Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
"Вместо да бъдат допуснати камери в общинската избирателна комисия в София, вътре имаше депутати от ГЕРБ. Това е нонсенс районен координатор да присъства на преброяване на бюлетини", каза Антоанета Цонева от Института за развитие на публичната среда по БНТ.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеЕй, циции такива! Не ви е срам!
сметките си объркал. сумарно процентите в поста ти излизат 110Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение[B]..................
Началник на Пресцентъра - Миролюба Бенатова
....................
Свиролюба Бенатова
Куролюба Бенатова
Ромолюба БенатоваHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПозамисли се не искай на готово.Ще се досетиш.Сега си изморен и превъзбуден.Умно момче си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеАбе извинявайте и двамата, ама наистина не можах да схвана смисъла на спомените на Мрежата. Ако е това, че понякога в листите не влизат най-свестните, няма какво да ме убеждавате. Свидетел съм на всички Народни събрания след 1989 г. Във всяко имаше около 10 % свестни, 25 % горе-долу на мястото си и 75 % нули за запълване на парламентарните групи. Известно изключение имаше по времето на царя. Тогава имаше около 20 % свестни депутати.
Та каква ви е мисълта, която не разбирам. Просветете ме, че се чувствам неудобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВсички са актьори, а всички който им вярват са статисти.
В момента Плевела и Калфин сигурно се кискат по телефона на балъците които ще участват в цирка в неделя.
Аз знам защо е така, но проблемът е че от тази ситуация на пръв поглед няма изход! Защото никой не може да бъде господар на чувствата и убежденията на другите, колкото и да се опитва и каквото и желание да има! Ти си мислиш и казваш това което ти идва отвътре, другия прави същото, третия същото... и в това няма нищо нелогично, срамно и страшно. Единственият проблем е в нас, хората, защото ние не сме съвършени, защото сме емоционални същества, защото имаме чувства и инстинкт за самосъхранение. Но решение има, и то не е никак сложно, но не е едностранно а зависи както от хората, които са на "власт" така и от всеки един човек индивидулано. Всичко от което имаме нужда е скрито и заложено вътре в нас, и единствено наше е правото и възможността да го разкрием и приложим в живота си и по този начин да го осмислим и направим по-добър, а политиците и законописците биха могли само да са ни от полза, както на всеки поотделно така и на обществото като цяло...
П.С. Напоследък все повече взех да проглеждам в какво точно се състои професията на политика, но за сега не съм имал каквато и да е идея да реализирам това в реалността...Last edited by kev; 25.10.2011, 21:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПрезидентски екип на Росен Плевнелиев
Шев на Охраната - Пашата
Съветници по икономическите въпроси - Тримата брокери с консултант Лъчо Мозъка
Съветник по етническите въпроси - Цар Киро
Съветник по енергийната политика - губернатор Уорлик
Съветник Европейска интеграция - Руми Желева
Съветник сектор земеделие - Калинка
Съветник сектор здравеопазване - Анна Мария (Кръстовището)
Началник на Пресцентъра - Миролюба Бенатова
Началник връзки с МС - РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ
ПРЕЗИДЕНТ - БОЙКО БОРИСОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПогледни твойте проценти Миломе!!!Що гледаш на НДСВ!!!
егати форума -инвеститор-милиционерhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекато си милиционер,то си е диагноза.
А като си демократ ,избираш да си с/у комунистите,ама де толкова акъл...
Ченгеджийницата ще ви докара до НДСВ резултат-след 2 мандата никой няма да си спомня за вас.
Като си залепиш етикет Прозд милиционер на челото и ще се кланяме,ама друг път...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЕ от 110% депутати толкова... колко да искаш ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеАбе извинявайте и двамата, ама наистина не можах да схвана смисъла на спомените на Мрежата. Ако е това, че понякога в листите не влизат най-свестните, няма какво да ме убеждавате. Свидетел съм на всички Народни събрания след 1989 г. Във всяко имаше около 10 % свестни, 25 % горе-долу на мястото си и 75 % нули за запълване на парламентарните групи. Известно изключение имаше по времето на царя. Тогава имаше около 20 % свестни депутати.
Та каква ви е мисълта, която не разбирам. Просветете ме, че се чувствам неудобно.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе не разбира.Много добре разбира ма не му изнася.Аз без да се занимавам и интересувам от политика що те разбирам.Столичанина да не би да е малоумен?Грамотен младеж па се прави на .....
Та каква ви е мисълта, която не разбирам. Просветете ме, че се чувствам неудобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
Не така, не така. Ако се започне отстрел, привържениците на Тройната ламя ще пострадат най-много. Очевидно не си разбрал, че това е посланието на избирателите на тези избори. Така че недей дърпа дявола за опашката...
Виж, Костов и Янето добре разбраха посланието....
А като си демократ ,избираш да си с/у комунистите,ама де толкова акъл...
Ченгеджийницата ще ви докара до НДСВ резултат-след 2 мандата никой няма да си спомня за вас.
Като си залепиш етикет Прозд милиционер на челото и ще се кланяме,ама друг път...http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар