Първоначално изпратено от all_trader2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори 2011
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТърговия с акции ан БФБ, учителска заплата и животозастраховане. Да не би твоят портфейл от акции да е по-малък от стойността на неговото имущество??? Ти отдавна тръбеше, че си доста напред с паричките.....
какъв му е бизнеса на тоя смешник че има толкова пари ??? ем ви крадат ем се дупите и ги защатавате - може ли да сте толкова прости ми е чудно????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеИма и друго мнение,( което аз не споделям):
""Няма никаква причина Росен да е пионка на Борисов. Човека е богат, успял, уравновесен, усмихнат, с ум като брънач, семеен с трима сина и накрая е първи по популярност за българите. Тази популярност Росен я спечели много преди номинацията му за президент. Накрая, Росен вероятно ще спечели изборите на първи тур - на там отиват нещата.""
Ако Плевнелиев има дупе да се държи независим, това, предполагам, ще е добре за БФБ
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ с какъв бизнес ги е направил? Разкажи, че стана интересно !!!
Коментар
-
Йосифе, нямаш ЛОГИКА !
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеа значи Гоце президент + Серьожа мин.предс. + съдии всички комуняги беше готино и тогава не се жалваше ,че няма коректив .. та сега защо се жалваш и на тази база реши ,че Плевнелиев не става за президент ....
Плевнелиев става за Президент, но не е добре да бъде избран, защото е зависим от ББ (чиято власт никак не ми харесва).Тройната коалиция също не ми харесва, но това е друга история. Сега говорим за управлението на ГЕРБ
""кажи с какво е по способен Серьожа ..с дипломната си работа за съветски партенки и гащи ли ....""
Не знам защо (като база за сравнение) намесваш тук "Серьожа"??? Доколкото знам той не се кандидатира за ПрезидентНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеМоже би сте прав,. Агентите на ДС са били добре подбрани хора. На ББ също биха му предложили да стане агент ако беше малко по- интелигентен. Понеже не е - стана бодигард.
Докато народът не го оцени и направи кмет на София, а после премиер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеЦялата пропагандна аргументация на ГЕРБ е формирана по този начин. Две години това чуваме: "предишните бяха много лоши, ние сме много готини"
Щом (предишният)Гоце е мазен интригант, доносник и с перчем, значи Плевнелиев ще бъде готин! Та нали не е от Сирищник
-------------------
Росен Плевнелиев и Маргарита Попова трябва да играят срещу правителството на Борисов, а не в един отбор с него, казва пред радио "Дойче веле" германският политолог Хайнц Брам по повод регистрирането на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ.
няма да има никакъв смисъл от съществуването на президентската институция, ако тя е само още един лост във властовия апарат на Бойко Борисов. Затова когато бъдат избрани, Плевнелиев и Попова трябва да намерят нишата, от която да упражняват президентската власт като независими. В противен случай би било много тъжно", констатира германският политолог.
"Един добър президент може да спечели доверието на хората в такава степен, че те да му вярват повече, отколкото на премиера и правителството. Когато в Германия федералният президент Кристиян Вулф скръцна със зъби на правителството, това отекна доста силно в обществото
(Бих желал да видя как Плевнелиев ще скръцне със зъби на ББ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеИма и друго мнение,( което аз не споделям):
""Няма никаква причина Росен да е пионка на Борисов. .""
Ако Плевнелиев има дупе да се държи независим, това, предполагам, ще е добре за БФБНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеКъде-къде по-готино е да си имаш за президент някой агент на ДС ей така за коректив.
Докато народът не го оцени и направи кмет на София, а после премиерНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denismild Разгледай мнениеЧовека поне е направил парите си преди да стане министър, а не като повечето след като са вече във власта. За мен е показателно , че е добър бизнесмен и успешен предприемач.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
има и друго мнение
Има и друго мнение,( което аз не споделям):
""Няма никаква причина Росен да е пионка на Борисов. Човека е богат, успял, уравновесен, усмихнат, с ум като брънач, семеен с трима сина и накрая е първи по популярност за българите. Тази популярност Росен я спечели много преди номинацията му за президент. Накрая, Росен вероятно ще спечели изборите на първи тур - на там отиват нещата.""
Ако Плевнелиев има дупе да се държи независим, това, предполагам, ще е добре за БФБНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеКой как е придобил богатството си в БГ - това никой вече не може да разбере. Минали работи !
Но...Никой не помисля, че ако досегашните тези двама министри на ГЕРБ заемат президентската институция – ГЕРБ няма да има никакъв коректив. Парламент, съд, а сега и президентство ще е тяхно без никакъв контрол.
Коментар
-
радио "Дойче веле" Хайнц Брам
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене ве може и да си мазен интригант , инфилтриран ДС -доносник и задължително перчем , също е хубаво да си родом от Сирищник...минимум 2 мандата са ти гарантирани...
Щом (предишният)Гоце е мазен интригант, доносник и с перчем, значи Плевнелиев ще бъде готин! Та нали не е от Сирищник
-------------------
Росен Плевнелиев и Маргарита Попова трябва да играят срещу правителството на Борисов, а не в един отбор с него, казва пред радио "Дойче веле" германският политолог Хайнц Брам по повод регистрирането на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ.
няма да има никакъв смисъл от съществуването на президентската институция, ако тя е само още един лост във властовия апарат на Бойко Борисов. Затова когато бъдат избрани, Плевнелиев и Попова трябва да намерят нишата, от която да упражняват президентската власт като независими. В противен случай би било много тъжно", констатира германският политолог.
"Един добър президент може да спечели доверието на хората в такава степен, че те да му вярват повече, отколкото на премиера и правителството. Когато в Германия федералният президент Кристиян Вулф скръцна със зъби на правителството, това отекна доста силно в обществото
(Бих желал да видя как Плевнелиев ще скръцне със зъби на ББ)Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеявно балъците в БГ никога няма свършат
спестил ги е от закуски - на кой свят живеете ми е чудно .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеТой може и по друг начин "да помогне на България" - така както ,като министър "помага" и сега. Нима за да станеш Президент на България трябва да имаш "солидни спестявания и имоти" ? Нима е достатъчно да се предполага че "няма да се вкарва в глупави задкулисни игри"
А в какво "ще се вкарва"?
Коментар
Коментар