Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атаката срещу БПЦ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМен ако питаш и атака против ПутинСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Сега се позапознах с фактите- не мога до някъде да не се съглася с Фори. Но само по тази тема. Доколкото виждам повечето са ползвани от Първо главно- външното разузнаване. За някои има и конкретни задачи противостоене на македонско, гръцко, турско разузнавания. Аз не знам някоя суверенна държава да няма разузнаване. Измислено е още в Китаи преди хиляди години. Мразя ДС - много следяха и пречеха- бяха превърнали държавата във феодална, но уважавам работата на цивилното и военно разузнаване. Другото е с привкус на нихилизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е факт йоска. Сега процентът е много по-нисък, защото тогава повечето хората работеха заради идейните си убеждения ...Last edited by Jay Gould; 19.01.2012, 18:45.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене мога да разбера тези лицемерни думи как ти се събраха в майсторската уста...пич .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1.
3. Освен това в 90% при откриване на досиета се очернят хора които тогава са работили за родината и отечеството си честно и почтено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е дет се вика за парлама... Атаката е срещу БПЦ!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИмаме хубава поговорка - Помогни си сам за да ти помогне и Бог...
Преди да сложат Йоан-Павел Втори начело на Ватикана ЦРУ утрепаха предния папа. Той завалията бе папа само 1 месец. Целта бе да се превземе католическата църква в Полша. Планът успя. Поповете в Полша взеха да говорят срещу властта и това доведе до появата на Солидарност с Лех Валенса. От Полша започна разпада на СИВ и социалистическия блок. Почеркът на диригента на тази атака срещу БПЦ не може да се сгреши... Целта е да се сложи начело на БПЦ послушник на западните служби и Ватикана, който да предизвика разкол сред православните църкви и най-вече разрив с руската православна църква..
Силно впечатление ми направи един коментар по казионната телевизия наскоро в който се говореше за "ортодоксалната нова година" в Сърбия и Русия... Досега винаги се е говорело за православна църква а не за ортодоксална... Това само е абсолютно потвърждение откъде идва атаката!
Значи викаш фори да си оставим прогнилия от корупция и далавери клир защото на тебе ти се привижда конспирацийка.....
Коментар
-
Какво общо трябва да има църквата с държавата и службите бе фори?
Тяхната работа не е да "работят" за държавата (още повече, когато една партия се идентифицира с държавата), а за ХОРАТА.
Значи викаш ЦРУ или кой си там сложили папата и това е ужасно. ОК съгласен съм, при все ГОЛОСЛОВНОТО ти твърдение.
Обаче, когато ДОКАЗАНО с подписи и материали се вижда, че нашите висши "попове" са били всъщност ПОСТАВЕНИ там от КГБ/ДС, това е ОК а?
Не лицемерие, а такова на н-та степен е това комуноидното съзнание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНо по-добре е да се свалят картите на масата, да се види кой кой е.
2. Няма да се види кой какъв е. В най-добрия случай ще се види, кой какъв е бил преди 20 години! Мен хич не ме интересува кой какъв е бил преди 20 години, щото дори депутатите от мнозинството преди 5 години бяха членове на други партии... Какво да говорим изобщо за периода преди 20 години!
3. Освен това в 90% при откриване на досиета се очернят хора които тогава са работили за родината и отечеството си честно и почтено.
4. Все едно сега да се смени властта и да почнат да се вадят досиетата на онези във властта които са сътрудници на ДАНС, МВР, ЦРУ и нато. Смешно е нали?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Е, че има някаква цел разкриването на агентите в църквата - има.
Но по-добре е да се свалят картите на масата, да се види кой кой е.
Аз се чудех защо църквата все около имотите, свещоливниците и други такива светски работи насочва вниманието си. Сега ми е ясно - владиките ни са практични комунисти.
Жалко, че още навремето не се разкриха досиетата и закон за лустрацията да се наложи, ама не било писано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПък и тя "атаката" не е само срещу попчета. Изкараха и досиета на главни мюфтии. ходжи т.н.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИ за каква атака срещу т.нар. църква говориш? Това, че ги накараха да си покажат истинските лица ли?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар