IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атаката срещу БПЦ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Братът на Соколов ме обвини че повод на ватара ми че съм непоследователен и засегна Куба. Затова му отговорих. Не съм започнал аз темата за Куба. Що се отнася до Москва мисля че на всички е ясно! С Москва имаме обща религия, общ язик, общи букви и обща история. С Вашингтон нямаме нищо общо... Напъват се да ни втълпяват че имаме общи атлантически ценности бууухахахаха, но като погледна картата виждам Черно море. България е по-близо до Червено и Арабско море отколкото до Атлантика... Кви атлантически ценности кви 5 лева? Сега като им врътне Китай кранчето на кредитите ще видиш какви им са ценностите!
    Имаме общо с Москва с бизнеса и с това, че обикновените руснаци са готини хора, а не тапири като онова джудже в Кремъл. 300 000 имота са купили руснаците у нас само последните години, а само във Варна и около Варна сигурно живеят около 10 - 20 000 руснака, добри и съвестни граждани. Харесва им, идват и искат да живят тук, в това не намирам нищо лошо и всеки който съм питал казва, че го е страх в Русия - от какво не знам, ама има нещо гнило около Кремъл и всички сделки които той направи с чеченците та не им се стои там. А азбуката - то ни и с Монголия имаме една азбука и те пишат на кирилица, ама какво от това. Като пише целия западен свят и цяла америка на Латиница не се ли карат? Карат се.. Всичко е бизнес. С руснаците също..
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Хайде на бас, че новопоявилият се "Дръзновен" е старият ни познайник SoKoLoV!!!!!
      А сега хайде на бас, че военен е диагноза, и другият бас е колко подмолен и противоречащ си на икономическата логика е ФМ.
      Оставете те го Соколов,беше нива над вас, вижте себе си колко сте елементарни все пак.Чак Русифилията и близането на задниците на Руснаците е превърнато в култ.
      И каква тема, ами другата с Външнополитическото малоумие на Руснаците в България.
      Много са ви притапили.
      ФМ ти за инвестиционно злато чувал ли си.И те питах нещо долу.Щом не отговаряш незнаеш, така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        И ти въртя сука уж църква - ала-бала, пък пак у Куба и Москва ни прати.
        Братът на Соколов ме обвини по повод на аватара ми че съм непоследователен и засегна Куба. Затова му отговорих. Не съм започнал аз темата за Куба.

Що се отнася до Москва мисля че на всички е ясно! С Москва имаме обща религия, общ язик, общи букви и обща история. С Вашингтон нямаме нищо общо... Напъват се да ни втълпяват че имаме общи атлантически ценности бууухахахаха, но като погледна картата виждам Черно море. България е по-близо до Червено, Каспийско и Арабско море отколкото до Атлантика... Кви атлантически ценности кви 5 лева? Сега като им врътне Китай кранчето на кредитите ще видиш какви им са ценностите!
        Last edited by Forex Master; 19.01.2012, 22:10.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Абе фори,
          защо не си пиеш водката и не си слушаш Любе-то, а си седнал да си напъваш червения мозък с църковните дела...
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

А да не би в САЩ да има свободен пазар? Да не би в Германия да има свободен пазар? Опитвал ли си да откриеш фирма в Германия? Опитай и едва тогава ще разбереш за какво иде реч! Пълнят ви кухите кратуни с басни за свободния свят и свободния пазар и вие вервате ли вервата... Пълно е с тарифни и нетарифни ограничения. Пълно! Е в Хаити има свободен пазар. Там по-добре ли е от Куба? Не е. Дори преди земетресението бе адска мизерия. В Доминиканската република ли има свободен пазар? Че там плажовете за чужденци се охраняват с телени мрежи и въоръжена охрана... Това са "свободните" съседи на Куба
            За 18-та поредна година Хонконг оглавява класацията на Heritage по икономическа свобода. Първата петица се допълва от Сингапур, Австралия, Нова Зеландия и Швейцария.... Не ми се гледат класациите, но САЩ и Германия също са от водещите макар любимците ми, Люксембург май да ги минават.

Хаити е някъде около Куба, а за Доминиканската република имаш доста погрешно мнение - приятелка живя в Санто Доминго около 10 г. с баща си, който бе служител в някаква местна НЕК. Колкото до загражденията и охраната в някой плажове, то и тук има такива, заградени и охранявани плажове. Хубава спокойна страна в която едно момиче може да се разхожда по улиците по нощите..

Малко за Хаити - Според доклад на Световната банка 2006 г., "В Хаити, процесът на бизнес регулации е сложен, а митническите процедури са продължителни." Средно за откриване на бизнес отиват 204 дни!

За сравнение, средната стойност е 73,3 дни в Латинска Америка и 16,3 дни в страните от ОИСР.

Отнема около 5 години и 65 бюрократични процедури за частни лица, за да купят земя от държавата.

Необходими са около 683 дни, за да се регистрира собственост.

Толкоз за свободния ти пазар в Хаити..

И ти въртя сука уж църква - ала-бала, пък пак у Куба и Москва ни прати. Ами що не идеш да си направиш един депозит в Куба и там да купуваш и продаваш злато
            Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Мен ме е яд за атаката срещу БФБ ....
            ++++
            Last edited by Jay Gould; 19.01.2012, 22:06.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Хубав пример е и ЛЮБЭ, те също имат в песните си руска чалга...
              Не Любето нямат нищо общо чалгата. Там е поезия...

http://www.youtube.com/watch?v=LuxlG...eature=related
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Съгласен. Виж само каква олелия се вдига по медиите за свети валентин, костюмите за хелоуин, за каубоя от овча купел и неговата прерийна мечта...

Не не са. И знаеш ли, сигурно след като го кажа ще увиснат ченетата на много хора... спасението идва от... чалгата! Затова е тази неистова атака към чалгата в последно време. Аз съм съм гледал с отвращение на чалгарите, но след като се замисли човек, излиза че чалгата е единствения оригинален български ДУХОВЕН продукт произведен през последните 20 години в сравнително масов мащаб! До там паднахме...

И сега не слушам чалга, но си казах нека да е... Простотия голяма е, но нека все пак сме благодарни на тези които я правят. Това могат хората това правят но поне е българско и добре го правят... Става все по-професионално!

Така че народът си намери нишата и ще изчака бурята да мине... Ставало е много пъти в нашата история и пак сме си останали българи!

Аз на практика съм престанал да гледам казионните БГ телевизии. Там всичко е пропаганда и промиване на мозъци! Има само едно предаване по БНТ което винаги гледам с удоволствие и това е "Библиотеката"...
                Може би си прав за чалгата.......... Но ми се струва, че още ни е рано да имаме успешните попадения, както е в Сърбия, спомням се Белградските площади по време на бомбардировките, слушаше се Цеца, Лепа Брена........

Хубав пример е и ЛЮБЭ, те също имат в песните си руска чалга...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  Тук става въпрос за нещо страшно, обезличаване и подмяната на вярата на един народ.....
                  Съгласен. Виж само каква олелия се вдига по медиите за свети валентин, костюмите за хелоуин, за каубоя от овча купел и неговата прерийна мечта...

Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  ФМ нещата изглеждат обречени, май
                  Не не са. И знаеш ли, сигурно след като го кажа ще увиснат ченетата на много хора... спасението идва от... чалгата! Затова е тази неистова атака към чалгата в последно време. Аз съм съм гледал с отвращение на чалгарите, но след като се замисли човек, излиза че чалгата е единствения оригинален български ДУХОВЕН продукт произведен през последните 20 години в сравнително масов мащаб! До там паднахме...

И сега не слушам чалга, но си казах нека да е... Простотия голяма е, но нека все пак сме благодарни на тези които я правят. Това могат хората това правят но поне е българско и добре го правят... Става все по-професионално!

Така че народът си намери нишата и ще изчака бурята да мине... Ставало е много пъти в нашата история и пак сме си останали българи!

Аз на практика съм престанал да гледам казионните БГ телевизии. Там всичко е пропаганда и промиване на мозъци! Има само едно предаване по БНТ което винаги гледам с удоволствие и това е "Библиотеката"...

Коментар

• Джей, можеш да вярваш в джедайското войнство ако искаш ( то пък джедаи май било евреи), не е в това въпросът. Целта е създаване на вакуум и последващото му запълване с "каквото им харесва".

Аз пък си мисля, че не всичко е загубено. Има една тиха и упорита съпротива. В момента не е много видима, но ще ескалира. Дулизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                      Никито Василев Миленчо Хотелчев гражданина Симеон 2 и тяхната юдейска клика ТАКА ОБРА Булгаристан че само Костов и неговата шайка може да се съревновава
                      пак казам - за мен имотите са целта
                      Не не са имотите....... Те си вземат цели страни по до болка познатата схема, така че НЕ е това..........

Тук става въпрос за нещо страшно, обезличаване и подмяната на вярата на един народ..... Подмяната на вярата на народа със ценностите, които се излъчват от медиите.....Тества се нещо, което после ще се пробва в държавите на другите славянски племена.........

Отец Иван от Нови хан, много хубаво нещо е направил, разбира се........ Но след като направим отец Иван медиен герой, следващата стъпка ще бъде за проповядване на "православни ценности" от екрана на медиите....... Предстоят страшни неща..........

ФМ нещата изглеждат обречени, май

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Хайде на бас, че новопоявилият се "Дръзновен" е старият ни познайник SoKoLoV!!!!!
                        Аз мисля че е брат му...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновен Разгледай мнение
                          А ти как така Форекс Мастър, а говориш за депозити за Че и революции, за златото, какви ли не утопични неща покраи тоталитарните властии.
                          Във Куба има ли свободен пазар според теб? или Пък В Русия????
                          Ужас, точно от такива хора трябва да се срамуваме, като теб.И да докато не си отидете все назад щ=е ни дърпате с напълно обърканите си възгледи.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Първо бе атаката срещу историята...

След това от базата данни на ООН изчезна средният доход на човек от населението преди 90 г. Ако го имаше щеше да се види че 20 години след като избухна "демокрацията" сме доста под него и взора надежда не види!

След това се заеха с българският език и кирилицата... Никито Василев му дадаха поръчка да "транскрибира" кирилишките букви на латиница... Щели сме да можем да пишем смс-и и да си изписваме имената на латиница! Ега ти тъпанара... Ако бе станало щяхме да приличаме на поляците къде като трябва да напишат щ, ш или ч го правят 3-4 латински букви... Смех...

Но сега вече посягат на православието! Започват да го наричат ортодоксалие! Тези продажни курви по върховете на властта просто нямат спирачки... Ще продадат и майка си и баща си!
                            Никито Василев Миленчо Хотелчев гражданина Симеон 2 и тяхната юдейска клика ТАКА ОБРА Булгаристан че само Костов и неговата шайка може да се съревновава
                            пак казам - за мен имотите са целта

Коментар

А ти как така Форекс Мастър, а говориш за депозити за Че и революции, за златото, какви ли не утопични неща покраи тоталитарните властии.
                              Няма нищо странно. Депозитът като започна кризата през 2008 г. бе революционна инвестиция. Много хора тогава ми говориха колко съм изкукал и че депозитът не е инвестиция... А то какво стана? Излезе най-печелившата инвестиция през последните 4 години, като изключим златото разбира се.

Първоначално изпратено от Дръзновен Разгледай мнение
                              Във Куба има ли свободен пазар според теб?
                              А да не би в САЩ да има свободен пазар? Да не би в Германия да има свободен пазар? Опитвал ли си да откриеш фирма в Германия? Опитай и едва тогава ще разбереш за какво иде реч! Пълнят ви кухите кратуни с басни за свободния свят и свободния пазар и вие вервате ли вервата... Пълно е с тарифни и нетарифни ограничения. Пълно! Е в Хаити има свободен пазар. Там по-добре ли е от Куба? Не е. Дори преди земетресението бе адска мизерия. В Доминиканската република ли има свободен пазар? Че там плажовете за чужденци се охраняват с телени мрежи и въоръжена охрана... Това са "свободните" съседи на Куба!

Първоначално изпратено от Дръзновен Разгледай мнение
                              И да докато не си отидете все назад щ=е ни дърпате с напълно обърканите си възгледи.
                              Моите възгледи са последователни и подредени. Златото и среброто са най-доброто оръжие в момента. А отделно че са и единствената защита за обикновения човек! Разбира се за хората които все още не са станали крепостни в неофеодалното общество на закрепостяване чрез принудителни кредити! В момента вървим към неофеодализъм ако не се изземе власта от финансовата олигархия. Тя може да се изземе само чрез преминаване към истински пари, а не на кредитни пари!

Коментар

Във Куба има ли свободен пазар според теб? или Пък В Русия????
                                Ужас, точно от такива хора трябва да се срамуваме, като теб.И да докато не си отидете все назад щ=е ни дърпате с напълно обърканите си възгледи.
                                ауууу много ти разбира на теб главата от свободен пазар
                                като почнете да блещите простотии няма край

Коментар

Working...
                                X