IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Не само в Атина, до колкото зная в цяла Гърция има само 1 работеща джамия!
    Казваш за Гърция 1 работеща ,а за незаконите подземни виж какво пише
    Τρίτη, 17 Μαΐου 2011
    .....Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή στο κέντρο και στην περιφέρεια της Αθήνας, λειτουργούν 120 υπόγεια τζαμιά, που βρίσκονται εντελώς εκτός ελέγχου από τις ελληνικές αρχές, ενώ ο αριθμός τους φτάνει τα 400 περίπου σε όλη την επικράτεια. ..
    http://greece-ima-news.blogspot.com/...post_7144.html
    За тези които не са гледали изпълненията на болният и шайката му ,тук в дясно : http://kanal3.bg/?v=3914
    има 150 мин. видео от К 3 които предаваха на живо през цялото време.Да напомня ,че от пакта категорично уведомили българското правителство, че няма да допуснат човек с "биографията на Сидеров" да има достъп до натовските тайни. http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=904778
    Last edited by clearly; 28.05.2011, 18:23.
    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ...
      2. Има ли джамия в столицата на родината на демокрацията - Атина? Знаете ли защо?...
      Не само в Атина, до колкото зная в цяла Гърция има само 1 работеща джамия!
      Last edited by Jay Gould; 28.05.2011, 17:37.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        И Болен и Доган + разните му Юзеирови + главния прокурор, следва да идат в една и съща килия придружени с няколко от най-върлите затворнически манафи.

недей така бе, Джей, току-виж им харесало и после няма да искат да излязат.

По темата - мислех да не си давам мнението, но не се стърпях от глупостите, които ръсят част от форумистите тук - някои от тях са уважавани стари членове. Подкрепям мнението на Фори (макар по други теми/свързани с особено силното му русофилство/ да сме се дърляли - нали затова е форум). На форумните дьонмета ще задам няколко въпроса:
        1. какви са правата на кюрдите в турция - по-големи или по-малки от тези на българо-мохамеданите в България?
        2. Има ли джамия в столицата на родината на демокрацията - Атина? Знаете ли защо?
        3. Колко българи има в началото на 20 век в сегашните предели на Турция? А колко са днес?
        4. Колко българо-мохамедани е имало в началото на 20 век в България? А колко са днес?
        5. Забелязахте ли драстичните разлики в горните 2 цифри?
        6. Заплатено/запазено ли е имуществото на изселилите се България българо-мохамедани от Освобождението до наши дни?
        7. Изплатена ли е дори и една стотинка/турска лира на тракийските бежанци въпреки подписания от Турция Ангорски договор?
        8. Знаете ли къде и как умира организатора на Баташкото клане - Ахмед ага? Хайде тук ще подскажа - на собственото си легло, в свободна България, от естествена смърт!!!!

Като си отгорите на тези въпроси, може пак да комуникираме. Колкото до "голямата екскурзия" - ами като не се чувстват българи, прав им път. За разлика от огромната част от пишещите тук аз случйано бях свидетел на тези събития в Шумен и мога да кажа, че тогавашната милиция се справи перфектно с водни струи срещу една разбесняла се тълпа!!!! Знам и за много случаи, в които децата не искаха да тръгват, но родителите им ги принудиха. Знам и за изнасилвания в лагерите след турската граница на същите тези "екскурзианти" от "братята им". Знам и за много хора, които се върнаха в България. Знам и за далавери тогава - доларът беше стигнал над 30 лева. Знам и за събитията в Разградско (баща ми го викаха запас там) и колко страх е брал при патрулите из селата. Знам и за действията на вътрешни войски в Джебелско - голяма част от командирите в казармата ми са били в тези части и т.н. и т.н.

Та за нетолерантността - хайде не към нас, моля. прекалено толерантни сме дори и това един ден ще изяде главата не само на България, но и на цяла Европа!!!!!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
          А малоумни теми, трябва ли да се трият или да?
          Не е малоумна темата, но не е главния въпрос... Главният въпрос е, какво да се прави с агресивните демонстрации на различие.

1. Такива демонстрации на психически обременени хора са, както молитвените килимчета заели площада пред джамията, така и гей парадите по улиците... За мен разлика в психическите причини няма! Никой не ти пречи да си различен. Всички права ти са гарантирани. Защо трябва да го правиш с такава показност? Никога досега в България исляма не е бил толкова агресивен!

2. Защо трябва да огласяш околността с тонколони по 5 или по 3 пъти на ден? На мен не ми пука дали това е някаква молитва или някакъв друг звук... Все ми е едно дали се пропява някакъв ходжа или някой е решил да си пуска любимата чалга песен по 5 пъти на ден от говорители на терасата си по 5 пъти на ден! Това е еднакво досадно!!! Не е въпроса до силата на звука, защото ако се чува в околността извън двора на джамията ВСЕ ЩЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ ДОПУСТИМОТО!!! Общината трябва да забрани този звуков тормоз!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
            Не АТАКА, а теб трябва да те забранят за този форум, защото това не е форум за политически интриги!
            успокой се бре ко се репчиш виж сега какво пише тука

Парламентът обяви: “Атака” е опасна за страната
            http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=907237

логиката е такава Щом парламента ни казва че една партия е опасна за страната не е ли логично да се забрани ?
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• И Болен и Доган + разните му Юзеирови + главния прокурор, следва да идат в една и съща килия придружени с няколко от най-върлите затворнически манафи.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• .... а Доган?

Коментар

• А малоумни теми, трябва ли да се трият или да? Моля гласувайте

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Що бре ? Въпроса е един
                    1 . Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?
                    и възможните отговори са два :
                    1.Да съгласен трябва
                    2. Не категорично против
                    аз че съм изкуфел веке си е верно ама тука ........
                    Верно си и изкуфел или поне се правиш на такъв
                    Въпросите са два:
                    1 . Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и
                    2. Сидеров да бъде съден ?
                    . щото както ти казах с второто съм съгласен, ама с пъровто не! - кажи ми как да ти отговоря с твоите 1. и 2.

Коментар

Що бре ? Въпроса е един
                      1.Да съгласен трябва
                      2. Не категорично против
                      аз че съм изкуфел веке си е верно ама тука не си прав и да гледате след два часа по БНТ това долу че колегата е прав да видите младоците кви съм ги вършил с турчалята преди 25 годин
                      http://bnt.bg/bg/movies/details/1156...umentalen_film
                      напротив ..точно два въпроса са защото двете неща не са релевантни и така зададен въпроса трябва да има четири отговора......

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Сидеров е болен човек. Въпреки това, до последната му изцепка пред джамията не бих подкрепил забрана. Но след нея вече съм напълно убеден - "Атака" трябва да бъде поставена извън закона. Тая простотия в центъра на София може да ни докара зорлем всякакви ислямски екстремисти само заради болните амбиции на един болен човек .....

Гласувах "ЗА" забраната на партия "Атака".
                        Нищо празно няма в пространството и времето, като забранят АТАКА, нали ще направят нова АТАКА 2....

Коментар

Опасен ли е Сидеров за българската демокрация ? Такова нещо квото прави Сидеров го нямаше и по мое време

20 май 2011, 13:20 -- Атака към софийската джамия при петъчната молитва

http://www.youtube.com/watch?v=NwJdJG9_NR0

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...829911&photo=1

Хитлер каза :

В Линц имаше много малко евреи. През вековете евреите, които живееха там, се бяха европеизирали на външен вид и толкова приличаха на останалите човешки същества, че аз дори ги смятах за германци. Причината, поради която тогава не усещах абсурдността на тази илюзия, беше, че единственият външен белег, който според мен ги отличаваше от нас, беше практикуването на тяхната чужда религия. Тъй като смятах, че те са преследвани, заради вярата им, неодобрението ми към забележките, отправяни към тях, прерастваше почти в чувство на отвращение.

дайте си вота тука
                          http://www.peticiq.com/do_boris_vekc...eta_na_siderov
                          Не АТАКА, а теб трябва да те забранят за този форум, защото това не е форум за политически интриги! Умните хора, винаги чуват мненията на всички страни участници в един конфликт! Ако си умен гледай и ти:

http://kanal3.bg/?v=3974

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                            Сидеров да бъде съден - ДА! Забраната на партията - НЕ, доста е крайно и по същата логика трябва да се забранят и доста други ! А дали партията ще просъществува след това , ще го решат хората - последен пример: Царя и НДСВ!
                            Отговорите на анкетата са подвеждащи, задаваш два въпоса а имаш само един отговор ! - ТАТО, много комунистически ни подкара
                            Що бре ? Въпроса е един
                            1.Да съгласен трябва
                            2. Не категорично против
                            аз че съм изкуфел веке си е верно ама тука не си прав и да гледате след два часа по БНТ това долу че колегата е прав да видите младоците кви съм ги вършил с турчалята преди 25 годин
                            http://bnt.bg/bg/movies/details/1156...umentalen_film
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              +1 , даже преди време нали излезна някаква информация (колко е вярна !?!не се знае) , че Атака са получавали пари от ДПС
                              Няма как да се докаже но аз лично вярвам на това. Просто очевидно си помагат по време на избори. Единия зема гласовете на олигофрените пишман нацисти, другия на нископросветените и забили поглед в Корана люде. Накрая и двамата във властта, и двамата нищо не правят за електората си, и двамата блажат от кацата с мед.
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                                Какво го умувате ?
                                Като наближат избори, единия почва да пали черги, а другия да реве за "възродителния процес". И двамата си играят с огъня, за наша сметка разбира се ...
                                +1 , даже преди време нали излезна някаква информация (колко е вярна !?!не се знае) , че Атака са получавали пари от ДПС

Коментар

Working...
                                X