IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• трябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      Не не си прасе ти си фашист и те поздравявам с две речи на любимеца ти и ако все още не си се осъзнал време е да го направиш
      Ще говори Фюрера :

http://vbox7.com/play:f4d31885
      http://vbox7.com/play:f195097b
      Е щом смяташ, че тези които са против фанатизираните идиоти, жертващи се в името на Аллах, опасани с тротил и отнемащи живота на невинни хора, сме фашисти, то .... какво повече да говоря с теб. Явно и ти смяташ, че в задгробният живот ще те чакат девственици.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Аз съм прасе и аватара ми ходи. Ама ти защитнико на ислямски интереси вземи махни този аватар, който види се скверниш с простотата си и сложи на Бен Ладен, или ако държиш да е българин то имаш избор. Някой от онез идиоти братята Юзеирови или директно бичи снимката на Сокола. Олиго...ен !
        Не не си прасе ти си фашист и те поздравявам с две речи на любимеца ти и ако все още не си се осъзнал време е да го направиш
        Ще говори Фюрера :

http://vbox7.com/play:f4d31885
        http://vbox7.com/play:f195097b
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО
          Прасчо сложи си ей тоз аватар и таз вечер седни и напиши '' Моята борба " и утре заран я постни тука да я прочетем и добре направи че създаде таз тема да се съберете на едно място всички фашисти

Аз съм прасе и аватара ми ходи. Ама ти защитнико на ислямски интереси вземи махни този аватар, който види се скверниш с простотата си и сложи на Бен Ладен, или ако държиш да е българин то имаш избор. Някой от онез идиоти братята Юзеирови или директно бичи снимката на Сокола. Олиго...ен !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Чак създаването на тази "огледална" тема ме накара да се замисля за некоректно поставения въпрос в темата за "Атака" ..... Защото въпросите в анкетите би следвало да са два:

1. Трябва ли партията Х да бъде забранена
            2. Трябва ли лидерът на партията Х да бъде съден?

На въпрос номер 1 моят отговор и в двата случая е ДА.

Въпрос номер 2 обаче е сложен.... Аз поне го разбирам така "Трябва ли лидерът на партия Х да бъде съден за насаждане на етническа омраза?" Ако това е смисълът на въпроса, тогава моят отговор е ДА за Волен Сидеров и НЕ за Ахмед Доган. Защото както и да го въртим Ахмед Ага никога не е правил простотиите на Волен. Иначе ако говорим за съдене въобще, ясно е че Ахмед Ага е първа писта кандидат за съд, ама за далавери, търговия с влияние, корупция и т.н. ..... Но за насаждане на етническа омраза - не, не мога да си изкривя душата ....

Та в този смисъл, бих се радвал ако въпросите в анкетите и в двете теми се променят по подходящ начин и гласуването започне отново....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абе вие не разбрахте ли за 20 години какво е положението??? Тази партия онази партия ВСИЧКИТЕ СА ЕДНАКВИ.
              ВСИЧКИ "български", "партии", "политици" и други "агенти" трябва да бъдат събрани пред парламента на куп, да бъдат залети с бензин и запалени ТОЧКА.

Коментар

• ще настъпват ....нормално. ние правим по едно дете макс 2, а те от 3 нагоре.

Коментар

• И се вижда Спарт Испания е силно католическа държава, а си нямаш на идея какво вихрене е тук

Коментар

,.. че ислямският фундаментализъм настъпва с невиждана агресия...
                    За съжаление си прав ...Преди месец бях писал във валутната тема ,че вълната на ислямизма ще залее Европа от югоизток (от Балканския п-в ) и от югозапад ( през Иберийския ) ....Виждаме че Испания и Португалия за капо , като на преден план ,разбира се за да се плашат по-малко хората ,се изкарват икономическите проблеми ...И сега си представи как вълната от двете страни ще се събере в Германия - сърцето на Европа - в която има многомилионна армия гастърбайтери - мюсюлмани и .....
                    Last edited by SPART; 30.05.2011, 01:01.
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Сериалите не пречат,другаде е причината
                      Под сериал визирах годините след 89 бре

Коментар

• Спарт, темата не е по-сложна. ТЯ БЕ ТАБУ ДО СКОРО , а и за много люде все още е. Готвят някакви разцепления, което със сигурност ще се окаже, като оня полегналият дето се преместил от единия на другия бут.
                        А истински притеснителното е, както и ти го забелязваш, че ислямският фундаментализъм настъпва с невиждана агресия. Кръстоносните походи навремето са били като разходка в парка. Могъщите държави могат да си позволят да отстояват позициите си с оръжие и го правят. А малка България ?

Коментар

Много хора в България не могат да разберат посоката в която е тласкана държавата именно защото нищо не им се казва или им се говори на "французки"
                          Знам, че го можеш !
                          Грую ми каза да си пазя мнението за себе си , но няма да го послушам ..
                          Фицка , темата за доган е много по сложна от темата за сидеров . Забележи ,че етнически партии бяха създадени само в православните бивши соц .страни .....В Русия се премина към директен сепаратизъм ( политическия беше " прескочен " ) и дори необолшевиките се видяха принудени да направят ред компромиси , само и само да удържат за момент силния ислямски натиск ...В останалите страни ( Румъния , БГ и голяма част от бивша Югославия ) "огънят" си тлее и нещата за мен са във фаза на неуправляемост ...Лошото е ,че не можеш да поправяш модел, който не познаваш по една или друга причина ... защото ти е наложен отвън ....Нещата не могат да се обяснят с 1-2 поста в някой форум ...
                          За съжаление народ без история - няма бъдеще

EDIT : В анкетата ти нямам намерение да гласувам , така както не гласувах и за сидеров - темата !
                          Last edited by SPART; 30.05.2011, 00:47.
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Наборе, и с дистанционно има начини да се влияе. Ама пустите сериали мнооооого интересни се оказаха в нашата Родина. Не щат да сменят канала.
                            Нали зарад тези снимки, казах по рано, че партията не е закрита от Конституционният съд.
                            Сериалите не пречат,другаде е причината
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Наборе убаво хортуваш,ама за туй дето говориш,отдалече не става, с дистанционното в ръка,с него можеш само да си сменяш програмите на Тв-то.Върни се 20годин назад и разгледай стари снимки от кръглата маса,и там ша видиш едно лице,по слабо разбира се с изцъклен поглед и очила с дебели посткомунистически рамки,и ша ти стане ясно за кво ти думам.
                              П.П."И в бурята ще бъдем пак с теб,народе мой,защото те обичаме"Н.Й.Вапцаров
                              Наборе, и с дистанционно има начини да се влияе. Ама пустите сериали мнооооого интересни се оказаха в нашата Родина. Не щат да сменят канала.
                              Нали зарад тези снимки, казах по рано, че партията не е закрита от Конституционният съд.

Коментар

Ахмед Доган, председател на ДПС:
                                "- Депутатите нямат власт, нямат власт! Тяхната власт е законодателна, те създават закони и трябва да си много актуален, да имаш съвсем други позиции, позициониране да речем чрез министри и други неформални контакти, за да може един депутат да се превърне в инструмент на властта и да ви решава проблемите. Как депутатите ще решат проблемите за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно. Властта е в моите ръце! Ако сте имали инвестиции в Сатовча, тук ми дават проектите само. Искам да сте наясно какво става. Аз съм инструмент на властта, който разпределя порциите на финансирането от държавата. Искам да сте много наясно с това. Защото това е важен проблем. И когато искаме по-мощно присъствие в паралмента, това означава, че искаме по-широко позициониране в парламента и оттам в централната власт."

Еин от ярките примери в който Доган се изживява, като Цезар и се поставя над България. И това ако не е наглост и подигравка
                                Добре де не се ли решават нещата от изпълнителната власт.Какво толкова се очудваш не разбирам

Коментар

Working...
                                X