трябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНе не си прасе ти си фашист и те поздравявам с две речи на любимеца ти и ако все още не си се осъзнал време е да го направиш
Ще говори Фюрера :
http://vbox7.com/play:f4d31885
http://vbox7.com/play:f195097bМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАз съм прасе и аватара ми ходи. Ама ти защитнико на ислямски интереси вземи махни този аватар, който види се скверниш с простотата си и сложи на Бен Ладен, или ако държиш да е българин то имаш избор. Някой от онез идиоти братята Юзеирови или директно бичи снимката на Сокола. Олиго...ен !
Ще говори Фюрера :
http://vbox7.com/play:f4d31885
http://vbox7.com/play:f195097bТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТОПрасчо сложи си ей тоз аватар и таз вечер седни и напиши '' Моята борба " и утре заран я постни тука да я прочетем и добре направи че създаде таз тема да се съберете на едно място всички фашисти
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Чак създаването на тази "огледална" тема ме накара да се замисля за некоректно поставения въпрос в темата за "Атака" ..... Защото въпросите в анкетите би следвало да са два:
1. Трябва ли партията Х да бъде забранена
2. Трябва ли лидерът на партията Х да бъде съден?
На въпрос номер 1 моят отговор и в двата случая е ДА.
Въпрос номер 2 обаче е сложен.... Аз поне го разбирам така "Трябва ли лидерът на партия Х да бъде съден за насаждане на етническа омраза?" Ако това е смисълът на въпроса, тогава моят отговор е ДА за Волен Сидеров и НЕ за Ахмед Доган. Защото както и да го въртим Ахмед Ага никога не е правил простотиите на Волен. Иначе ако говорим за съдене въобще, ясно е че Ахмед Ага е първа писта кандидат за съд, ама за далавери, търговия с влияние, корупция и т.н. ..... Но за насаждане на етническа омраза - не, не мога да си изкривя душата ....
Та в този смисъл, бих се радвал ако въпросите в анкетите и в двете теми се променят по подходящ начин и гласуването започне отново....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение,.. че ислямският фундаментализъм настъпва с невиждана агресия...Last edited by SPART; 30.05.2011, 01:01.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеСериалите не пречат,другаде е причинатаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Спарт, темата не е по-сложна. ТЯ БЕ ТАБУ ДО СКОРО , а и за много люде все още е. Готвят някакви разцепления, което със сигурност ще се окаже, като оня полегналият дето се преместил от единия на другия бут.
А истински притеснителното е, както и ти го забелязваш, че ислямският фундаментализъм настъпва с невиждана агресия. Кръстоносните походи навремето са били като разходка в парка. Могъщите държави могат да си позволят да отстояват позициите си с оръжие и го правят. А малка България ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМного хора в България не могат да разберат посоката в която е тласкана държавата именно защото нищо не им се казва или им се говори на "французки"
Знам, че го можеш !
Фицка , темата за доган е много по сложна от темата за сидеров . Забележи ,че етнически партии бяха създадени само в православните бивши соц .страни .....В Русия се премина към директен сепаратизъм ( политическия беше " прескочен " ) и дори необолшевиките се видяха принудени да направят ред компромиси , само и само да удържат за момент силния ислямски натиск ...В останалите страни ( Румъния , БГ и голяма част от бивша Югославия ) "огънят" си тлее и нещата за мен са във фаза на неуправляемост ...Лошото е ,че не можеш да поправяш модел, който не познаваш по една или друга причина ... защото ти е наложен отвън ....Нещата не могат да се обяснят с 1-2 поста в някой форум ...
За съжаление народ без история - няма бъдеще
EDIT : В анкетата ти нямам намерение да гласувам , така както не гласувах и за сидеров - темата !Last edited by SPART; 30.05.2011, 00:47.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНаборе, и с дистанционно има начини да се влияе. Ама пустите сериали мнооооого интересни се оказаха в нашата Родина. Не щат да сменят канала.
Нали зарад тези снимки, казах по рано, че партията не е закрита от Конституционният съд."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНаборе убаво хортуваш,ама за туй дето говориш,отдалече не става, с дистанционното в ръка,с него можеш само да си сменяш програмите на Тв-то.Върни се 20годин назад и разгледай стари снимки от кръглата маса,и там ша видиш едно лице,по слабо разбира се с изцъклен поглед и очила с дебели посткомунистически рамки,и ша ти стане ясно за кво ти думам.
П.П."И в бурята ще бъдем пак с теб,народе мой,защото те обичаме"Н.Й.Вапцаров
Нали зарад тези снимки, казах по рано, че партията не е закрита от Конституционният съд.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАхмед Доган, председател на ДПС:
"- Депутатите нямат власт, нямат власт! Тяхната власт е законодателна, те създават закони и трябва да си много актуален, да имаш съвсем други позиции, позициониране да речем чрез министри и други неформални контакти, за да може един депутат да се превърне в инструмент на властта и да ви решава проблемите. Как депутатите ще решат проблемите за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно. Властта е в моите ръце! Ако сте имали инвестиции в Сатовча, тук ми дават проектите само. Искам да сте наясно какво става. Аз съм инструмент на властта, който разпределя порциите на финансирането от държавата. Искам да сте много наясно с това. Защото това е важен проблем. И когато искаме по-мощно присъствие в паралмента, това означава, че искаме по-широко позициониране в парламента и оттам в централната власт."
Еин от ярките примери в който Доган се изживява, като Цезар и се поставя над България. И това ако не е наглост и подигравка
Коментар
Коментар