IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Категорично твърдя,че българската нация умира сега и трябва да направим нещо!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Не се дърляйте напразно...
    Нация не умира така...Има понятие " инстинкт за самосъхранение на НАЦИЯТА "...
    Политическата измет се сменя и чалгата умира ...Умре ли чалгата в ушите и душата, нацията се възражда и БЪЛГАРИЯ ще просперира.
    КАЗАХ...
    Примери в историята за изчезнали велики народи колкото искаш...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от andulinishe Разгледай мнение
      ако средния доход на семйството ти е над минималния не взимаш детски. т.е. хората с по-високи заплати не получават детски, което не е справедливо, защото моето дете например с какво е по-различно от другото, на което родителите взимат минимална заплата? Всички деца би трябвало да си получават мижавите 35лв....
      То така е измислено, че само мръсната раса да взема пари, за да се плоди !!! Пълно безумие и безобразие - за децата на данъкоплатците, които с трудът и парите си издържат държавата - детски няма, но в същото време получовеците-хъхряци, получават пари, за да създават на конвейер себеподобни изроди - бъдещи безполезни паразити и престъпници !!!

      Ландлордов - аз не мразя полицията като институция и много добре знам, че тя е абсолютна необходимост... но на тая страна и трябва ИСТИНСКА полиция - а не безполезни паразити. Вчера отивам до КАТ и какво да видя - от улицата, дето е КАТ-ът излиза една гнусна каруца, пълна с мангали !!! Значи пред очите на цяла тумба "полицаи" най-немвъзмутимо се движи незаконно превозно средство, теглено от нерегистрирано никъде домашно животно и никой нищо не прави по въпросът? Какво да говорим повече?

      Ситизен - това се разбира от самосебе си. Въпросните политици - на съд за апартейд (това си е престъпление против човечеството) и противодържавна дейност !!!


      Защо апартейд ли? Ами ето прочетете туй:

      http://www.dnes.bg/stranata/2011/07/...vajavat.123354


      Обърнете внимание - престъпната държава е дала на гнусотняците МЕЗОНЕТИ срещу "огромният" наем от ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА, години наред са ги оставили да не плащат сметки, позволяват им да разрушават безнаказано общинската собственост - че и наглите хъхряци протестират - МНОГО им били 50 лева наем !!! Колко Български граждани от немангалски произход са получили мезонет под наем от държавата срещу 50 лева? Това не е ли АПАРТЕЙД И РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ ?!?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Не се дърляйте напразно...
        Нация не умира така...Има понятие " инстинкт за самосъхранение на НАЦИЯТА "...
        Политическата измет се сменя и чалгата умира ...Умре ли чалгата в ушите и душата, нацията се възражда и БЪЛГАРИЯ ще просперира.
        КАЗАХ...
        Евалата чичо!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Хубави думи Импе, ама управляващите нямат интерес да го правят. Това би означавало и поява на средна класа, а средната класа има мнение. На тях им трябват прости, бедни, обеззверени, манипулируеми и послушни избиратели, а не мислещи и свободни хора, защото в противен случай ще настъпи краят на съществущия мутро-олигархичен политически модел (циганите се вписват в него идеално) Просто обществото и управляващите ни имат различни интереси...
          затова България е там където са отишли българите далече от сегашните продажни политици... в Кипър имало 80 000 българи при около 800 000 население това са 10% при равни права за тях в рамките на ЕС вече може да си гласуват на избори и да си вкарат евродепутат от Кипър, местни власти, че даже и в управлението да си се намесят... и всичко това без които и да е бг политик да може да им каже копче и открадне нещо от тях
          mWPCloud.com

          Коментар


          • И въвеждане на предварителните оставки. Повече инфо за това, как е текло обсъждането досега /за жалост, Слави Трифонов се уплаши от 93-те% рейтинг на темата и си затвори форума, където бяха повечето обсъждания/ може да намерите ето тук.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Необходимите мерки, за спасяване на България:
              ...
              3. Безмилостно пресичане на педофилията...
              ...
              10. ...
              ...и т.н.
              Педофилите да се кастрират, както е и в други държави.
              На малолетните родилки, при положение, че не ходят на училище и е ясно, че като неграмотни и непълноценни в бъдеще ще висят на шията на данъкоплатците за помощи и детски, след като родят да им се връзват тръбите и да спират до там.

              +11. Управляващите да носят наказателна отговорност за решенията си довели до нанесени щети на държавата. Дали това е съзнателно или поради некадърност, незнание и външен натиск, няма значение, след като ефекта е един и същ.
              (Това обаче зависи от народа и докато той ги търпи такива, ще си ги има такива!)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                Императора Президент
                Що го понижи така-от император в президент!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                  Имай едно на ум, че LANDLORDа e точно такъв.

                  И е много отмъстителен.

                  Мерси братле! Ще почерпя.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Необходимите мерки, за спасяване на България:
                    1. Никакви детски - само данъчни облекчения, както е в САЩ.
                    2. Спиране на издръжката на мангалската гнус, никакви безплатни ток, вода, здравеопазване, жилища - не сме длъжни да ги храним само защото са безотговорни и ги мързи да работят. Ако спрем да ги храним и не им позволяваме да крадат, ще мрат много по-бързо, отколкото се размножават или просто ще се махнат оттук.
                    3. Безмилостно пресичане на педофилията сред нисшата раса - законите да се спазват безпрекословно и еднакво от всички.
                    4. Смазване на бандитизма и престъпността с всички средства, трудно нормален човек ще се съгласи да живее или инвестира в страна, където държавната власт отказва да защити животът и имотът му.
                    5. Икономически стимули за икономически активните граждани - постижими само с безжалостно орязване на харчовете по паразитните класи - мангали, ушеви и чиновници.
                    6. Привличане в България на етнически Българи отвън - Западните покрайнини, Бесарабия, Източна и Беломорска Тракия, емигранти от последните години - поне 700-800 000 млади Българи трябва да дойдат в България. Това е постижимо, защото "външните" Българи са повече от Българите в страната.
                    7. Промяна на психологическата нагласа - например в рекламите по телевизията да се показват само семейства с 3 и повече деца.
                    8. Държавна политика, насърчаваща раждаемостта - на майките да се помага да намерят работа, която могат да работят в къщи - в Интернет епохата това е достижимо. Децата ни в офисът с нас? - Защо не?
                    9. Многостайни жилища на суперизгодни цени за многодетни родители - но само при положение, че са съвестни платци на данъци и осигуровки.
                    10. Мерки за съживяване на Българското село чрез инвестиции в инфраструктура и високи технологии - много млади хора ще предпочетат да живеят на село, ако имат съвременни удобства и добри пътища до най-близкият град. Какво му пречи например на един IT-специалист да живее на чист въздух в 200 кв.м. къща с градина, ако е обкръжен от достатъчно млади хора като него и може да стигне до града за един час или по-малко, ако иска? С развитието на технологиите все повече хора ще могат да работят без да е нужно да присъстват физически на дадено място.

                    ...и т.н.


                    Всички тези мерки са напълно постижими, само трябва държавническа воля за осъществяването им. Но най-първите и непосредствени задачи са озаптяването на хъхрещата зараза и налагане на законност и ясни правила в държавата.
                    +1

                    Императора Президент
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Много просто - повечето пари и по-големия им брой не водят до по-висока ефективност. В страните с най-ниска престъпност в Европа полицаите са 5-6 пъти по-малко като % от населението. Така, че драстични съкращения, и то най-вече на ПАРАЗИТИРАЩИТЕ И ВЕГИТИРАЩИ канцеларските плъхове в системата. По-добре 3 пъти по-малко, но кадърни, екипирани и мотивирани, вместо сегашната тумба деградирали и корумпирани ГАЩНИЦИ !

                      Имай едно на ум, че LANDLORDа e точно такъв.

                      И е много отмъстителен.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        По-добре 3 пъти по-малко, но кадърни, екипирани и мотивирани, вместо сегашната тумба деградирали и корумпирани ГАЩНИЦИ !

                        Мотивирани от какво? От съда, от 10-те хиляди юристи които бълват университетите в страната ,половината от които стават адвокати и които заради буквалисткия НПК за една пропусната запетайка оневиняват престъпници?или от това, че точно тези които трябва да мачкат бандитите работят със собствени морално остаряли компютри, принтери и хартия?

                        Реформа на парче не става братле, трябва едновременна реформа в правозащитните и правораздавателните органи.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Много интересно точка 4 как кореспондира с точка 5?!
                          Много просто - повечето пари и по-големия им брой не водят до по-висока ефективност. В страните с най-ниска престъпност в Европа полицаите са 5-6 пъти по-малко като % от населението. Така, че драстични съкращения, и то най-вече на ПАРАЗИТИРАЩИТЕ И ВЕГИТИРАЩИ канцеларските плъхове в системата. По-добре 3 пъти по-малко, но кадърни, екипирани и мотивирани, вместо сегашната тумба деградирали и корумпирани ГАЩНИЦИ !

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            4. Смазване на бандитизма и престъпността с всички средства,
                            5. само с безжалостно орязване на харчовете по паразитните класи...., ушеви .
                            .
                            Много интересно точка 4 как кореспондира с точка 5?!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                              Срока го увеличиха май на 2 години. Не говоря за тези пари а за детските. Те са по малко, но за сметка на това се взимат не 1 година, а до навършване на пълнолетие на детето. Те твоите разходи по детето да не би да свършват първата година. Бяха по 35 лева детските, сега колко са не знам, но ако майката е самотна са още повече. От друга страна ако дохода ти е 5000 лева и имаш 5 деца ще те съдерат от данъци и ще ти дават детски като на другите. Хайде не се занимавайте с глупости ами вижте каква е реалността.
                              ако средния доход на семйството ти е над минималния не взимаш детски. т.е. хората с по-високи заплати не получават детски, което не е справедливо, защото моето дете например с какво е по-различно от другото, на което родителите взимат минимална заплата? Всички деца би трябвало да си получават мижавите 35лв....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Необходимите мерки, за спасяване на България:
                                1. Никакви детски - само данъчни облекчения, както е в САЩ.
                                2. Спиране на издръжката на мангалската гнус, никакви безплатни ток, вода, здравеопазване, жилища - не сме длъжни да ги храним само защото са безотговорни и ги мързи да работят. Ако спрем да ги храним и не им позволяваме да крадат, ще мрат много по-бързо, отколкото се размножават или просто ще се махнат оттук.
                                3. Безмилостно пресичане на педофилията сред нисшата раса - законите да се спазват безпрекословно и еднакво от всички.
                                4. Смазване на бандитизма и престъпността с всички средства, трудно нормален човек ще се съгласи да живее или инвестира в страна, където държавната власт отказва да защити животът и имотът му.
                                5. Икономически стимули за икономически активните граждани - постижими само с безжалостно орязване на харчовете по паразитните класи - мангали, ушеви и чиновници.
                                6. Привличане в България на етнически Българи отвън - Западните покрайнини, Бесарабия, Източна и Беломорска Тракия, емигранти от последните години - поне 700-800 000 млади Българи трябва да дойдат в България. Това е постижимо, защото "външните" Българи са повече от Българите в страната.
                                7. Промяна на психологическата нагласа - например в рекламите по телевизията да се показват само семейства с 3 и повече деца.
                                8. Държавна политика, насърчаваща раждаемостта - на майките да се помага да намерят работа, която могат да работят в къщи - в Интернет епохата това е достижимо. Децата ни в офисът с нас? - Защо не?
                                9. Многостайни жилища на суперизгодни цени за многодетни родители - но само при положение, че са съвестни платци на данъци и осигуровки.
                                10. Мерки за съживяване на Българското село чрез инвестиции в инфраструктура и високи технологии - много млади хора ще предпочетат да живеят на село, ако имат съвременни удобства и добри пътища до най-близкият град. Какво му пречи например на един IT-специалист да живее на чист въздух в 200 кв.м. къща с градина, ако е обкръжен от достатъчно млади хора като него и може да стигне до града за един час или по-малко, ако иска? С развитието на технологиите все повече хора ще могат да работят без да е нужно да присъстват физически на дадено място.

                                ...и т.н.


                                Всички тези мерки са напълно постижими, само трябва държавническа воля за осъществяването им. Но най-първите и непосредствени задачи са озаптяването на хъхрещата зараза и налагане на законност и ясни правила в държавата.

                                Съгласен с двете ръце. Но и Себулба е прав. За съжаление се разминават интересите на нацията и тези на шепата феодали...

                                Коментар

                                Working...
                                X