Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи гледаш "Шоуто на Слави"???!!!
Олекваш ми.....
Сега и ако цитираш "избрано" от статия на Васа Ганчева от Уикенд - направо шапка ти свалям.
Краставите магарета се надушват, нали знаеш?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
Преди малко в Шоуто на Слави....
Олекваш ми.....
Сега и ако цитираш "избрано" от статия на Васа Ганчева от Уикенд - направо шапка ти свалям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеКой забравя? Само тези дето така им отърва !
Пропусна да припомниш, че ББ е бил член на БКП както и председателката на НС Цецка, че е участвал пряко във възродителният процес, не е свързан с рекет, а лично ме е рекетирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеАКО КОМУНИСТИТЕ В ГОДИНИТЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА , а не батко братко , непрекъснати упреци от Европа и т.н. сега на всички щеше да им е по леко.....
Те работата много хубаво си я свършиха! Шепа хора (с кръгове от фирми) си намазаха по 3 пръста масло на филията(хеле масларкова) а държавата кучета я яли. Други идват на власт те да ни сърбат попарата!
П.П Ама и прокуратурата е комунистическа издънка и няма как да ги осъдят. Пък и не могат да ги сменят.! Как не може да вземем Пиночет на заем от Чилийците само за 1 месец и после ще имаме най високия жизнен стандарт в Европа.Last edited by 4un4o; 01.06.2011, 00:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПитам те....Как живееш?
Какво ядеш ,къде почиваш ,какъв бензин ползваш ,какво парно и ток плащаш , какви данъци ,какви застраховки ,колко топла и студена вода,колко души е семейството ти ,деца имаш ли ,какво образование им осигуряващ ,какво здравеопазване и стомотологическа помощ също ...имаш ли вила -циганите обирали са я, имаш ли проблеми с мутри и т.н. до сто,сигурен ли си като се прибираш нощно време и т.н....А Макиавели....
Докато дойде моментът, в който всички можем да се похвалим със здравеопазване, образование, сигурност, вили, застраховки, топла вода и т.н. знаеш ли колко магистрали трябва да построим? Знаеш ли колко болници трябва да се преструктурират? Или колко инвестиции трябва да привлечем?
Както казах по-долу - "Всяка жаба да си знае гьола!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЯ ! Еврейчето май взе да свива перките? Може пък да се окажеш по-малко ТЪП от мнението което създаваш за себе си !
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВярно е. И те са на власт сега. Напълно те подкрепям в мнението ти:
Ами разрови архивите и ще изкараш от миналото и повече снимки.....
те фактите са едни пич....
45 г. комунизъм - криза и съсипия
3 г. Жан Виденов - хипер инфлация и криза
8 г. тройна коалиция и ВЪПРЕКИ невероятния късмет на един фалшиф икономически подем ... защо ли пак влезнахме в криза ....и не ми излизай с клишетата ма мая манолова антон кутев корнелия ,станишев и другите ревачи ...какво са оставили и как сегашните го опоскали......
Вярвай ми джей , че ако онези бяха останали на власт състоянието на икономиката нямаше да е по цветущо....не се заблуждавай.....Един сектор генерираше невиждани маржове в печалбата и по край него какво ли не вървеше и когато падна в канала се оказа ,че няма какво да го замести ..и за съжаление всичко това съвпадна с всеобщо поскъпване на комодитис и стана мазало...
АКО КОМУНИСТИТЕ В ГОДИНИТЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА , а не батко братко , непрекъснати упреци от Европа и т.н. сега на всички щеше да им е по леко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеКой забравя? Само тези дето така им отърва !
Пропусна да припомниш, че ББ е бил член на БКП както и председателката на НС Цецка, че е участвал пряко във възродителният процес, не е свързан с рекет, а лично ме е рекетирал.
Преди малко в Шоуто на Слави гост беше някакъв италиански принц с 4 папи в рода си. Слави го попита - "възможно ли е в Италия да се случи това - бодигард на царя да стане премиер?"
Човека отговори - да, в Италия всичко може да се случи и по-лоши неща
П.П Или пък е искал да се издължиш на кредиторите си???Last edited by 4un4o; 01.06.2011, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепетърчо я пусни един 21 дневен мувинг на едночасова графика и тогава идвай да ми се отваряш глупако....
И престани с безплатните си рекламки на износения си сайт......
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИнтересно защо забравяте че 90 % от ГЕРБ са бивши комунисти....
Интересно защо се забравя че Борисов е от 10 години във властта в най корумпираният град ..София.
Интересно защо се забравя ,че Борисов е ръководил МВР от 10 години и ако нещо не е ред то той е виновен...
Интересно защо се забравя че бизнеса на Борисов е борчески и е свързан с рекет и заплахи...
Интересно защо западните дипломати го обвиняват че ръководи канали за наркотици...
Ама ГЕЙ Станишев е като Девица в сравнение с него ....
Преди малко в Шоуто на Слави гост беше някакъв италиански принц с 4 папи в рода си. Слави го попита - "възможно ли е в Италия да се случи това - бодигард на царя да стане премиер?"
Човека отговори - да, в Италия всичко може да се случи и по-лоши неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИнтересно защо забравяте че 90 % от ГЕРБ са бивши комунисти....
Интересно защо се забравя че Борисов е от 10 години във властта в най корумпираният град ..София.
Интересно защо се забравя ,че Борисов е ръководил МВР от 10 години и ако нещо не е ред то той е виновен...
Интересно защо се забравя че бизнеса на Борисов е борчески и е свързан с рекет и заплахи...
Интересно защо западните дипломати го обвиняват че ръководи канали за наркотици...
Ама ГЕЙ Станишев е като Девица в сравнение с него ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЙоска, а ти грешка на природата и юдейското семе, що не хванеш влака за Израел?
Отговорът е ясен за всички - щото си най-тъпият евреин раждал се някога на тази земя.
И престани с безплатните си рекламки на износения си сайт......
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСтига с тия кухи ленинови фрази за "тежкото наследство получено от омразната буржоазия , което налага дълга класова борба по укрепването на младата съветска власт ...." Някъде в тоя цитат , да са споменати обикновенните хора ?
Всички родни премиери от последните 20 години , въртят лакардията колко тежко наследство са получили от предишното управление и крайният резултат е ,че след себе си оставят още по тежко , на следващите по мандат !
Истината е ,че нашите са най-големите мрънкалници от целия соц.лагер . И това при положение че единственно Русия започна от абсолютната Нула , през 1991 г. а сателитите й имаха много по -висок старт , отколкото самата нея ...Но аз не съм чул нито един руски политик да оправдае провалите си с последиците от съветския период ...
Само на Голтак Ганьо винаги му е виновен социализъма , ако не - фашизъма , а и той ако не е -е " турското " робство и т.н ...та чак до Аспарух .
Коментар
Коментар