IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много би ми се искало да имам някой интелигентен опонент по темата . Види само тъпунгери са тези, които гласуват с " НЕ "
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ахмед Доган, председател на ДПС:
      "- Депутатите нямат власт, нямат власт! Тяхната власт е законодателна, те създават закони и трябва да си много актуален, да имаш съвсем други позиции, позициониране да речем чрез министри и други неформални контакти, за да може един депутат да се превърне в инструмент на властта и да ви решава проблемите. Как депутатите ще решат проблемите за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно. Властта е в моите ръце! Ако сте имали инвестиции в Сатовча, тук ми дават проектите само. Искам да сте наясно какво става. Аз съм инструмент на властта, който разпределя порциите на финансирането от държавата. Искам да сте много наясно с това. Защото това е важен проблем. И когато искаме по-мощно присъствие в паралмента, това означава, че искаме по-широко позициониране в парламента и оттам в централната власт."

Еин от ярките примери в който Доган се изживява, като Цезар и се поставя над България. И това ако не е наглост и подигравка
      Наборе убаво хортуваш,ама за туй дето говориш,отдалече не става, с дистанционното в ръка,с него можеш само да си сменяш програмите на Тв-то.Върни се 20годин назад и разгледай стари снимки от кръглата маса,и там ша видиш едно лице,по слабо разбира се с изцъклен поглед и очила с дебели посткомунистически рамки,и ша ти стане ясно за кво ти думам.
      П.П."И в бурята ще бъдем пак с теб,народе мой,защото те обичаме"Н.Й.Вапцаров
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Фицка ,чета тука призиви българина да изказвал гласно мнение,но не можел ,защото бил много наплашен и за допълнение сладкото дупе писа че го правил само на маса.Не мога да се съглася с някой,който изказва мнение напълно анонимно.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнение
          Много знаете вие!айде като можеш да съдиш другите,дай пример и изказвай мнение със снимката си отстрани,а не с това напудрено дупе
          знаем и не сме анонимни (който трябва ме познава, никога не съм се крил през анонимни проксита и т.н.), нито сме към поредната партийна хранилка, още по-малко пък сме ренегати и дьонмета.

Общуването ми с теб е дотук - отгворът е в подписа ми, ако познанията ти посзволяват да го разчетеш
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ТАТО написа:
            ........
            По повод инцидента пред джамията Волен Сидеров каза още: „Когато нашите активисти ги нападнат – те се отбраняват, ако Бойко Борисов бъде нападнат с водосточна тръба и той ще се защитава, тъй като никой не стои спокойно, докато го удрят с тръба по главата".
            аз доколкото разбрах "Атака" е отишла пред джамията -а не мюсюлманите пред централния офис на "Атака"
            оттам заключението е че "Атака" напада а след като нападат няма да ги посрещат с хляб и сол пред джамията

Или си долен ислямизиран фес или си глупак
            Казвай каква е разликата и спри да ми се правиш на остроумен

Казах го на Тато, защото си вади неправилни заллючения.
            И не ми дръж тоя тон, щото боклуците и провокаторите са ми сред любимците.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ами нормално - историята ни е измислена , свободата сме свикнали да ни я подаряват , политиците ни винаги са предварително одобрени и съответно назначени ...Уан-уей тикета си остава единственната разумна алтернатива ,само дето и посоката му е твърде неясна , но нещата се избистрят в посока БРИК
              да, огромна част от историята ни е измислена от тези на които симпатизираш някъде из коридорите на Питер-а. кат например това, че сме славяни и че рашънте са ни по-големи братя, само защото не могат да си признаят, че Българската Империя от Х век им е дал четмо, писмо и религия, но това е съвсем друга.

Уан-уей тикета си е алтернатива само за теб - ние сме решили да сме в България и да се помъчим да я изправим отново на крака. Ако искаш да помогнеш - всеки бълагрин е добре дошъл. Ако просто искаш да ни кажеш каква кочина е Бг - задръж си мнението за себе си и се надявай някой от възлюбените от теб човеколюбиви и хрисими мюсюлмани да не го извади на показ при поредния атантат в мадър раша
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                точно така. Българина просто е много наплашен, за да изказва това, което мисли гласно, освен в случаите, в които е на маса с приятели....
                Много знаете вие!айде като можеш да съдиш другите,дай пример и изказвай мнение със снимката си отстрани,а не с това напудрено дупе

Коментар

• Спарт, говори така, че да бъдеш разбран от всички Много хора в България не могат да разберат посоката в която е тласкана държавата именно защото нищо не им се казва или им се говори на "французки"
                  Знам, че го можеш !

Коментар

• ТАТО написа:
                    ........
                    По повод инцидента пред джамията Волен Сидеров каза още: „Когато нашите активисти ги нападнат – те се отбраняват, ако Бойко Борисов бъде нападнат с водосточна тръба и той ще се защитава, тъй като никой не стои спокойно, докато го удрят с тръба по главата".
                    аз доколкото разбрах "Атака" е отишла пред джамията -а не мюсюлманите пред централния офис на "Атака"
                    оттам заключението е че "Атака" напада а след като нападат няма да ги посрещат с хляб и сол пред джамията

Или си долен ислямизиран фес или си глупак
                    Казвай каква е разликата и спри да ми се правиш на остроумен

Коментар

Грую предполагам, че визираш новобранецът, а не мен.
                      В голяма част от българите, все още съществува страх от открито изказване на мнението си, а в още по-голяма страх да го защитава с цената на всичко.
                      точно така. Българина просто е много наплашен, за да изказва това, което мисли гласно, освен в случаите, в които е на маса с приятели....

Коментар

• Научи се да правиш разлика между долен ислямизиран фес и нормален мюсолманин и тогава ще ти стане ясно.

Коментар

..
                          В голяма част от българите, все още съществува страх от открито изказване на мнението си, а в още по-голяма страх да го защитава с цената на всичко.
                          Ами нормално - историята ни е измислена , свободата сме свикнали да ни я подаряват , политиците ни винаги са предварително одобрени и съответно назначени ...Уан-уей тикета си остава единственната разумна алтернатива ,само дето и посоката му е твърде неясна , но нещата се избистрят в посока БРИК
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ти си ми ясен още от как влезна, ама реших да продължа с агонията малко повече
                            РАЗПОЗНАХ ТЕ !

Много хубаво започна да пишеш в една друга тема какво ти стана .ето едни твой думи"Или си долен ислямизиран фес или си глупак"

Коментар

Ся кажи трябва ли да върнат смъртното наказание за тези друговерци или доживот в най-тъмните килии
                              Ти си ми ясен още от как влезна, ама реших да продължа с агонията малко повече
                              РАЗПОЗНАХ ТЕ !

Коментар

• Грую предполагам, че визираш новобранецът, а не мен.

Коментар

Working...
                                X