IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Религията е отживелица за нас християните, но в ръцете на ислямските фундаменталисти е мощно оръжие днес.
    Изглежда затова външният вид на " Св.Седмочисленици " *
    е много по окаян от този на Джамията ....А двете са строени от един и същ човек , по едно и също време .
    --------------------------------------------------------
    * Бившата Черна Джамия
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Религията е отживелица за нас християните, но в ръцете на ислямските фундаменталисти е мощно оръжие днес.
      съгласен съм абсолютно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        кой кого е нападнал първи ааааааа??????
        Имало е кола и на Атака с тонколони. Пускали са си тяхна музика когато от джамията са си пуснали тяхната... Някой от турците е отишъл и е сритал тонколоните на Атака и тогава е започнало всичко... Кой кого е нападнал първи аааааааааа?????
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

отишли са на мирен протест добре ама защо са се се сбили кой кого е нападнал първи ааааааа??????
          Ами гледай видеотата и ще видиш, кой кого напада пръв.
          Всичко започва, когато "мирен" мюсюлманин отива и рита тонколоните на "Атака" разположени върху общественна тоалетна.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
            резултата е ясен.
            проблемът е че религиите са отживелица
            създадена от хора за да управляват другите.
            и мене не ме радва в Германия да ми
            бият камбаните половин час сутрин в неделя
            когато съм снощен. същото е и с джамията.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Да, отишли са на мирен протест скандирайки : " България ! Тука е България " и пеейки химна. Къде дотук виждаш нападение.
              Та. ???
              отишли са на мирен протест добре ама защо са се се сбили кой кого е нападнал първи ааааааа??????
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

ами пробвай се и кажи резултата смешнико празноглав
                резултата е ясен.
                проблемът е че религиите са отживелица
                създадена от хора за да управляват другите.
                и мене не ме радва в Германия да ми
                бият камбаните половин час сутрин в неделя
                когато съм снощен. същото е и с джамията.

Коментар

Мдааааам... Глупак си наистина. Разсея и последното съмнение!

Някои казват, да и църквите бият камбани. Първо, камбани се бият откакто има християнство тоест от хилядолетия и второ, не се бият по 5 пъти на ден и трето не всеки Петък е Велик ден, а само веднъж в годината... Докато тези джамии използват тонколони едва от няколко десетилетия насам. Трябва да се забрани всяко електронно усилване на звука!!! Нека там ходжата да си пее колкото иска от джамията щом такава им е религията, но не и да използва тонколони!!! Аааааа.... Ще ме накарате да гласувам за Атака!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

е ти пък бре да не очакваш ,че ази съм ориджинал ТАТО
                    Сигурен съм,че почваш да пишеш с този ник след като изпиеш две бири,които са много за твоя детски организъм и си мислиш,че така ставаш много оригинален.

Коментар

Първанов: "Атака" е върхът на екстремизма

http://www.btv.bg/news/politika/stor...stremizma.html
                      А ДПС и м****лските партии с които толкова години "ядат баницата" са родолюбиви и човеколюбиви, а ?
                      Last edited by Eti_; 29.05.2011, 00:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Най-вероятно си глупак... Какво неясно има? Защо от джамията могат да надуват тонколоните по 5 пъти на ден, а аз да не мога да си окача тонколони на тераса и да си ги надувам и аз?

Коментар

баба ми е 100% гъркиня изселничка от Солун бежанец от турците заселила се в Созопол така че остава да съм глупак а ти фашист заедно с останалите 61,43% които сте гласували досега категорично против да бъде съден Сидеров така харесва ли ти ?
                          На мен дядо ми също е 100% грък изселен от Енидже Вардар ( днешна Яница ).
                          Погледни си поста, който коментирах и тогава кажи дали си глупак или аз съм фашист.

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          аз доколкото разбрах "Атака" е отишла пред джамията -а не мюсюлманите пред централния офис на "Атака"
                          оттам заключението е че "Атака" напада а след като нападат няма да ги посрещат с хляб и сол пред джамията
                          Да, отишли са на мирен протест скандирайки : " България ! Тука е България " и пеейки химна. Къде дотук виждаш нападение.

Тоест, ако аз отида пред предприятие изхвърлящо вредни отпадъци в природата и започна да протестирам, то работниците имат право да излезнат и да ме подпукат с метални тръби.

Та. ???

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                            Тодор Живков е роден на 7 септември 1911 г. в село Правец, Орханийско. Син е на Маруца и Христо Живкови. Има брат Георги Живков и сестра Цветанка Живкова.Какъв Солун,какъв Созопол,какви пет лева.Комунистите няма ли да вземат най-накрая единна позиция по случая Сидеров.
                            е ти пък бре да не очакваш ,че ази съм ориджинал ТАТО

Коментар

така че остава да съм глупак
                              Най-вероятно си глупак... Какво неясно има? Някой постоянно вдига шум и то с едно и също чалга парче. Окачил си е тонколоните на тераса и оглася околността по 5 пъти на ден по часовник... Обаждаш се на полицията. Нищо. Пишеш до общината. Нищо. Пишеш до правителство и Народно събрание. Пак нищо... Накрая отиваш и се саморазправяш!!! Какво толко странно виждаш???

Странното е, че едва след саморазправата идва полицията и държавните чиновници-търтеи и започват да те обвиняват че си започнал саморазправа! А къде спахте вие досега? Защо не изпълнихте закона и не наказахте този който създава шум? Нали закона е един за всички? Защо от джамията могат да надуват тонколоните по 5 пъти на ден, а аз да не мога да си окача тонколони на тераса и да си ги надувам и аз?

Коментар

• Първанов: "Атака" е върхът на екстремизма

http://www.btv.bg/news/politika/stor...stremizma.html

Коментар

Working...
                                X