IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори 2011

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не мисли, че защитавам незаконното строителство - но щом ще се събаря, да се събаря всичко - и бедняшките вилички край някое далечно язовирче, и гъзарските хотели на приближени на властта и хъхряшките катуни !!! Целият ми квартал е направо под мангалска окупация - в Татарлъ и Факултето гнусотняците вече строят и масивни къщи - на чужда земя без никакви документи, без градоустройствен план, но плевнята и фъндъка се правят на кьорави... а ако аз си струпам едно къще в градинката пред блокът, ще ми се размине ли? Не - защото съм бял !!!
    Ето пример за представител на твърдия червен електорат, за който едно време централизираната система е била голяма ценност, всички да са равни и еднакво потъпкани от закона, а либерализъм йок.

Коментар

• Какъв ли Хелоуйн ще ни спретнат, може само да предполагаме!

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
        Сори колега, имаш понякога убийствено точни изказвания, но това тук е пълна, ама голяма глупост!
        Питай хорицата от Созопол или от Ченгене скеле дали е глупост !!!

Не мисли, че защитавам незаконното строителство - но щом ще се събаря, да се събаря всичко - и бедняшките вилички край някое далечно язовирче, и гъзарските хотели на приближени на властта и хъхряшките катуни !!! Целият ми квартал е направо под мангалска окупация - в Татарлъ и Факултето гнусотняците вече строят и масивни къщи - на чужда земя без никакви документи, без градоустройствен план, но плевнята и фъндъка се правят на кьорави... а ако аз си струпам едно къще в градинката пред блокът, ще ми се размине ли? Не - защото съм бял !!!

Да, Белчо, не са от времето на Плевнята... но само той тръгна да събаря, изброи незаконните строежи (1600 и не знам колко), карта им направи... но в тая бройка не влизаше нито един незаконен катун !!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
          Сори колега, имаш понякога убийствено точни изказвания, но това тук е пълна, ама голяма глупост!

Коментар

http://www.btv.bg/news/bulgaria/zako...e_si_sami.html

Дали тези хора ще гласуват за Плевнята?

http://www.dnes.bg/stranata/2010/11/...protest.103677

...а тези?

Но тези:

под строй ще гласуват за него, защото техните гнусни колиби, струпани на чужда земя и обкръжени с планини от боклуци, са НЕПРИКОСНОВЕНИ за строгият радетел на законността Плевнелиев !!!
            Шъ мъ прощаваш, ама тия убавини не са от времето на Плевнелиев, а много по-преди него, всъщност ако требва да сме точни там положението не се е променило от години, която и партия да дойде на власт, се си ги къткат, за да гласуват за тях после и за да се изкарат добрите самаряни, които са загрижени за малцинството... Кажи ми един политик, който да е бил по-твърд с тях и да е направил нещо по въпроса... Откак се помня, държавицата се си ги отчува цел живот с нашите пари ...

Коментар

Гласувайте за Плевнелиев -
              той ще Ви събори къщата !!!

Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Колебая се между Мегленчето и Росенчо От една страна Мегленчето е представителна, има авторитет и добра репутация в ЕС, говори убедително, има дипломатически опит и все пак има един недостатък - жена е и при това не толкова твърда, колкото Кристалина и това я прави уязвима и лесна за натиск ... От друга страна Росенчо има опит в икономическата сфера и би могъл да бъде полезен за нови сътрудничества ...

Коментар

. Ти мене не ме гледай, аз съм кадърен човек и успявам навсякъде .
                  добре де,
                  не ти аресва плевнята,
                  дай алтернатива,
                  дай нещо по-арно
                  нальи си кадарен вав
                  всичко, польиглот,
                  польиглед...

Коментар

• http://www.btv.bg/news/bulgaria/zako...e_si_sami.html

Дали тези хора ще гласуват за Плевнята?

http://www.dnes.bg/stranata/2010/11/...protest.103677

...а тези?

Но тези:

под строй ще гласуват за него, защото техните гнусни колиби, струпани на чужда земя и обкръжени с планини от боклуци, са НЕПРИКОСНОВЕНИ за строгият радетел на законността Плевнелиев !!!

Коментар

• Кой ли е?

Вчера имаше информация, че ще се появят платени мнения във форумите.
                      Как да ги познаем?

Коментар

...има ли някой от ГРОБ, който да не е престъпник и крадец?
                        Императора къта злато и акции в 8 копании, със застраховане се занимава. УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИИИИИИ. Изедник, тунеядец , чорбаджия...

Коментар

• Гласувайте за Плевнелиев -
                          той ще Ви събори къщата !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            изкукало старче,
                            глей си тъпите застр
                            (или вече фалира)
                            и не се занимавай
                            с неща които не разбираш
                            Страхотен отговор ми даваш на конкретният ми въпрос. Ти мене не ме гледай, аз съм кадърен човек и успявам навсякъде, говорим за плевнелиев, който събаря къщите на хората, но не и незаконните мангалски катуни !!!

И като ти гледам правописа, разбирам защо си се кръстил на маймун, дето не може да говори, а само мучи.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              много сте глупави - тези хора ви окрадоха вас - ти си тръгнал тука да спориш с хора които ти обесняват за какво иде реч
                              какъв му е бизнеса на тоя смешник че има толкова пари ??? ем ви крадат ем се дупите и ги защатавате - може ли да сте толкова прости ми е чудно????
                              тръдър, "ако простотията
                              имаше криле, ти щеше
                              да се рееш като горд
                              орел в небесата"

Коментар

И с какъв бизнес ги е направил? Разкажи, че стана интересно !!!
                                изкукало старче,
                                глей си тъпите застр
                                (или вече фалира)
                                и не се занимавай
                                с неща които не разбираш

Коментар

Working...
                                X