Първоначално изпратено от новобранеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеФицка от време на време чета инвестора но днес реших да се включа и да пиша по темите които живо ме интересуват.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!
Волен президент ! - не съм сигурен, със създаденият си имидж, по скоро-не
Не това е смисълът на темата. Тук не водим политическа агитация. Така че бих те помолил, да говориш за Доган и партията му, а не за Волен.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
само подчертаното ти е вярно .................. останалото са ти интерпретации за които не си заслужава дори да ти отговарямLast edited by clearly; 29.05.2011, 23:30.http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАшколсун Фицка !!!
боднах едно твърдо ДА ....
Партията също, за да олекне на хорицата из Родопите от активистите на Доган,
които най-често са местните деребеи ....
..... и тъй без тях на спокойствие ще се концентрират върху нарастването на добива на картофите и зелето, а хармонията останала в повече ще окаже положително въздействие върху маслеността и млеконадоя на животинките в района.
пп
в приложения пример бате Боко случайно е попаднал в кадър.
Проблема е, че хорицата са прости и това ги прави лесни за манипулиране.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеДА ЖИВЕЕ АТАКАААААА!ВСИЧКИ ДРУГИ НА САПУН!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Ашколсун Фицка !!!
боднах едно твърдо ДА ....
Партията също, за да олекне на хорицата из Родопите от активистите на Доган,
които най-често са местните деребеи ....
..... и тъй без тях на спокойствие ще се концентрират върху нарастването на добива на картофите и зелето, а хармонията останала в повече ще окаже положително въздействие върху маслеността и млеконадоя на животинките в района.
пп
в приложения пример бате Боко случайно е попаднал в кадър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнениеНима си мислиш ,че пък сега Биби има интерес да закрие ДПС -то???Тоя играч Доган и партийката му ,никога няма да я заличат.Помни ми думата.Аз и за това и не гласувам защото всички без изключение са от едно котило .Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Наистина взе да ми става интересно, защо няма хора изразяващи мнение по темата в защита на ДПС и Доган. Или са страхливи мижитурки или безмозъчни идиотри, като онези дето като отиват на избори, знаят само номера и цвета на бюлетината.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНапълно съгласен, но размиваме темата. Въпросите , които зададох за СДС и БСП, бяха единственно, за доказателство, че и двете партии не са имали интерес да се закрие ДПС.http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнениеДоганоглу според мен е най-успешният проект на кадесарите и партийците.Да припомня ,че когато ДПС беше в коалиция с партията на дедо НДСВ кой беше Главен секретар на МВР, а днешен Вожд Ненагледен ?А когато ДПС беше в коалиция със СДС кой беше във вестник "Демокрация" главен редактор на "синята идея", а днес е Вожд Нумеро Дуе на Баш Вожда и най-свиден негов дрОгар и опора?Да не говорим къ,м днешна дата по места в общинските съвети как са си гласуват дружно и депесарите и герберистите,бесепарите ,атакистите и т.н!Дет има една приказка когато става дума за интереси и пари, никой не го интересува от коя партия е в Общ .съвети
Коментар
-
Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнениеДоганоглу според мен е най-успешният проект на кадесарите и партийците.Да припомня ,че когато ДПС беше в коалиция с партията на дедо НДСВ кой беше Главен секретар на МВР, а днешен Вожд Ненагледен ?А когато ДПС беше в коалиция със СДС кой беше във вестник "Демокрация" главен редактор на "синята идея", а днес е Вожд Нумеро Дуе на Баш Вожда и най-свиден негов дрОгар и опора?Да не говорим къ,м днешна дата по места в общинските съвети как са си гласуват дружно и депесарите и герберистите,бесепарите ,атакистите и т.н!Дет има една приказка когато става дума за интереси и пари, никой не го интересува от коя партия е в Общ .съветиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепо-късно и другаря костов се опря на рамото на доганLast edited by clearly; 29.05.2011, 23:05.http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Коментар
Коментар