IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори 2011

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Рейгън си е бил част от партията. ..
    Е Витков пък сега почва- или какво? Който не е бил не може?! Тия горе ли са най-умните? Съмнявам се като съдя по резултата - Страната е в пълна катастрофа, няма пари, държавната администрация не работи, не работят съд, армия, полиция, прокуратура. Държава няма само територия и башибозук - "държавен". И какво искаш да кажеш. Че целия български народ е втора категория и неспособен, защото не е бил в политиката ли?! А те като са "били" - какво направиха освен унищожение?
    Посочи поне един политик по умен от Витков и който сам си е вадил хляба цял живот - без баба и дядо и без протекции ... Май няма, а!
    Last edited by Jay Gould; 09.09.2011, 16:05.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Рейгън си е бил част от партията. Израствал е, и президентската институция е била върха в ПОЛИТИЧЕСКАТА (не актьорска ) му кариера.
      Съгласна съм, че голяма част от тази бг полит. пасмина в истинска конкурентна среда ще пропадне, но тя и затова се обгражда с подобни на себе си (калинки разни и тази последната, че не и помня името, а и не искам).

      Коментар


      • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Не ми казвайте, че го виждате като главнокомандващ на армията...
        А нима тия крави и педали които се предлагат са главнокомандващи? Половината от тях дори не са помирисвали пушка в живота си. "Политическа класа". Каква "класа" може да са тия помияри?! И каква "политика"?! За 22 години докараха страната без война до положение като след земетръс и Фукушима! 2 000 000 българи са бежанци, убити или измрели от глад и болести, като в Руанда. Политика ли е това и класа ли е това? Вземи им привилегиите и за 2 месеца ще пукнат от глад, леваците.

        Рейгън - актьорът бе десен президент! Или и той не е подходящ? В България до сега не имало нито един действащ десен политик. Хайде да не се лъжем, капитализъм у нас няма, няма национализъм, няма пазар. Само монополи, грабежи и убийства над населението.
        Last edited by Jay Gould; 09.09.2011, 15:59.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

        Коментар


        • Не ми казвайте, че го виждате като главнокомандващ на армията.
          Според мен трябва да има политическа класа. Друг е въпросът какви хора ще бъдат допускани да са част от нея.
          Знаете ли как ме е яд на Тези, дето чакаха царя да ги оправи. Политическата система трябва да си е от десни и леви. Проблемът е, че червената буржоазия хич не ги долюбва автентичните десни и периодически се опитва да НИ припознае за такива бивши нейни креатури.
          Джей, вие по-добре се замислете какво ни очаква във Варна, че видях сияйния лик на билборд на човек дето определено е на силни лекарства.

          Коментар


          • Както вчера в една друга тема написах това е моя КАНДИДАТ!

            Това е моя начин да кажа навсички измислени герои - Пожарникари, Физкултурници, Геойве Агенти, Ненормалници Сини, Жълти, Червени
            Е..ТЕ СИ МАЙКАТА!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Не е сериозно да има такива кандидати. Той е от алтернативния шоу бизнес и ...определено там му е силата.
              Не са сериозни останалите кандидати. Сбор политически изпражнения, мамини комунистически дечица и доносници на Държавна Сигурност. Ако той от шоу бизнеса, от кой бизнес са останалите? От престъпния или от цирка?

              За Светльо поне знаем, че сам и без протекции от горе, без връзки в ДС и без да е синче на тоя или оня си е вадил хляба. Нещо което не може да се каже за нито един от останалите кандидати и техния "професионализъм" - в кавички, защото всички от тях до един от тях идва от горе на долу, а не от долу нагоре. Дори тия които уж имали били нам какъв си бизнес, не са постигнали това сами, а с протекции от горе.
              Назначени политици и бизнесмени - Не, мерси!

              Хиподил — вече с вокалиста Светльо Витков — записват през 1992 година първите си парчета „Бира с водка“, „Бира“, „Чифт очи“, „Химна“, „Жената“ и „Клиторен оргазъм“. Следващата година издават първия си албум „Алкохолен делириум“. Веднага следва национално турне, разходите по което са поети изцяло от групата. Турнето е доста успешно, но на концерт във Варна се стига до масови безредици и разправа с публиката от страна на местната полиция. Част от хората, както и всички от Хиподил са арестувани, а музикантите са обвинени в подстрекаване на публиката.
              Четвъртият албум на Хиподил е може би най-скандалният в историята на българския шоу бизнес. Издаването му на CD е забранено със закон от Министерството на културата на България, а групата е осъдена за разпространяване на порнография заради неприличните текстове
              .

              Неприличието на текстовете не е нищо повече от осмиване на политиците ни на власт тогава - Хиподил отрито се подиграват на Иван Костов и останалите отрепки в парламента и министерски съвет, за това и са забранени от чиновниците в държавния регулаторен орган, след обаждане от МС.
              Репресиите срещу групата са на политическа основа. Същите каквито са били преди 1989 година. Днешните политици също като Живков не обичат вицове за тях и не обичат да им се подиграват. В същото време, когато са спрени за "вулгарни текстове" Хиподил, навсякъде се въртят чалга или рап парчета в които се пее - "ще ту пръсна гъза", "ще ти нацепя сливата", ще ти смуча банана и т.н. Явно обаче, когато не се отнася за политическите псета на власт, може всичко, може да се пее за всичко, стига да не се осмиват "богопомазаните" ДС крадливи лайнари горе.

              Въпреки всичко в този албум се намира първият и може би най-голям комерсиален хит на Хиподил до момента „Бате Гойко“, който в продължение на година не слиза от ефир.



              Светослав Емилов Витков - Роден съм на 26 януари през зимата на 1971 година в Трета градска болница в град София, все още България, като второ дете в семейството на Емил Витков и Надежда Кукова - Виткова. Брат ми, Николай е роден на 23 януари 1967 година. Така са ми казали, това казвам и на вас. Всъщност много от нещата, които твърдим, не сме ги видяли, а сме ги чували от хора, на които вярваме. Толкова за Истината и Манипулацията.
              По бащина линия, родът ми е от Искърското дефиле, под Лакатник. Планинци, живеещи в не леки условия, където месото е лукс, а скалите в изобилие. Това , което знам от баща ми е, че са били сурови времена и сурови хора. Всичките ми прадядовци, както и вашите, са воювали. Единият е бил в превземането на Одрин, друг е извадил късмет да се прибере в къщи и така му се е разминал разстрела във Войнишкото въстание....
              Родът ми по майчина линия е от тъй наречената Македония. Дядо ми е от село Враня, което се намира на няколко километра от Гръцката граница. Прадядо ми е заклан от турците по време на Илинденското възстание, като ятак на Яне Сандански. Дядо ми е бил кмет на селото до идването на комунистите. Може би от този род идва моята избухливост и непрепримиримост, което сега англо-езичните народи наричат "пънк"! Македонският нрав е буен и лют, а планинците са много упорити и сурови, така че ето и резултата от експеримента.


              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BA%D0%BE%D0%B2

              Има издадени три книги: 1. „Карате – поглед по пътя” 2. ”Благодарение на…” 3. „Bulgarno или истерията Хиподил”
              Занимава се с карате от 1985 и тренира бокс в 7-ми клас. Има черен колан (трети черен, сенсей - учител), а от 1994 и е карате-инструктор на деца. През 2004 г. защитава 3-ти дан черен колан по карате. Тренира деца и възрастни в спортен клуб „кофукан бул”.

              Като такъв - каратист, може да набие Бойко Борисов, колкото и да се фука последния

              Най-добрият американски президент - Роналд Рейгън бе актьор!

              Ние видяхме с политици какво става ! Нищо или лошо - За 22 години 2 000 000 умрели и прогонени от страната. Нужна е промяна, днес и веднага, да се изрине политическата кочина веднъж и завинаги.
              Last edited by Jay Gould; 09.09.2011, 16:00.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

              Коментар


              • Що не направите и тема Кандидат за президент Азис например?! Не знам дали някой освен сополиви пишман гласоподаватели биха си дали вота за Витков. Май само си прави реклама човека, ама и ние сме за ебане, че се занимаваме с глупостите му.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Един най-обикновен лигльо.За съжаление ще отмъкне някой и друг глас от избиратели във възрастов диапазон 18-19 години.
                  От кого ще ги отмъкне. Кои са добрите и кои лошите. Не са ли сички маскари
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

                  Коментар


                  • да гласуваш за опортюнист е скудоумие, а тази е точно такава
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                      То понеже така наречените ни политици говорят изключително литературно и разбрано
                      нямам само това впредвид...Просто не му е работата да се зацапва с нещо от което само че получи негативи без да може да бъде полезен...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Приемам "кампанията" му като своеобразен протест и опит да се покажат слабите страни на демокрацията.
                        Не е сериозно да има такива кандидати. Той е от алтернативния шоу бизнес и ...определено там му е силата.
                        За Витков! Конкурентите им имат милионни бюджети,биографи,перукери. Но начинанието му е Като легиона на Термопилите,като ентусиастите от Алемо!Мисля че трябва да го подкрепим по асиметричен начин.Триглавата ламя играе с три опашки.Да организираме емигрантите да гласуват масово с ядра за самоорганизация.Срока мисля е до 23.09 100 души да подадат заявление в консулства.Потенциала е над милион.България има нужда от всеки емигрант!Който може-да помага в организацията.Интернет е мигновен! За Витков!
                        Last edited by Minavast; 09.09.2011, 15:16.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                          На мен Меглена Кунева ми е симпатична като жена, политик, дипломат, има почти безупречен имидж в международното пространство... Има представителна осанка и доста обиграни ораторски способности, говори стабилно, спокойно и убедително... Като президент би стояла добре, дръг е въпросът дали ще я допуснат да стигне дотам... Друг е въпросът дали наистина е изцяло независим кандидат или целенасочено я показват в такава светлина в общественото пространство... Имам леки съмнения, след като прочетох биографията й, че има голяма вероятност да има леко кривване вляво, но времето ще покаже това
                          и с гаден курвенски номер вкара евродепутати от една мъртва партия... много те моля , но е толкова прозрачна и елементарна в това което прави , че наистина трябва да си сляп с двете си очи за да не видиш истинската й същност..Колко бързо се еманципира от НДСВ ... трябва да си доста хлъзгав охлюв за да го направиш това ..и то в труден политически момент за партията която те направи човек... И как да очаквам от този политически охлюв да бъде моят президент..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            голям протест демонстрираха сутринта по Бтв...двама мучащи индивида.. Останах с впечатлението ,че техния проект е вследствие някакъв пиянски бас.... Като варненското магаре - кандидат за кмет.
                            Несериозни работи
                            То понеже така наречените ни политици говорят изключително литературно и разбрано
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Приемам "кампанията" му като своеобразен протест и опит да се покажат слабите страни на демокрацията.
                              Не е сериозно да има такива кандидати. Той е от алтернативния шоу бизнес и ...определено там му е силата.
                              голям протест демонстрираха сутринта по Бтв...двама мучащи индивида.. Останах с впечатлението ,че техния проект е вследствие някакъв пиянски бас.... Като варненското магаре - кандидат за кмет.
                              Несериозни работи

                              Коментар


                              • Приемам "кампанията" му като своеобразен протест и опит да се покажат слабите страни на демокрацията.
                                Не е сериозно да има такива кандидати. Той е от алтернативния шоу бизнес и ...определено там му е силата.

                                Коментар

                                Working...
                                X