IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Лампата е светната . Маските продължават да се свалят една след друга . Очаквайте продължение .Лицата на прехода , лицата на форума - без грим

    Коментар


    • Бай Тошо.

      Гласували 99.9% Печели

      Леле сега тоя Борисов ще трябва да го търпим докато е жив.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Аз чакам ЦИК да обяви крайната избирателната активност и ако обявят около 40% колкото е била към 17 часа голям скандал ще стане!
        Най -много избирателната активност да е +-42% .И кво излиза ?Ако гласувалите са 3,5-3,8 млн. души .За ченгесарите са 39% ~ 1.3мил.Колко са циганите в Абсурдистан - май около милион....+ 300000 и ето ви резултата.Всеки който познавам в Русе гласува срещу герб ,независимо за кой .Имаме най -купените и манипулирани избори от 22 години
        netware5-Това беше известната журналистическа к.рва Илиана Беновска, по-известна като глас на Трактора.
        Какво значение коя е журналистката? Важното ,че тя единствена си позволи да зададе съвършено конкретен въпрос ,а именно :,,Как е възможно частни медии да се финансират с държавни пари, поставени в малка частна банка''.Залата и ръкопляска и до там беше.пп netware5 постарай се да не обиждаш .Просто е много грозно от твоя страна .
        Last edited by коки; 24.10.2011, 10:58.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

        Коментар


        • Единствения начин резултатите от изборите да са на 100% като тези на социологическите агенции още от преди седмица е те да бъдат подменени!
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Много се съмнявам, че Витков взима само 30 хиляди!
            Симо-о-ов, Симов - резултатите не намирисват, те ВОНЯТ !!! При положение, че от всеки 10 души, с които комуникираш - наживо или виртуалната - поне 8 псуват борисов и ГРОБ, как го виждаш техните кандидати да спечелят в София и къде ли още не, а пионката плевнелиев да бъде лидер на президентските избори?

            И какво разчиташ на МВР, при положение, че то е оглавявано от уродът Цецо Маймуната - същият който заповядва на прасетата да стоят мирно, докато мангалите грабят и убиват, но да арестуват и бият Български деца ?!?

            Как може шеф на МВР от управляващата партия да бъде едновременно и шеф на предизборен щаб на същите управляващи? Що не турят Маймуната и бюлетините да брои?

            Но най ме отврати явният бъдещ президент, когато заяви, че "...на изборите един печели, другите са политически трупове..." Това нищожество се взе много насериозно още преди да седне в президентското кресло, явно е сигурно, че Батко Бойко ще му купи и балотажът... не се усеща явно, че без Тимберицата той е нищо, нула - даже и охъл не е, а политически микроб някакъв...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              ................Една русокоса дама,смела и достойна се намеси и обърка режисурата на водещата пресконференцията!..................
              Тъпо маце мейси, дали щото си от РусИ или щото така ти изнася, явно не знаеш коя беше тая руса дама. Това беше известната журналистическа к.рва Илиана Беновска, по-известна като глас на Трактора.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

              Коментар


              • Сигурно си объркала пресконференциите скокли. Повечето "национални" медии са лично притежание на червените олигарси, като Красимир Гергов. Там не можеш и да чуеш за критика, към комунягите, камо ли към Гоце или производния му калфа.

                Коментар


                • Аз чакам ЦИК да обяви крайната избирателната активност и ако обявят около 40% колкото е била към 17 часа голям скандал ще стане!
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                  Коментар


                  • Припаднали хора, хаос и сблъсъци в зала "Универсиада". За първи път медиите не са допускани в залатаСкандал в общинската избирателна комисия в София видео http://bnt.bg/bg/news/view/62722/ska...isija_v_sofija
                    Сега разбра ли ,защо изборите не са забранени?Ами защото са НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ!Резултата от тези избори се ЗНАЕХА още преди седмици!Нищо старо не е забравено,но и нищо ново не сме научили!Жалки,смешни и неуредени избори!А шоуто с режисираната пресконференция на ГЕРБ бе просто фарс!Цвъки чете нещо,което едва ли някой слушаше,Бащицата седеше с уморен и пренебрежителен вид,а вляво до него ухиления Плевнелиев просто беше като клоун на конци!Да не говорим изобщо пък за тази невзрачна женица набедена за втори мандат кметица на София,която беше доста уплашена и объркана,та трябваше да и докарат до 51-52 процента още на първия тур,че да не обърка нещо на балотажа!Пародия,жалка и недостойна!И ТОГАВА се случи нещо,което обърна всичко наопъки!Една русокоса дама,смела и достойна се намеси и обърка режисурата на водещата пресконференцията!Та тази дама се осмели да запита кандидат президента,как,и откъде се ФИНАНСИРАТ тези отбрани медии,обслужващи изключително управляващите?Ужас!Залата замлъкна,Плевнелиев се изпоти,а Попова пък се вкамени на място!Добре че микрофона на Бащицата беше изключен,иначе щяхме да чуем скърцащите му зъби!Браво на тази смела жена!Дано не и се случи нещо лошо,но се съмнявам че ще продължи кариерата и още дълго време!
                    Last edited by коки; 24.10.2011, 10:16.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • msimov - не ако на следващите избори спечелят , то еще е 99.9999% и няма дори да им е неудобно от това , а може и избори да не се провеждат а направо да съобщят резултата от "победата".
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Резултатите намирисват.

                        Много се съмнявам, че Витков взима само 30 хиляди!
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                        Коментар


                        • Ако сега на управляващите им се размине то на следващите парламентарни избори ще спечелят с 60%-та минимум.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                          Коментар


                          • netware5 - ти не си Бойко а аз Плевнелиев , че да ти се обяснявам.Съвсем ясно съм го казал - тъмночервен номенклатурчик е Пленелиев по поведение , той Калфин е къде по светло червен .
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Аз съм убеден, че ще ги пипнат управляващите, защото не може да се скрие избирателната активност и ще има големи разминавания!
                              Кой да ги пипне? МВР ли ? Та министърът е председател на предизборният щаб на ГЕРБ !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                                !

                                Аз пък ги виждам нещата една идея по-различно от теб! Не харесвам Калфин, но не мога да понасям физиономията,поведението и личноста на ББ! Неговия нарцисизъм е безобразен! Снощи ми се явява като Марлон Брандо, започва да ми обеснява, колко велик е този ръб! На теб, ако това ти харесва, е твой проблем! Мен това ме вбесява! Ето защо, смятам да накажа малоумника, като гласувам за Калфин и Ламбо!
                                Апропо, май разликата започва да се стопява!!!
                                Не, мутрата ББ има наглостта снощи да се постави сам редом до най-светлата личност в най-новата българска история Левски. Този кретен каза, че ако Плевнелиев спечели ще спечели само той, ако загуби, загубата ще е само за него (ББ) !!!
                                Припомням думите на Левски : "Ако загубя-губя само себе си, ако спечеля - печели цял народ"
                                Нема такъв ИЗРОД като банкенският "супермен" !!!

                                Коментар

                                Working...
                                X