Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори 2011
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеСори колега, имаш понякога убийствено точни изказвания, но това тук е пълна, ама голяма глупост!
Не мисли, че защитавам незаконното строителство - но щом ще се събаря, да се събаря всичко - и бедняшките вилички край някое далечно язовирче, и гъзарските хотели на приближени на властта и хъхряшките катуни !!! Целият ми квартал е направо под мангалска окупация - в Татарлъ и Факултето гнусотняците вече строят и масивни къщи - на чужда земя без никакви документи, без градоустройствен план, но плевнята и фъндъка се правят на кьорави... а ако аз си струпам едно къще в градинката пред блокът, ще ми се размине ли? Не - защото съм бял !!!
Да, Белчо, не са от времето на Плевнята... но само той тръгна да събаря, изброи незаконните строежи (1600 и не знам колко), карта им направи... но в тая бройка не влизаше нито един незаконен катун !!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеСори колега, имаш понякога убийствено точни изказвания, но това тук е пълна, ама голяма глупост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеhttp://www.btv.bg/news/bulgaria/zako...e_si_sami.html
Дали тези хора ще гласуват за Плевнята?
http://www.dnes.bg/stranata/2010/11/...protest.103677
...а тези?
Но тези:
под строй ще гласуват за него, защото техните гнусни колиби, струпани на чужда земя и обкръжени с планини от боклуци, са НЕПРИКОСНОВЕНИ за строгият радетел на законността Плевнелиев !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГласувайте за Плевнелиев -
той ще Ви събори къщата !!!
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Колебая се между Мегленчето и Росенчо От една страна Мегленчето е представителна, има авторитет и добра репутация в ЕС, говори убедително, има дипломатически опит и все пак има един недостатък - жена е и при това не толкова твърда, колкото Кристалина и това я прави уязвима и лесна за натиск ... От друга страна Росенчо има опит в икономическата сфера и би могъл да бъде полезен за нови сътрудничества ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение. Ти мене не ме гледай, аз съм кадърен човек и успявам навсякъде .
не ти аресва плевнята,
дай алтернатива,
дай нещо по-арно
нальи си кадарен вав
всичко, польиглот,
польиглед...
Коментар
-
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zako...e_si_sami.html
Дали тези хора ще гласуват за Плевнята?
http://www.dnes.bg/stranata/2010/11/...protest.103677
...а тези?
Но тези:
под строй ще гласуват за него, защото техните гнусни колиби, струпани на чужда земя и обкръжени с планини от боклуци, са НЕПРИКОСНОВЕНИ за строгият радетел на законността Плевнелиев !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...има ли някой от ГРОБ, който да не е престъпник и крадец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеизкукало старче,
глей си тъпите застр
(или вече фалира)
и не се занимавай
с неща които не разбираш
И като ти гледам правописа, разбирам защо си се кръстил на маймун, дето не може да говори, а само мучи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениемного сте глупави - тези хора ви окрадоха вас - ти си тръгнал тука да спориш с хора които ти обесняват за какво иде реч
какъв му е бизнеса на тоя смешник че има толкова пари ??? ем ви крадат ем се дупите и ги защатавате - може ли да сте толкова прости ми е чудно????
имаше криле, ти щеше
да се рееш като горд
орел в небесата"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ с какъв бизнес ги е направил? Разкажи, че стана интересно !!!
глей си тъпите застр
(или вече фалира)
и не се занимавай
с неща които не разбираш
Коментар
Коментар