IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Никога в историята на един народ, цара не е имал за цел да го ограби. Стига глупости.
    Хората със синя кръв имат ценности, за тях най-важното нещо е кралството и страната им да имат престиж и благоденствие.
    по принцип може и да си прав но типично по български нашият престъпник - крадец ограби държавата .......

Коментар

• Никога в историята на един народ, цара не е имал за цел да го ограби. Стига глупости.
      Хората със синя кръв имат ценности, за тях най-важното нещо е кралството и страната им да имат престиж и благоденствие.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Не ме нервирайте. Темата е по скоро историческа за живота и делото на Кинг Симеон, не е политическа.
        делото на БАЙ СИМО МЕНТАТА бе да ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ - какво да му коментираме на това крадливо нищожество??!!!!?????

Коментар

• Не ме нервирайте. Темата е по скоро историческа за живота и делото на Кинг Симеон, не е политическа.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ето ви един анализ, който бях правил около Нова година, но успях да публикувам едва няколко дена преди да пуснете тази тема:

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704

П.П. Мисля, че ще ви е полезен, за да спрете да се "джавкате" на тема партии и политици.

Коментар

• rogers

Не икономиката не растеше защото се надуваше балон , тя имаше много ниска база и нас кризата можеше да ни се размине.Вкараха ни в тази криза насила и с огромен натиск.
              - първа стъпка - жестока декапитализация на фондовата ни борса , държавата имаше пари да се намеси и да ги спре , а след това щеше да се изчисти от тези активи на по добра цена след като се оттеглят и планът им се провали.
              - втора стъпка - най високите лихви с цел разоряване на предприемачеството.
              - трета - безидейно правителство , което не е подготвено да вземе мерки срещу тях.
              Кой го направи ? - Западните корпорации , те дърпат конците на техните политици.
              D.Y.F-091066

Коментар

• откакто некадърникът Дянков влезна на поста финнасов министърДЪРЖАВАТА Е ЗАГУБИЛА над 5 млрд лева - резервът е опукан а дългът се е увеличил с над 2 млрд лева - така управлява това момченце некадърно

Коментар

• И само още едно за сегашното правителство. Ако вземе най-после Дянков да уцели в прогнозите с растежа когато си прави бюджета с разминаване по малко + - 2% може и да се съглася че има реална преценка. До сега този "гении" не е успял нищо подобно да направи. което за мен си е ясен сигнал че той си няма никаква идея нито къде се намира икономиката ни, нито накъде върви.

А на подобен неграмотник да се дава правото и да действа превантивно в икономиката е все едно да дадеш на някой бай мангал да прави социална политика. И той все ще бърка желано с реално.

Коментар

• Царят бе най-десния премиер в България, след другия дядо Димитър Попов. За съжаление заради декарите си с гори, прецака идеята за монархия в страната, а най-голямата му грешка бе, че влезе после в коалиция с БСП. Бе обаче от малкото премиери заедно с Попов, Ф. Димитров които не тормозиха частния бизнес и не го гониха като империалисти. Царистите крадяха като всички преди тях и след тях, но поне не мразиха частниците. Управлението на НДСВ бе и от малкото при които не те питаха при среща "Ти на кого си човек?!"
                    Обаче с тази коалиция в мандата на БСП така се оплескаха, че вече са тотално бита карта.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                      Докога смешници като тебе ще говорят за икономика - да, икономиката растеше защото се надуваше балон за който сега плащаме - капиш? Всъщност как да го разбереш като си кейнсианец - живей на кредит и чакай по добри времена.
                      Ти да си чувал за нещо такова като пазарна икономика. Балоните са естествена част от саморегулиращия се пазар. Не е работа на никой некадърен политик да казва кога или къде има балон. Още по-малко пък му е работа да действа превантивно. Винаги е по-добре да изпомпаш няколко процента растеж отгоре за няколко години и след това да загубиш два три процента за година две, отколокот да държиш икономиката под потенциала си, защото видиш ли ти знаеш по-добре колко може тя да расте.

Ако някой е такъв гении че да знае точните възможности на една икономика силно ме съмнява да стои на 2 бона заплата министър в някое министерство

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        подчертаното от тебе са фактите (тема за размисъл: защо симеончо вкара във властта и бкп и дпс и защо се пъхна в така наречената тройна коалиция), а подчертаното от мене са пълните глупости.... Очевадна е липсата ти на знания по бюджетни и фискални политики.Много са ми страни пичове като тебе без икономическо образование да дават оценки за икономисти и техните действия и то на база политически изказвания от другарите цоциалисти.... Препредаваш думите на станишевци , кутевци маноловки и т.н. "видни" специалисти в областта ....
                        Очевадна е липсата на знания на Дянков. Включително и за хора в неговото министерство. Въпроса е че те нищо не могат да направят за да му налеят акъл в главата.

А икономическото ми образование е може би няколко нива над това на масата гербери, включително и на тези които взимат решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Не ме интересуват личности, интересуват ме действията им и най-вече как тези действия ми се отразяват на мен.

А това което съм подчертал в поста ти е пълна глупост. Сега страдаме заради глупостите на Дянков. Никой не му е виновен че е спал в часовете по икономикс. За съжаление сега всички страдаме от глупостта му.
                          подчертаното от тебе са фактите (тема за размисъл: защо симеончо вкара във властта и бкп и дпс и защо се пъхна в така наречената тройна коалиция), а подчертаното от мене са пълните глупости.... Очевадна е липсата ти на знания по бюджетни и фискални политики.Много са ми страни пичове като тебе без икономическо образование да дават оценки за икономисти и техните действия и то на база политически изказвания от другарите цоциалисти.... Препредаваш думите на станишевци , кутевци маноловки и т.н. "видни" специалисти в областта ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Не ме интересуват личности, интересуват ме действията им и най-вече как тези действия ми се отразяват на мен.

А това което съм подчертал в поста ти е пълна глупост. Сега страдаме заради глупостите на Дянков. Никой не му е виновен че е спал в часовете по икономикс. За съжаление сега всички страдаме от глупостта му.
                            Да не си крал по онова време покрай юпитата?Голяма защита на тоя изперкал комунист дедо Симо ментарджията

Коментар

• Докога смешници като тебе ще говорят за икономика - да, икономиката растеше защото се надуваше балон за който сега плащаме - капиш? Всъщност как да го разбереш като си кейнсианец - живей на кредит и чакай по добри времена.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              И икономиката растеше с бесни темпове, доходите и печалбите също. Хората започнаха да се усещат богати и започнаха да купуват и активи като недвижими имоти. Банките най-после започнаха да функционират като банки. Отвориха пътя на индустрията към европейските пазари. Премахнаха една камара тъпи ограничения в икономиката. Почнаха да намаляват данъците.

При правителството на НДСВ за пръв път една значителна част от населението започна да се чувства като европейци. Е на тези, които очакваха че някой ще ги оправи за 800 дни се почувстваха излъгани. защото НДСВ просто дадоха възможност на всеки който може да се оправи сам, без държавата да му се бърка. А очевидно тези вярващите в 800 дни просто не са можели да се оправят сами. но аз и точно за тях говоря. това е тъпия електорат който вярва в чудеса и прави простотии.

Коментар

• историята си пази моментите от тези пасажи- живот, мисия, дело и за добро или лошо все пак по негово време подписахме споразумението за влизане в ЕС.

Коментар

Working...
                                X