Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениена зле вървят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+100! Почти всички трябва да са доволни, нищо че доста от тях не могат да го осъзнаят...
сега някои хора като "коки" ще трябва да връщат взетите надници за агитацията
тя вместо да помогне за победа на комунистите с постовете си доведе до консолидация на редиците на герберите
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧестито на победителите!
И дупе да му е яко на целия народ!
Сега ше го онодят както си искат!
Сам си го избира. Само ме е яд що слушах женски акъл да правя къща в България... Ми не купих нещо в Испания. Нормална държава...
Когато, просто видиш мнозинство, харесваш или не, това е резултатът и го приемаш.
А сега, сега трябва и да се чувстваш виновен, че си българин и самата власт се гаври със закона и ти налага тя избора, при това в небивали по мащаб нарушения - то не бяха чували с бюлетини, занесени по домовете, неподписани протоколи, невалидни бюлетини - стотици хиляди - защото някой така е решил...
Как да кажеш - Народът ги избра?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеДоволен от изборния ден!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБ.Борисов дори отказа да си върне членската книжка към...БКП
За този вълк ли става въпрос или за глутницата от кадри на ДС днес заели позиции и в местна, и в държавната власт?!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Бойко, вече овладя всичко / полиция , спец служби , подземен свят / смени почти всички хора от които нещо зависи в тая държава -- вие ходите да гласувате то се знае резултата ! Сега закова и пионка президент
след 2 лета на на парламентарните избори --- да не мислите ,че ще загуби как ще загуби ? абсурд ...
По - интересен е въпроса --- след втория мандат ,кой ще го играе Медведев ?
Аре , не си мислете че съм за комунягите и чивчетите ,,,,,но борчето бб не е алтернатива ....
на зле вървят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение+1 И аз съм доволен и напълно споделям вижданията ти.
А кои са комунистите? А кога ще взривяваме валковете? А врага с паритен билет - не го забравяйте, че много се писаха към ГЕРБ тези дни - модерно е!!!
Успех в следващите 45 години борба с комунистите!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ тва е - хубаяво- лошо ББ взе цялата властЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРазбира се, че съм доволен. Когато опре ножа до кокала, е много лесно човек да вземе решение. Може да не са ми любимци ГЕРБ, но стигне ли се до избор комунист - някой друг, винаги ще гласувам за другия и винаги ще се радвам на победата на другия. Много хора в тая държава се подлъгаха по манипулациите на 100-годишната партия. Тя е способна на всичко, способна е да лъже най-нагло, да вика "дръжте крадеца", да плаши с репресии, с "умираща демокрация", абе със всичко, само и само за да гушне властта. Много хора се подвеждат и са готови да пуснат глас за чумата на 20-ти век и при това да си вярват, че гласуват за демокрацията. Няма такова нещо. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та затова се радвам на резултата.
За този вълк ли става въпрос или за глутницата от кадри на ДС днес заели позиции и в местна, и в държавната власт, но преоблечени с ГЕРБерска премяна?!Last edited by съни(тя); 30.10.2011, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеОсвен равновесния други качествени не забелязах
С останалите изброени не съм коментирал пазара, но явно не са със стадото и не им пука да си го кажат. Това в тази наведена държава, за мен значи много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеАааа ,само да допълня - всички мангусти в България гласуваха в червено.Всички.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРазбира се, че съм доволен. Когато опре ножа до кокала, е много лесно човек да вземе решение. Може да не са ми любимци ГЕРБ, но стигне ли се до избор комунист - някой друг, винаги ще гласувам за другия и винаги ще се радвам на победата на другия. Много хора в тая държава се подлъгаха по манипулациите на 100-годишната партия. Тя е способна на всичко, способна е да лъже най-нагло, да вика "дръжте крадеца", да плаши с репресии, с "умираща демокрация", абе със всичко, само и само за да гушне властта. Много хора се подвеждат и са готови да пуснат глас за чумата на 20-ти век и при това да си вярват, че гласуват за демокрацията. Няма такова нещо. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та затова се радвам на резултата.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
Коментар