IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    баба ми е 100% гъркиня изселничка от Солун бежанец от турците заселила се в Созопол така че остава да съм глупак а ти фашист заедно с останалите 61,43% които сте гласували досега категорично против да бъде съден Сидеров така харесва ли ти ?
    Тодор Живков е роден на 7 септември 1911 г. в село Правец, Орханийско. Син е на Маруца и Христо Живкови. Има брат Георги Живков и сестра Цветанка Живкова.Какъв Солун,какъв Созопол,какви пет лева.Комунистите няма ли да вземат най-накрая единна позиция по случая Сидеров.

Коментар

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
      Не съм съгласен с теб мастъре, разлика има и то голяма. Хомосексуализма е най-вероятно генетично увреждане или комбинация от фактори, докато религията си е чист съзнателен избор. При това е доста по-опасна. За мен дори граничи с педофилията. На някои може и да им звучи крайно, но е така. Всички религиозни родители се опитват ( и успяват ) да набият в главите на децата си как видиш ли тяхната религия е най-правилна След това децата поемат по стъпките на родителите си. При хомосексуализма не е така, има много деца, които израстват в такива семейства и си стават съвсем нормални хора.
      Не съм чувал хомосексуалисти да се взривяват, да се опитват да ми налагат забрани, да се женя например или да трябва да посещавам всеки ден ИД клуб. На мен не ми пречат. Пречат на разни религиозни фанатици, които са по-опасните.
      Маркс и Енгелс са го казали - "религията е опиум за народите". Много прави са били.
      съгласен че хомосексуалните са по малкия проблем. и на мен не ми пречат ако не ми демонстрират агресивно че са такива.
      тогава и ние да тръгнем да си ги веем по Витошка, че сме много хетеро....
      никой не се интересува от тях, нито ги бие нито ги гони.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Или си долен ислямизиран фес или си глупак
        баба ми е 100% гъркиня изселничка от Солун бежанец от турците заселила се в Созопол така че остава да съм глупак а ти фашист заедно с останалите 61,43% които сте гласували досега категорично против да бъде съден Сидеров така харесва ли ти ?
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Не е малоумна темата, но не е главния въпрос... Главният въпрос е, какво да се прави с агресивните демонстрации на различие.

1. Такива демонстрации на психически обременени хора са, както молитвените килимчета заели площада пред джамията, така и гей парадите по улиците... За мен разлика в психическите причини няма! Никой не ти пречи да си различен. Всички права ти са гарантирани. Защо трябва да го правиш с такава показност? Никога досега в България исляма не е бил толкова агресивен!

2. Защо трябва да огласяш околността с тонколони по 5 или по 3 пъти на ден? На мен не ми пука дали това е някаква молитва или някакъв друг звук... Все ми е едно дали се пропява някакъв ходжа или някой е решил да си пуска любимата чалга песен по 5 пъти на ден от говорители на терасата си по 5 пъти на ден! Това е еднакво досадно!!! Не е въпроса до силата на звука, защото ако се чува в околността извън двора на джамията ВСЕ ЩЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ ДОПУСТИМОТО!!! Общината трябва да забрани този звуков тормоз!
          Не съм съгласен с теб мастъре, разлика има и то голяма. Хомосексуализма е най-вероятно генетично увреждане или комбинация от фактори, докато религията си е чист съзнателен избор. При това е доста по-опасна. За мен дори граничи с педофилията. На някои може и да им звучи крайно, но е така. Всички религиозни родители се опитват ( и успяват ) да набият в главите на децата си как видиш ли тяхната религия е най-правилна След това децата поемат по стъпките на родителите си. При хомосексуализма не е така, има много деца, които израстват в такива семейства и си стават съвсем нормални хора.
          Не съм чувал хомосексуалисти да се взривяват, да се опитват да ми налагат забрани, да се женя например или да трябва да посещавам всеки ден ИД клуб. На мен не ми пречат. Пречат на разни религиозни фанатици, които са по-опасните.
          Маркс и Енгелс са го казали - "религията е опиум за народите". Много прави са били.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Не е малоумна темата, но не е главния въпрос... Главният въпрос е, какво да се прави с агресивните демонстрации на различие.

1. Такива демонстрации на психически обременени хора са, както молитвените килимчета заели площада пред джамията, така и гей парадите по улиците... За мен разлика в психическите причини няма! Никой не ти пречи да си различен. Всички права ти са гарантирани. Защо трябва да го правиш с такава показност? Никога досега в България исляма не е бил толкова агресивен!

2. Защо трябва да огласяш околността с тонколони по 5 или по 3 пъти на ден? На мен не ми пука дали това е някаква молитва или някакъв друг звук... Все ми е едно дали се пропява някакъв ходжа или някой е решил да си пуска любимата чалга песен по 5 пъти на ден от говорители на терасата си по 5 пъти на ден! Това е еднакво досадно!!! Не е въпроса до силата на звука, защото ако се чува в околността извън двора на джамията ВСЕ ЩЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ ДОПУСТИМОТО!!! Общината трябва да забрани този звуков тормоз!
            с мнението на Фори за борсата и депозитите не съм много съгласен, но тука е абсолютно
            на моето мнение. това е пропаганда също като гей глупостите. никой не им пречи да си правят каквото си искат в къщи или вътре в джамията, но да не го навират в очите
            и ушите на хората.

Коментар

• да се забрани ДПС, тогава и АТАКА се
              обезсмисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ... На форумните дьонмета ще задам няколко въпроса:
                ...............................
                8. Знаете ли къде и как умира организатора на Баташкото клане - Ахмед ага? Хайде тук ще подскажа - на собственото си легло, в свободна България, от естествена смърт!!!!
                ...............
                Ами обясни им кво значи думата - защото съм сигурен ,че никой тука не прави разлика между дьонме и хюмне ...И изобщо не е обидна , даже напротив - някои дьонмета са стихнали до Велики Везири . Между впрочем има и 3 ( трима )българи , които макар и за кратко са били везири при различни султани . Имам им имената и годините на управление , но в момента не ми се занимава с писане , пък не и по темата ...

А за Барутанлията какво ? Ами умира в родината си - нали е помак ( демек българин . И къде трябва да умре - в Османската империя ли ? И все пак е защитник на същата тази родина , според тогавашните норми , която го заклейми като кръвопиец , в резултат от промяна на историческата конюктура и непознаване, по скоро изопачаване , на историята ! )
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

........
                  По повод инцидента пред джамията Волен Сидеров каза още: „Когато нашите активисти ги нападнат – те се отбраняват, ако Бойко Борисов бъде нападнат с водосточна тръба и той ще се защитава, тъй като никой не стои спокойно, докато го удрят с тръба по главата".
                  аз доколкото разбрах "Атака" е отишла пред джамията -а не мюсюлманите пред централния офис на "Атака"
                  оттам заключението е че "Атака" напада а след като нападат няма да ги посрещат с хляб и сол пред джамията
                  Или си долен ислямизиран фес или си глупак
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ТАТОВОТО я казувай на нас непросветените ти като съдия колко е шанса Сидеров да бъде осъден за насаждане на етническа омраза ?Комплимент е за мен е че темата се чете от правораздаватели
                    Taто ако се съберат ДОКАЗАТЕЛСТВА ,че вожда и шайката му насаждат етническа омраза ,на съдът това му е работата >>да им заличи партийката.Но както винаги няма да се намерят такива от тук следва,че Атака и ДПС /най -успешният проект на КДС и комунягите/ще ни разиграват същият сценарий като на предишните избори.
                    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Ако парламента утре ти каже да се обесиш и го напише в Труд, ти ще се обесиш ли? Нали парламента се състои от живи хора, днес така, утре иначе... те са просто едни подлоги на шефовете си -

Сидеров прави референдум със SMS-и да забранят ли ”Атака

http://dnes.dir.bg/news/volen-sidero...a-8721538?nt=4
                      мерси за линка Кат тука стана интересно
                      По повод отношенията му със самия Борисов и управляващата партия той каза:
                      "Ние никога не сме били женени с ГЕРБ, че да се разделят нашите пътища".
                      Въпреки че след сблъсъците пред джамията той директно заплаши партията, че ще мине в опозиция и ще иска оставката на министър Цветан Цветанов, днес той заяви, че не е заявявал, че оттегля подкрепата си за правителството.
                      това за разколебаване ли да го смятаме ? а тука
                      По повод инцидента пред джамията Волен Сидеров каза още: „Когато нашите активисти ги нападнат – те се отбраняват, ако Бойко Борисов бъде нападнат с водосточна тръба и той ще се защитава, тъй като никой не стои спокойно, докато го удрят с тръба по главата".
                      аз доколкото разбрах "Атака" е отишла пред джамията -а не мюсюлманите пред централния офис на "Атака"
                      оттам заключението е че "Атака" напада а след като нападат няма да ги посрещат с хляб и сол пред джамията

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                        Казваш за Гърция 1 работеща ,а за незаконите подземни виж какво пише

За тези които не са гледали изпълненията на болният и шайката му ,тук в дясно : http://kanal3.bg/?v=3914
                        има 150 мин. видео от К 3 които предаваха на живо през цялото време.Да напомня ,че от пакта категорично уведомили българското правителство, че няма да допуснат човек с "биографията на Сидеров" да има достъп до натовските тайни. http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=904778
                        ТАТОВОТО я казувай на нас непросветените ти като съдия колко е шанса Сидеров да бъде осъден за насаждане на етническа омраза ?Комплимент е за мен е че темата се чете от правораздаватели

Коментар

• Този щум, който идва от софийската джамия е безобразие! Това го няма нито в една друга държава в ЕС!
                          За това си прав ,но това ли беше начина с който да се ограничи озвучението ??
                          Сигурно сме шампиони в ЕС по показател брой на построените джамии една държава спрямо брой на мюсюлманите живеещи в нея!?
                          Според статия от 2008г виж колко е общият им брой в страната ни http://news.ibox.bg/news/id_960104952
                          Тук http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_Europe
                          най -долу има за отделни страни
                          Сидеров прави референдум със SMS-и да забранят ли ”Атака”

Сидер вместо да прави референдум със смс дали да я има партията му ,да вземе да направи допитване дали трябва да има в страната ни толкова много парти и не трябва ли да се сведат до две???
                          Last edited by clearly; 28.05.2011, 19:01.
                          http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                          Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

успокой се бре ко се репчиш виж сега какво пише тука

Парламентът обяви: “Атака” е опасна за страната
                            http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=907237

логиката е такава Щом парламента ни казва че една партия е опасна за страната не е ли логично да се забрани ?
                            Ако парламента утре ти каже да се обесиш и го напише в Труд, ти ще се обесиш ли? Нали парламента се състои от живи хора, днес така, утре иначе... те са просто едни подлоги на шефовете си -

Сидеров прави референдум със SMS-и да забранят ли ”Атака

Коментар

• И какво направи тоя предател, като член на управляващото мнозинство? Нищо! Какво направи националния предател Болен в случая с убития от мангалите Боби? Застана зад циганите!
                              Пък и Волен е работил за Илия Павлов, който бе човек на Доган. Значи, причините за сегашния шум са ясни. Целта е да се хванем българи и турци за гушите докато тия като Волен и Доган си делят баницата и осигурят собствената си безопасност:

Олигархията която управлява България иска гражданска война: http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...ska-voi.751411

Доказателство за готвеното и за готовността да запалят война в страната е факта, че почти нито едно дете на политиците управляващи в момента, не се намира в България, а управляващите страхувайки се за живота на своите наследници са ги изпратили в чужбина.
                              Дъщерята на управляващия в момента Бойко Борисов се намира в безопасност в чужбина, в чужбина се намират и децата на Ахмед Доган, Румен Овчаров, както и на повечето български политици.
                              В същото време се толерират всякакви религиозни и националистически партии и лица, като се създават цигански партии, нови турски партии, а лица като братя Юзеирови, Дон Цеци и национални предатели като лицето и доносника на бившите служби Волен Сидеров, се ползват с протекциите на упраляващата хунта, съд и прокуратура.
                              Подпалвайки гражданска война управляващата престъпна шайка се стреми и да отклони общественото внимание от себе си и да осигури собствената си безопасност, като насъсква гладните и лумпенизирани граждани на страната един срещу друг.

Така омразата към управляващите се насочва в желаната от тях посока, която би ги спасила от линч, ако случайно все по освирепяващата от мизерия нация насочи поглед към истинските виновни и техните копелета укрити в чужбина.

Впрочем както казах преди дни, може би тези сметки на управляващите са и грешни защото, едни събития като в Сърбия само биха развързали ръцете на някой да се разправят с членове и подкрепящи управлението от последните 22 години. Тоест, между националистическите страсти на въжето ще увиснат и много от тези национални предатели от последните 22 години както и членовете на техните семейства и прислугата им. Което вече ще е нещо хубаво. Едни такива събития биха ни извадили и от ЕС което би развързало ръцете на следващите управляващи да издирят членовете на семействата на сегашните подобно на това което Израел прави на нацистите. Така, че на кой дъщеря му била в Лондон или на майната си няма значение след като с малко пари ще може да се докопа и домъкне в страната, ликвидира на място или подпише доброволно нужните документи за прехвърляне на авоарите. Големите и тлъсти риби ще се ловят точно в мътните води, на едни започнали брожения. Особено първите дни ще са много благоприятни, защото специално за тези които са в страната се знаят локациите им, какво биха предприели, от къде биха минали какви канали биха ползвали и кой ще ги пази. Всичко е бизнес, дори гражданските войни.
                              Така, че ако искат нека почват.
                              Last edited by Jay Gould; 28.05.2011, 19:04.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                И Болен и Доган + разните му
                                Аз не съм член на Атака и не съм симпатизант на Сидеров, но не разбирам защо го нападате? Волен Сидеров просто посочи проблем, който съществува не от година или две!

Този щум, който идва от софийската джамия е безобразие! Това го няма нито в една друга държава в ЕС! Сигурно сме шампиони в ЕС по показател брой на построените джамии една държава спрямо брой на мюсюлманите живеещи в нея!?

Религията е нещо обърнато към вътрешния мир на човек. Когато една религия започне да става агресивно показна тя вече не е религия, а идеология!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X