IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Колега! Ти нов ли си във форума? Та всички знаят, че аз ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ!
    Само да не е Волен Сидеров другия кандидат. Тогава отивам за гъби.
    Апропо! Повтярям за нечулите. Аз съм гласувал винаги на всички избори и балотажи до сега. С различни бюлетини. И с червена, и със синя, и с жълта и с друга... Рядко гласувам за победителите. Но гласувам винаги.
    И сега съм твърдо убеден, че ГЕРБ носи гибел за държавността. И гласувах на първи тур за Миглена, а на втори аз и цялото ми семейство ще гласуваме за Ивайло Калфин.
    Точно така гласувай за Първанов, но като говориш така, я се сети за първата среща м/у Дянков и Първанов.Как Дянков беше записван и без негово съгласие и след това пак без негово желание пуснато на медиите.Това знаеш ли каква техника е и за кои години е известна.И за кои хора.А сега кажи последните 12 години този човек за България ли е работил или....????????????Ако и това отречеш, ще си признаеш, че си същият боклук.
    След това имаше още записи, но пак не на целите разговори имаше и взривове.
    И ти ще гласуваш против и ти с горните противници на България.

Все едно Левицата като не е на власт всичко е зле и лошо за България.
    Тъпанари сте такива и това е .И заради такива като вас сме на това дередже.Малоумници.
    И нали в единия диспут Плевнята, каза на Миглена колко квоти не е договорила, докато всички други държави имат такива квоти.Ужас.
    Толкова заблудени зомбита се срещат рядко но не и тук в България.

И след като Русия, вече има най новото оръжие (атомно), познай влиянието и зависимостите към тях какви ще станат, ако имаш президент с шеф агент, на които заповядват от Москва.Ужас пълна скръб си военен гьон деградирал.
    Това горе разбра ли го.Долен комунист.
    Last edited by SoKoLoV; 29.10.2011, 11:09.

Коментар

Колега! Ти нов ли си във форума? Та всички знаят, че аз ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ!
      Добре, че повечето хора не са объркани като теб и няма да гласуват за 3ти мандат на Първанов.

Народа разбра, че му трябва държава която да работи, а не само да се дрънкат институциите и да си пречат една на друга.

Заблудените като теб вече са кът и след 30ти надявам се всички които бяхте за БСП да седнете и помислите над себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
        Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент? Това е въпросът!!!!!!!
        Само да не е Волен Сидеров другия кандидат. Тогава отивам за гъби.
        Апропо! Повтярям за нечулите. Аз съм гласувал винаги на всички избори и балотажи до сега. С различни бюлетини. И с червена, и със синя, и с жълта и с друга... Рядко гласувам за победителите. Но гласувам винаги.
        И сега съм твърдо убеден, че ГЕРБ носи гибел за държавността. И гласувах на първи тур за Миглена, а на втори аз и цялото ми семейство ще гласуваме за Ивайло Калфин.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Президентски избори? Изборите в неделя са за избор на ЦК на БКП, избори за Мешерето - Цар Киро или Дон Цеци. Две еднакви левашки партии (не са дори леви), еднакво мразещи бизнеса, науката, образованието, населението, либералните свободи, свободното предприемачество, капитализма. Избор между Маркс и Енгелс, Троцки и Ленин, но в някакъв уродливо монополен вид, подобен на феодализъм, със запазени запазени места, само за "наши хора" ...

Невалидна бюлетина. Писах долу. Само мазохист би гласувал за партия която му е качвала цените на тока и цигарите. Нека мангалите си ги избират. Техни президенти ще са.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            ПОБЕДА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ ... ТОВА ЧУВАМ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ...ХОРАТА СА СИЛНО ВЪЗМУТЕНИ ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА СТАНИШЕВ и МАСОВО ЗАЯВЯВАТ ПОДКРЕПА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ ....ПОБЕДА
            Ако искаш да заработиш още ...поне 60 кинта + пътните, хващай пътя за Несебър и там ще гласуваш за ГЕРБ

Както знаете, Росен се сдоби с адрес и лична карта в Несебър, без нито ден да е живял там и без да има нотариален акт за каквато и да е собственост. В деня на изборите той успя да се внедри в схема за набиране на гласове в Слънчев бряг.

Тримата са задържани за 24 часа. Разследването на схемата се поема от районната прокуратура в Несебър.

Наблюдаващият прокурор Севдалина Станева заяви за "По света и у нас", че е възложила допълнително събиране на доказателства на разследващите полицаи. С мотива, че предстои втори тур на изборите, прокурор Станева заяви, че не смята точно сега да налага мярка за неотклонение на тримата купувачи на гласове.

Така дни преди балотажа, те ще бъдат отново на свобода. И остава въпросът дали отново те ще се включат в изборната търговия. Защото битката в Несебър ще е жестока и на балотажа. Кандидатите са двама, разликата между тях е незначителна.
            http://bnt.bg/bg/news/view/62898/are..._sveta_i_u_nas
            Росен е репортер под прикритие от БНТ, така че покупките са поголовни, не само сред циганите
            ...и прокурорката е наш човек, не иска да отнема правото на вот, затова няма да задържи хванатите да купуват чужди гласове
            Last edited by съни(тя); 28.10.2011, 22:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Не те ли е срам да се появяваш тук? Когато ми платиш 1000-те лева, които ми дължиш, тогава ще имаш сурат да пишеш тук. Айде къш, птицо проклета!
              Нет предлагам ти да му опростиш 1000 лева на Злата ламя ако гласува за ГЕРБ , или поне да обещае тук във форума че ще гласува за тях .

Коментар

ПОБЕДА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ ... ТОВА ЧУВАМ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ...ХОРАТА СА СИЛНО ВЪЗМУТЕНИ ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА СТАНИШЕВ и МАСОВО ЗАЯВЯВАТ ПОДКРЕПА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ ....ПОБЕДА

За какво се възмущават хората на Станишев, че показа снимката с целувката на Борисов с Доган? или пък мангалите от Факултета, се възмущават че ГЕРБ им плаща малко?

Коментар

• kat123 - победа за Доган и не на следващите , а на по следващите парламентарни избори , Ахмед Доган ще бъде по следващия президент на България.Бойко ще се спасява като Костов в парламента и има да се скатава с няколко процента над бариерата , ако Доган не му я вдигне и да му каже изчезвай.ЕС е бита карта , използват го максимално , не само гърците а и Мелкел и Саркози. Само как пречупиха китайците да станат гаранти по кухите книги ..опс застрахователи ..мафия , рекет - междудържавен.Другарката Меркел и другаря Саркози действат по рекетьорски за да удължат мандата на недосночето ЕС...като им цъфне картонената пирамидка и България - Накъде ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

[COLOR="Blue"][SIZE="7"][B]ПОБЕДА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ ... ТОВА ЧУВАМ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ...
                    На " Лъвов мост" или на околовръстното е тази глъч....???

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      От тази вечер започнаха

Коментар

• От тази вечер започнаха Червените победи! В неделя вечер България ще почервенее!!!

Коментар

Джей,
                          тази сутрин коментирах с жена ми и с една позната, колко добре е че не сме варненци. Щото или щях да гласувам с отвращение или (по вероятно) щях да си наруша принципите и да не гласувам за кмет. Толкова е отвратително това, което се случва във Варна. Един тимаджийски далаверджия срещу един мошеник! Нямам думи просто....

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент? Това е въпросът!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнение
                            За Калфин и майор Деянов да се гласува трябва! За престъпниците от ГЕРБ -никакво доверие повече! Три американски коня(Кунева,Калфин и Плевнелиев) участваха в състезанието,т.е който и да изберем все е зле,но най-голямото зле е озъбената п*тка Плевнелиев!
                            Не те ли е срам да се появяваш тук? Когато ми платиш 1000-те лева, които ми дължиш, тогава ще имаш сурат да пишеш тук. Айде къш, птицо проклета!
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• За Калфин и майор Деянов да се гласува трябва! За престъпниците от ГЕРБ -никакво доверие повече! Три американски коня(Кунева,Калфин и Плевнелиев) участваха в състезанието,т.е който и да изберем все е зле,но най-голямото зле е озъбената п*тка Плевнелиев!

Коментар

Джей,
                                тази сутрин коментирах с жена ми и с една позната, колко добре е че не сме варненци. Щото или щях да гласувам с отвращение или (по вероятно) щях да си наруша принципите и да не гласувам за кмет. Толкова е отвратително това, което се случва във Варна. Един тимаджийски далаверджия срещу един мошеник! Нямам думи просто....
                                и жена ти какво ти каза ..че си голям късметлия нали....

Коментар

Working...
                                X