IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    да си прост не си , да си глупав също ... това че мразиш е отделен въпрос...но глупостите които пишеш са признак ,че явно си изпростял и оглупял , а омразата ти е стигнала точка на кипене...
    Не виждам да пиша никакви глупости. ГЕРБ са нарушили брутално изборното законодателство. Създали са основания да се смята че изборите е можело да бъдат опорочени и манипулирани. Създали са условия в които дори е трудно да се докаже дали това е така или не, тъй като всъщност манипулациите ако са се случили са станали там където се броят бюлетините. Всичко това е достатъчно основание да се иска касиране на изборите и наказване на виновните. Някъде да виждаш нещо неверно в това което съм писал. не създадоха ли ГЕРБ хаос, няма ли депутати на ГЕРБ там където се броят бюлетини, нямаше ли твърде много невалидни бюлетини. Всички ли които искаха успяха да гласуват, нямало ли е възможност за манипуларина на изборите при положение че очевидно доста чували с бюлетини или са стояли безнадзорни или са били поверени на грижата единствено и само на представители на ГЕРБ, не беше ли Цветанов едновременно отговорен за пазенето на бюлетините и за изборното представяне на ГЕРБ.

    личното ми мнение е че дори само наличието на основателно съмнение че е напълно възможно изборите да са компрометирани да е достатъчно за касирането им. А компрометирането е очевидно и за слепите.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Понеже някой много са си повярвали.....да ги попаря.
      Такъв фал да се вкарат двама депутати на управляващите при изчисляване на изборните резултати и да бъдат снимани с изборни книжа.....
      Само това е повод за касиране на изборите.....
      Само се чака да се обявят крайните резултати и броят на невалидните бюлетини....
      фаул е за прости маргинали като тебе... но да ти се обеснява е излишно..Така си се настроил ,че ако ти кажа : слънцето изгрява САМО от изток ти пак ще спориш.....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
        Груйчо, Груйчо! Та как стана така, че ти и другите като теб - умни, талантливи, широко скроени, интелигентни .....!
        Отговора е елементарен, защото в България очевидно има твърде много тъпи, безхарактерни, с ниска култура и силно простеещи.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Заети са били със замяна на свободните бюлетини с правоверни такива Трябва да се иска касиране на изборите и ГЕРБ най-добре да вземат да се опъват, че да стигне скандала до всички нива в ЕС.
          да си прост не си , да си глупав също ... това че мразиш е отделен въпрос...но глупостите които пишеш са признак ,че явно си изпростял и оглупял , а омразата ти е стигнала точка на кипене...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Приятелю нищо не ми е лъснало.За сметка на Росенчо който е бил комсомолски секретар и верен слуга както и Бойко на партията им майка оно време ,аз никога не съм била такава.Но поради медийното манипулиране и облъчване през последните седмици реших да отида да гласувам.На вторият тур пак ще отида поради простата причина ,че не искам да има еднолична власт в ръцете на Бойко.
            пп Поредното доказателство за изборна измама > http://ruse-future.com/410/
            Че ти лъсна, лъсна ти, каквото и да казваш. А и да не искаш властта на ББ, това не решаваш ти, а такива като мен.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ето и какви са окончателните данни:

              ГЕРБ 40,13% 1302 хил. гласа
              БСП 28,84% 935 хил. гласа
              Кунева 14,05% 456 хил. гласа
              Атака 3,67% 119 хил. гласа
              Солаков 2,56% 83 хил. гласа
              СДС 1,94% 63 хил.гласа
              РЗС 1,87% 61 хил. гласа
              Витков 1,55% 50 хил. гласа.

              Ето това е великата победа на ГЕРБ! Един милион и 302 хиляди гласа.
              е също така е и велика победа на БСП - 935 хил.гласа

              да не говорим за великата победа на твоята любимка "независимата" кунева ... впечатляващите 456 хил.гласа.....
              и какво казват тези резултати нещастнико.....

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                хахаха. това герберастките платени фраскачи сте с толкова малко сиво вещество, че наистина подхождате идеално за тази партия. Не си спомняш какво каза Вожда и учителя преди само месец и половина. Ето ти за опресняване на паметта:

                "Няма по-естествено развитие за мен да стана от главен секретар, кмет на София, премиер и да стигна накрая до президент", заяви премиерът Бойко Борисов при представянето на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова като кандидат-президентска двойка и потвърди думите си, че ще се кандидатира на следващия вот.

                но какво ли се учудвам, вие всички сте милиционери, а за там акъл не трябва, достатъчно е само партийно послушание и изпадане в транс при споменаването на името на Вожда и Учителя и задължително хвърляне като Матросов на амбразурата, за защита на святото Му име.
                Груйчо, Груйчо! Та как стана така, че ти и другите като теб - умни, талантливи, широко скроени, интелигентни, разбиращи от финанси, борси, пари, икономика, политика, социология, земеделие, тежка промишленост, лека промишленост, хранителна промишленост, вкусова промишленост, пътища, култура, етноси, абе от всичко? Та вие де, как допуснахте да ви управлява този, когото наричате с най-обидните имена и смятате, че той изобщо не може да управлява? Защо вие, гореспоменатите, не успяхте да спечелите миналите избори, сегашните избори, изборите в неделя, следващите парламентарни, следващите президентски?.Ще ти кажа - защото сте изостанали от времето, не разбирате от (всичко изброено по-горе), живеете живот на озлобени драскачи по форумите.
                Но все пак ви прощавам. По-добре да злобеете тук, отколкото да пребиете сред изборната загуба приятелката, жената, децата, да сритате кучето, да не дадете милостиня на просека, да си хвърлите боклука през прозореца, да се изхрачите на тротоара, да си хвърлите фаса през прозореца на колата.
                Адиос, мучачос! Бъдете твърди! Не тъжете, че ви чака още!
                Last edited by Софиянец80; 25.10.2011, 14:01.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                  Депутат на ГЕРБ, присъствал незаконно в ОИК, заснет да изнася чувал с бюлетини
                  ЦИК: Партийни представители нямат място при броенето на гласовете




                  Един от двамата депутати на управляващата партия ГЕРБ, които бяха заснети от оператор на БГНЕС в понеделник сутринта да обикалят между компютрите на членовете на Общинската избирателна комисия (ОИК) в София в нарушение на закона, е сниман от в. "Сега" как изнася пълен чувал с изборни документи от зала "Универсиада".
                  На снимката се вижда как Станислав Иванов, подпомаган от неизвестен мъж и пред погледа на полицай, носи видимо тежък черен найлонов плик, излизайки от входа на залата, където се помещаваше комисията.
                  В понеделник от ГЕРБ разпространиха съобщение, в което потвърдиха, че Иванов и колегата му Иван Божилов са обикаляли сред членовете на комисията с уточнението, че те не били там в качеството си на народни представители, а като упълномощени координатори на ГЕРБ.
                  Тази информация обаче съвсем не изясни с каква дейност са били заети двамата депутати в ОИК при положение, че законът позволява само на застъпници и наблюдатели да присъстват в комисията, за да наблюдават за нарушения при приемането и обработването на протоколите от вота.
                  Този, другия, сигурно е бременната жена. Нали за това депутата бил помагал

                  Коментар


                  • Ето и какви са окончателните данни:

                    ГЕРБ 40,13% 1302 хил. гласа
                    БСП 28,84% 935 хил. гласа
                    Кунева 14,05% 456 хил. гласа
                    Атака 3,67% 119 хил. гласа
                    Солаков 2,56% 83 хил. гласа
                    СДС 1,94% 63 хил.гласа
                    РЗС 1,87% 61 хил. гласа
                    Витков 1,55% 50 хил. гласа.

                    Ето това е великата победа на ГЕРБ! Един милион и 302 хиляди гласа. След цялото медийно облъчване, след постоянния пиар, който тече от всички вестници и телевизии (с малки изключения), след милионите изхарчени за концерти и реклама, пиар агенции и т.н. След манипулациите и купуване на гласове, след целия оказан натиск...
                    Това ли е победата с която се е хвалил Цвъки в нощта на изборите?!
                    Че след още една такава победа и ГЕРБ е в канала!!

                    Да им припомня, че на парламентарните избори 2009та ГЕРБ имаше един милион и 679 хиляди гласа. Сега с 377 хиляди по-малко.

                    А да ви припомня, че Първано през 2006та на първи тур имаше един милион и 780 хиляди гласа. А на втория тур мина два милиона.

                    ПОБЕДА!
                    Нали знаете какво е казал гръцкият пълководец Пир след една битка с римляните:
                    "Още една такава победа и сме загубили войната"
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Заети са били със замяна на свободните бюлетини с правоверни такива Трябва да се иска касиране на изборите и ГЕРБ най-добре да вземат да се опъват, че да стигне скандала до всички нива в ЕС.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                        Явно не ме разбраш!
                        Този път ще пиша по-бавно, с надеждата да ме разбереш по-бързо! Нямам никакво желание нито да управлявам или да бъда опозиция на нещо или на някого! Единственото, което искам, е този олигофрен ББ да разбере, какво е да се Премиер на дадена държава и да се държи като такъв, а не като някакъв измислен герой от комиксите!
                        Добре. Сега те разбрах. Като видя ББ ще му предам единственото ти желание. Доволен ли си?

                        Коментар


                        • Депутат на ГЕРБ, присъствал незаконно в ОИК, заснет да изнася чувал с бюлетини
                          ЦИК: Партийни представители нямат място при броенето на гласовете




                          Един от двамата депутати на управляващата партия ГЕРБ, които бяха заснети от оператор на БГНЕС в понеделник сутринта да обикалят между компютрите на членовете на Общинската избирателна комисия (ОИК) в София в нарушение на закона, е сниман от в. "Сега" как изнася пълен чувал с изборни документи от зала "Универсиада".
                          На снимката се вижда как Станислав Иванов, подпомаган от неизвестен мъж и пред погледа на полицай, носи видимо тежък черен найлонов плик, излизайки от входа на залата, където се помещаваше комисията.
                          В понеделник от ГЕРБ разпространиха съобщение, в което потвърдиха, че Иванов и колегата му Иван Божилов са обикаляли сред членовете на комисията с уточнението, че те не били там в качеството си на народни представители, а като упълномощени координатори на ГЕРБ.
                          Тази информация обаче съвсем не изясни с каква дейност са били заети двамата депутати в ОИК при положение, че законът позволява само на застъпници и наблюдатели да присъстват в комисията, за да наблюдават за нарушения при приемането и обработването на протоколите от вота.

                          Коментар


                          • Понеже някой много са си повярвали.....да ги попаря.
                            Такъв фал да се вкарат двама депутати на управляващите при изчисляване на изборните резултати и да бъдат снимани с изборни книжа.....
                            Само това е повод за касиране на изборите.....
                            Само се чака да се обявят крайните резултати и броят на невалидните бюлетини....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                              Мойто момче, след като не си комплексар и имаш самочувствие, какво толкова се ядосваш. Това е положението. Ще си траеш най-малко още две години с ББ и още пет години с РП. А след това още четири с ББ и още пет с РП. Ако пък не можеш, потърси помощ от св. Наум. Пази психическото си равновесие.
                              хахаха. това герберастките платени фраскачи сте с толкова малко сиво вещество, че наистина подхождате идеално за тази партия. Не си спомняш какво каза Вожда и учителя преди само месец и половина. Ето ти за опресняване на паметта:

                              "Няма по-естествено развитие за мен да стана от главен секретар, кмет на София, премиер и да стигна накрая до президент", заяви премиерът Бойко Борисов при представянето на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова като кандидат-президентска двойка и потвърди думите си, че ще се кандидатира на следващия вот.

                              но какво ли се учудвам, вие всички сте милиционери, а за там акъл не трябва, достатъчно е само партийно послушание и изпадане в транс при споменаването на името на Вожда и Учителя и задължително хвърляне като Матросов на амбразурата, за защита на святото Му име.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                                Ех, Мейси! Най-сетне ти лъсна д-пето. Две години ни убеждаваш, че никога не си и няма да гласуваш, та и ние да не го правим. Ама сега, когато червените закъсаха веднага обърна плочата - всички да гласуваме за червените. Е, няма как да стане! Всички озлобени ще трябва да изчакат до парламентарните избори, когато отново ще бъдат като п-срани.
                                Приятелю нищо не ми е лъснало.За сметка на Росенчо който е бил комсомолски секретар и верен слуга както и Бойко на партията им майка оно време ,аз никога не съм била такава.Но поради медийното манипулиране и облъчване през последните седмици реших да отида да гласувам.На вторият тур пак ще отида поради простата причина ,че не искам да има еднолична власт в ръцете на Бойко.
                                пп Поредното доказателство за изборна измама > http://ruse-future.com/410/
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X