IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли ДПС да се забрани и лидерът и Ахмед Доган да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    http://neverojatno.wordpress.com/2010/04/20/svinsko/

Прасе мисля че това дава отговор на всички твои въпроси
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• http://neverojatno.wordpress.com/2010/04/20/svinsko/

Прасе мисля че това дава отговор на всички твои въпроси

Коментар

• Модератора, кое му беше обидното на последните 2 поста
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          готино клипче, ама видя ли коментарите селд него - брачата пражи српи бая са се постарали в братството си, както обиковено, а рашъните им се връзват по най-малоумния начин и забравят как се набиха малоумно в първата световно и си разсипаха държавата, забравят и как ги ебаваше Тито, забравят и предишните заигравки на Сърбежите със Запада (че даже имаше коментари как сърбежите, а не съюзниците били отоврили втория фронт по време на втората световна). Пак казвам: нашите и руските славяни са от един корен (анти), сърби, хървати и т.н. са от друг (славини), а пък поляци, чехи и т.н. от трети (венеди), ама пуста политика и пусти импотентни наши политици.....

П.С. Сори за оф-а, темата е за друго
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
            не ядат ли - ядат, та чак ушите им плющат. пък и алкохол не пият, ама хич

Иначе лафа беше добър - разсмя ме
            На времето карах такси на Ривиера. Там беше станала арабска дискотека. Малиииий как ручаха сандвичи със салам закуска - не е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              - уважавам много руския народ (дори генетично сме свързани по славянски групи, които са част и от нашето, и от тяхото население
              http://www.youtube.com/watch?v=2wz2PGR5w_s
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• След падането на комунизма, когато ни учеха че “ религията е опиум за народите – Карл Маркс“ започна масово отричане на атеизма като ценностна система и мироглед. Доколкото съм чувал в щатите на атеистите се гледа като на дяволи или луди.

Хората които се съмняват в божествената същност на света, във възкрасението и в други подобни митове и легенди според мен имат много повече здав разум от тези които вярват в обратното.

Да се замислим какво всъщност е вярата, безусловно доверие. Доверие на написаното в евангелията, корана и в други свети документи. Но не всички хора могат или искат да четат включително и свещенниците. Тогава вярата се превръща в безусловно доверие към свещенниците , а какво по изгодно за тях особенно ако имат желание да командват властват и воюват. Желания които не липсват на повечето човешки индивиди. Религията е не само опиум за народите, тя е и инструмент за налагане на подчинение. Не е случайно религиозноста на военните, престъпниците и терористите.
                http://optimistbg.wordpress.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Аз също съм атеист (доколко интелигентен е друг въпрос), но споделям и мнението на комарджията. Между другото се нароиха бая нови никове-еднодневки във форума, та явно се гласи нещо - да видим какво ще е.
                  Това което се гласи може да се види в огледалната тема. До вчера против бяха над 60%, сега резултата се обърна.
                  Че и тук е същото

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Комарджи , съдейки от цитата , по скоро си интелигентен атеист
                    Аз също съм атеист (доколко интелигентен е друг въпрос), но споделям и мнението на комарджията. Между другото се нароиха бая нови никове-еднодневки във форума, та явно се гласи нещо - да видим какво ще е.

Апропо, Спартаче, ти в мадър Раша ли си? Имаш ли нещо обще с фори, че доста напомняш като стил на писане на неговото. И за да не ме разбереш погрешно - уважавам много руския народ (дори генетично сме свързани по славянски групи, които са част и от нашето, и от тяхото население - и българската група, и руската група са анти, за разлика от сържбежи, хървати и т.н., но това е друга тема), но мразя имперското мислене на господарите им. особено се дразня на пренебрежителното отношение към дтржавата ни (макар при нас да има най-много поддръжници на Русия) и на подкрепата им към сърбежите, които винаги са им били в гръб, ма арашъните са прости и се влияят от фрази за славнско братство и прочие простотии. ти от кой тип русофили си - от тези с почитта към руския народ или от другите с преклонението и свалените гащи
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      трябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......
                      леле Джоузи, един път да сме на едно мнение с теб - предполагам, че и преди, когато псувах комунетата щяхме да сме на едно мнение, ама тогава проектът герб още го нямаше, а и нямаше парички в партийната централа за назначаване на писарушки из форумите. Браво, точен коментар, ама няма кой да те чуе. И внимавай подобни изказвания да не стигнат до Бащицата, че тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        ..
                        който не разбрал българин съм, християнин съм. Ходил съм дори два пъти на божи гроб. Влизал съм и в синагога и джамия....
                        Комарджи , съдейки от цитата , по скоро си интелигентен атеист
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Здравейте българи!

Разделението
                          Религиите са измислени за правене на власт и от там на пари. Църковни събори, писане на канони и обособяване на йерархия ме кара да гледам на християнството, като на едно АД или по-точно на ООД с огледа на отговорностите, които носи.. Не ми се ще да навлизам в подробности, какво ни е накарало да заменим Тангра с Христос, а гърчолята Зевс.

За исляма какво да кажа освен, че мюсюлманите и евреите са първи братовчеди (имат общ библейски баща) и въпреки това ежедневно пуцат един срещу друг.
                          ----------

Едни печелят от проповеди, а други от разделение на хората по религиозни признаци.
                          ----------
                          Националиста в повечето случаи е безмозъчен комплексар с минимално КПД, което ще се изчерпи в мига преминавайки в отвъдното, промушен от ножка между ребрата ..... а ПАТРИОТ да си е съвсем друга работа, това е кауза изискваща последователност и интелект.
                          -------------------

Решението
                          Доган трябва да остане още един мандат извън управлението. Тогава стоящите около него интересчиите, щат-нещат ще се разтичат, оголвайки маз*** му г**. Единственото решение на проблема е гласуване Антидоган, като АТАКА за мен не е решение взимайки предвид други две парламентарно представени партии, които не биха влезли в коалиция с Доган.

===============
                          пп
                          който не разбрал българин съм, християнин съм. Ходил съм дори два пъти на божи гроб. Влизал съм и в синагога и джамия. Познавам и турци и цигани. Единия дори е написал първия цигански буквар.

пп2
                          Да уточня първия абзац.
                          Николай от Пловдив с БМВ-тата и Ролекса, няма нищо общо с отдадения на християнството монах. Християнството извън монашеството и поклонничеството е пълен фарс.

пп3
                          само 59% ЗА

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            трябваШЕ ... тази партия и по-точно управляващата й клика нанесоха такива поражения в/у българските граждани ,че дълги години ще отеква резултата......смело може да се твърди че точно тези типове с непрекъснатото си говорене за етносите в България реално подкопаха етническия мир в две посоки ...капсулираха турския етнос и настроиха косвено двата основни етноса .... в резултат се появи партия Атака....настроиха циганите с/у собствената си държава като те са в основата на превръщането на същите в едни маргинали , които само и единствено ИСКАТ ...искат работни места без да се подготвят за това ( липса на елементарно образование) , превърнаха социалната система в дойна крава , издигнаха лозунга - нямаме работа ..значи имаме ПРАВО да крадем , изнасилваме и вършим всякакви престъпление и т.н. ...... така че всички онези участвали в създаването и развитието на тази чисто етническа партия ( забранено от Българската Конституция ) са реално хората които трябва да бъдат съдени .... вкарани в затвора и партията веднага разпусната......

Не мога да повярвам. Това не си го писал ти, нали? Това е мнение в което има смисъл, теза, аргументи. Няма нито една обида или лъжа по адрес на друг форумен участник. Има и термини и понятия "етническа партия", "Конституция". Дефинирал си проблема, предлагаш и решение.... Вие да не пишете няколко човека с един ник от Младежката организация на СДС. Щото този е по интелигентен?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО
                              Прасчо сложи си ей тоз аватар и таз вечер седни и напиши '' Моята борба " и утре заран я постни тука да я прочетем и добре направи че създаде таз тема да се съберете на едно място всички фашисти

Много си красив. Да нямаш раздвоение на личността.

Коментар

• Йосифееее и теб мекеретата ще те обявят за фашист.

Коментар

Working...
                                X