Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?
Collapse
X
-
Ахмед Доган, председател на ДПС:
"- Депутатите нямат власт, нямат власт! Тяхната власт е законодателна, те създават закони и трябва да си много актуален, да имаш съвсем други позиции, позициониране да речем чрез министри и други неформални контакти, за да може един депутат да се превърне в инструмент на властта и да ви решава проблемите. Как депутатите ще решат проблемите за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно. Властта е в моите ръце! Ако сте имали инвестиции в Сатовча, тук ми дават проектите само. Искам да сте наясно какво става. Аз съм инструмент на властта, който разпределя порциите на финансирането от държавата. Искам да сте много наясно с това. Защото това е важен проблем. И когато искаме по-мощно присъствие в паралмента, това означава, че искаме по-широко позициониране в парламента и оттам в централната власт."
Еин от ярките примери в който Доган се изживява, като Цезар и се поставя над България. И това ако не е наглост и подигравкаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАми казах си я ! Аз бях първият, който гласува със ДА в анкетата, която създадох.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеКажи си позицията искам пак да я прочета .ще вземеш още малко и да мислиш толерантно-мразя е дази думаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеЕй,фицка започнах да пиша заради тебе защото видях че мислиш крайно като мен а и като още много други БЪЛГАРИ.Много мек взе да ставаш взимаш да не ми харесваш а и снимката още не си я махнал.
А дали съм мек.... Жената още не се е оплакала.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПрасе,ти ще се върнеш ли в БГ,ако ДПС,се забрани и Доган влезе в затвораМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнениеfickata казваш да не раздвояваме темата ,но ако всеки един отговори на въпросът ти с ,,да ''или ,,не''и тя ще приключи много бързо.
Новобранецът, брат нямам освен ако баща ми не е мърсувал нейде А в България има място за всеки, който я обича, такава, каквато са мечтали да я видят Левски и Ботев.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТемата я отворих, не за да разберем какъв е интереса на Бойко, Волен, Първанов или който и да е политик, а какво е виждането и желанието на БЪЛГАРИНЪТ !"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеДА ЖИВЕЕ АТАКАААААА!ВСИЧКИ ДРУГИ НА САПУН!
Коментар
Коментар