IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Хайде помогнете да сменим анкетата. Писах до Инвестор, но няма реакция. На мен ми е любопитно как са разпределени гласовете във форума за балотажа.
    Ами пусни нова тема с анкета за балотажа на президентските избори и с молба да затворят сега съществуващата тема понеже се е изчерпала и се повтаря, а анкетата не е актуална. Не се сещам кой създаде сегашната, ама ще видя.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Хайде помогнете да сменим анкетата. Писах до Инвестор, но няма реакция. На мен ми е любопитно как са разпределени гласовете във форума за балотажа.
      Аноне, ето ти актуална анкета. Аз още в неделя вечерта качих нова тема с анкета, ама модерастите изтриха и темета и анкета.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Борисов:"Моите кучета са страхотни, но са точно като българите - здраво трябва да се държат"


        Мнението на Борисов за нас Българския народ е, че сме кучета които здраво трябва да се държат.

        Тоя напълно се е самозабравил.
        не това е мнението на Борисов за такива като тебе , хора за които обществото трябва да се грижи защото сам за нищо не ставаш....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Пиши си пиши си но да си знаеш ти си срам за България!

          Срам за България е да се наричаш Българин!

          Ти си съучастник на Борисов това да ти е ясно!

          Толкова много Български народ пострада от Борисовото управление това всичкото ще тежи и на твоята съвест.

          Дано угризенията ти те ядат от вътре всеки ден

          А на Борисов му пожелавам съвестта да го разяде от вътре и да си докара рак. Дай Боже!

          Съсипахте народа и не ви е срам!
          А ти кой си бе лайньо да казваш кой кой е в България..някой морален съдник ли си ...някой високо одухотворена личност с огромно значение за българската нация ли..национален герой ли си ...какво си ти ..освен една нискоинтелигентна , слабообразована и не можеща личност , търсейки причината за личните си житейски неуспехи извън себе си ... Един маргинал , който подсачка зад всеки , който му каже ,че някой е свиня... пълен нещастник си пич ..лошото е че ти самия си мислиш ,че си голям умник и много ги разбираш нещата...да да ама не

          Коментар


          • Борисов:"Моите кучета са страхотни, но са точно като българите - здраво трябва да се държат"


            Мнението на Борисов за нас Българския народ е, че сме кучета които здраво трябва да се държат.

            Тоя напълно се е самозабравил.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Хайде сега може да не съм наясно със самата технология на избора, но и аз гледам новини. В несебър някаква жена от избирателната комисия приказваше как целия хаос е бил направен за да се остави чувала с бюлетини без надзор. Във Фестивална хората скандираха МАФИЯ като видяха че е влязла камера. Така че очевидно твоето мнение за честността на изборите не се споделя от другите учестници в самия процес. За мен избори за които съществува съмнение за опорочаване трябва да бъдат касирани. Иначе в населението остава впечатлението че управляващите са откраднали победата си.

              Не виждам какъв ти е проблема с касирането - ако сте спечелили честно пак ще спечелите. Виж ако победата ви е с милиционерски номера е разбираемо защо не искат да се повторят изборите но вече направени добре.
              ето виждаш ли се .. не си наясно , но издаде присъдата..Аз казвам ,че съм наясно и бях наречен гербераст и оплют... Е според тебе кой би трябвало да е прав .. този , който не е наясно и е получил информацията си само и единствено от медиите или онзи , който реално е участвал в целия процес....В медиите трябва да ти кажа ,че беше доста изкривена цялата ситуация и не без помощта на политически фигури..Аз съм наясно ,че хората са по склонни да приемат лошата страна на нещата , защото е по интересна , по - пикантна и по възприемчива, а не онази , която може да е истина ,но звучи скучно и безинтересно... Да като стоиш 30 часа без сън и други удобства и ти може би ще викаш мафия , но това не е защото изборния процес е манипулиран и фалшифициран , а поради други фактори...

              съмнението за манипулация беше насадено от това което се показваше по екраните и прекаленото говорене на определени субекти ( разбирам го воленчо защо беше толкова зъл, но проблема не е в организацията на изборите или нещо извън него самия ... той не разбра ,че хората вече не го харесват така както преди 5 години ) .

              Относно касирането - а аз не виждам причина да се иска касиране...
              Самия изборен процес като се абстрахираме от забавянето и продължителноста си беше абсолютно нормален , кой каквото и да приказва...
              И пак казвам ако някой ми посочи конкретни факти за груби манипулации , ще съм в редиците на протестиращите....
              Пичове и аз гледам телевизия и ви казвам ,че даже и журналистите говорят глупости...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Хайде помогнете да сменим анкетата. Писах до Инвестор, но няма реакция. На мен ми е любопитно как са разпределени гласовете във форума за балотажа.
                аз ще ти кажа - ако има 2 избора и се включат платените драскачи, то Плевнята/Калфата ще е около 65/35, а ако има 3 отговора и единият от тях е нещо от сорта на: И единият, и другият за нищо не стават, то този отговор ще е с най-много посочвания
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Не съм загубил нищо освен усещането си за това, че в България демокрацията е необратима. И заради това си неприятно усещане не мога да простя на ГЕРБ.
                  Това ти усещане произтича от изборната загуба, която се мъчиш да оправдаеш със създаването на стереотипи. ГЕРБ са милиционери, ерго те са фалшифицирали изборите. Тъпи и плоско....

                  Не можеш ли поне да измислиш нещо по-умно? В момента ти си като онези български футболисти, които редовно обясняват че са загубили заради съдията. Естествено те при първия мач в Европа губят катастрофално...

                  Не те ли е срам за подобни посредствени оправдания?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                    Груйчо, Груйчо! Та как стана така, че ти и другите като теб - умни, талантливи, широко скроени, интелигентни, разбиращи от финанси, борси, пари, икономика, политика, социология, земеделие, тежка промишленост, лека промишленост, хранителна промишленост, вкусова промишленост, пътища, култура, етноси, абе от всичко? Та вие де, как допуснахте да ви управлява този, когото наричате с най-обидните имена и смятате, че той изобщо не може да управлява? Защо вие, гореспоменатите, не успяхте да спечелите миналите избори, сегашните избори, изборите в неделя, следващите парламентарни, следващите президентски?.Ще ти кажа - защото сте изостанали от времето, не разбирате от (всичко изброено по-горе), живеете живот на озлобени драскачи по форумите.
                    Но все пак ви прощавам. По-добре да злобеете тук, отколкото да пребиете сред изборната загуба приятелката, жената, децата, да сритате кучето, да не дадете милостиня на просека, да си хвърлите боклука през прозореца, да се изхрачите на тротоара, да си хвърлите фаса през прозореца на колата.
                    Адои, мучачос! Бъдете твърди! Не тъжете, че ви чака още!
                    "съгражданино" (пиша го в кавички, защото само селтик би написал просЕк и това гаранция не е стилистична грешка или натискане на грешен клавиш, а просто незнание и селски изказ), отговарям ти за последен път, зашото принципно не храня форумните тролове, още повече, че те си имат и партийна хранилка - ще ти цитирам само една мисъл Иречек, която би следвало да знаеш:

                    Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

                    Това е отговорът, който мога да дам на управляващите, защо все още я има България, въпреки огромните им малоумия. А колкото до мен - щастливо женен, материално осигурен човек съм, без притеснения от проверки на НАП, НОИ, ДАИ, На-Ти и т.н. Преживял съм комунизма, ще преживея и 2-те оставащи години управление на ББ, макар да имам една теория за Дянковата зима на 2012/13 - просто сте единствената партия, след комунистите от 94-95, която след победа в местни избори, печели със сериозно предимство и местните - знаем какво последва тогава, моля се същото да не последва и сега и единствената ми надежда е в цитата на Иречек......
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      То избори могат да се манипулират ти за една анкета настояваш
                      Ами тогава да я махнат. Половин страница се явява излишна.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Хайде помогнете да сменим анкетата. Писах до Инвестор, но няма реакция. На мен ми е любопитно как са разпределени гласовете във форума.
                        То избори могат да се манипулират ти за една анкета настояваш

                        Коментар


                        • Хайде помогнете да сменим анкетата. Писах до Инвестор, но няма реакция. На мен ми е любопитно как са разпределени гласовете във форума за балотажа.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                            какво каза бай ви ганя? си4ки са маскари така 4е нека да подадем невалидни бюлетини сега на балотажа
                            За къв х.й невалидни. Или гласуваш или не гласуваш. Герб може и да продължават да се грижат за осигуряването на невалидните бюлетини

                            Коментар


                            • какво каза бай ви ганя? си4ки са маскари така 4е нека да подадем невалидни бюлетини сега на балотажа
                              молим?айде нема нужда

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                                Не ми казвай, че влака е виновен щото е минал на червено или е отнел предимство!
                                Не търся вина. Показвам безсмислието на поста ти. Винаги може да се случи нещо с който и да е транспорт.

                                Коментар

                                Working...
                                X