IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Джоузи партийна писарушка, която зависи от хранилката на партията малоумен гербераст, в общото стадо или си комунист, или си гербераст,хлъзгав плужек .
    Виждаш ли си аргументите с които водиш разговор с мен....

Защо пак доведохте до разединение на нацията? Защо пак се налага изкуствено деление на сини и червени и няма възможност за друг избор. Защо пак опростачихме нещата? Защо, защо? И най-вече - ской ще се оправдавате за прогнилия бюджет за догодина - с маляките ли? Или пак комунистите ще са виновни?
    И ти отговор пич , но ти искаш друг отговор ,а аз ти давам верния такъв... Отговора на въпроса за разединенито на нацията го търси на Позитано и в централата на дпс.... това е тяхната риторика ... Пуснио си и станишев и доган , те говорят с езика на омразата и то на всички нива, Борисов ако говори нещо негативно , то това е упрек към всички тези станишевци и ахметдогановци ,а не срещу хората...На сини и червени деленото го направиха медиите и някои от социолозите , а НЕ ние от Герб...Посочи ми къде представител на Герб го е казал...Но то трябва очи да видиш и уши да чуеш , а не съчинения на свободна тема.....

относно продънения бюджет ..А бе тъпчо тя рибата в морето , ти вече подгряваш олиото ...говориш като сифилистичен пароноичен комунист в последна фаза на шизофрения..... Ето това говорене , колко лошо бъдеще ни чака , разединява хората....
    Сега разбра ли ме , отговорих ли ти "правилно" на елементарните въпроси.... И спри да слушаш Позитано , по добре ще се чувстваш...така само се напрягаш излишно
    Last edited by йосиф; 31.10.2011, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      а това лице най -вероятно ще да бъде наградено от Рапона ,с поста министър на правосъдието
      Бойко отрече твърдо снощи, че няма да е Фидосова.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Разликата е че аз знам че БСП не са стока. А ти не разбираш че ГЕРБ са същите боклуци.
        Ти, момче, не ме учи кой е стока и кой не. Имам си собствено мнение, не ми трябва твоето. С моето никога не съм гласувал за комунисти. С твоето ти си гласувал. Пак ти казвам, ако имаш деца, скрий от тях вчерашното си падение.

А, и да добавя нещо. Ти защо смяташ президента за боклук? Човекът се е издигнал сам, заможен е, има прекрасно семейство с три деца. Какво му е боклучавото?
        Или ти, с твоите игрички от няколко хиляди лева на калпавата ни борса го съдиш, защото си повече от него? Защо не се погледнеш отстрани - обикновен борсаджия, сметнал се за уолстрийтски лъв и политолог от кварталната кръчма.
        Last edited by Софиянец80; 31.10.2011, 14:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
          Е, не сте комунисти, но пък гласувате за тях. И аз съм така - не съм член на ГЕРБ, пък гласувам за тях. Всичко е ясно. Не зная семейното ти положение. Но ако имаш деца, крий от тях вчерашното си гласуване. Няма да го разберат, като пораснат.
          Разликата е че аз знам че БСП не са стока. А ти не разбираш че ГЕРБ са същите боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Доган е голям политик, защото вие го правите такъв.

Като спечели - голям политик,
            като загуби - пак голям политик

а реално е един бай х..й
            Реално, Доган изобщо не е загубил на тези избори. Той нямаше по-печеливш ход от този, който направи. Доган играе дългосрочно, а не от днес за утре.
            Ето ти по-долу избирателната активност за една типично смесена община - Исперих. Тази графика показва много добре дали Доган е загубил или просто не е употребил потенциала си. С тази графика Доган показва, че все още определя дневния ред на политическия живот в страната.

Коментар

• След като изтече мандата на другарят Борис Велчев през 2013г ,ей това лице от снимката ще бъде избрано от друг състав на ВСС, където парламентарната квота ще бъде избрана от мнозинството на управляващата партия на ченгесарите пребоядисани комуняги.

а това лице най -вероятно ще да бъде наградено от Рапона ,с поста министър на правосъдието
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не само аз. Никой от приятелите ми не може да понася Бойко. А пък никой от тях не е комунист, и една част от тях сега за пръв път в живота си са гласували за БСП Като причините за непоносимост са все едни и същи. Арогатна, войнстваща глупост и простотия, която демонстрира Бойко с всяко си публично появяване.

Дори и към собствения си президент както се видя. Как мога да харесвам човек и политик който унижава собствения си избор за президент. Какво му е мисленето на такъв човек за другите хора - тези които всъщност не са свързани с него. Смята избирателите си за подчинени му. Че те са му длъжни, а не той на тях. Как да харесвам подобен човек.
                Е, не сте комунисти, но пък гласувате за тях. И аз съм така - не съм член на ГЕРБ, пък гласувам за тях. Всичко е ясно. Не зная семейното ти положение. Но ако имаш деца, крий от тях вчерашното си гласуване. Няма да го разберат, като пораснат.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение

а реално е един бай х..й
                  И хуй даже не е.

"Голямото" му е, че от самото начало зад гърба му стоят САЩ и Турция.
                  Резаняк-пионка на чужди враждебни интереси.
                  Половината от Източна България е изкупена от турците. А от някое време изкупуват земята и в Северозападна.
                  Last edited by vmаnkov; 31.10.2011, 14:26.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                    Явно не четеш достатъчно добре. Писах ти кой е избрал ББ. А ти защо смяташ, че си "интелигентен човек със собствено самочувствие и себеуважение"? Не страдаш ли от излишно самочувствие? И точно такива като теб псевдоинтелигенти съчиняват и повтарят мантрата за пожарникаря, мутрата, тиквата, тъпанаря и т.н. Но той май излезе по-голям политика от интелигентния Станишев, от мургавия Костов, от безличния Димитров, от нервака Сидеров, от лудото Яне, абе от всички.
                    Не само аз. Никой от приятелите ми не може да понася Бойко. А пък никой от тях не е комунист, и една част от тях сега за пръв път в живота си са гласували за БСП Като причините за непоносимост са все едни и същи. Арогатна, войнстваща глупост и простотия, която демонстрира Бойко с всяко си публично появяване.

Дори и към собствения си президент както се видя. Как мога да харесвам човек и политик който унижава собствения си избор за президент. Какво му е мисленето на такъв човек за другите хора - тези които всъщност не са свързани с него. Смята избирателите си за подчинени му. Че те са му длъжни, а не той на тях. Как да харесвам подобен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Но вече е късно Доган го изигра и затова постоянно това повтаря,че е голям политик...
                      Сега следва втори властови център около Плевналиев за да покаже че нее кукла на конци първо фиктивно после найстина....след това отваряне на бюджета за повишаване на пенсии и заплати и накрая изоставен от всички едни обидени защото не е ги избрал а другите защото малко са получили....,
                      ......

а реално е един бай х..й

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Грую, тук е разковничето. Дали ГЕРБ ще могат да понесат отговорността на цялата власт или ще се издънят. В този филм ги вкара умишлено отново Доган, както на парламентарните избори.
                        Сега гледах сайта на ЦИК за избирателната активност. В смесените общини имаме 50-70% избирателна активност за местна власт и едва по 30-на% за президент.
                        Смятам, че Доган е пуснал "окръжно" да не се гласува, а с изказването си в нощта на първия тур той единствено мобилизира антитурския вот на българите
                        .
                        Сигурен съм, че от изборната победа най-изненадан е Бойко Борисов.
                        Сега ще видим наистина с какво ще се оправдава. Аз и това исках да се случи - да не се размиват отговорностите в оставащите 2 години от мандата на ГЕРБ.
                        Това ще бъде и шанс за България, ако ГЕРБ се справи.
                        Аноне,
                        много добро изказване....
                        От двамата който може да го конкурират по някакъв начин....
                        Цветанов се компроментира и остана на го слушка на всяка цена защото вече не е фактор извън ГЕРБ....

Плевналиев който имаше хубав рейтнинг той с Цветанов през цялото време го изолираха и показваха че е кукла от конци...

Може би е мислел че едни загубени избори заради ДПС ще настрой през зимата електората заради ДПС и БСП и спечели следващите предсрочни....

Но вече е късно Доган го изигра и затова постоянно това повтаря,че е голям политик...
                        Сега следва втори властови център около Плевналиев за да покаже че нее кукла на конци първо фиктивно после найстина....след това отваряне на бюджета за повишаване на пенсии и заплати и накрая изоставен от всички едни обидени защото не е ги избрал а другите защото малко са получили....,
                        Да не забравяме че сега руснаците ще го натиснат за какво се сетиш АЕЦ ,Южен поток ,Лукойл , Нефтопровода... цената на газта.......

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                          Груев тенденциозното ти отношение е толкова явно че няма накъде повече - какъв прогнил бюджет те гони бе. Та вие нямахте търпение да се зарадвате, че ще фалираме като говориха че ще свалят прага на резерва - сега стана ясно че няма да го свалят, и че дефицита ще е още по нисък от тази година - наакахте се и млъкнахте. Нали миналата година точно ти се спука да плюеш че видиш ли сме щели да имаме огромен дефицит пък то стана обратното. Добре де - като си неграмотен икономически къде си тръгнал?

с тролове като теб е трудно да се говори и изходът е само един - игнор. Игнорът ми не е заради друго, а затова, че се правиш на тъпа калинка. Вече веднъж ти писах за дефицита за 2010 и ти отговорих на тъпият пост тогава - изрови си го,.ако не те е срам,. Имам много по-добра познаваемост от великичт мистър топ 100 икономисти.

За бюджета - ами да, издънене е и няма какд а е иначе. вече трета година се залага дефицит, минимален растеж и това на фона на показателите за доходи на населението, при които сме на абсолютното дъно в ЕС. Ами само великите фондове, ако ги усвояваха толкова, колкото говорят за тях, щяхме да сме цъфнали и вързали, но не би. Няма друга, толкова бедна държава като нашата в целият ЕС и въпреки супер многото прогроми, по които може да се цоца, ние прогнозираме супер мижав ръст. Да не се отплесвам,ч е ти си "капацитет". Казах ти го и в другата тема - до момента герб само цоцат резерва и трупат (малко) дълг. Ако това им е политиката - по-добре ше сме си и без нея.

И последно - когато аз съм псувал комунистите, нито един от платените драскачи ви нямаше в този форум. Тогава сигурно и герберасти не сте били, а някакви забутани мишки в Н-тата редакция на полузимислено сайтче. Честито, радвахйте се на 5-те си минути слава и личното потупване от Вожда и Учителя, а ако някога има нещо като съвест, което да се прояви при вас - затиснето го бързо с едно шкембе, глава лук и греяна ракия - така ще се слеете най-добре с електората си.....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Грую, тук е разковничето. Дали ГЕРБ ще могат да понесат отговорността на цялата власт или ще се издънят. В този филм ги вкара умишлено отново Доган, както на парламентарните избори.
                            Сега гледах сайта на ЦИК за избирателната активност. В смесените общини имаме 50-70% избирателна активност за местна власт и едва по 30-на% за президент.
                            Смятам, че Доган е пуснал "окръжно" да не се гласува, а с изказването си в нощта на първия тур той единствено мобилизира антитурския вот на българите.
                            Сега ще видим наистина с какво ще се оправдава. Аз и това исках да се случи - да не се размиват отговорностите в оставащите 2 години от мандата на ГЕРБ.
                            мда, принципно си рпав и има логика в такъв тип теза - дано да се справят, но като им гледам мат'риала, включително драскачите из форумите и някакси не съм обнадежден, но дано ти да си прав
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Защото простите го избират. Има си едни 20 -25 % комплексари и те се кефят да избират някой който излъчва сила. За интелигентен човек със собствено самочувствие и себеуважение да гласува за Бойко е безумие. Такива хора просто не приемат някой по-тъп от тях да ги управлява. Еле пък тъпота и арогантност на едно. Бойко има излъчване на селски бек. И като всеки селски бек си има почитатели.
                              Явно не четеш достатъчно добре. Писах ти кой е избрал ББ. А ти защо смяташ, че си "интелигентен човек със собствено самочувствие и себеуважение"? Не страдаш ли от излишно самочувствие? И точно такива като теб псевдоинтелигенти съчиняват и повтарят мантрата за пожарникаря, мутрата, тиквата, тъпанаря и т.н. Но той май излезе по-голям политика от интелигентния Станишев, от мургавия Костов, от безличния Димитров, от нервака Сидеров, от лудото Яне, абе от всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                И най-вече - ской ще се оправдавате за прогнилия бюджет за догодина - с маляките ли? Или пак комунистите ще са виновни?
                                Смятам, че Доган е пуснал "окръжно" да не се гласува, а с изказването си в нощта на първия тур той единствено мобилизира антитурския вот на българите.

Коментар

Working...
                                X