Първоначално изпратено от alex1001111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВече съм сложил линк към статията. Все пак мисля да се доверя на Икономист, а не на твоите думи.
Ония в костюмите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеЧел бил...
Деца на под 15 г. с фалшиви документи работят по 12 - 17 ч. в 02 ч. през ноща получават безплатна закуска(гореща вода и някаква каша). Извънредния труд не се заплаща, понеже забележи получават безплатна храна! Надница 0.06$ да кажем 10 ст. наши пари. Месечна заработка пряко сили 35$.
Така това беше от филм от 2004 г. за шивашка фабрика.
Експлоатация до безобразие!
Филм от 2009 - 2010. Друг завод, вече месечна заплата 80$.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНаскоро четох статия в икономист че стандарта на живот в региона на Шанхай е по-висок от този в Уелс. За сведение в областта на шанхай живеят над 100 милиона души.
Деца на под 15 г. с фалшиви документи работят по 12 - 17 ч. в 02 ч. през ноща получават безплатна закуска(гореща вода и някаква каша). Извънредния труд не се заплаща, понеже забележи получават безплатна храна! Надница 0.06$ да кажем 10 ст. наши пари. Месечна заработка пряко сили 35$.
Така това беше от филм от 2004 г. за шивашка фабрика.
Експлоатация до безобразие!
Филм от 2009 - 2010. Друг завод, вече месечна заплата 80$.
ravnovesie в Китай ще загубиш всякакво равновесие, та даже и равнотеглие ще загубиш!Last edited by alex1001111; 31.05.2011, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНе ми се води политически спор Равновесие. Аз за себе си следя наетите по трудови договори в бялата икономика, която се отразява в първия файл който ползвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеФори като си така учен, я кажи колко плащат на час по фабриките в китай? По колко часа се трудят? И колко печелят на месец в долари?
http://www.economist.com/node/18332806.Last edited by ravnovesie; 31.05.2011, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСеверна Корея от десетилетия е тормозена по всевъзможни начини и подложена на всевъзможни ембаргови санкции. ГДР бе изключително мощна и успешна икономика преди обединението. Сега има много западнали райони там... Изключително голям брой са хората които с носталгия си спомнят за старото време.
Китай - социалистическа държава извадила за 20 години 1 милиард човека от мизерията и станала 2-та по големина икономика в света. Индия - следва класическата капиталистическата демокрация, но Китай ги изпреварва във всяко едно отношение... Така че, драги ми математико, има още много да се учиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениетезата ми че заетостта е изоставащ индикатор и потвърждава края на даден бизенс цикъл...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение3.1 - РАБОТНА СИЛА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ПО ТРИМЕСЕЧИЯ.
Това не е точно според моите разбирания зает. Отделно спада там също е 228 х.
Всичко това не променя тезата ми че заетостта е изоставащ индикатор и потвърждава края на даден бизенс цикъл. Пикът на наетостта е бил през юли 2008 година, което означава че възхода на бълграската икономика е спрял някъде в началото на 2008. От този момент на татък фирмите за започнали да съкращават наети. Т.е. близо две години преди реалното начало на управлението на следващото правителство...
Коментар
-
3.1 - РАБОТНА СИЛА НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ПО ТРИМЕСЕЧИЯ.
Това не е точно според моите разбирания зает. Отделно спада там също е 228 х.
Всичко това не променя тезата ми че заетостта е изоставащ индикатор и потвърждава края на даден бизенс цикъл. Пикът на наетостта е бил през юли 2008 година, което означава че възхода на бълграската икономика е спрял някъде в началото на 2008. От този момент на татък фирмите за започнали да съкращават наети. Т.е. близо две години преди реалното начало на управлението на следващото правителство...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ едните и другите са подчинени на Бойко. И лъжат в негова изгода.
Шефката на НОИ я махнаха и я обвиниха за това, че нямало достатъчно приходи. А шефката на НСИ показва висш циркаджилък, само и само да извади НЯКАКВИ добри данни. Ама и тя не успява. Но пък Тотю Младенов това не го интерисува. За него безработни са не тези, които нямат работа (според европейските стандарти), а тези, които са регистрирани в бюрата по труда. Герберски идиотизъм....
Не случайно във всяка развита пазарна икономика статистиката е назависима. Само така може да и се има доверие. А доверието е нещото върху което се гради цялата икономика. ПР глупостите на всяка партия минават само сред простите избиратели. Но те не инвестират. Те не правят растеж, защото и да потребяват не могат кой знае колко много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБеър, дай ми файл от НОИ. Не от НСИ!
Шефката на НОИ я махнаха и я обвиниха за това, че нямало достатъчно приходи. А шефката на НСИ показва висш циркаджилък, само и само да извади НЯКАКВИ добри данни. Ама и тя не успява. Но пък Тотю Младенов това не го интерисува. За него безработни са не тези, които нямат работа (според европейските стандарти), а тези, които са регистрирани в бюрата по труда. Герберски идиотизъм....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениепогледни кой файл съм дал - ЗАЕТИ а не безработни...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар