If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях го пускал веднъж тук - но тъй като сте отворили нова тема за Мигленченцето - още веднъж
ДА СЕ ЗНАЕ, ДА СЕ ПОМНИ!!!
Меглена Кунева-Пръмова като Гена Абисинката /Гена Уруспията/: http://toross.blog.bg/politika/2011/...spiiata.760607
Джей,
Не разбирам, какво толкова видя в този кандидат-президент, че така яростно да го защитаваш. Също така не разбирам, с какво точно Плевнелиев е участвал в унищожението на България. В случая напълно подкрепям val/she. (като изключим разбира се примера й за Костов).
Да си зададем въпроса кой е тоя Плевнелиев - и как се е издигнал? Бил милионер, ами голям праз. Той и Вальо Златев е такъв. В биографията му има доста "пропуски" Пък и щом е издигнат за министър, то като знаем кои са останалите и от къде идват (Деца на комунисти, ДС доносници, кадри на ДПС и т.н.) явно е, че и на него не му е чиста работата. Краставите магарета се сдушват. Кой би го сложил за министър ако бе читав? Никой. Пък и както казах ровете му в биографията.
Крайно време е да си смъкнеш розовите очилата.Добре ,че ми припомни за насоката на прехода ,,кръглата ''маса която всъщност беше правоъгълна - и по някакви незнайни критерии някой решаваше кой да бъде изпращан на кръглата маса и кой - не; и ни беше представена, все едно от едната страна са БКП, БЗНС и ОФ, а от другата страна - СДС; за първата страна се оказа вярно, но от другата страна, както днес знаем, по-скоро е стояла ДС, а не не някаква демократична общност.
Виж, не мисля че има значение дали самата маса реално е била кръгла или правоъгълна. Не е това важното.
Важното е че на масата народът постигна консенсус, че пътя на странта ни следва да мине през прехода и реформите у нас, към една нова и по-добра система. И още че за всички ще има равен старт, т.е. всички бяхме равнопоставени при започването на прехода, за да няма дискриминации, лустрации, и прочее излишни глупости. Каквото било-било, важното е напред да гледаме, а не в миналото.
Ама вярно, някои хора много бързо забравят за кръглата маса и решенията които взе народа.
Не ми казвайте, че го виждате като главнокомандващ на армията.
Според мен трябва да има политическа класа. Друг е въпросът какви хора ще бъдат допускани да са част от нея.
Знаете ли как ме е яд на Тези, дето чакаха царя да ги оправи. Политическата система трябва да си е от десни и леви. Проблемът е, че червената буржоазия хич не ги долюбва автентичните десни и периодически се опитва да НИ припознае за такива бивши нейни креатури.
Джей, вие по-добре се замислете какво ни очаква във Варна, че видях сияйния лик на билборд на човек дето определено е на силни лекарства.
Що, а ти виждаш ли неходилия и един в казарма Ники комуноидното отроче Младенов като Министър на Отбраната? Хайде да не се правим на слепи, а? За мен единсъвеният ми начин да изразя протеста си е този - да гласувам за клоун, така както гласувах за клоуна Борисов преди 2 години, просто защото не исках пак да има комунисти във властта, ама....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е Витков пък сега почва- или какво? Който не е бил не може?! Тия горе ли са най-умните? Съмнявам се като съдя по резултата - Страната е в пълна катастрофа, няма пари, държавната администрация не работи, не работят съд, армия, полиция, прокуратура. Държава няма само територия и башибозук - "държавен". И какво искаш да кажеш. Че целия български народ е втора категория и неспособен, защото не е бил в политиката ли?! А те като са "били" - какво направиха освен унищожение? Посочи поне един политик по умен от Витков и който сам си е вадил хляба цял живот - без баба и дядо и без протекции ... Май няма, а!
Джей,
Не разбирам, какво толкова видя в този кандидат-президент, че така яростно да го защитаваш. Също така не разбирам, с какво точно Плевнелиев е участвал в унищожението на България.
В случая напълно подкрепям val/she. (като изключим разбира се примера й за Костов).
Не знам дали някой освен сополиви пишман гласоподаватели биха си дали вота за Витков.
аз ще гласувам за Витков, а не съм нито сополив, нито пишман гласоподавател. И ще гласувам не за личността Витков, а за това, което олицетворя - опит да покаже на статуквото, колко пародийни са те самите, били те жълти, червени, сини, мутро-милиционери, либерасти и т.н.
Ти като (ако) си гласувал за ГЕРБ за калинка, тоя новата дебелогъза трътла на мястото на Плевнята, Пъдпъдъка, Цеко Сифоня и т.н. ли гласува или за разбиване на статуквото и разкарване на комунетата?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Костов - да с писане на статии в Комунистическата преса - Работническо дело, с жена комуняга и който подари на червената олигархия България. Костов е един смешник - и ми дължи едни 200 $ на това отгоре, с лихвите от 1999 г. Писал съм за тях още преди години. Да не ми е подарил Кремиковци за долар - крадливият мангал, че ще гласувам за шибаните му партии? Да гласуват за Костов - Вальо Златев и Валентин Захариев На тях е дал, на мен е взел! Дори едно кафе не ме е черпил в някой от хотелите си на Златните. Пък и съм капиталист, не бих гласувал за някой който ме мрази, понеже съм в частния бизнес, нямам комунистическо потекло по двете си кръвни линии и не съм бил доносник в ДС. Аман, от богопомазани.
Коментар