Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?
Collapse
X
-
http://neverojatno.wordpress.com/2010/04/20/svinsko/
Прасе мисля че това дава отговор на всички твои въпроси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
П.С. Сори за оф-а, темата е за другоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение- уважавам много руския народ (дори генетично сме свързани по славянски групи, които са част и от нашето, и от тяхото населениеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
След падането на комунизма, когато ни учеха че “ религията е опиум за народите – Карл Маркс“ започна масово отричане на атеизма като ценностна система и мироглед. Доколкото съм чувал в щатите на атеистите се гледа като на дяволи или луди.
Хората които се съмняват в божествената същност на света, във възкрасението и в други подобни митове и легенди според мен имат много повече здав разум от тези които вярват в обратното.
Да се замислим какво всъщност е вярата, безусловно доверие. Доверие на написаното в евангелията, корана и в други свети документи. Но не всички хора могат или искат да четат включително и свещенниците. Тогава вярата се превръща в безусловно доверие към свещенниците , а какво по изгодно за тях особенно ако имат желание да командват властват и воюват. Желания които не липсват на повечето човешки индивиди. Религията е не само опиум за народите, тя е и инструмент за налагане на подчинение. Не е случайно религиозноста на военните, престъпниците и терористите.
http://optimistbg.wordpress.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз също съм атеист (доколко интелигентен е друг въпрос), но споделям и мнението на комарджията. Между другото се нароиха бая нови никове-еднодневки във форума, та явно се гласи нещо - да видим какво ще е.
Че и тук е същото
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКомарджи , съдейки от цитата , по скоро си интелигентен атеист
Апропо, Спартаче, ти в мадър Раша ли си? Имаш ли нещо обще с фори, че доста напомняш като стил на писане на неговото. И за да не ме разбереш погрешно - уважавам много руския народ (дори генетично сме свързани по славянски групи, които са част и от нашето, и от тяхото население - и българската група, и руската група са анти, за разлика от сържбежи, хървати и т.н., но това е друга тема), но мразя имперското мислене на господарите им. особено се дразня на пренебрежителното отношение към дтржавата ни (макар при нас да има най-много поддръжници на Русия) и на подкрепата им към сърбежите, които винаги са им били в гръб, ма арашъните са прости и се влияят от фрази за славнско братство и прочие простотии. ти от кой тип русофили си - от тези с почитта към руския народ или от другите с преклонението и свалените гащиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетрябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение..
който не разбрал българин съм, християнин съм. Ходил съм дори два пъти на божи гроб. Влизал съм и в синагога и джамия....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Здравейте българи!
Разделението
Религиите са измислени за правене на власт и от там на пари. Църковни събори, писане на канони и обособяване на йерархия ме кара да гледам на християнството, като на едно АД или по-точно на ООД с огледа на отговорностите, които носи.. Не ми се ще да навлизам в подробности, какво ни е накарало да заменим Тангра с Христос, а гърчолята Зевс.
За исляма какво да кажа освен, че мюсюлманите и евреите са първи братовчеди (имат общ библейски баща) и въпреки това ежедневно пуцат един срещу друг.
----------
Едни печелят от проповеди, а други от разделение на хората по религиозни признаци.
----------
Националиста в повечето случаи е безмозъчен комплексар с минимално КПД, което ще се изчерпи в мига преминавайки в отвъдното, промушен от ножка между ребрата ..... а ПАТРИОТ да си е съвсем друга работа, това е кауза изискваща последователност и интелект.
-------------------
Решението
Доган трябва да остане още един мандат извън управлението. Тогава стоящите около него интересчиите, щат-нещат ще се разтичат, оголвайки маз*** му г**. Единственото решение на проблема е гласуване Антидоган, като АТАКА за мен не е решение взимайки предвид други две парламентарно представени партии, които не биха влезли в коалиция с Доган.
===============
пп
който не разбрал българин съм, християнин съм. Ходил съм дори два пъти на божи гроб. Влизал съм и в синагога и джамия. Познавам и турци и цигани. Единия дори е написал първия цигански буквар.
пп2
Да уточня първия абзац.
Николай от Пловдив с БМВ-тата и Ролекса, няма нищо общо с отдадения на християнството монах. Християнството извън монашеството и поклонничеството е пълен фарс.
пп3
само 59% ЗА
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетрябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......
Не мога да повярвам. Това не си го писал ти, нали? Това е мнение в което има смисъл, теза, аргументи. Няма нито една обида или лъжа по адрес на друг форумен участник. Има и термини и понятия "етническа партия", "Конституция". Дефинирал си проблема, предлагаш и решение.... Вие да не пишете няколко човека с един ник от Младежката организация на СДС. Щото този е по интелигентен?
Коментар
Коментар