IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атаката срещу БПЦ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Глупости.. Един доносник получаваше 85 лева на месец в 80 те .. някой сигурно са вземали и повече.. А ченгетата си прибираха освен заплатите на длъжностите където ги слагаха и заплатите като ченгета + бонус ако знаеха и чужд език, дори да работят вътре в страната и никога да не излизат. На това отгоре на всички сладки длъжности тогава и на които се вадиха пари пак бяха само такива - агенти или ченгета, бармани, митничари, управители на хотели, директори по предприятия и т.н. началници и т.н. Само барманът на барчето на тогавашния хотел Хавана който си беше едно никакво ухо, освен заплатите от двете линии си прибираше освен бакшишите и по 12-14 000 лева на година от разни далверки, щото нали се сещаш, че те на такива ревизии не се правиха никога или само проформа. Днес пък са министри, депутати, висши чиновници, митничари пак и т.н. Както няма блондинка гладна, така няма и ДС ченге или доносник гладен. Не знам случай за ченге или от така наречените агенти да е работил като шивачка или миньор или да я окъсал до степен да кара такси или да иде на борсата. Тия които бяха с чин, освен, че вземаха пари от МВР за чина както си е по уставите, вземаха и бонус към заплатата, ако са към ДС. Винаги и навсякъде се е работило за пари. Идеите са за пред баламите, докато ги скубят.
    +1
    молим?айде нема нужда

Коментар

Мен ако питаш и атака против Путин
      За атаката срещу Путин са се предоверили на теб, но ти нещо напоследък заеба работата и си губиш времето с разни други теми... Ще го изпуснеш и ще стане президент... Не си губи времето тук ами отивай в темата за разпада на Русия...Иначе ше ти урежат премиалните, може даже и заплатата да ти спрат!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Сега се позапознах с фактите- не мога до някъде да не се съглася с Фори. Но само по тази тема. Доколкото виждам повечето са ползвани от Първо главно- външното разузнаване. За някои има и конкретни задачи противостоене на македонско, гръцко, турско разузнавания. Аз не знам някоя суверенна държава да няма разузнаване. Измислено е още в Китаи преди хиляди години. Мразя ДС - много следяха и пречеха- бяха превърнали държавата във феодална, но уважавам работата на цивилното и военно разузнаване. Другото е с привкус на нихилизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Това е факт йоска. Сега процентът е много по-нисък, защото тогава повечето хората работеха заради идейните си убеждения ...
          Глупости.. Един доносник получаваше 85 лева на месец в 80 те .. някой сигурно са вземали и повече.. А ченгетата си прибираха освен заплатите на длъжностите където ги слагаха и заплатите като ченгета + бонус ако знаеха и чужд език, дори да работят вътре в страната и никога да не излизат. На това отгоре на всички сладки длъжности тогава и на които се вадиха пари пак бяха само такива - агенти или ченгета, бармани, митничари, управители на хотели, директори по предприятия и т.н. началници и т.н. Само барманът на барчето на тогавашния хотел Хавана който си беше едно никакво ухо, освен заплатите от двете линии си прибираше освен бакшишите и по 12-14 000 лева на година от разни далверки, щото нали се сещаш, че те на такива ревизии не се правиха никога или само проформа. Днес пък са министри, депутати, висши чиновници, митничари пак и т.н. Както няма блондинка гладна, така няма и ДС ченге или доносник гладен. Не знам случай за ченге или от така наречените агенти да е работил като шивачка или миньор или да я окъсал до степен да кара такси или да иде на борсата. Тия които бяха с чин, освен, че вземаха пари от МВР за чина както си е по уставите, вземаха и бонус към заплатата, ако са към ДС. Винаги и навсякъде се е работило за пари. Идеите са за пред баламите, докато ги скубят.
          Last edited by Jay Gould; 19.01.2012, 18:45.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            не мога да разбера тези лицемерни думи как ти се събраха в майсторската уста...пич .
            Това е факт йоска. Сега процентът е много по-нисък, защото тогава повечето хората работеха заради идейните си убеждения докато сега повечето работят само и единствено за пари и кариера. Така че сега свинщината е несравнимо по-голяма.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

1.
              3. Освен това в 90% при откриване на досиета се очернят хора които тогава са работили за родината и отечеството си честно и почтено.
              не мога да разбера тези лицемерни думи как ти се събраха в майсторската уста...пич .

Коментар

Това е дет се вика за парлама... Атаката е срещу БПЦ!
                Мен ако питаш и атака против Путин и готвят Бойко за папа, а Доган за главен мюфтия. Костов може да е равин, Серго новият Далай Лама. Волен ще е антипапа от отцепила се църква и ще ги анатемосва. Целта е да разбрицат всичко и да приватизират Рилския манастир и джамията в Шумен.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Имаме хубава поговорка - Помогни си сам за да ти помогне и Бог...

Преди да сложат Йоан-Павел Втори начело на Ватикана ЦРУ утрепаха предния папа. Той завалията бе папа само 1 месец. Целта бе да се превземе католическата църква в Полша. Планът успя. Поповете в Полша взеха да говорят срещу властта и това доведе до появата на Солидарност с Лех Валенса. От Полша започна разпада на СИВ и социалистическия блок. Почеркът на диригента на тази атака срещу БПЦ не може да се сгреши... Целта е да се сложи начело на БПЦ послушник на западните служби и Ватикана, който да предизвика разкол сред православните църкви и най-вече разрив с руската православна църква..

Силно впечатление ми направи един коментар по казионната телевизия наскоро в който се говореше за "ортодоксалната нова година" в Сърбия и Русия... Досега винаги се е говорело за православна църква а не за ортодоксална... Това само е абсолютно потвърждение откъде идва атаката!
                  фори наистина това не си ти ... кой ОТКРАДНА ника на Форекс Мастъра..... Някой хора си умират за конспирацийки ..цру , ми6 мосад , кгб , масони , тамплиери и ред други "тайни " и потайни общества....

Значи викаш фори да си оставим прогнилия от корупция и далавери клир защото на тебе ти се привижда конспирацийка.....

Коментар

• Какво общо трябва да има църквата с държавата и службите бе фори?
                    Тяхната работа не е да "работят" за държавата (още повече, когато една партия се идентифицира с държавата), а за ХОРАТА.
                    Значи викаш ЦРУ или кой си там сложили папата и това е ужасно. ОК съгласен съм, при все ГОЛОСЛОВНОТО ти твърдение.
                    Обаче, когато ДОКАЗАНО с подписи и материали се вижда, че нашите висши "попове" са били всъщност ПОСТАВЕНИ там от КГБ/ДС, това е ОК а?
                    Не лицемерие, а такова на н-та степен е това комуноидното съзнание.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Но по-добре е да се свалят картите на масата, да се види кой кой е.
                      1. Защо точно сега?
                      2. Няма да се види кой какъв е. В най-добрия случай ще се види, кой какъв е бил преди 20 години! Мен хич не ме интересува кой какъв е бил преди 20 години, щото дори депутатите от мнозинството преди 5 години бяха членове на други партии... Какво да говорим изобщо за периода преди 20 години!
                      3. Освен това в 90% при откриване на досиета се очернят хора които тогава са работили за родината и отечеството си честно и почтено.
                      4. Все едно сега да се смени властта и да почнат да се вадят досиетата на онези във властта които са сътрудници на ДАНС, МВР, ЦРУ и нато. Смешно е нали?

Коментар

• Е, че има някаква цел разкриването на агентите в църквата - има.
                        Но по-добре е да се свалят картите на масата, да се види кой кой е.
                        Аз се чудех защо църквата все около имотите, свещоливниците и други такива светски работи насочва вниманието си. Сега ми е ясно - владиките ни са практични комунисти.
                        Жалко, че още навремето не се разкриха досиетата и закон за лустрацията да се наложи, ама не било писано...

Коментар

• Гледам - Атаката срещу БПЦ Мисля си кво ли пък е тва. Влизам, а то вътре Помполит зав уч по история на БКП и КПСС приказва за попета от ДС-та и мюфтии лапащи свински Кифтета.

Коментар

Пък и тя "атаката" не е само срещу попчета. Изкараха и досиета на главни мюфтии. ходжи т.н.
                            Това е дет се вика за парлама... Атаката е срещу БПЦ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              И за каква атака срещу т.нар. църква говориш? Това, че ги накараха да си покажат истинските лица ли?
                              Нямам представа какви са им истинските лица, синя сган! И не ме интересува щото аз от църкви особено не се интересявам. Не мога обаче да не си задам въпроса защо СЕГА! Отговорът е много прост! Очакват Дядо Максим да ни напусне и да си иде човека. Дано обаче още дълги години да е жив Патриарха напук на синята сган, която продава всичко българско и православно! Води се борба новият патриарх да е агент на зап. служби и Ватикана. Това е простата истина, защо сега!!! Бахти и синята сган продажни мижитурки... Ще продадат всички български интереси само и само да спечелят някой хамерикански долар! А цвъки в момента резидента на хамериканските служби в България, те дори нямат нужда от такъв пост в посолството си в София!

Коментар

• Да ги вадят тези досиета та да мирясат, но то няма лустрация и все тази

Коментар

Working...
                                X