Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Категорично твърдя,че българската нация умира сега и трябва да направим нещо!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеобходимите мерки, за спасяване на България:
1. Никакви детски - само данъчни облекчения, както е в САЩ.
2. Спиране на издръжката на мангалската гнус, никакви безплатни ток, вода, здравеопазване, жилища - не сме длъжни да ги храним само защото са безотговорни и ги мързи да работят. Ако спрем да ги храним и не им позволяваме да крадат, ще мрат много по-бързо, отколкото се размножават или просто ще се махнат оттук.
3. Безмилостно пресичане на педофилията сред нисшата раса - законите да се спазват безпрекословно и еднакво от всички.
4. Смазване на бандитизма и престъпността с всички средства, трудно нормален човек ще се съгласи да живее или инвестира в страна, където държавната власт отказва да защити животът и имотът му.
5. Икономически стимули за икономически активните граждани - постижими само с безжалостно орязване на харчовете по паразитните класи - мангали, ушеви и чиновници.
6. Привличане в България на етнически Българи отвън - Западните покрайнини, Бесарабия, Източна и Беломорска Тракия, емигранти от последните години - поне 700-800 000 млади Българи трябва да дойдат в България. Това е постижимо, защото "външните" Българи са повече от Българите в страната.
7. Промяна на психологическата нагласа - например в рекламите по телевизията да се показват само семейства с 3 и повече деца.
8. Държавна политика, насърчаваща раждаемостта - на майките да се помага да намерят работа, която могат да работят в къщи - в Интернет епохата това е достижимо. Децата ни в офисът с нас? - Защо не?
9. Многостайни жилища на суперизгодни цени за многодетни родители - но само при положение, че са съвестни платци на данъци и осигуровки.
10. Мерки за съживяване на Българското село чрез инвестиции в инфраструктура и високи технологии - много млади хора ще предпочетат да живеят на село, ако имат съвременни удобства и добри пътища до най-близкият град. Какво му пречи например на един IT-специалист да живее на чист въздух в 200 кв.м. къща с градина, ако е обкръжен от достатъчно млади хора като него и може да стигне до града за един час или по-малко, ако иска? С развитието на технологиите все повече хора ще могат да работят без да е нужно да присъстват физически на дадено място.
...и т.н.
Всички тези мерки са напълно постижими, само трябва държавническа воля за осъществяването им. Но най-първите и непосредствени задачи са озаптяването на хъхрещата зараза и налагане на законност и ясни правила в държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНапротив купуват , но и аз им се чудя защо..сигурно не съм им противен. Ти шматко нали не би искал да купиш нещо за което харчиш сериозни пари и на другия ден цената му да е по ниска ?Държавата има своята роля по отношение на пазарите и когато не си я върши както трябва хазната се опразва , а тя става непривлекателно място за живеене в каквото се превръща с всеки изминал ден България под мъдрото ръководство на партия ГЕРБ.
Хем купуват, хем не си доволен.
Съвсем се обърка вече.
Ръст през средващите 1-2 години е толкова вероятен, колкото петрола да отиде на 500$.
Ама ти вярваш и в двете.
А пък щом се надяваш вече държавата да се намеси, си ясен до къде си се докарал с инвестициите.
Ако ще се влошава ситуацията, както твърдиш, откъде ще дойде този ръст?
Коментар
-
http://www.eutimes.net/2011/07/turke...+International
Турция ще УДВОИ армията сиДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Необходимите мерки, за спасяване на България:
1. Никакви детски - само данъчни облекчения, както е в САЩ.
2. Спиране на издръжката на мангалската гнус, никакви безплатни ток, вода, здравеопазване, жилища - не сме длъжни да ги храним само защото са безотговорни и ги мързи да работят. Ако спрем да ги храним и не им позволяваме да крадат, ще мрат много по-бързо, отколкото се размножават или просто ще се махнат оттук.
3. Безмилостно пресичане на педофилията сред нисшата раса - законите да се спазват безпрекословно и еднакво от всички.
4. Смазване на бандитизма и престъпността с всички средства, трудно нормален човек ще се съгласи да живее или инвестира в страна, където държавната власт отказва да защити животът и имотът му.
5. Икономически стимули за икономически активните граждани - постижими само с безжалостно орязване на харчовете по паразитните класи - мангали, ушеви и чиновници.
6. Привличане в България на етнически Българи отвън - Западните покрайнини, Бесарабия, Източна и Беломорска Тракия, емигранти от последните години - поне 700-800 000 млади Българи трябва да дойдат в България. Това е постижимо, защото "външните" Българи са повече от Българите в страната.
7. Промяна на психологическата нагласа - например в рекламите по телевизията да се показват само семейства с 3 и повече деца.
8. Държавна политика, насърчаваща раждаемостта - на майките да се помага да намерят работа, която могат да работят в къщи - в Интернет епохата това е достижимо. Децата ни в офисът с нас? - Защо не?
9. Многостайни жилища на суперизгодни цени за многодетни родители - но само при положение, че са съвестни платци на данъци и осигуровки.
10. Мерки за съживяване на Българското село чрез инвестиции в инфраструктура и високи технологии - много млади хора ще предпочетат да живеят на село, ако имат съвременни удобства и добри пътища до най-близкият град. Какво му пречи например на един IT-специалист да живее на чист въздух в 200 кв.м. къща с градина, ако е обкръжен от достатъчно млади хора като него и може да стигне до града за един час или по-малко, ако иска? С развитието на технологиите все повече хора ще могат да работят без да е нужно да присъстват физически на дадено място.
...и т.н.
Всички тези мерки са напълно постижими, само трябва държавническа воля за осъществяването им. Но най-първите и непосредствени задачи са озаптяването на хъхрещата зараза и налагане на законност и ясни правила в държавата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Значи, да ревем само, не върви. Както лозето неще молитва, така и на нацията е потребно обновяване. И , ето тук моето виждане по въпроса Вайкането не помага.Last edited by Pyramid; 07.07.2011, 00:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНапротив купуват , но и аз им се чудя защо..сигурно не съм им противен. Ти шматко нали не би искал да купиш нещо за което харчиш сериозни пари и на другия ден цената му да е по ниска ?Държавата има своята роля по отношение на пазарите и когато не си я върши както трябва хазната се опразва , а тя става непривлекателно място за живеене в каквото се превръща с всеки изминал ден България под мъдрото ръководство на партия ГЕРБ.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеНе е така. Майките взимат ако не се лъжа 9 месеца 90% от средния осигурителния доход за последните 12 месеца. Плюс няколко месеца болнични, пак процент от осигурителния доход. Плюс платената отпуска се натрупва за времето на майчинството.
Хич не е на калпак раздаването.
Коментар
-
javcho
Напротив купуват , но и аз им се чудя защо..сигурно не съм им противен. Ти шматко нали не би искал да купиш нещо за което харчиш сериозни пари и на другия ден цената му да е по ниска ?Държавата има своята роля по отношение на пазарите и когато не си я върши както трябва хазната се опразва , а тя става непривлекателно място за живеене в каквото се превръща с всеки изминал ден България под мъдрото ръководство на партия ГЕРБ.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение...2. Парите които майките взимат за деца се раздават на калпак. Не се се гледа кой колко данъци е платил на държавата. Това е скрита субсидия за циганския етнос, за сметка на средната класа.
...
Хич не е на калпак раздаването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа мен лично не ми пука в какво съм инвестирал !
Друк начин в БГ да влязат пари няма , ако изключим емигрантските пари.
Не е вярно че у нас имотите са скъпи , ще ни изкупят с парцалите и то най бедните инвеститори ..понеже сме почти безплатни.
2рото -
3тото - незнам колко трябва да си им противен, щом не искат да купуват от теб, дори на ниските цени.
Коментар
-
steppenwolf
На мен лично не ми пука в какво съм инвестирал ! Логиката ми е проста , защото края е ясен за всеки един човешки живот и никой нищо не помъква със себе си. Напротив точно строителството създава скъп продукт , който бихме могли да реализираме и продадем на мужденци. Друк начин в БГ да влязат пари няма , ако изключим емигрантските пари. Не е вярно че у нас имотите са скъпи , ще ни изкупят с парцалите и то най бедните инвеститори ..понеже сме почти безплатни.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеКойто иска да прави нещо по въпроса - да прави деца (препоръчително 3-5 броя).
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnttt Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласен със Зайо Байо. Ако може и белички да са ще бъде още по-хубаво.
Като пораснат да дойдат при Батко да им пее сладко сладко .............Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеКойто иска да прави нещо по въпроса - да прави деца (препоръчително 3-5 броя).
Коментар
Коментар