IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атаката срещу БПЦ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Атаката срещу Българската Православна Църква е най-отвратителната атака срещу българската духовност на която съм бил свидетел... Доколкото разбирам целта е да се сложи агент на западните служби начело на църквата когато дядо Максим си отиде. Целта на този агент извън всяко съмнение ще бъде да компрометира необратимо връзките между българската и руската православни църкви които връзки датират от векове! Жалка история е тази атака... Гнус ме е от тези които я осъществяват! Това не са българи, това са лизачи на католически задници!
    дали пък американският ЛАКЕЙ -Невдянков не иска да лапне имотите и на църквата ???? вече всякакви възмогнасти са възможни имайки презвид какво се случва в БАНТУСТАНА

Коментар

• Мен ме е яд за атаката срещу БФБ - а такава има реална

А тази срещу БПЦ - дреме ми на ....
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

За атаката срещу Путин са се предоверили на теб, но ти нещо напоследък заеба работата и си губиш времето с разни други теми... Ще го изпуснеш и ще стане президент... Не си губи времето тук ами отивай в темата за разпада на Русия...Иначе ше ти урежат премиалните, може даже и заплатата да ти спрат!
        А ти как така Форекс Мастър, а говориш за депозити за Че и революции, за златото, какви ли не утопични неща покраи тоталитарните властии.
        Във Куба има ли свободен пазар според теб? или Пък В Русия????
        Ужас, точно от такива хора трябва да се срамуваме, като теб.И да докато не си отидете все назад щ=е ни дърпате с напълно обърканите си възгледи.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Джей, човекът без вяра е лесна плячка. Като под вяра няма предвид коя да е религия, а изобщо вяра, ценности, такива неща, на които се крепи света. Човек така е устроен, че има нужда от подобен стабилитет.
          Вярата е в различни дози има и различни измерения. Един вярва в църквата, друг в бог, трети на хората около себе си, четвърти на пресата, пети на правителството, шести на жена си, седми в извънземни.... Някой пък вярват на себе си и на хора които са се доказали пред тях. Други на своя нюх. Почти няма напълно невярващи, дори атеисти като мен. И да харесвам църквата (умерено я харесвам дори понякога влизам ако има повод), то не вярвам на лицемери. Там е разликата. И ако ще си говорим по същество, нито един от тия който оплакват тук агентите и ченгетата от ДС не се е изказал и с една положителна дума за Отец Иван в Нови хан.. http://www.google.bg/search?pq=%D0%B...KsXbsgaCrYjcDQ Ми кат бяха
          Какво да си приказваме повече за "вярата". По делата им ще ги познаете - Цитирам библията... Приземяване и реализъм! Това е вяра Другото е мижай да те лажем ..
          Last edited by Jay Gould; 19.01.2012, 20:34.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• +1

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Има атака срещу БПЦ, разбира се... И не само, има атака и срещу славянския език, искам да дам следния пример...
              Първо бе атаката срещу историята...

След това от базата данни на ООН изчезна средният доход на човек от населението преди 90 г. Ако го имаше щеше да се види че 20 години след като избухна "демокрацията" сме доста под него и взора надежда не види!

След това се заеха с българският език и кирилицата... Никито Василев му дадаха поръчка да "транскрибира" кирилишките букви на латиница... Щели сме да можем да пишем смс-и и да си изписваме имената на латиница! Ега ти тъпанара... Ако бе станало щяхме да приличаме на поляците къде като трябва да напишат щ, ш или ч го правят 3-4 латински букви... Смех...

Но сега вече посягат на православието! Започват да го наричат ортодоксалие! Тези продажни курви по върховете на властта просто нямат спирачки... Ще продадат и майка си и баща си!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Геко, на поповете не им пука, че ние ли ще ги оправяме? Всичко е театър в държавата..
                Джей, човекът без вяра е лесна плячка. Като под вяра няма предвид коя да е религия, а изобщо вяра, ценности, такива неща, на които се крепи света. Човек така е устроен, че има нужда от подобен стабилитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Има ли някой тук, на който да му пука за БПЦ ?
                  Геко, на поповете не им пука, че ние ли ще ги оправяме? Всичко е театър в държавата..
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Се си мислим, че безидейният човек е просто една миризлива торба с лайна, без значение колко пари има.
                    Знаеш го от лични наблюдения в огледалото

Коментар

• Има атака срещу БПЦ, разбира се... И не само, има атака и срещу славянския език, искам да дам следния пример...

Направило ми е впечатление от няколко години, че новините по националните медии се четат от водещите, като се използват американски звуци от лигавия спектър на Американския език....... Заслушайте се в предаването Хрътките по БТВ, ами те говорят Български думи с неславянски звуци........

Имам приятели от Русия, които са честни и високообразовани хора, не обичат Путин, които считат че Световния демократор се е заел с православието и славянството.......

Коментар

• Се си мислим, че безидейният човек е просто една миризлива торба с лайна, без значение колко пари има.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• На мен ми пука и онова л...о гологлаво дето го играе острие на тази кампания нищо добро не го чака.
                          Имотите на БПЦ са трън в очите на доста олигарси.
                          ФМ е прав-Русия може да бъде новият Константинопол, казвам го въпреки известното русофобство, което имам.

Коментар

• Има ли някой тук, на който да му пука за БПЦ ?
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Аз съм малко старомоден...
                              Идеалист си викаш Всички ти верваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Винаги и навсякъде се е работило за пари. Идеите са за пред баламите, докато ги скубят.
                                Е не знам. Ти по-добре ги разбираш нещата. По-навътре си в тази материя. Аз съм малко старомоден...

Коментар

Working...
                                X