Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеоще един с промит мозък...ДА бе ще има огрооомна концентрация на власт... сега доволен ли си ...
Аре бегай да нахраниш магаренцето , че в неделя ще ти трябва за разходката до гората за гъбки
Дедо има катърче, и требе да те уверим, че е в пъти по-добре от магаренце.
Питай, не се притеснявай.
Апропо - гъби не ручам, само прасешко и некоя рибка.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМа, Йоска бе, мене жокер ми не требе...
Та...
Може ли да се каже, че сегашната ситуация ще концентрира повече властови лостове в един човек отколкото при ПС и ГП или не?
Другите лакърдии......... на стадиона при футбалерчетата...
Аре бегай да нахраниш магаренцето , че в неделя ще ти трябва за разходката до гората за гъбки
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаре още един гъбар... Ама като караш по хубав асфалт и нормални пътища на станишев ли ще си благодарен...Аз знам че тебе асфалт не ти трябва защото си още на магарешка каручка..но все пак може и да ти излезе късмета някой ден.....
Та...
Може ли да се каже, че сегашната ситуация ще концентрира повече властови лостове в един човек отколкото при ПС и ГП или не?
Другите лакърдии......... на стадиона при футбалерчетата...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЩо се отнася до еднолична власт при изборите по-рано, позволявам си да припомня как се стигна до това. Считам, че ПС беше избран при Виденов, и ако сините не бяха сглупили, щеше да вземе втори мандат. От друга страна ГП беше водач на червените, а изборите бяха безапелационно спечелени от СБ Сакс не знам си кво.
Сегашната ситуация е в пъти повече водеща до безпардонно управление на Асфалт ефенди, защото всички други са загубили възможността да имат по-широко доверие сред хората. В т.ч. и правоверните - те също започват да имат тук таме и други водачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова си е лично твоя интерпретация. Аз гласувам против концентрация на власт в едни ръце, а не за куклички. Ако теб те кефи да си избираш кукли ето го Джъмбо ходи си избери някоя с розова рокличка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕми всякакви хора има сега, не можем да им сърдим за ентуисиазма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеПрав си. Какво предлагаш тогава, направо да запалим куклата на мангала доги ли?
Къде е дясното, синьото, идеята???
Ние на идеи не вярваме!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Що се отнася до еднолична власт при изборите по-рано, позволявам си да припомня как се стигна до това. Считам, че ПС беше избран при Виденов, и ако сините не бяха сглупили, щеше да вземе втори мандат. От друга страна ГП беше водач на червените, а изборите бяха безапелационно спечелени от СБ Сакс не знам си кво.
Сегашната ситуация е в пъти повече водеща до безпардонно управление на Асфалт ефенди, защото всички други са загубили възможността да имат по-широко доверие сред хората. В т.ч. и правоверните - те също започват да имат тук таме и други водачи.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеНяма ли да им дадем прекалено голям комфорт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от comet Разгледай мнениеБлагодаря, не знаех че си толкова "уравновесен" в изказванията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеАко трябва да се избира между куклата на Бойко и калфата на Доган и Гоце, аз мисля, че очевидно е да се избере бойковата.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетъй ли... баси ти си бил голям бонак тогава... безплатно да стържиш по форумите...Виж неска го докарах до сто и пейсе лева ..Ела да те черпя едно джони син етикет....
ей равновесен ти нали се жалваше от хората с под 10 мнения ...влез в другата тема да видиш какъв екземпляр се е появил ..100 % ,че ще се влюбиш до уши в него...без майтап, голям сладур е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеАко трябва да се избира между куклата на Бойко и калфата на Доган и Гоце, аз мисля, че очевидно е да се избере бойковата.
Коментар
Коментар