IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Честно, изобщо не разбирам защо СЕГА се води този спор

    Може ли да има централна власт, която НЯМА добра, работеща идея за цялостно развитие на държавата и икономиката й, за запазване и повишаване стандарта на живот на гражданите й и ....да се очаква в периферията нещата да са наред.
    Казах ти, самата София е тъжна гледка. Дори с този бюджет!
    И не аз съм избрала пак сега Фандъкова, но от днес остава да се гледа общината да работи и да се търси отговорност за безобразията.
    Същото и за Варна. ГЕРБ е регистрирана в София, но имате местна структура, която е клекнала пред боса, е еееееееее, кой е виновен

    Ако имахте силно и отговорно местно движение/партия "Варна за Варненци" щяхте да имате и силен кандидат, който сега да е кмет на Варна и да работи в името на Варна.
    Същото важи и за София. Избрахме( с огромната помощи на платените) партиен кмет, сега ще сърбаме попарата.
    СЪНИ ще ти го кажа и аз и не го приемай лично.Вземайте си софията и се омитайте щото на много хора ни писна от вашата наглост.Време е наистина за Велико народно събрание и за промяна в конституцията.Не искаме от София да ни определят данъците и да ни отпускат милостиня.Не искаме да ни назначават генерал губернатори шефове на полицията окръжни прокурори и съдии шефове на училища и болници.Всичките тези длъжности ще се избират на местни избори.Да се изправят кандидатите за съдии и прокурори и полицейски шефове за да питам аз директно защо този и онзи не са в затвора и защо се прави така.Да се изправи кандидата за шеф на болница срещу хората за да обясни за даренията и рушветите на докторите.Системата е порочна и облагодетелствува една шепа тарикати.Затова няма да я променят.Че то ако я променят дали Бойко ще се надува като моя пуяк и ще ходи наперен.Едни избори не може да направи ма тръгнал да раздава акъл в Европа.Ясно е че простотията трудно се удържа и търси поле за изява.Да беше се потупал по гърдите па да каже булгар булгар

    Коментар


    • Спаси България от мутрата на Маджо и Пашата - гласувай за Ивайло Калфин. № 8 в бюлетината!

      Коментар


      • Ами, аз нямаше да пиша по тази тема, ама си промених мнението... Това, че тази "хубава земя е населена със селяни и тн".... е просто един мит. България е красива страна, но не мога да кажа, че е най-красивата в света. Българите, не са от най-роботливите или пък честни хора, но със сигурност не са и обратното. А, това че политиците не са "чисти" е вярно във всички страни предполагам.

        Все пак да избягваме крайностите, на никого не помагат. Това бяха резултатите от изборите, за добро или за лошо. Който мисли, че може по-добре да управлява, нека направи партия и спечели следващите избори, с писане по форумите, нищо не се променя. По-скоро е загуба на време.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
          Миранда впечатлен съм как си измисляш - спад на БВП и бюджетен дефицит са две различни неща, а за индикациите за балансиран бюджет по онова време мога само да се смея. Би ли обяснил как си обясняваш, че партията "сринала БВП с 10% и довела до 20% безработица" е на път да спечели изборите? Между другото помниш ли, когато ти го предрекох това за изборите? Когато всички подобни на теб говорехте за оставка на Дянков. Между другото какво партиино видя в изказването ми за водния транспорт и северна България? Вярвай ми много повече ще спечеля, ако дойдат червените на власт и оплескат всичко с лявото си малоумие - затова си запази обвиненията в герберство за друг.
          Готин,

          кефиш ме, че се сети да зададеш смислен въпрос и си прав в това черничкото! Прогнозата я давах от Q1 на 2010 г. до Q1 на 2011 г., а бюджета се актуализира в юни месец. Дотогава се кълняха, че ще е балансиран и това бяха приели като бюджет за 2010 г.

          Ся ще ти я пръсна на "съставки", за да ти го онагледя по-добре. Предполагам, че ще "стоплиш" и ти по някое време как се играе с числата:

          1. 3.2% Бюдж. дефицит умножено по 40% ( колкото разпределя държавата ) = 1.30% от БВП
          2. от септември 2010 добавят 10-12% "сива" икономика към БВП, т.е. до април = 5-6% ( за половин година ) от БВП
          3. От 6 млрд. Фиск. в резерва до април станаха 4 млрд., т.е. минус 2 млрд. = 2.85% от БПВ
          4. 1.4 увеличен държавен дълг за 2010 г. = 2% от БВП
          ---------------------------------------------------------------------------------------
          Удряме чертата и тотал се получава 11.10%-12.10% надолЕ, ако бюджета не беше актуализиран, ако не беше пипан Фиск-а и ако не беше теглен дълг + измислената "сива" икономика, която се "Добави" по никое време.
          ---------------------------------------------------------------------------------------
          В горните сметки не влизат ревизиите от предходните години, където се занижиха стойностите умишлено, за да го докарат до "великия" ръст от 0.2% за 2010 г. на БВП.
          --------------------------------------------------------------------------------------
          Поздрави и ти казах, колкото повече разбутваш темата, толкова повече се вмирисва. Ама, ти май не вдяваш от приказка?

          Демек, гледкай си партийния бизнес и т'ва е. Не съм казал, че предишните управления не бяха същия дол дренки. Та, успокой се и без пяна по устата ...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            След като разбрах, че геният с брадата е бил преброител, всичко е ясно......
            А гениалността се мултиплицира......
            Кой е този гений с брадата? Може ли вдно джи-пегчи да видя

            Коментар


            • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Да бе да технически проблеми. така ли ви инструктира Цветанов. Кви са тези технически проблеми преброяването да трае по-дълго гласуването :)
              След като разбрах, че геният с брадата е бил преброител, всичко е ясно......
              А гениалността се мултиплицира......

              Коментар


              • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                Няма угодия просто - единия недоволен че пътя до неговото село не бил хубав и защо между градовете ще оправят първо пътя е след това до неговото село а не обратно, другия пък недоволен че в неговата половина на страната не наливали пари за сметка на другата половина - после като му покажеш че не е прав и запява друга песен - от типа - как Дунав Мост 2 свързвал нищо с нищо - уникални умозаключение достойно за участник във форума на инвестор. Приличат ми на чичковци дето гледат футболен мач и псуват всичко и всички и само да ги пуснеш на терена, така да се каже ще построят десет магистрали за два месеца отвсякъде за навсякъде.
                Ти не си малоумен ма зорлем се правиш на такъв.Проблема ми не е пътя до село.Проблема е ЧЕ НЕ СЕ ОСИГУРЯВА РАБНОМЕРНО РАЗВИТИЕ НА ВСИЧКИ РЕГИОНИ.ВСИЧКО ОТИВА ЗА СОФИЯ ДРУГИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ЗА ДА СЕ СТРОИ МЕТРО НА СОФИЯНЦИ ИЛИ МАГИСТРАЛИ ЗА ДА ХОДЯТ НА МОРЕ.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  ако искаш можем да си премерим кой от какво разбира и то на каквато искаш тема .... Не ме познаваш , НО знаеш ,че бъкел от нищо не разбирам и че съм по тъп от тебе.... А аз само знам ,че ПО - ТЪП от тебе няма на света...


                  та давай ..кажи по какво да си мерим знанията...глупако от сега ти казвам , че си нямаш на представа с кого се опитваш да си мериш хилавия салам в гащите....
                  джоузи, искаш ли да си го "премериш" с мен? Че с номенклатурата Симов може и да се правиш на мъж, но с мен ....
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Проблема е от едни малоумници дето им викат ГЕРБ Граждани за малоумно и арогантно развитие на държавата.Какво да очакваме от физкултурник и пожарникар.Тоя последния мисля че има инженерно образование доколкото Магнаурската школа може да осигурява такова.Толкова ли е трудно да се пресметне колко е времето за гласуване в изборния ден и да се раздели на времето необходимо за гласуване на един човек за да се провери могат ли толкова хора наистина да гласуват?В малките населени места се гласува с 4 бюлетини хората за възрастни със забавени реакции и мислене.Толкова ли е трудно да се сложат по две или три кабини за да може едновременно да гласуват по двама трима.Но то да си малоумен и да си гербаджия е диагноза.Е те това е основния проблем.Господ е проклел тази прекрасна територия да се управлява от бездарници и малоумници.Как един свестен и нормален човек не се кандидатира.Кандидатите все от бавноразвиващите се.А ГЕРБ е партия на бавноразвиващи се.Двайсе години след 1989г да се връщаме във времената на Гочоолу и Дочоолу.

                    И аз нямаше да го напиша по-добре
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      в голяма грешка си пич и ти го казвам като човек пряко участвал в изборите и като човек , който днес до 11 часа бях на терена ... и то в голям град ...Проблема дойде :
                      1 . избори дше в едно
                      2. листа за общ.съветници - от по 20- 50 кандидата , бюлетини по метър и нещо ... няма броене такова нещо
                      3 . 70 % от комисиите не могат да си приключат протоколите и допускат ЕЛЕМЕНТАРНИ грешки...а само с една единица да си в грешка и може да се наложи броене на бюлетини отново ... а само за съветници броенето в секция с 200 - 500 гласували отнема час...

                      нямаше ХАОС , а просто целия процес ( преброителната му част) отнема много време и се получава голямо чакане......

                      Но сега всеки ще използва ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКИТЕ проблеми които възникнаха за да си почеяе риториката с бомбастични изказвания и теории за манипулации...

                      Един нормален човек би осъзнал всичко това , но очевидно нормалните хора драстично са намалели напоследък....
                      Проблема е от едни малоумници дето им викат ГЕРБ Граждани за малоумно и арогантно развитие на държавата.Какво да очакваме от физкултурник и пожарникар.Тоя последния мисля че има инженерно образование доколкото Магнаурската школа може да осигурява такова.Толкова ли е трудно да се пресметне колко е времето за гласуване в изборния ден и да се раздели на времето необходимо за гласуване на един човек за да се провери могат ли толкова хора наистина да гласуват?В малките населени места се гласува с 4 бюлетини хората за възрастни със забавени реакции и мислене.Толкова ли е трудно да се сложат по две или три кабини за да може едновременно да гласуват по двама трима.Но то да си малоумен и да си гербаджия е диагноза.Е те това е основния проблем.Господ е проклел тази прекрасна територия да се управлява от бездарници и малоумници.Как един свестен и нормален човек не се кандидатира.Кандидатите все от бавноразвиващите се.А ГЕРБ е партия на бавноразвиващи се.Двайсе години след 1989г да се връщаме във времената на Гочоолу и Дочоолу.

                      Коментар


                      • Да бе да технически проблеми. така ли ви инструктира Цветанов. Кви са тези технически проблеми преброяването да трае по-дълго гласуването

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Не е точно така. Икономически обосновано е да има магистрала (скоростна ЖП линия ) Русе - Пловдив и оттам връзка с магистралата за Свиленград. Само, че има едно голямо НО и то е Стара планина. Това са много-много кинти за пробив на планината.
                          И северняците да не се цупят. Не София и управлението разделя държавата, а точно тази планина.
                          Eй деба и лошата планина.Да вземе да се тръсне между северна и южна България.И не ще да се махне.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Това ли е европейското бъдеще на България според ГЕРБ. Хаос на изборите с цел лесна манипулация и подмяна вота.
                            в голяма грешка си пич и ти го казвам като човек пряко участвал в изборите и като човек , който днес до 11 часа бях на терена ... и то в голям град ...Проблема дойде :
                            1 . избори две в едно
                            2. листа за общ.съветници - от по 20- 50 кандидата , бюлетини по метър и нещо ... няма броене такова нещо
                            3 . 70 % от комисиите не могат да си приключат протоколите и допускат ЕЛЕМЕНТАРНИ грешки...а само с една единица да си в грешка и може да се наложи броене на бюлетини отново ... а само за съветници броенето в секция с 200 - 500 гласували отнема час...

                            нямаше ХАОС , а просто целия процес ( преброителната му част) отнема много време и се получава голямо чакане......

                            Но сега всеки ще използва ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКИТЕ проблеми които възникнаха за да си почеше риториката с бомбастични изказвания и теории за манипулации...

                            Един нормален човек би осъзнал всичко това , но очевидно нормалните хора драстично са намалели напоследък....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              До къде я докарахме Най-слабо интелигентните хора в България поддръжниците на Герб да ни управляват и да ни дават акъл.

                              Йосиф е типичен пример какво значи да си от Герб да не разбираш бъкел от нищо но да си с голяма уста.
                              ако искаш можем да си премерим кой от какво разбира и то на каквато искаш тема .... Не ме познаваш , НО знаеш ,че бъкел от нищо не разбирам и че съм по тъп от тебе.... А аз само знам ,че ПО - ТЪП от тебе няма на света...


                              та давай ..кажи по какво да си мерим знанията...глупако от сега ти казвам , че си нямаш на представа с кого се опитваш да си мериш хилавия салам в гащите....

                              Коментар


                              • Това ли е европейското бъдеще на България според ГЕРБ. Хаос на изборите с цел лесна манипулация и подмяна вота. Министъра на вътрешните работи шеф едновременно на предизборния щаб на ГЕРБ и на пазещите бюлетините. Депутати в избирателни секции, гонене на чужди наблюдатели, гонене на журналисти. Ми че то това прилича повече на някаква държава от близкия изток или Африка, а не на европейска държава.
                                Как може 20 години след като вече би трябвало да сме демокрация изборите в България да изглеждат толкова нарочно манипулиране чрез създаване на умишлен хаос. Герб очевидно виждат че не могат да спечелят нищо честно и правят всичко възможно да спечелят макар и нечестно. Плевнелиев се хвали с позитивна кампания пък подопечните им медии хвърлят помия по всички. Борисов приказва как уважавал институциите и в същото време още от изборната нощ дава ясно да се разбере че бъдещия ни президент - това очевидно ще е така след като милиционери правят избори - ще му е вярно кученце без собствена воля.

                                И това в страна от ЕС. Управлявана от премиер уж демократ, пък и десен при това уж бил. Който уж схващал демократичните принципи и уж бил слушал волята на народа.

                                Коментар

                                Working...
                                X