Не знам за вас но аз приех изборните резултати доста тежко и в момента имам температура и ме заболя главата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИли си ги носил на някоя манифестация!!!
Не.Ти си бил дистрибутор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеИ какво, ще повтаряме старите грешки ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕдно трябва да ни е ясно като избиратели.
Никога не трябва да се дава цялата власт на една партия, пък била и тя "най-каматната"......
Ако не вярваш поинтересувай се за Русия и си помисли на Путин дали някой му дава властта.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеЧета по някоя книжка, чат-пат.
Не.Ти си бил дистрибутор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеТова що не го каза преди 5 год. или тогова беше в реда на нещата .По дяволите , не разбирате ли че това е следствие от това което са правили Доган, Станишев , Първанов ( най вече ) ,, доста от НДСВ ( начело с Велчев ) , някои отСДС и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТи откъде ги знаеш тези лозунги момко!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСпоко те бюлетините вече ги изброиха тези вашите бюлетини не са нужни.
Бе то майтап, майтап ама ...........................
Джей, във Варна как успяхте да пратите на балотаж баш най големите МАСКАРИБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕдно трябва да ни е ясно като избиратели.
Никога не трябва да се дава цялата власт на една партия, пък била и тя "най-каматната"......
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеИ на мен не ми се гласува за партийци, но като си помисля какъв е избора - да се даде цялата власт в ръцете на хора, които и досега се опитваха да правят каквото си искат... На път сме едно вето на закон да няма кой да сложи!? Ще връщаме ли чл.1 от конституцията? Някои може да не са чели много книжки, но добре са се учили от живия пример!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеАми то повече от това? " Вся власть советам!" и на чужди съветници(най вече на един-от американско)!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОще аргументи може ли!!!Може и да се навия!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОще аргументи може ли!!!Може и да се навия!!!Last edited by citizen_bg; 24.10.2011, 14:09.
Коментар
-
Бате Пешо - Доган но и него после 500 години не можем да го махнем , не че Бойко ще можем.Тябва масово да се гласува и то за по СИНИЯ кандидат - Калфин.Пешка с погнуса разбира се че ще се гласува , ти да виждаш някой свестен човек за кандидат за президент , те са марионетка , до марионетка , производство на бившата ДС. Плевнелиев е и немска агентура , ама онези да го отпишат щото е повече ДС вече.И пак ти казвам - по добре да гласуваме за червените , щото иначе все едно избираме тъмночервените - още по зле.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеИ на мен не ми се гласува за партийци, но като си помисля какъв е избора - да се даде цялата власт в ръцете на хора, които и досега се опитваха да правят каквото си искат... На път сме едно вето на закон да няма кой да сложи!? Ще връщаме ли чл.1 от конституцията? Някои може да не са чели много книжки, но добре са се учили от живия пример!
Коментар
Коментар