IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Скъпичка, масона е аут ! Да пием ли, при предположение, че не сме спирали
    То си беше известно ,че куклата на конци ще е новият президен още с обявяването му еднолично от Рапона за кандидат .Преди малко обявиха по БТВ резултати .Е, няма такива измами, навсякъде почти печели ГЕРБа.Няма какво да се каже, освен майната й на тази държава!А някой ако си мисли ,че герберистите не са бивши комунисти жестоко се е излъгал .Освен ,че са такива ами гуруто им е ученик на тато Много скоро ще разберете какво значи еднолична диктатура
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      на зле вървят нещата
      Кой е предполагал че тоталитарният строй ще дойде отново в 21 век и то със ясното съгласие на масите

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        +100! Почти всички трябва да са доволни, нищо че доста от тях не могат да го осъзнаят...
        разбира се, че не всички са доволни от резултатите на изборите

сега някои хора като "коки" ще трябва да връщат взетите надници за агитацията

тя вместо да помогне за победа на комунистите с постовете си доведе до консолидация на редиците на герберите

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Честито на победителите!
          И дупе да му е яко на целия народ!
          Сега ше го онодят както си искат!
          Сам си го избира. Само ме е яд що слушах женски акъл да правя къща в България... Ми не купих нещо в Испания. Нормална държава...
          Знаеш ли за какво се ядосвам, че и тази приказка - "Всеки народ сам избира господарите си"...секвестираха, продадоха, купиха, изманипулираха, наложиха, циганизираха, идиотираха.
          Когато, просто видиш мнозинство, харесваш или не, това е резултатът и го приемаш.
          А сега, сега трябва и да се чувстваш виновен, че си българин и самата власт се гаври със закона и ти налага тя избора, при това в небивали по мащаб нарушения - то не бяха чували с бюлетини, занесени по домовете, неподписани протоколи, невалидни бюлетини - стотици хиляди - защото някой така е решил...

Как да кажеш - Народът ги избра?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Доволен от изборния ден!!!
            +100! Почти всички трябва да са доволни, нищо че доста от тях не могат да го осъзнаят...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Б.Борисов дори отказа да си върне членската книжка към...БКП
              За този вълк ли става въпрос или за глутницата от кадри на ДС днес заели позиции и в местна, и в държавната власт?!
              Тази държава ще се оправи, когато 100-годишната партия трайно заеме достойното си място в рамките на 5-8% от гласовете. В това отношение наистина сме все още единствени в Европа - пребоядисаните комунисти да са фактор в политическия ни живот. И за дявола ще гласувам, ако съм поставен пред избора комунист-някой друг! И ако мнозинството българи разсъждаваха по този начин, сега щяхме да сме на съвсем друго дередже. А твоите приказки са всъщност поредната комунистическа заблуда, и най-лошото е, че ти даже не осъзнаваш, че са ти промили мозъка. 100-годишната партия владее много перфидни и гнусни методи за манипулация. Не си мисли, че обект на промиване са само простите и неуките. Да, те са основен контингент, но на мушката са и такива като теб - мислещи хора, със собствено мнение, убедени демократи. За такива като теб са именно перфидните методи,да ти внушат, че защитаваш най-милото - демокрацията и свободата, а всъщност целта е да напълниш червената кошничка. Не се обиждай, не си единствена, и техните методи са наистина префинени.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бойко, вече овладя всичко / полиция , спец служби , подземен свят / смени почти всички хора от които нещо зависи в тая държава -- вие ходите да гласувате то се знае резултата ! Сега закова и пионка президент
                след 2 лета на на парламентарните избори --- да не мислите ,че ще загуби как ще загуби ? абсурд ...
                По - интересен е въпроса --- след втория мандат ,кой ще го играе Медведев ?
                Аре , не си мислете че съм за комунягите и чивчетите ,,,,,но борчето бб не е алтернатива ....
                на зле вървят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  +1 И аз съм доволен и напълно споделям вижданията ти.
                  +1 И аз съм срещу фашистите и османците и визнатииците...
                  А кои са комунистите? А кога ще взривяваме валковете? А врага с паритен билет - не го забравяйте, че много се писаха към ГЕРБ тези дни - модерно е!!!
                  Успех в следващите 45 години борба с комунистите!
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Честито на победителите!
                    И дупе да му е яко на целия народ!
                    Сега ше го онодят както си искат!
                    Сам си го избира. Само ме е яд що слушах женски акъл да правя къща в България... Ми не купих нещо в Испания. Нормална държава...
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Е тва е - хубаяво- лошо ББ взе цялата власт
                      Kириле, остави се. Какво стана с унипакът, хвърчат ли инвестициите в тоя шит
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Разбира се, че съм доволен. Когато опре ножа до кокала, е много лесно човек да вземе решение. Може да не са ми любимци ГЕРБ, но стигне ли се до избор комунист - някой друг, винаги ще гласувам за другия и винаги ще се радвам на победата на другия. Много хора в тая държава се подлъгаха по манипулациите на 100-годишната партия. Тя е способна на всичко, способна е да лъже най-нагло, да вика "дръжте крадеца", да плаши с репресии, с "умираща демокрация", абе със всичко, само и само за да гушне властта. Много хора се подвеждат и са готови да пуснат глас за чумата на 20-ти век и при това да си вярват, че гласуват за демокрацията. Няма такова нещо. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та затова се радвам на резултата.
                        Б.Борисов дори отказа да си върне членската книжка към...БКП
                        За този вълк ли става въпрос или за глутницата от кадри на ДС днес заели позиции и в местна, и в държавната власт, но преоблечени с ГЕРБерска премяна?!
                        Last edited by съни(тя); 30.10.2011, 20:48.

Коментар

• Доволен от изборния ден!!!
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Освен равновесния други качествени не забелязах
                            Пича в последните години ми е опонент на тема инвестиции, което означава че се интересувам от мнението му.

С останалите изброени не съм коментирал пазара, но явно не са със стадото и не им пука да си го кажат. Това в тази наведена държава, за мен значи много.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                              Аааа ,само да допълня - всички мангусти в България гласуваха в червено.Всички.
                              уот дъ хел дей ис дуинг ??
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Разбира се, че съм доволен. Когато опре ножа до кокала, е много лесно човек да вземе решение. Може да не са ми любимци ГЕРБ, но стигне ли се до избор комунист - някой друг, винаги ще гласувам за другия и винаги ще се радвам на победата на другия. Много хора в тая държава се подлъгаха по манипулациите на 100-годишната партия. Тя е способна на всичко, способна е да лъже най-нагло, да вика "дръжте крадеца", да плаши с репресии, с "умираща демокрация", абе със всичко, само и само за да гушне властта. Много хора се подвеждат и са готови да пуснат глас за чумата на 20-ти век и при това да си вярват, че гласуват за демокрацията. Няма такова нещо. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та затова се радвам на резултата.
                                +1 И аз съм доволен и напълно споделям вижданията ти.
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X