IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Не се прави на тапа. Долу ти сам каза Балчик. Ама какво е направила София и правителствата и за Балчик за 22 години?! Нищо освен да крадат и от там!
    Бъзикам се щот си написал "Не съм казаЛА"

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Има и други съображения като например как с държавни и европейски пари да направя нещо от което аз и приятелите ми имаме келепир.Рано или късно Бойко ще гледа в изборната нощ както гледаше Тато на пленума и драгалевския мангал през 2001г.Колкото по късно толкова по лошо ще гледа.
      нещо такова...
      затова и няма медиен анализ, за какво сега се е вмъкнал и Стоичков в управлението....все още не с пост, но даже някакъв анализ на изборите четох от него
      Нима ще се захване да строи сега стадиони?! Като е пълно с изнемогващи и демотивирани школи?!
      Все такива мераци ни довършват

      Коментар


      • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        ... румънците си направиха контейнерните терминали в Констанца, а нашите един друг си подливаха вода само и само да не стане, че следващия път да не го изберат на изборите. Но хляб с контейнерите има, но има много работа, а аз не виждам как може да се стигнат румънците, при положение че правят високоскоростна железница от Констанца-Букурещ-Виена, а от там има друга до Амстердам. Та ние си блеем и плюем, румънците строят.....
        ++++++++++++
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

        Коментар


        • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ей ся ме вкара в размишления
          Не се прави на тапа. Долу ти сам каза Балчик. Ама какво е направила София и правителствата и за Балчик за 22 години?! Нищо освен да крадат и от там!
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Сега като си имате кмет от Герб ще ви върнат данък сгради и такса смет
            Инак съм добре запознат с пристанищата. Голяма грешка, че няма развитие в посока контейнерен терминал във Варна или Варна запад. Такъв какъвто има в Констанца. От тук нататък идва въпросът - товари от Къде и за Къде от Варна? И защо пък от Варна това жито, като и Балчик ще свърши работа а и Констанца не е толкова далеч.
            Eeee,

            тука малко се поизложи

            Относно контейнерния терминал - борбата беше дали Констанца или Варна да стане черноморки контейнерен хъб. А това е мястото където всички големи контейнерни линии ще разтоварват контейнерите си за черноморския басейн и Източна Европа (Румъния, България, Украйна, Сърбия, Унгария, Австрия) и от хъба с малки фидери ще се разхвърлят контейнерите по по-малките пристанища. Но в общи линии хъба обира лъвския пай.
            А за борбата - то въобще нямаше борба - румънците си направиха контейнерните терминали в Констанца, а нашите един друг си подливаха вода само и само да не стане, че следващия път да не го изберат на изборите. Но хляб с контейнерите има, но има много работа, а аз не виждам как може да се стигнат румънците, при положение че правят високоскоростна железница от Констанца-Букурещ-Виена, а от там има друга до Амстердам. Та ние си блеем и плюем, румънците строят.
            Относно зърното - ами какви кораби могат да ходят в Балчик? Дедуейт? Нужно ли е да говорим повече за зърното къде е по-рентабилно - Варна или Балчик? За големи партиди - определено Варна.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Аз не съм казала Варна. :
              Ей ся ме вкара в размишления

              Коментар


              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Трудно ми е да схвана какво иска да каже Вожда и Учителя. Сега президенството на Дондуков 1 или 2 ще бъде след изборите. Сега Вожда и Учителя трябва да е след Плевнелиев по протокол,.....
                Плевнелиев отива към трибуната, за да държи първата си реч като президент. Помощникът обаче му казва: “Чакайте, на ръкава си имате конец, о-о-ой, и на втория също”. Изведнъж отнякъде се чува гласът на ББ: “Тези конци трябват, не ги пипайте!

                Само съм сменил имената от Вица за Медведиев и Путин

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Ами не знам дали си наясно, че Констанца стана 3 или 4 то по големина пристанище в Европа.
                  И като казваш товари и Солун, ами товари жито в Солун
                  И не казва никой за какво са и на София парите от данък сгради и данък смет на Варна
                  А кой те и ние? Дори в Уикпедия пише! Омразата на софиянци към всичко българско извън София е само право пропорционална на дебилите които издигат в столицата, софийските партии. 2020 година. Ако някой смята, че ще ги чака много се лъже!
                  С радост наблюдавам как местния наионализъм и сепаратизъм набира скорост поне във Варна и от ден на ден хората които мислят като мен, стават все повече.
                  Джей, за какво е това противопоставяне?!
                  Оттам идват проблемите на Варна и цяла България - че все се търси ... истината, не там където е.

                  Между другото, НЕ София прибира парите на Варна, Бургас, Пловдив, а... бюджета на РБ. От него тръгват и за малките махали, които окончателно биха изчезнали от картата и за един куп други работи.
                  Но не отиват парите от Варна в община София!
                  Питай Дянков къде са.
                  А за омраза на софиянци..., простотията ходи по хората, като няма какво друго да покажеш, показваш жителство....нещо като враждата Варна - Бургас, чак делфинариума ако имаше начин да се събори

                  Истината е, че и София е тъжна гледка, именно от същите управници - сива, кална и мръсна. Добре, че бизнес строжите малко осветиха пейзажа...

                  И още по-важният въпрос е, че управленците ни мислят на парче.
                  Затова се води и другия спор - коя магистрала да е с приоритет.
                  Какви важни артерии свързат различните сектори. Един SWOT поне да беше изваден.
                  Коя има най-голямо значение за ИКОНОМИКАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
                  ...не за приказките на маса и кой как искал до морето да стига

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Сега като си имате кмет от Герб ще ви върнат данък сгради и такса смет Инак съм добре запознат с пристанищата. Голяма грешка, че няма развитие в посока контейнерен терминал във Варна или Варна запад. Такъв какъвто има в Констанца. От тук нататък идва въпросът - товари от Къде и за Къде от Варна? И защо пък от Варна това жито, като и Балчик ще свърши работа а и Констанца не е толкова далеч.
                    Да бе.. Ще върнат ... ама на куково лято.
                    Аз не съм казала Варна. Ами Балчик... Ама и там нищо не се прави.. И най-лошото е, че вместо да ни оставят сами да се оправяме те крадат над 50 % от всички данъчни приходи! Хем не строят нищо и за 22 години не са пипнали нищо насам, хем иска парите ни! Че защо да им ги даваме?
                    Кой например спира в момента проекта за ново пристанище на Варна? Спира го София! Кой дава концесиите? Пак София. Че това все едно аз да давам концесия за Перловска река и за ски писти по Витоша
                    Last edited by Jay Gould; 24.10.2011, 17:49.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                    Коментар


                    • Трудно ми е да схвана какво иска да каже Вожда и Учителя. Сега президенството на Дондуков 1 или 2 ще бъде след изборите. Сега Вожда и Учителя трябва да е след Плевнелиев по протокол, но ще остане ли този протокол или ще трябва да се сменя, така нещо като в братския руски народа май наистина взеха да се нареждат нещата. Как по-точно точно след това ще става разпредлението на ходенете напред назад да се режат лентички. То очевидно че Вожда и Учителя губи за това средно половината си работно време, но ще се наложи да остави някоя друга лентичка и на Президентската институция, нищо че по собствените му думи той знае как да си пази институциите, каквото и да означава това. Та какво ще прави Вожда и Учителя с освободеното му време от рязане на лентички, ако ще играе мачле, това дали не трябва да се институционализира по някакъв начин. Все пак очевидно е избран от българския народ за да режи лентички и да рита топка и очевидно народа като поддръжник на суверена продължава да одобрява този творчески режим на работа, след като гласуват за политическа партия Герб, а не за Плевнелиев.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Ами не знам дали си наясно, че Констанца стана 3 или 4 то по големина пристанище в Европа.
                        И като казваш товари, ами товари жито в Солун
                        И не казва никой, за какво са и на София парите от данък сгради и данък смет на Варна
                        Сега като си имате кмет от Герб ще ви върнат данък сгради и такса смет
                        Инак съм добре запознат с пристанищата. Голяма грешка, че няма развитие в посока контейнерен терминал във Варна или Варна запад. Такъв какъвто има в Констанца. От тук нататък идва въпросът - товари от Къде и за Къде от Варна? И защо пък от Варна това жито, като и Балчик ще свърши работа а и Констанца не е толкова далеч.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Пич,

                          аз не ти говоря от партийна хранилка, а защото съм с подобен ценз и затова мога да си позволя да сравнявам. Разбирам ти плоския "мерак" да ме вкараш в "твоята" полемика, ама няма стане.

                          Добре, такива като мен говорят, да си водите записки, а не да ми се дръвчите. Капиш?
                          удари гъза у тавана
                          може ли с индиго, та после да разпространявам благата вест сред загубеняците ?
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Има и други съображения като например как с държавни и европейски пари да направя нещо от което аз и приятелите ми имаме келепир.Рано или късно Бойко ще гледа в изборната нощ както гледаше Тато на пленума и драгалевския мангал през 2001г.Колкото по късно толкова по лошо ще гледа.
                            Колкото по-късно, толкова по-лошо за нас!
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              За съжаление си прав. Тука (в БГ) никой не се съобразява с икономическите нужди. Анализите които се правят са единствено с цел това как да се спечелят повече гласове.
                              Иначе да се прави магистрала до Бургас заради пристанището - ами то там сега има само 2 кораба - за такова голямо пристанище си е направо умряля работа. Ако не е нефта (който е за нефтохима, а не за София) товарооборотът е жалък и по-малък от този на пристанище Варна, където е съсредоточен и износа на зърното от житницата на БГ, която опс, не е в Южна, а в Северна БГ. Да не говорим, че терминалът 2 на Кремиковци за насипни товари не работи в пристанището в Бургас, защото просто Кремиковци го няма.

                              Но не това е важно. Простата истина е, че толкова се краде в тази държава, че не могат да се построят толкова години няколко стотин километра магистрали.
                              Има и други съображения като например как с държавни и европейски пари да направя нещо от което аз и приятелите ми имаме келепир.Рано или късно Бойко ще гледа в изборната нощ както гледаше Тато на пленума и драгалевския мангал през 2001г.Колкото по късно толкова по лошо ще гледа.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Кои сте вие НАС бе Джей. Аз също съм Варненец Какво граничен пункт ли ще ми сложиш? И как ще ме накараш да товаря във Варна, като в Солун е по-евтино, защото е по близо
                                Ами не знам дали си наясно, че Констанца стана 3 или 4 то по големина пристанище в Европа. Само за 15 години от една мръсна румънска кочинка станаха град.
                                И като казваш товари и Солун, ами товари жито в Солун Защото в момента заради шопската простотия 1/3 от зърното ни се изнася от Румъния и през Констанца.
                                И не казва никой за какво са и на София парите от данък сгради и данък смет на Варна А кой "те" и "ние"? Дори в Уикпедия пише! Омразата на софиянци към всичко българско извън София е само право пропорционална на дебилите които издигат в столицата, софийските партии. 2020 година. Ако някой смята, че ще ги чака до 2020 г. много се лъже! С радост наблюдавам как местния национализъм и сепаратизъм набира скорост поне във Варна и от ден на ден хората които мислят като мен, стават все повече. Федерация или конфедерация идеално би ни устроила като държава, но ме съмнява в София да приемат да им секне кранчето от башибозука който прилагат към провинциите, за това мисля, че простотията им ще вземе връх, циганизацията след 10 години ще е пълна и ще се развие един югославки вариант.

                                Няма нито една държава в Европа с такава фашистка и колониална централизация като България. Дори по живково време и при комунизма не е имало такъв зверски централизъм!
                                Last edited by Jay Gould; 24.10.2011, 17:45.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X