IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груев тенденциозното ти отношение е толкова явно че няма накъде повече - какъв прогнил бюджет те гони бе. Та вие нямахте търпение да се зарадвате, че ще фалираме като говориха че ще свалят прага на резерва - сега стана ясно че няма да го свалят, и че дефицита ще е още по нисък от тази година - наакахте се и млъкнахте. Нали миналата година точно ти се спука да плюеш че видиш ли сме щели да имаме огромен дефицит пък то стана обратното. Добре де - като си неграмотен икономически къде си тръгнал?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Защо пак доведохте до разединение на нацията? Защо пак се налага изкуствено деление на сини и червени и няма възможност за друг избор. Или си комунист, или си гербераст? Защо пак опростачихме нещата? Защо, защо? И най-вече - ской ще се оправдавате за прогнилия бюджет за догодина - с маляките ли? Или пак комунистите ще са виновни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
      В този форум има хора, които явно не могат да разсъждават. Преди парламентарните избори наричаха ББ мутра, пожарникар, тъпанар, тиква, и т.н. и т.н. И че няма да спечели. А той ги отвя като ураган.
      За тези избори отново разправяха, че ББ е мутра, пожарникар, тъпанар, тиква, изобщо не може да управлява, бие, краде, лъже и т.н.и т.н. И че няма да спечели изборите. А той отново ги отвя като ураган - президент, кметове, общинари.
      Е, няма ли да се опитате да направите един сериозен анализ защо мутрата, пожарникаря, тъпанара, тиквата бие на всички избори. И само не казвайте, че простите го избират. Защото за него гласуват големите градове, образованите, младите и хората в средната възраст. А за червените гласуват ниско образованите, селата, циганите, турците.
      Вече започнаха коментарите как ББ е стигнал върха и оттук само ще пада. Не е ли рано за подобни прогнози. Какво ще стане на следващите избори ще видим. Но ако ББ ви отвее пак, ще го признаете ли за успешен политик или отново ще го обиждате каот пожарникар, мутра, тиква, тъпанар и т.н. (за всички обидни изрази виж постовето на Гиговчо)
      И така, ББ ви отвя. И аз съм доволен! Ама много! И се радвам също на позора на Станишев, Калфин, Първанов и сие! Ама много! И се радвам също на нескопосните обяснения на някои тук за това, че тях не ги засягат победата на ББ и погрома на БСП! Ама много! Абе въобще ми е кеф, а пък вие си трошете нервите сега!
      Защото простите го избират. Има си едни 20 -25 % комплексари и те се кефят да избират някой който излъчва сила. За интелигентен човек със собствено самочувствие и себеуважение да гласува за Бойко е безумие. Такива хора просто не приемат някой по-тъп от тях да ги управлява. Еле пък тъпота и арогантност на едно. Бойко има излъчване на селски бек. И като всеки селски бек си има почитатели.

Коментар

• В този форум има хора, които явно не могат да разсъждават. Преди парламентарните избори наричаха ББ мутра, пожарникар, тъпанар, тиква, и т.н. и т.н. И че няма да спечели. А той ги отвя като ураган.
        За тези избори отново разправяха, че ББ е мутра, пожарникар, тъпанар, тиква, изобщо не може да управлява, бие, краде, лъже и т.н.и т.н. И че няма да спечели изборите. А той отново ги отвя като ураган - президент, кметове, общинари.
        Е, няма ли да се опитате да направите един сериозен анализ защо мутрата, пожарникаря, тъпанара, тиквата бие на всички избори. И само не казвайте, че простите го избират. Защото за него гласуват големите градове, образованите, младите и хората в средната възраст. А за червените гласуват ниско образованите, селата, циганите, турците.
        Вече започнаха коментарите как ББ е стигнал върха и оттук само ще пада. Не е ли рано за подобни прогнози. Какво ще стане на следващите избори ще видим. Но ако ББ ви отвее пак, ще го признаете ли за успешен политик или отново ще го обиждате като пожарникар, мутра, тиква, тъпанар и т.н. (за всички обидни изрази виж постовето на Гиговчо)
        И така, ББ ви отвя. И аз съм доволен! Ама много! И се радвам също на позора на Станишев, Калфин, Първанов и сие! Ама много! И се радвам също на нескопосните обяснения на някои тук за това, че тях не ги засягат победата на ББ и погрома на БСП! Ама много! Абе въобще ми е кеф, а пък вие си трошете нервите сега!
        Last edited by Софиянец80; 31.10.2011, 13:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
          Хахахахаах - пак се издъни, интересно откъде знаеш какво казват Уикенд и ТВ7 - аз щото не знам никога не съм ги нито чел нито гледал, но ти явно ги следиш пък тук твърдиш, че не си им публика. По същия начин по който мейсито две години ни убеждаваше как всички са комунисти и маскари, а накрая си призна че е гласувала за БСП - известни преди това като БКП. Имам и роднини и познати с леви разбирания и това са най-тъпите и вдлъбнати същества, който познавам - някои от тях са с добри намерения, но тъпотата им пречи да осъзнаят, какво всъщност правят.
          Аз ги следя. Би трябвало и ти да ги четеш и да ги гледаш. Там е истинската кампания на ГЕРБ, там лъсва то кого се притесняват, там са мятането на ла.на по конкуренцията. Уикенд е истинския герберски вестник.

Коментар

• Всъщност мисля, че комундетата, ако имаха друг лидер, а не сегашния олигофрен можеше да вземат повече гласове - ама нямат кадри - само като им видиш кандидата за президент и кмет и става ясно - тва са им най-достойните

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            те такива като тебе сте ми ясни по дефиниция..Винаги недоволни чакащи месията да дойде да ИМ оправи живота , омерзен си от всичко около себе си , но един път не си се запитал , а дали и в тебе няма нещо грешно....
            на другите ти питанки е излишно да отговарям ... клиширани въпроси поставени на масата от комунистически мозъци....А и точно Бойко Борисов е последния човек който разделя някого на нещо..Аз слушах станишев и освен дето не посмя за пореден път да си признае изборната загуба , а и по най- безпардонен начин говори за нашите ( добрите) избиратели и за ония ( лошите ) дето гласували за Плевенелиев... т.е. искам да ти кажа ,че ако търсиш разделители на нацията отиваш на позитано или в централата на доган.. там ги има на килограм....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Висшият съдебен съвет (ВСС) е ...........
              Така и не разбрах коя е "квотата" на президента във ВСС. И няма какво да ми цитираш за КС, защото за неговата квота там не съм ти опонирал. И бързам да кажа, преди да си се опитал отново да четеш Конституцията като дявола - евангелието, че трите длъжностни лица, които СЕ НАЗНАЧАВАТ С УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА не са негова квота. По простата причина, че не ги избира той, а ВСС (т.е. в избора участват включително и предишните заемащи длъжността). Президентът само издава указ за тяхното назначаване. Нещо като с посланиците, но по-зле, защото при посланиците може да се запъне и да трябва да го чакат да си отиде, докато тук Е ДЛЪЖЕН ДА НАЗНАЧИ ВСЕКИГО, КОГОТО МУ ПРЕДЛОЖАТ ВТОРИЯ ПЪТ. Независимо дали е различен от отхвърления от него или е същия човек.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                те такива като тебе сте ми ясни по дефиниция..Винаги недоволни чакащи месията да дойде да ИМ оправи живота , омерзен си от всичко около себе си , но един път не си се запитал , а дали и в тебе няма нещо грешно....
                на другите ти питанки е излишно да отговарям ... клиширани въпроси поставени на масата от комунистически мозъци....А и точно Бойко Борисов е последния човек който разделя някого на нещо..Аз слушах станишев и освен дето не посмя за пореден път да си признае изборната загуба , а и по най- безпардонен начин говори за нашите ( добрите) избиратели и за ония ( лошите ) дето гласували за Плевенелиев... т.е. искам да ти кажа ,че ако търсиш разделители на нацията отиваш на позитано или в централата на доган.. там ги има на килограм....
                ами не, не са ти ясни Джоузи и няма как да са ти ясни, рпосто защото аз не съм партийна писарушка, която зависи от хранилката на партията и внимава какво пише с клиширани фрази. В случая звучиш точно като малоумен гербераст, а не като разумен привърженик на герб, колкото и малко да са те в общото стадо, вървящо след победителя.

Както не веднъж съм казвал, Джоузи, моят живот е оправен, ако всички имат такъв омерзен живот като моя, то тук щяха да се стичат тълпи от емигранти, а не нашите да емигрират навън, но това е друга тема. Казвал съм ти го милион пъти - мен ме боли фара кой е на власт в чисто финансов аспект, боли ме само като личност, която не иска да е част от стадото и да приема безропотно малоумни наставления. Толкоз

Както и очаквах, типично по милиционерски, се зивъртя като хлъзгав плужек и не отговори на нуито един от двата, принципно елементарни, въпроса. Защо пак доведохте до разединение на нацията? Защо пак се налага изкуствено деление на сини и червени и няма възможност за друг избор. Или си комунист, или си гербераст? Защо пак опростачихме нещата? Защо, защо? И най-вече - ской ще се оправдавате за прогнилия бюджет за догодина - с маляките ли? Или пак комунистите ще са виновни?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хахахахаах - пак се издъни, интересно откъде знаеш какво казват Уикенд и ТВ7 - аз щото не знам никога не съм ги нито чел нито гледал, но ти явно ги следиш пък тук твърдиш, че не си им публика. По същия начин по който мейсито две години ни убеждаваше как всички са комунисти и маскари, а накрая си призна че е гласувала за БСП - известни преди това като БКП. Имам и роднини и познати с леви разбирания и това са най-тъпите и вдлъбнати същества, който познавам - някои от тях са с добри намерения, но тъпотата им пречи да осъзнаят, какво всъщност правят.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Така че тази анти реторика и противопоставяне на думи ГЕРБ срещу комунисти е просто игра за публиката на Уикенд и ТВ 7. Не съм очаквал че и ти си от тази публика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    А доволен ли си, че такива като мен нямаха избор и или гласуваха с омерзение за един от двамата лайнари, считайки го за по-малкото зло, или просто не гласуваха. Аз например не пропускам избори и това са първите, на които не съм галсувал - просто нямаше за кой....

Коментар

Ти разбираш ли колко си елементарен... Опитваш се да ни убедиш ,че новия президент ще е същото мекере и червейче като Гоцко..Ама явно не внимаваш и не слушаш ..НАли това се опитвам да ти кажа ...времето на безгръбначините комунистически червеи , които живота им се свежда само в това как да се налапат свърши..И понеже едва ли ще ме разбереш отново за какво ти говоря ...ще мине време и ако ти поникне мозък , а не бозата която ти вкисва в черепа....ще го видиш на живо....А ти пак си обичай другаретата и им се радвай...
                      Да, напълно си прав, сега е времето на безгръбначните червей, които се грижат Бойко да се налапа.

Коментар

защо цитираш човек който е привърженик на червената идея....

Относно манипулациите ми във ВСС не виждам коментар...
                        Президента назначава един куп хора ....ако не му харесва предложените ще се чака докато не го сменят както с посланиците и шефа на разузнаването ли ,нали се съгласуват преди това с него който се хващат за буквите а не за действителността...
                        Как се назначи шефа на СГС и с толкова напуснали съдии .... ............
                        Аман от манипулатори....
                        Ти разбираш ли колко си елементарен... Опитваш се да ни убедиш ,че новия президент ще е същото мекере и червейче като Гоцко..Ама явно не внимаваш и не слушаш ..НАли това се опитвам да ти кажа ...времето на безгръбначините комунистически червеи , които живота им се свежда само в това как да се налапат свърши..И понеже едва ли ще ме разбереш отново за какво ти говоря ...ще мине време и ако ти поникне мозък , а не бозата която ти вкисва в черепа....ще го видиш на живо....А ти пак си обичай другаретата и им се радвай...

Коментар

• Джоузи, я аз да те питам нещо, дето "независимите" медии снощи услужливо не пожелаха да запитат Светиня Му - ти доволен ли си, че отново разделихте обществото на сини и червени? Някакси пак се издигна лозунга, който не скача е червен и който не е снас, е против нас!!! Доволен ли си, че след като вече десетина години някакси липсваше това разделение, вие пак го наложихте и то напълно съзнателно и умишлено, иначе нямаше и да вземете тези избори....

А доволен ли си, че такива като мен нямаха избор и или гласуваха с омерзение за един от двамата лайнари, считайки го за по-малкото зло, или просто не гласуваха. Аз например не пропускам избори и това са първите, на които не съм галсувал - просто нямаше за кой....

Нкаря искам да ви честитя победата - заслужена или не, няма никакво значение, победителите не ги съдят и да задам друг въпрос, който "независимите" медии отново услужливо пропуснаха - сега, след като вся власт советом е в герб, с кой ще се оправдавате?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

много сте умни и двамцата.... Единия в равновесен тон иска да ни убеди ,че терора и диктатурата дойде , а другия ( естествено по умния ) ни "припомня" как един ден ще ни натрива носа.....А ти монти задал ли си си въпроса кога ще дойде този ден... не си . Ами да ти кажа ... никога.....Н И К О Г А... но това не значи ,че никога ГЕРБ няма да минат в опозиция - даа ще дйде и този ден, НО това ще стане когато на политическата сцена се появи достоен политически опонент ... с тези сергейстанишевци , ахметдогановци и техните вечно гладни секретарки този момент няМа да настъпи.....

Пууук.... както обича да "казва" шемета...
                            Костов 2000 г. смяташе че втория му мандат през 2001 е сигурен и всъщност играеше за третия. Беше сигурен че БСП няма как да вземат властта и беше прав. Но царя го издуха. Герб имат още две години да затъват в ла.на. В момента ги спасява кризата, та могат да си оправдават некадърността с международното положение, но това международно положение няма да е вечно. Вече не могат да се оправдават и с президента, скоро и със съда. И цялата им некомпетентост ще лъсне.

Коментар

много сте умни и двамцата.... Единия в равновесен тон иска да ни убеди ,че терора и диктатурата дойде , а другия ( естествено по умния ) ни "припомня" как един ден ще ни натрива носа.....А ти монти задал ли си си въпроса кога ще дойде този ден... не си . Ами да ти кажа ... никога.....Н И К О Г А... но това не значи ,че никога ГЕРБ няма да минат в опозиция - даа ще дйде и този ден, НО това ще стане когато на политическата сцена се появи достоен политически опонент ... с тези сергейстанишевци , ахметдогановци и техните вечно гладни секретарки този момент няМа да настъпи.....

защо цитираш човек който е привърженик на червената идея....

Относно манипулациите ми във ВСС не виждам коментар...
                              Президента назначава един куп хора ....ако не му харесва предложените ще се чака докато не го сменят както с посланиците и шефа на разузнаването ли ,нали се съгласуват преди това с него който се хващат за буквите а не за действителността...
                              Как се назначи шефа на СГС и с толкова напуснали съдии .... ............
                              Аман от манипулатори....

Коментар

Равновесие,
                                Ще дойде време и ще им припомним на тези борци за демоНСТрация какво са писали.....
                                Много добре разбират ,но са гузни за направеният избор. Става въпрос за квотата на президента в КС ,ВСС и оттам за избирането на главният прокурор,съдии и решенията в КС ....
                                Интересно че с какво право нарекоха един и половина милиона гласували за по малкото зло комунистическа сволач,по ниска категория хора ,догановци.......
                                Нагаждачи от най висш ранг а са се борили за свобода на словото и демокрацията...
                                Трябва да ги е срам не защото има комунисти а защото са съдници коя партия трябва да съществува и коя не....
                                много сте умни и двамцата.... Единия в равновесен тон иска да ни убеди ,че терора и диктатурата дойде , а другия ( естествено по умния ) ни "припомня" как един ден ще ни натрива носа.....А ти монти задал ли си си въпроса кога ще дойде този ден... не си . Ами да ти кажа ... никога.....Н И К О Г А... но това не значи ,че никога ГЕРБ няма да минат в опозиция - даа ще дойде и този ден, НО това ще стане когато на политическата сцена се появи достоен политически опонент ... с тези сергейстанишевци , ахметдогановци и техните вечно гладни секретарки този момент няМа да настъпи.....

Last edited by йосиф; 31.10.2011, 12:57.

Коментар

Working...
                                X