IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори 2011

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Пускаш бяла бюлетина и демокрацията отчита твоето мнение, че не ти харесва изборът, който ти е предоставен.
    Не че съм фен на думокрацията де

няма такова нещо като бяла бюлетина .... Първият член на комисията който ти докопа интегралката и тя няма да е вече девствена а той ще изяде едно кебабче за твое здраве лично дадено от партииният гаулайтер.

Коментар

• Радослава си е открай време стабилна и непоколебима в убежденията си, не знам какво има за чудене тук. Но няма лошо да се отбелязват фактите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
        Crux, отдавна не е тайна че вече 2г. симпатизирам на ГЕРБ, не съм го крила. Аз не виждам нищо лошо в това човек да се развива, както и от една партия да започне да подкрепя друга. Все по-малко са хората които подкрепят само една партия през целия си живот, което е нормално.
        Тоест, симпатизираш им откак дойдоха на власт. Преди това симпатизираше на БСП, докато те бяха на власт. Само не ми е ясно откога на конформизма (на български - нагаждачество) му се вика развитие?
        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          А ако не харесвам никой от кандидатите ???? Това значи че ще съм задължен да избирам по малкото зло. Това ли е свобода и демокрация ааа???
          Пускаш бяла бюлетина и демокрацията отчита твоето мнение, че не ти харесва изборът, който ти е предоставен.
          Не че съм фен на думокрацията де

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
            Ооооо, Радославке - welcome back!
            Гледам, овреме си се пребоядисала - докъм 2009-а усилено агитираше тука за комунистите, а сега си активна ГЕРБ-ерка! Бравос, бравос!

Ето тука малко из твоето творчество:
            Crux, отдавна не е тайна че вече 2г. симпатизирам на ГЕРБ, не съм го крила. Аз не виждам нищо лошо в това човек да се развива, както и от една партия да започне да подкрепя друга. Все по-малко са хората които подкрепят само една партия през целия си живот, което е нормално.

Коментар

Задължителното гласуване нищо не накърнява, напротив, то би направило демокрацията у нас още по представителна, защото повече хора ще гласуват.
              Така и самите политици ще имат и ще чувстват по-голяма подкрепа, особено като се налага да се правят нови реформи по пътя на прехода.
              Ооооо, Радославке - welcome back!
              Гледам, овреме си се пребоядисала - докъм 2009-а усилено агитираше тука за комунистите, а сега си активна ГЕРБ-ерка! Бравос, бравос!

Ето тука малко из твоето творчество:

Хайде стига с тази измислена криза, дето все се дъвчи от опозицията.
              У нас криза няма, няма и да има, защото ние сме остров на стабилността.
              Колко пъти трябва да се повтори за да го разбереш?
              Ето и новина от днес:

http://news.ibox.bg/news/id_545656345
              Станишев продължава да успокоява

„Внимателният подход се оказа правилен".
              С тези думи премиерът Сергей Станишев защити политиката на правителството чрез която в края на годината остана значителен бюджетен излишък.
              Именно чрез излишъка България може да се предпази от потенциалните рискове от световната финансова криза, подчерта премиерът.
              Станишев категорично повтори изявлението си от вчера, че „Българската банкова система е стабилна и ликвидна и няма заплаха за България" и допълни, че българското правителство е готово да защити влоговете с финансова помощ до 50 000 евро.
              Last edited by Crux; 08.09.2011, 16:10.
              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Задължителното гласуване нищо не накърнява, напротив, то би направило демокрацията у нас още по представителна, защото повече хора ще гласуват.
                Така и самите политици ще имат и ще чувстват по-голяма подкрепа, особено като се налага да се правят нови реформи по пътя на прехода.
                А ако не харесвам никой от кандидатите ???? Това значи че ще съм задължен да избирам по малкото зло. Това ли е свобода и демокрация ааа???

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Защото задължителното гласуване пряко накърнява личната свобода на всеки един от нас, което лежи в основата на демократичното общество.Така ,че идеята ти е неосъществима

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Защото задължителното гласуване пряко накърнява личната свобода на всеки един от нас, което лежи в основата на демократичното общество.Така ,че идеята ти е неосъществима
                    Мисля, че мога да покажа противоречие в това изказване.
                    Бих започнал от това, че системата за управление на общество, наречена "демокрация", теоретично няма нищо общо с личната свобода.
                    Бих продължил с това, че демокрацията би трябвало да се гради от гражданите с лично участие.
                    Бих добавил като илюстрация това, че и така твоята лична свобода е "накърнена" от всички официални (а и некои неписани) закони, които си длъжна да спазваш в демокрацията.

Коментар

• Аз отдавна съм обяснил че ще гласувам за този който ми плати най много.Така и така ме крадат четири години докато са на власт поне на изборите да си взема моето.Дори се замислям да заформим една група от 200-300 гласа и да дебнем в края на деня кой ще даде най много.Иначе никакво гласуване.От тези изброените никой не става за президент.Освен това на мен такъв не ми трябва мога си и без него и без депутати мога и без кметове мога.

Коментар

Къде е бутона "няма да гласувам"
                        Явно авторът на темата умишлено не е сложил тоя бутон.Причината ,че може да се окаже ,че доста няма да гласувт за президент.Аз също съм една от тях .
                        Радослава-Какво стана с идеята за задължителното гласуване която беше станала популярна преди няколко години?
                        Ще се въвежда ли?
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Питай хорицата от Созопол или от Ченгене скеле дали е глупост !!!

Не мисли, че защитавам незаконното строителство - но щом ще се събаря, да се събаря всичко - и бедняшките вилички край някое далечно язовирче, и гъзарските хотели на приближени на властта и хъхряшките катуни !!! Целият ми квартал е направо под мангалска окупация - в Татарлъ и Факултето гнусотняците вече строят и масивни къщи - на чужда земя без никакви документи, без градоустройствен план, но плевнята и фъндъка се правят на кьорави... а ако аз си струпам едно къще в градинката пред блокът, ще ми се размине ли? Не - защото съм бял !!!

Да, Белчо, не са от времето на Плевнята... но само той тръгна да събаря, изброи незаконните строежи (1600 и не знам колко), карта им направи... но в тая бройка не влизаше нито един незаконен катун !!
                          В тази държава при това управление колега, циганите имат само права а българите само задължения.

Коментар

Къде е бутона "няма да гласувам"
                            Какво стана с идеята за задължителното гласуване която беше станала популярна преди няколко години?
                            Ще се въвежда ли?

Коментар

• Къде е бутона "няма да гласувам"

Коментар

• Ето поредният случай на "двоен аршин" отстрана на промангалската ГРОБ-аджийска власт :

http://www.dnes.bg/crime/2011/09/08/...&if_height=312

Значи ако нормален човек и данъкоплатец тръгне да строи без разрешение дори в собственият си двор, идват и разрушават, ако във възмущението си удари Ушев - веднага арест и бръзо производство,

но мангалите може да си струпат катунът на чужда земя и никой не ги пипа, гонят ушевите с брадви, мотики и сопи, а те бягат като зайци и не смеят да се защитят !!!

Нима това не е ЕТНИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ ?!? Нима законите не важат за едни с цялата им строгост, а за други въобще не се отнасят ?!?

Бих посъветвал тоя човечец да съди т.нар. "българска държава" !!!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X