IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Това не е виц ....
    Яне се е срещнал с ББ и му се врекъл във вярност...
    Щели да гласуват за плевнята и след това да подкрепят правителството и парламента...... ТАКЪВ ЦИРК НЯМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.....
    Всички са актьори, а всички който им вярват са статисти.
    В момента Плевела и Калфин сигурно се кискат по телефона на балъците които ще участват в цирка в неделя.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Президентски екип на Росен Плевнелиев


      Шев на Охраната - Пашата
      Съветници по икономическите въпроси - Тримата брокери с консултант Лъчо Мозъка
      Съветник по етническите въпроси - Цар Киро
      Съветник по енергийната политика - губернатор Уорлик
      Съветник Европейска интеграция - Руми Желева
      Съветник сектор земеделие - Калинка
      Съветник сектор здравеопазване - Анна Мария (Кръстовището)
      Началник на Пресцентъра - Миролюба Бенатова

      Началник връзки с МС - РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ

      ПРЕЗИДЕНТ - БОЙКО БОРИСОВ

      Коментар


      • Това не е виц ....
        Яне се е срещнал с ББ и му се врекъл във вярност...
        Щели да гласуват за плевнята и след това да подкрепят правителството и парламента......
        ТАКЪВ ЦИРК НЯМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.....

        Коментар


        • Колкото до магистралите - Сегашната тройна коалиция с построил за 2 години само с 10 км. повече отколкото предишната, когато пак бе на власт
          Отделен е въпроса дали можете да смятате в метри и километри, или вярвате на всичко което ви се каже отгоре.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            е правя де
            смяташ ли , че един комунист ще бъде ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, а не генерал губернатор на задунайская.
            За Калфин са безспорни следните факти, докато беше вицепримиер и министър на външните работи:
            - България стана член на ЕС
            - бяха освободени медиците в Либия , за разлика примерно от времето на Надежда Михайлова


            На мен лично ми допада категоричната позиция на Калфин за шистовия газ, за разлика от тази на Борисов, който каза, че ще подпише на инат. Колкото до Плевнелиев, нали нямаш никакво съмнение, че той просто ще бъде един фигурант, който ще подписва документите и ще изпълнява това , което му изкомандва Борисов..., а това ....вече е друга тема.

            До този момент като бъдещ главнокомадващ на Българската армия, аз не чух нито една дума от Плевнелиев за визията му, не чух той какво ще направи за приеманието в Шенген, не чух как ще определя хората за квотите в държавните институции, които ще трябва да назначава, за разлика примерно от Кунева, коята каза, че ще прави публични обсъждания и т.н..
            Плевнелиев за министър ДА, но за президент..., той самия не ще ....http://www.youtube.com/watch?v=lxDFK...eature=related

            Коментар


            • Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
              Ами и аз като Рукито не съм фен на ГЕРБ,ама аз предпочитам да гласувам против продължение на политиката на пАраванов.Че току виж след две години Калфин ни натресъл пак Ахмед Ага.Айде нема нужда.
              Той Доган и сега си управлява. Министъра на земеделието е негов кадър, а и не е само той. Бойко не го е пипнал с пръст, дори барбекюто му не събори, че Доган сам си го гътна накрая.

              ДПС запазва контрола над земеделието чрез Мирослав Найденов

              23-07-2009 07:45

              В ДПС не крият радостта си от неочакваното завръщане на техния човек в министерството и дори твърдят, че ще продължат да дърпат конците в агросектора чрез него. Странно е, че продължение на година и половина агроекспертът не отправи нито една критика към досегашния земеделския министър Валери Цветанов, въпреки грандиозните афери, които той вършеше. Бивш кадър на ДПС ще поеме управлението на Министерство на земеделието и храните. Ексглавният секретар на Националната ветеринарно-медицинска служба Мирослав Найденов ще бъде новият земеделски министър. Това стана факт, след като в последния момент номинираната от Бойко Борисов Десислава Танева се отказа от поста, заради „медийните спекулации“ относно близостта й с кръга „Капитал“ и варненската групировка ТИМ.
              Рокадата стана възможна, след като издържаният от ДПС и Христо Ковачки „енергиен консултант“ Стефан Гамизов обяви днес по една от националните телевизии, че бизнесменът Иво Прокопиев се опитва да пробута свои хора в бъдещото правителство на ГЕРБ, за да се спаси от фалит. Това очевидно е оказало влияние върху тщеславния Бойко Борисов, който часове по-късно поиска Танева да се откаже от поста, за да престанат медийните спекулации за досегашните й бизнес партньорства. В ДПС не крият радостта си от неочакваното завръщане на техния човек в министерството и дори твърдят, че ще продължат да дърпат конците в агросектора чрез него. Странно е, че продължение на година и половина агроекспертът не отправи нито една критика към досегашния земеделския министър Валери Цветанов, въпреки грандиозните афери, които той вършеше. Мирослав Найденов, който се прочу с „разкритията си“ за замени на държавни земи и гори от Нихат Кабил е стар познайник на корумпираните държавни чиновници в земеделското министрество. Цели две години Найденов беше главен секретар на НВМС по времето на близкия до БСП Жеко Байчев. Той беше уволнен през септември миналата година след скандала с вноса на заразеното 20-годишно ирландско месо. Ветеринарни инспектори установиха, че само през 2008 г. в страната са били внесени над 100 тона старо свинско месо от Ирландия. Част от него е било заразено с диоксин и по-късно спешно бе иззето от търговската мрежа в страната. Месото е внесено с тирове през митница „Оряхово“ е и станало със знанието на Найденов, установи по-късно наредената проверка от Жеко Байчев. Парите от далаверата трябвало да бъдат разделени с министъра от ДПС. По-късно самият Байчев беше уволнен от Валери Цветанов без мотиви.

              Как Мехмед Дикме от ДПС направи Мирослав Найденов министър от ГЕРБ

              14-01-2011

              Докато е министър, Дикме и компания от ДПС често посещават ресторанта на Стефан Проданов – Очко на връх „Снежанка“ в курорта „Пампорово“. Двамата стават приятели и ресторантьорът запознава Дикме с баджанака си – врачанския ветеринар Мирослав Найденов. Съпругата на Очко в момента е депутат от ГЕРБ.
              Как Мирослав Найденов стана министър? Кой направи дребния и с нищо незабележим ветеринар шеф на българското земеделие? Това са въпроси, които имат логично обяснение, ако се проследи началото на политическата му кариера и отношенията му с представители на властта и медиите в миналото.
              В цялата му кариера дотук съществена роля играха двама души – бившият земеделски министър от ДПС Мехмед Дикме и покойната журналистка от вестник „Труд“ Румяна Пенкова. Дикме беше изритан от правителството на Симеон Сакскобургготски заради подписан меморандум за продажба на „Булгартабак“ на „Бритиш Американ Табако“, а Пенкова бе дългогодишен агрорепортер във ВАЦ-овия вестник.
              Тримата бяха фамозна комбина. Мехмед Дикме си плащаше, Пенкова го
              венцехвалеше във вестника в периода 2002 – 2005 г. Тогава „Труд“ беше с висок тираж, с влияние и авторитет, за разлика от сегашното си плачевно състояние. Пенкова обслужваше министъра чрез груб PR и това може да се види в публикациите за визирания период. Докато е министър, Дикме и компания от ДПС често посещават ресторанта на Стефан Проданов – Очко на връх „Снежанка“ в курорта „Пампорово“. Двамата стават приятели и ресторантьорът запознава Дикме с баджанака си – врачанския ветеринар Мирослав Найденов. Съпругата на Очко в момента е депутат от ГЕРБ.
              Смолянската докторка Даниела Дариткова е шеф на здравната комисия в
              Народното събрание и напоследък прави опити за телевизионни изяви по въпроси, свързани със здравеопазването.
              По приятелско – баджанашка линия, Мехмед Дикме назначава Мирослав Найденов за главен секретар на НВМС в София. Идеята му е след година той да оглави службата и така да сложи свой човек на „най-доходоносната“ от към рушвети институция. Това трябва да стане с политико-медийни акции, където най – важната роля е отредена на третия човек от триумвирата – репортерката Пенкова. Чрез публикациите си, тя трябва да създаде трайни впечатления в
              правителството и обществото, че в НВМС цари пълен хаос и се нуждае от спешна промяна на ръководството. Замисълът им обаче претърпява пълен крах, тъй като през 2005 г., Мехмед Дикме е уволнен по настояване на ДПС, а поста заема неговият заместник Нихат Кабил.
              Началник на НВМС по това време е Жеко Бойчев, смятан за близък до НДСВ и определени кръгове от БСП. Бесни от това развитие на събитията, Найденов и Пенкова започват кампания срешу шефа на ветеринарната служба. Целта е да го дискредитират и окажат медиен натиск върху Нихат Кабил да го смени от поста. ДПС обаче се опъва, тъй като смяната на Байчев ще му създаде проблеми с коалицинния партньор БСП в правителството на Тройната коалиция.
              Триото продължава да работи усърдно, за да завладее НВМС. Главният
              секретар на НВМС изнася вътрешна информация, а Пенкова пише платените си доноси в „Труд“. Само за няколко месеца на 2006 г. медийният отдел на земеделското министерство регистрира над 150 силно негативни публикации във ВАЦ-овия вестник лично срещу Жеко Байчев. Подобно поведение в журналистиката се нарича „черна пиар кампания“, която очевидно се е вършела зад гърба на главния редактор на изданието Тошо Тошев.
              В края на същата година обаче гръмва скандалът с 20-годишното ирландско месо. Вътрешна проверка установява, че разрешението за вноса е подписано и пратено до митницата от факса на главния секретар на НМВС. Мирослав Найденов е уволнен, а материалите по случая са предадени на прокуратурата.
              Депутати твърдят, че въпрос на желание е прокурорите да си свършат
              работата както трябва. Според тях върху сегашния борец е опънат
              политически чадър за спиране на делото за контрабандата на месото.
              Останал на улицата, Найденов търси старите си дружки. На помощ идва Мехмед Дикме, който го представя на тогавашния кмет на София и настоящ премиер Бойко Борисов. Той назначава Миро Мазното за шеф на софийския кучкарник.
              По това време се създава партия ГЕРБ и депесарят Найденов набързо става гербер. Впоследствие, поради липса на земеделски специалисти, е определен за ръководител на групата за изготвяне на предизборната аргопрограма на ГЕРБ. Освен от кучета и скопяване на домашни прасета обаче Найденов не разбира нищо от земеделие. Пак търси помощ. Този път се притичва Пенкова.
              „Труд“-овата репортерка му написва програмата, свързва го с определени хора в сектора. Тя му пише даже изявленията за медиите, а после ги пуска и във вестника.

              Продан Василев


              За Румен Овчаров пък да не говорим Тия качвания на газ и ток да не мислите, че са случайни?
              Last edited by Jay Gould; 25.10.2011, 19:47.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

              Коментар


              • Росен Плевнелиев: Помощ, не искам да съм президент


                http://www.youtube.com/watch?v=lxDFK...eature=related

                Коментар


                • Ами и аз като Рукито не съм фен на ГЕРБ,ама аз предпочитам да гласувам против продължение на политиката на пАраванов.Че току виж след две години Калфин ни натресъл пак Ахмед Ага.Айде нема нужда.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Тази тема не е за политиката на управление на ГЕРБ, а за избор на президент на България... Тези, които пишат в този форум смятам, че правят разликата.
                    е правя де
                    смяташ ли , че един комунист ще бъде ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, а не генерал губернатор на задунайская.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      аз не съм гербер. досега винаги съм гласувал за СДС.пред перспективата , пенсиите и червената сган да определят как да живея , предпочитам герб и техните магистрали. поне нещо смислено правят, за разлика от всичките предишни .
                      Хе, че те какви са, ако не са пак червени? 2 години не са вкарали в затвора нито един и се назначават само хора на ДПС и БКП на възлови длъжности в страната.

                      Министър Лиляна Павлова – внучка на партизанин от ”Чавдар


                      Същите комуняги са като предните, само са се гримирали малко.

                      33-годишната Лиляна Павлова, наследила поста министър на регионалното развитие и строителство, е наследничка и на фамилия с дълбоки партийни и властови корени в миналото. Внучка на партизанин от отряд „Чавдар” – Георги Павлов, който впоследствие става член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Бабата на Лиляна Павлова, на която е кръстена внучката й – днешен министър, пък е била политзатворничка. От своя дядо партизанин Павлова е наследила баровския апартамент на бул. Джеймс Баучер. Таткото на новата министърка е ръководен кадър във Варненския свободен университет. Проф. д-р Павел Павлов е заместник ректор в скандално известния ВУЗ. Г-н Павлов е добре известен с това, че подпомага увеличението на кадрите висшисти от партията на Ахмед Доган.
                      Бащата на наследилата министерското кресло на Плевнелиев проф. Павел Павлов е завършил навремето в руската столица Москва и е женен за рускинята Рая Павлова. Известно време е преподавал в УНСС, а след като групировката Мултигруп създава частния университет във Варна, заема отговорни ръководни постове там. Преди това Павел Павлов е пръв помощник на Дончо Конакчиев – министър в правителството на Виденов. В момента двамата с Дончо Конакчиев са колеги във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Преподавателският състав на университета е добре представен от кадри на БСП средите – Георги Близнашки, Нора Ананиева, Велко Вълканов. Ректорът на ВСУ – Ана Недялкова е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП – АОНСУ. В този университет днешният министър на регионалното развитие и строителство – Лиляна Павлова завършва магистратура. Бакалавърска степен е добила в УНСС.



                      За който и да гласувате резултата ще е един и същ! Избор на ЦК на БКП.
                      За това само невалидна бюлетина

                      Last edited by Jay Gould; 25.10.2011, 19:38.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                      Коментар


                      • Всичко прозира.

                        Такива като поддръжниците на Герб като Йосиф и останалите няколко ника целия форум ги разбра що за стока са!

                        И Борисов форума добре го разбра що за стока е!

                        Това е напълно достатъчно за момента.

                        ЩЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ В НЕДЕЛЯ И АКО ИМА СЛЕД ТОВА ОГРОМНИ РАЗМИНАВАНИЯ ПРИМЕРНО В СОФИЯ МНОГО ПОДКРЕПИЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ А В НЯКОЙ ДРУГ ГОЛЯМ ГРАД МНОГО МАЛКО ПОДКРЕПИЛИ ПРЕВНЕЛИЕВ ТОВА ЩЕ Е АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА.
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          аз не съм гербер. досега винаги съм гласувал за СДС.
                          пред перспективата , пенсиите и червената сган да определят как да живея , предпочитам герб и техните магистрали. поне нещо смислено правят, за разлика от всичките предишни .
                          Тази тема не е за политиката на управление на ГЕРБ, а за избор на президент на България... Тези, които пишат в този форум смятам, че правят разликата.

                          Коментар


                          • хахаха

                            Поздрав за всички привържаници на РЗС
                            По-добре сам, отколкото зле придружен. Яне иска прошка. Семов също. Ще гласуват за ПлевнелиевИскат да пият вода от каната , в която плюха. За да не умрат от жажда , да пият Това е тяхна воля. Но Б. Б. никога няма да ги допусне да пият от кладенеца. Така им се пада.
                            Но да си го кажем направо-Янето се е посра.л от страх.Страхува се че Човекът с големия Трактор вече може да дойде за него.Сега се надява просто да оживее,като се подслони под мощното рамо на Бате Бойко.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              аз не съм гербер. досега винаги съм гласувал за СДС.
                              пред перспективата , пенсиите и червената сган да определят как да живея , предпочитам герб и техните магистрали. поне нещо смислено правят, за разлика от всичките предишни .
                              На същият принцип!!!А и последно време не ме кефят много отличници с очила!!!Особено като видях какви лакомии са!!!
                              Last edited by kefala; 25.10.2011, 19:25.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                по-добре пътища и магистрали, отколкото да трепе архари .......
                                Той за президент на пътищата и магистралите ли се е кандитирал, или за президент на държавата България? Май и зазубрените фрази взе да оплита..., за друго да не говорим

                                Коментар

                                Working...
                                X