IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    Борисов: Аз или Доган - това е изборът
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4249391
    А аз си мислех за някой друг. Все едно.

Кой кого целувал – разказ по картинка на Станишев

Борисов заслужавал златен скункс за провала на изборите

"Аз не съм се целувал с Доган, но Бойко Борисов е". Така лидерът на БСП Сергей Станишев отговори на премиера Борисов, който заяви, че соцпартията става силна само ако се целува с ДПС.

Заигравката с „целувката“ тръгна от лидера на ДПС Ахмед Доган, който след първия тур на президентските избори категорично застана зад кандидата на левицата Ивайло Калфин на балотажа. В замяна на подкрепата Доган си поиска скромно „една хубава целувка“.

Станишев обаче показа на медиите стара снимка на Борисов и Доган, на която двамата са се прегърнали и аха-аха да се целунат.

„Борисов подарява кученца на хората, които цени и уважава – на американския президент Барак Обама, руския премиер Владимир Путин и на Доган“, каза още червеният лидер. „Така че да не обяснява врели-некипели“, сопна се Станишев, който допълни, че такива подмятания не отивали на един премиер.

http://www.dnes.bg/politika/2011/10/...tanishev.13256

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Да Варна изглежда като България но със засилено на н-та степен всичко негативно
      Аз мисля, че на варненци им е по-гадно....
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Джей,
        тази сутрин коментирах с жена ми и с една позната, колко добре е че не сме варненци. Щото или щях да гласувам с отвращение или (по вероятно) щях да си наруша принципите и да не гласувам за кмет. Толкова е отвратително това, което се случва във Варна. Един тимаджийски далаверджия срещу един мошеник! Нямам думи просто....
        Да Варна изглежда като България но със засилено на н-та степен всичко негативно

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Какво дясно управление? От кого? От ГЕРБ? Че те са лява партия!
          Размазаха бизнеса, не спряха да качват цените на тока и на разходите за бизнеса и населението.
          Чудя се, психически здрав ли е гражданинът Кирил Йорданов и тия които застават зад него?
          Джей,
          тази сутрин коментирах с жена ми и с една позната, колко добре е че не сме варненци. Щото или щях да гласувам с отвращение или (по вероятно) щях да си наруша принципите и да не гласувам за кмет. Толкова е отвратително това, което се случва във Варна. Един тимаджийски далаверджия срещу един мошеник! Нямам думи просто....
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Борисов: Аз или Доган - това е изборът
            http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4249391
            А аз си мислех за някой друг. Все едно.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Айде не остана

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar4 Разгледай мнение
                Нека да си припомним единствените "умения и достойнства" на сегашната власт - полицейско преследване, подслушване, заплахи. За разлика от Хитлер, който поне явно е изразявал своите възглади, при ББ и РП те са скрити зад угоднически усмивчици и щедри обещания.Наистина трябва да си много, ама много елементарен, за да им повярваш!!!
                Аз не желая мутра за премиер и лигльо за президент, а тези, които ги избират да им сърбат попарата. И те ще си заминат рано или късно като много други преди тях. Но има такива, които са били, са и ще бъдат и през следващите 100 години, защото както и да се върти колелото - рано или късно се връща при тях...
                тъй тъй тъй.. ти си искаш бекапето..А случайно да ти върнем и "партизанските " години ...да ходиш по мандри и овчарници и да спиш в землянки искаш ли ..а на лятос да се въргаляш в сламата с някоя комсомолка .... Ей а бе защо идиотите не ги прибират като бездомните кучета да им кастрират без това ненужните мозъци , че ми омръзна да им чета глупостите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Да живее далаверата "Десницата" на БКП е жива

Николай Недков (КП "Синята Коалиция"), Ради Радев (КП "Свободен избор - Екогласност"), Костадин Костадинов (КП "Варна утре") и Юри Николаев (СДС) дружно подкрепиха Кирил Йорданов за нов 4 годишен мандат. Честито! — с Костадин Костадинов и Николай Недков - кандидат на Синята коалиция за кмет на Варна.
                  Какво дясно управление? От кого? От ГЕРБ? Че те са лява партия!

Размазаха бизнеса, не спряха да качват цените на тока и на разходите за бизнеса и населението. От 1 януари качват заплатите на чиновниците? Това дясно ли е? С кого ще се обединяват хората на Костов в общинския съвет? С хората на бившия кмет на БСП, сега от ГЕРБ ли?

Администрацията - основна пречка пред бизнеса във Варна - Варна има много лоши показатели в частта, в която администрацията може да съдейства или да пречи на бизнеса. Варна е 10-та въпреки администрацията, а не защото местната власт създава условия, които достатъчно добре да стимулират бизнеса. От 28-града тя е на 20-то място по електронно управление. По време, разход и информираност за това как се получава разрешително за строеж морската столица е на 26-та позиция. http://money.bg/news/id_1620993168 Това ли е дясното?

Администрацията на Варна миналата година изхарчи за заплатите си 14 000 000 лева. Въпросът е какво получиха бизнеса и гражданите пред тези бесни разхищения за заплати на над 1300 чиновника в общината? Дупки по пътищата, хаос и пречки през бизнеса което значи и по-малко работни места! Ако това е "дясно", здраве му кажете!
                  Чудя се, психически здрав ли е гражданинът Кирил Йорданов и тия които застават зад него? Лятото на 2009 година в разгара на сезона тоя човек, който явно спешно се нуждае от психиатрично удостоверение разкопа целия център, забележете защо - "Защото варненци юли и август са на почивка" - Добре ли е тоя човек, щом смята, че в един курортен град като Варна лятото има по-малко хора отколкото есента и пролетта? - Варна, разкопана в разгара на сезона http://www.dnevnik.bg/photos/2009/08...ara_na_sezona/

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Да живее далаверата "Десницата" на БКП е жива

Николай Недков (КП "Синята Коалиция"), Ради Радев (КП "Свободен избор - Екогласност"), Костадин Костадинов (КП "Варна утре") и Юри Николаев (СДС) дружно подкрепиха Кирил Йорданов за нов 4 годишен мандат. Честито! — с Костадин Костадинов и Николай Недков - кандидат на Синята коалиция за кмет на Варна.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      Ами горе долу, до тук ви стигат и смелостта и познанията ви и възгледите ви.
                      Явно сте много елементарни и страхливи.Това е.
                      Нека да си припомним единствените "умения и достойнства" на сегашната власт - полицейско преследване, подслушване, заплахи. За разлика от Хитлер, който поне явно е изразявал своите възглади, при ББ и РП те са скрити зад угоднически усмивчици и щедри обещания.Наистина трябва да си много, ама много елементарен, за да им повярваш!!!
                      Аз не желая мутра за премиер и лигльо за президент, а тези, които ги избират да им сърбат попарата. И те ще си заминат рано или късно като много други преди тях. Но има такива, които са били, са и ще бъдат и през следващите 100 години, защото както и да се върти колелото - рано или късно се връща при тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                        "Мииии", ако беше на балотаж можеше и за него да гласувам, обаче там по някакво стечение на обстоятелствата са други два субекта, които не са ми любимци, обаче се налага да избера един от тях за президент за следващите 5 години и ще го направя (ще го направят за мен), дори и да не гласувам, нали знаеш?
                        Че като са други двама, какво ти пречи. Пиши там - искам Кошлука и толкоз.
                        Няма да се тормозиш повече, а може и да ти олекне. Пък и на нас може да олекне
                        Не е препоръка

Коментар

• "Мииии", ако беше на балотаж можеше и за него да гласувам, обаче там по някакво стечение на обстоятелствата са други два субекта, които не са ми любимци, обаче се налага да избера един от тях за президент за следващите 5 години и ще го направя (ще го направят за мен), дори и да не гласувам, нали знаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                            Просто ми харесва мнението на Емил Кошлуков.
                            А иначе, дори да не познавам 2-мата претенденти и да не знам от коя партия са, какви политики биха следвали и какви са им биографиите ( а във всичко това Плевнелиев е класи над номенклатурчика от БКП), само подкрепата на чумата за българския народ доган ми е достатъчна, за да гласувам твърдо за другия кандидат.
                            Ми гласувай за Кошлука на балотажа, щом те кефи на макс

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Абе кво става в тази тема? Нещо май не се справят платените писарушки, че са им пратили подкрепления
                              Нямаше си друга работа, та тръгна да ги викаш сега. Като ти изскочи Йосиф насреща, стой та гледай

Коментар

• Просто ми харесва мнението на Емил Кошлуков.
                                А иначе, дори да не познавам 2-мата претенденти и да не знам от коя партия са, какви политики биха следвали и какви са им биографиите ( а във всичко това Плевнелиев е класи над номенклатурчика от БКП), само подкрепата на чумата за българския народ доган ми е достатъчна, за да гласувам твърдо за другия кандидат.

Коментар

Working...
                                X