбите също. Хората започнаха да се усещат богати и започнаха да купуват и активи като недвижими имоти. Банките най-после започнаха да функционират като банки. Отвориха пътя на индустрията към европейските пазари. Премахнаха една камара тъпи ограничения в икономиката. Почнаха да намаляват данъците.

При правителството на НДСВ за пръв път една значителна част от населението започна да се чувства като европейци. Е на тези, които очакваха че някой ще ги оправи за 800 дни се почувстваха излъгани. защото НДСВ просто дадоха възможност на всеки който може да се оправи сам, без държавата да му се бърка. А очевидно тези вярващите в 800 дни просто не са можели да се оправят сами. но аз и точно за тях говоря. това е тъпия електорат който вярва в чудеса и прави простотии.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Не обръщайте темата на политика, погледнете раздела и не ме нервирайте!
                                Ще обръщам темата на там на където си искам. А както сигурно се досещаш нервното ти състояние много слабо ме интересува

Коментар

Working...
                                X