IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Опа, ти си доволен от назначението, така ли ?

Аз лично шапка им свалям на избоените, ако и от инвестиции да не вдяват много , са качествени хора, което е рядкост.
    Освен равновесния други качествени не забелязах

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      41.7% са гласували до 18 часа на президентските избори, а около 46% на местните избори, съобщиха от ЦИК. По данни на МБМД до момента избирателната активност е около 43%, предаде БНР.

...
      Скъпичка, масона е аут ! Да пием ли, при предположение, че не сме спирали
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

Аз лично шапка им свалям на избоените, ако и от инвестиции да не вдяват много , са качествени хора, което е рядкост.
        Разбира се, че съм доволен. Когато опре ножа до кокала, е много лесно човек да вземе решение. Може да не са ми любимци ГЕРБ, но стигне ли се до избор комунист - някой друг, винаги ще гласувам за другия и винаги ще се радвам на победата на другия. Много хора в тая държава се подлъгаха по манипулациите на 100-годишната партия. Тя е способна на всичко, способна е да лъже най-нагло, да вика "дръжте крадеца", да плаши с репресии, с "умираща демокрация", абе със всичко, само и само за да гушне властта. Много хора се подвеждат и са готови да пуснат глас за чумата на 20-ти век и при това да си вярват, че гласуват за демокрацията. Няма такова нещо. Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та затова се радвам на резултата.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Къде сте бе мейсита и вся остальная сволочь? Трейдъровци, равновесни и други комуняги?

Аз лично шапка им свалям на избоените, независомо дали разбират от инвестиции, са качествени хора, което е рядкост.
          Last edited by prodigal; 30.10.2011, 19:35.

Коментар

• Аааа ,само да допълня - всички мангусти в България гласуваха в червено.Всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Е тва е - хубаяво- лошо ББ взе цялата власт
              аз пък мисле, че комунистите са виновни Не паднаха още на първи кръг навсякъде, ами сега трябваше да се троши народна пара за втори тур. Аз с тия праи, дето сега, заради комунистите ги похарчих, щях да направя поне магистралата Чепръчене-Злокучене, ама на, пари нема, заради тия ,мръсници

А да, щях да забравя правило номер едно в наръчника на гербераста - дори и осъден престъпник като Лечков да се кандудатира за кмет, щом е от правилната Партия, значи е чист като сълза и е най-добрият избор за уфсите в региона Честито и на варненци за Кирчо както и нас, софиянци, за компирската даскалица Пъдпъдъкова.

Каквото сам си го направиш, никой друг не може да ти го направи - повече не искам никой да мрънка, че положението в България е лошо!!!!!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                А за изборните манипулации да забравим, така ли?
                Айде сега, на крива ракета.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Поредната ,,Видеокамера заснела подмяна на вота в село Бохот'' http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=800892
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Росен Плевнелиев е новият български президент
                    ...евентуално, ако няма касиране на изборите
                    Няма да е за първи път да бъдат погазени законите.

Но, сега: Честито, ГЕРБери.
                    И не забравяйте, че има и непродажни Българи в тази страна и оставете личните интереси у дома си и работете в името на България!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Лошо е за тея дето лежаха досега на държавната софра Са некои от тех ще требва да работат , а други да търкат наровете
                      щото някой им пречеше досега на герп да направят реформи,но за едно съм сигурен-където са спечелили,ще има партизанлък и парашутизъм-да му мислят общинарите и чиновниците.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                        Лошо е за тея дето лежаха досега на държавната софра Са некои от тех ще требва да работат , а други да търкат наровете

Коментар

• Към платените - вече няма смисъл да се хабите .Вратата е затворена , кранчето е спряно , побързайте да си вземете парите за изработеното , но ме съмнява че ще пиете по една вода . Пари няма , това е.

Коментар

• Къде сте бе мейсита и вся остальная сволочь? Трейдъровци, равновесни и други комуняги?
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Е тва е - хубаяво- лошо ББ взе цялата власт

Коментар

• Е тва е - хубаяво- лошо ББ взе цялата власт

Коментар

Working...
                                X