IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не обръщайте темата на политика, погледнете раздела и не ме нервирайте!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Моите проблеми си ги решавам аз.Правителството не може да ми ги реши.А за решението на някои се моля на Бог защото е само по неговите сили.Правителството не бива да пречи.
      Да, точно така, ролята на правителството е да маха преградите. И точно това направи НДСВ.

но тези които очакваха че НДСВ ще им вдига заплатите все едно какво правят и колко са некадърни се почувстваха измамени.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Растеше, въпреки НДСВ, а не благодарение на шайката разбойници - просто щото по това време точно, започна да се надува балона в Европа и по-точно в източна такава, щото тука имаше мегдан накъде да се надува. Единственото, което се отвори, бяха малоумните кредити, давани на сульо и пульо, които изпонастроиха още по-малоумни МОЛове и хотелчета.
        Еми това доказва че сме имали нормална икономика свързана със световните тендеции.

мен не ме кефят комуноидни правитества, които си мислят че могат правилно да насочват капитали и ресурси. това е ролята на пазара. дори и този пазар така да прави балони, това е правилното. НДСВ бяха първото пазарно ориентирано правителство. Колкото и да ми е кофти да го кажа но на тройната коалиция след това бе второто. И това са единствените, които разбираха принципите на пазарната икономика.

Защото лично за мен правителството на Костов бе ляво. Знам че звучи като ерес, но начина по който Костов управляваше икономиката подхожда повече на лява европейска партия, отклокото на дясна. А НДСВ и след това БСП си управляваха типично дясно.

ГЕРБ сега управлява олигофренски, и те не знаят какво правят и няма и да разберат до като не си тръгнат. Та за това ги пропускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Както казах няма идеални решения, няма идеални хора. Ако някой иска идеални решения ето я северна корея. Там всичко е идеално. Поне по официални източници

на мен правителството на НДСВ ми харесва най-много. Определено направиха най-много за решението на проблеми които мен ме интересуват.

Това че на Бай Иван от Долно Уйно не му се е променил живота от управлението на царя си е проблем на Бай Иван, е видя се че е проблем и за НДСВ. Но определено не е мой проблем.

по моите критерии НДСВ се справи много добре.
          Моите проблеми си ги решавам аз.Правителството не може да ми ги реши.А за решението на някои се моля на Бог защото е само по неговите сили.Правителството не бива да пречи.

Коментар

И икономиката растеше с бесни темпове, доходите и печалбите също. Хората започнаха да се усещат богати и започнаха да купуват и активи като недвижими имоти. Банките най-после започнаха да функционират като банки. Отвориха пътя на индустрията към европейските пазари. Премахнаха една камара тъпи ограничения в икономиката. Почнаха да намаляват данъците.

При правителството на НДСВ за пръв път една значителна част от населението започна да се чувства като европейци. Е на тези, които очакваха че някой ще ги оправи за 800 дни се почувстваха излъгани. защото НДСВ просто дадоха възможност на всеки който може да се оправи сам, без държавата да му се бърка. А очевидно тези вярващите в 800 дни просто не са можели да се оправят сами. но аз и точно за тях говоря. това е тъпия електорат който вярва в чудеса и прави простотии.
            Растеше, въпреки НДСВ, а не благодарение на шайката разбойници - просто щото по това време точно, започна да се надува балона в Европа и по-точно в източна такава, щото тука имаше мегдан накъде да се надува. Единственото, което се отвори, бяха малоумните кредити, давани на сульо и пульо, които изпонастроиха още по-малоумни МОЛове и хотелчета.

Коментар

• Както казах няма идеални решения, няма идеални хора. Ако някой иска идеални решения ето я северна корея. Там всичко е идеално. Поне по официални източници

на мен правителството на НДСВ ми харесва най-много. Определено направиха най-много за решението на проблеми които мен ме интересуват.

Това че на Бай Иван от Долно Уйно не му се е променил живота от управлението на царя си е проблем на Бай Иван, е видя се че е проблем и за НДСВ. Но определено не е мой проблем.

по моите критерии НДСВ се справи много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Така е, комунистите убиха сина му в автомобилна катастрофа, въпреки че все още е на легло...жив труп!
                Мъхъ, точно така - закачили са му отзад на багажника супер секретен ракетен двигател, руска разработка и са го ускорили до 200, че да се дръвне

Коментар

И икономиката растеше с бесни темпове, доходите и печалбите също. Хората започнаха да се усещат богати и започнаха да купуват и активи като недвижими имоти
                  .
                  ГОВОРИШ ЗА световния кредитен балон който се наду през 2003-08 от търговския дефицит на САЩ с който ПРАВТЕЛСТВОТО НА БАЙ СИМО МЕНТАТА НЯМА НИЩО ОБЩО!!!

Истината е че ако не беше този балон щеше веднага да лъснат далаверите на Бай Симо Ментата Хотелчев Никито Василев и другни подобни грачи - обаче понеже се изсипаха пари от чужбина някой хора се залрудиха че тия цървули и престъпници са направили нещо - А ТЕ ГРАБЕХА КАКВОТО МОЖЕХА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ - ПРИВАТИЗИРАХА ПРОДАВАХА ВЪРТЯХА ВЪНШНИ ДЪЛГОВЕ И КВО ЛИ ОЩЕ НЕ!!!!

Коментар

• Цар КОМУНИСТ.Да направи съюз с тези които го изгониха и му отнеха всичко.И спрете да обвинявате народа за избора.Българският народ истински обичаше баща му цар Борис Трети и се надяваше тоя да е син на баща си.Омразата към Костов и комунистите накара народа да гласува за Дедо Симо Ментраджията.А то какво се оказа че освен СДС,ДПС,шефовете на банките и големите заводи и Дедо и той целувал ръката на ДС.Софиянци бяха изиграни от ДС по най долен и мръсен начин.Хората стачкуват и слушат едно демократично радио Дарик.А там собственик агент на ДС.ДС е проклятието на България.Но ще минат години и тези боклуци ще се ометат.В Природата нищо не става толкова бързо колкото ни се иска.
                    Last edited by Beti; 12.02.2012, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      да бе да-силно експертно-а министерствата на ДПС-които се управляваха от доган,а не от царя,а силното повишение на цените на тока с цел приватизация на енерготата,а силното повишение на цените на ало-то,пак по същите причини,а силното повишение на цените на лекарствата-заради ДДС в/у тях,
                      И в същия този период,в който отначало Паси искаше да не сме в комплект с Румъния,защото ни спирала,накрая на мандата им дишахме праха на румънците.
                      Правителство на олигархията,на безвремието,на безидейността,на което първата му работа беше да закрие комисията по досиета,а втората закон за хазарта.
                      Да не забравя закона за АДСИЦ-началото на балона при имотите
                      а после за коалицията им с Комунистите-да врят вечно в ада
                      И икономиката растеше с бесни темпове, доходите и печалбите също. Хората започнаха да се усещат богати и започнаха да купуват и активи като недвижими имоти. Банките най-после започнаха да функционират като банки. Отвориха пътя на индустрията към европейските пазари. Премахнаха една камара тъпи ограничения в икономиката. Почнаха да намаляват данъците.

При правителството на НДСВ за пръв път една значителна част от населението започна да се чувства като европейци. Е на тези, които очакваха че някой ще ги оправи за 800 дни се почувстваха излъгани. защото НДСВ просто дадоха възможност на всеки който може да се оправи сам, без държавата да му се бърка. А очевидно тези вярващите в 800 дни просто не са можели да се оправят сами. но аз и точно за тях говоря. това е тъпия електорат който вярва в чудеса и прави простотии.

Коментар

Въпреки че бях много скептичен когато царя дойде на власт, това всъщност се оказа най-доброто правителство на България. В началото ми се струваше че просто използва малоумието на българския избирател, но се видя че не всеки който се възползва от простотията на мнозинството е идиот.

За съжаление същото това малоумие на мнозинството не оценява хората според това което постигат в цялост, а според някакви дребни кусури, които съвсем естествено всеки човек има. Но тази маса от полуидиоти, която очевидно се втурва да гласува на всички избори, не може да прости на никой че не е успял да направи чудеса, че не е идеален.

И ето че същите тези хора, замениха едно експертно правителство като това на НДСВ с комунистическата олигархия, която знае основно да краде. А след това успяха да достигнат и дъното, като замениха крадливите комунисти, които все пак знаеха какво правят, с пълна мутра, която си няма идея какво прави и облагодетелства само олигархията.

Изобщо от царя насам в българската политика има тотална деградация. Силно се надявам с ГЕРБ дъното вече да е достигнато. За да се надхвърлят постиженията на ГЕРБ в оскотяването на властта, вече ще е почти невъзможно
                        да бе да-силно експертно-а министерствата на ДПС-които се управляваха от доган,а не от царя,а силното повишение на цените на тока с цел приватизация на енерготата,а силното повишение на цените на ало-то,пак по същите причини,а силното повишение на цените на лекарствата-заради ДДС в/у тях,
                        И в същия този период,в който отначало Паси искаше да не сме в комплект с Румъния,защото ни спирала,накрая на мандата им дишахме праха на румънците.
                        Правителство на олигархията,на безвремието,на безидейността,на което първата му работа беше да закрие комисията по досиета,а втората закон за хазарта.
                        Да не забравя закона за АДСИЦ-началото на балона при имотите
                        а после за коалицията им с Комунистите-да врят вечно в ада
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Не го избраха защото са тъпи. Толкова е лесно обяснението. А ако пак преизберат ГЕРБ значи тъпотията вече е достигнала патологична форма.

Коментар

• ravnovesie като е било толкова хубаво хората защо се дърпаха та не го избраха. Доста лесно е ей така да се обвинят избирателите. И разбира се любимото "това беше наказателен вот". Как пък не им омръзна. 2001 - това беше наказателен вот, 2005 - това беше наказателен вот, 2009 - това беше наказателен вот. На следващите ще видим, но все ще дойде времето на нов наказателен вот. Кога ще дойде времето на истинската държавност - не е ясно.

Избори 2001 -
                            НДСВ - 42.74
                            ОДС - 18.18
                            КБ - 17.15
                            ДПС - 7.45

Избори 2005 -
                            КБ - 30,95
                            НДСВ - 19,88
                            ДПС - 12,81

Моята истина е, че Симеон се осра и си изпусна шанса. Както това правят в момента ГЕРБ със своите 39,71%. С разликата обаче че ГЕРБ все още имат явната възможност да останата на власт.
                            В двата случая обаче и Симеон и Борисов пропиляха историческа възможност при толкова голяма избирателна подкрепа да свършат нещо. Оказаха се пълен въздух под налягане.
                            И най-важното - и на двамата работата им не е чиста. Ако имаха желанието щяха не да се справят, но поне да покажат, че наистина искат да противодействат на престъпността и корупцията.
                            Last edited by Moesia; 12.02.2012, 13:33.

Коментар

• Спокойно с пролетта ще дойде тоталното объркване на кукловодите на босовете у нас ! Всички монополи ще минат в стадий на затихване , функциите им ще се понижават от този момент и това ще е необратимо. ЕС ще се обедини най после , ЕЗ ще изчезне..Германия ще се окаже с индустрия чиито технологии са от миналото и няма да има пазар за тях , не само в ЕС но и на Марс..България ще бъде наистина свободна
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Като личност за мен- лъжец крадец и измамник на народа си- като икономика и визия за развитие имаше добри попадение. Да не забравяме инвеститорите и развитието на Борсата. Кои му викаха- Симо Ментата

Коментар

Working...
                                X