IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ха, ха , ха, даже и според Ламбо "завалията Калфин" е един неспособен кандидат-президент със само 6 % одобрение преди да се включи самия той, за което Ламбовеца пак му се присмя, като снощи на пресконференцията го нарече "завалията", т.е. човек неспособен за нищо. Само преди седмица на дебата по „Нова” го сиктердоса и му каза директно: „Мълчи си, не казвай нищо, че пак ще се изложиш“! Явно шоуто между тях продължава с пълна сила. И тия смешковци ще ми стават президентска двойка, ами то още отсега се вижда, че тия двамата не стават за нищо друго, освен да правят комедийно Мъпет шоу-кукли на конци: Калфина на агента Гоце, а Ламбовеца на Станишко и Ко!

    а другата двойка, дето остана на балотажа пък ми направи впечатление, че още преди балотажа да се е състоял, те вече се взеха за победители и решиха, че са спечелили...

    Коментар


    • Три заглавия, три другарчета, тройна коалиция отново! Наздраве!!!


      02:39 Кунева загадъчна кого ще подкрепи на балотажа
      02:18 Доган: ДПС подкрепя двойката Калфин-Данаилов
      01:39 БСП нахъсани за балотажа
      http://news.ibox.bg/

      Коментар


      • Ха, ха , ха, даже и според Ламбо "завалията Калфин" е един неспособен кандидат-президент със само 6 % одобрение преди да се включи самия той, за което Ламбовеца пак му се присмя, като снощи на пресконференцията го нарече "завалията", т.е. човек неспособен за нищо. Само преди седмица на дебата по „Нова” го сиктердоса и му каза директно: „Мълчи си, не казвай нищо, че пак ще се изложиш“! Явно шоуто между тях продължава с пълна сила. И тия смешковци ще ми стават президентска двойка, ами то още отсега се вижда, че тия двамата не стават за нищо друго, освен да правят комедийно Мъпет шоу-кукли на конци: Калфина на агента Гоце, а Ламбовеца на Станишко и Ко!

        Коментар


        • Поразително ниски резултати за президент.
          За Росен Плевнелиев са гласували 996 хиляди човека. Нямат и милион.

          Да ви припомня, че на предните избори Първанов имаше на първи тур един милион и 780 хиляди човека, а на втори тур над два милиона.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Гледам анкетата горе как Светльо Витков печели 30% и не мога да разбера някои хора защо манипулират анкетите. Според резултата от ЦИК Витков има 1.32%.
            Ама голмият резил е за "сините". Техният Румен няма и 2%.
            Да и на мен това ми направи впечатление, тез 30% за Светльо отгде ги взеха А сините вече ги пиши "политически трупове" ) То и Волен май има повече % от тях... Кой гласувал, гласувал, обаче сега се задава труден избор за десните избиратели, защото ще трябва да потъпкат вярванията си и да гласуват за по-малкото зло ... Интересно ми е гласовете на Куневица, които не са малко и могат да бъдат решаващи, при кой ще идат ... ДПС-сарските гласове са ясни при кой ще идат, както и Сидеровите, обаче останалите...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Коки,
              защо русенци сте такива та за малко да си изберете агента на ДС за кмет още на първи тур?
              Ние, шуменците, си избрахме кмет, който доказа че работи за града. И то при положение, че повече са гласовете за Плевнелиев и по-малко за Калфин.
              Не е вярно Гигов не сме овци ами има фалшифициране+ купуване на гласове..При гласували около 50 хиляди човека ,нима е трудно да се направи това?
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Защото комуняга и свиня срам нямат шопе.

                Коментар


                • Бедни, бедни Гиговчо! Защо не се засрами още преди изборите?…

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Най -много избирателната активност да е +-42% .И кво излиза ?Ако гласувалите са 3,5-3,8 млн. души .За ченгесарите са 39% ~ 1.3мил.Колко са циганите в Абсурдистан - май около милион....+ 300000 и ето ви резултата.Всеки който познавам в Русе гласува срещу герб ,независимо за кой .Имаме най -купените и манипулирани избори от 22 години

                    Какво значение коя е журналистката? Важното ,че тя единствена си позволи да зададе съвършено конкретен въпрос ,а именно :,,Как е възможно частни медии да се финансират с държавни пари, поставени в малка частна банка''.Залата и ръкопляска и до там беше.пп netware5 постарай се да не обиждаш .Просто е много грозно от твоя страна .
                    Коки,
                    защо русенци сте такива та за малко да си изберете агента на ДС за кмет още на първи тур?
                    Ние, шуменците, си избрахме кмет, който доказа че работи за града. И то при положение, че повече са гласовете за Плевнелиев и по-малко за Калфин.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • ,,Франс прес":Съмнения за купен вот и объркани социолози
                      Обвинения за купуване на гласове и объркани в прогнозите си социолози белязаха първия тур на президентските и местните избори в България, съобщи "Франс прес".

                      Агенцията припомня подозренията още преди вота, че ще има опити за манипулирането му с купуване на гласове, и допълва, че вече са открити 71 прокурорски проверки и че са арестувани 8 души по този повод.

                      "Франс прес" обаче изтъква в първия си обзор от изборния ден отказа на половината от анкетираните след гласуването избиратели да споделят за кого са пуснали бюлетини. Това обърка социолозите и всичките водещи 4 агенции обявиха прогнозите си с 3-4% граница на грешката.

                      След като посочва предварителните резултати и относително ниската избирателна активност, "Франс прес" цитира няколко българи, споделили, че не одобряват антикризисните мерки на правителството, но просто не виждат алтернатива.

                      Вотът бе оценяван от анализатори като важен тест за кабинета на Бойко Борисов и пред избирателните секции българи коментират недоволството си от замразяването на заплатите в публичния сектор и замрелите реформи в ключови сектори като пенсионното осигуряване и здравеопазването.

                      "Не мога да съм щастлива с този кабинет, който не мисли за хората. Нещата става все по-зле", казва 37-годишната майка на две деца Калина Димитрова.

                      "Не одобрявам част от политиката на ГЕРБ, но какво да сторя - все за някого трябва да се гласува", допълва 34-годишната Петя Илиева, специалист по маркетинг.

                      Четири години след като страната им влезе в ЕС, средната заплата на българите е замръзнала на около 700 лева (360 евро), а официалната безработица стигна 9.4% през септември, отбелязва още "Франс прес". Корупцията и организираната престъпност остават масови въпреки предизборните обещания на Борисов да прочисти всичко.

                      Анализатори, които преди изборите твърдяха, че Меглена Кунева е силен кандидат, ако пробие до балотаж, сега прогнозират лесна победа на Росен Плевнелиев.
                      http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...ani_sociolozi/

                      Сайт прави карта със снимки на изборните нарушения. Плакати на ГЕРБ навсякъде цък http://e-vestnik.bg/12956/sayt-pravi...rb-navsyakade/

                      И за финал като инфо от ЦИК -Междинни резултати за страната към 09:50 часа при обработени 78.81% протоколи на СИК в ОИК Плевнелиев -39,73%, Калфин - 29,44%
                      http://results.cik.bg/tur1/prezidentski/index.html
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Гледам анкетата горе как Светльо Витков печели 30% и не мога да разбера някои хора защо манипулират анкетите. Според резултата от ЦИК Витков има 1.32%.
                        Ама голмият резил е за "сините". Техният Румен няма и 2%.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Следващите моля . Един по един .

                          Коментар


                          • Ако от ЦИК обявят, че крайната избирателната активност е около 40% при условие, че към 17 часа е била около 45% то ще е напълно ясно, че гласовете са били подменени!
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Гласували 99.9% Печели

                              Леле сега тоя Борисов ще трябва да го търпим докато е жив.
                              Знаеш ли, драги - сабаале с носталгическо чувство се сетих са тия двамата:





                              ...и те бяха комуняги, но за разлика от Кратуната не го криеха... и най-вече - когато видяха, че народът ги не ще, не тръгнаха да го тероризират и да фалшифицират избори, а наведоха глави и си тръгнаха мирно и честно. Особено момчето с малката тимберичка - дето се прибра в двустайната си панелка в Густово - и за когото дори политическият му враг Костов каза, че не е присвоил и стотинка.

                              Просто съм отвратен вече... борисов доброволно няма да си тръгне, ще фалшифицира и тероризира, ще лъже и ще маже. Дори на революция да излезем - прасетата, негови верни еничари най-вероятно ще стрелят срещу народът, а няма да приемат от него червени карамфили !!!

                              Още на предните избори предупреждавах за рискът да качим на власт един криминален престъпник, от когото посля няма да можем да се оттървем, но нямаше кой да ме чуе - 3 000 000 идиоти се струпаха като овце пред урните, за да качат това животно на власт !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Борисов след 10 години: Предишните са виновни!

                                Тенденцията: Колкото по-зле става в България толкова повече, че увеличават гласовете за управляващата партия ГЕРБ

                                След втория мандат на Герб България не само, че няма да има фискален резерв ами ще е затънала до ушите в дългове, като тогава се очаква Герб да спечели с 70%-та.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                                Коментар

                                Working...
                                X