IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Така де ! На всички онези, които се опитват с пари дошли от ислямски държави да купят България .
    Пари идват отвсякъде и винаги струват много скъпо, ако е свързано с политика!

Що касае политиката, предполагам че форума ще стане нетърпим до следващите избори

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Не само можем, ами и тясно ще им стане.

За мен лично ако някой се опитва да продаде за пари сигурността ми съм склонен да му отговоря с подобно отношение.

Икономическата репресия е единствената работеща, независимо дали говорим за мафия, обръчи или големи топки..
      Така де ! На всички онези, които се опитват с пари дошли от ислямски държави да купят България .
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Може би е за съд Волен ? Не знам ! Не съм сигурен ! Има прокуратура, която ще прецени. Същата тази прокуратура, която години наред не предприема никакви действия срещу Доган и Ко.
        Нека се замислим и за друго. Можем ли да виним човек опълчващ се публично и с агресия след като всички законови мерки са изчерпани и на Държавата и покриват очите с банкноти ?
        Не само можем, ами и тясно ще им стане.

За мен лично ако някой се опитва да продаде за пари сигурността ми съм склонен да му отговоря с подобно отношение.

Икономическата репресия е единствената работеща, независимо дали говорим за мафия, обръчи или големи топки..

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
          Намирало се е върху постройка, част от джамията
          Това е лъжа!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

ще кажа: 1. Дали трябва да е озвучено допълнително минарето - не. 2. Дали трябва да се молят вярващите на тротоара пред джамията - не и без разрешение от общината.
            Ами, естествено... Това е главното! Останалите приказки са само дим и огледала. За или против Атака - дрън-дрън... Това са само опити да се отлага решаването на горните два основни въпроса!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

....................................

Видно е , че боят е на територията на джамията http://kanal3.bg/?v=3914
              .................................................. ......Намирало се е върху постройка, част от джамията
              Тази постройка е общественна тоалетна, залепена за джамията, но не е собсвенност на джамията.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Имало е кола и на Атака с тонколони. Пускали са си тяхна музика когато от джамията са си пуснали тяхната... Някой от турците е отишъл и е сритал тонколоните на Атака и тогава е започнало всичко... Кой кого е нападнал първи аааааааааа?????
                Forex Master до някъде е така ,донякъде не .Аз от кадрите които излъчва Канал 3 директно видях друго.Поствам снимки за да ти се изясни къде е станал боя

Видно е , че боят е на територията на джамията http://kanal3.bg/?v=3914
                АТАКА обясняват, че боят е започнал, понеже мюсюлманите се опитали да рушат имуществото на партията. Защо никой журналист не се замисли къде се е намирало имуществото на АТАКА в този момент? Намирало се е върху постройка, част от джамията

Кой журналист попита какво правят там привържениците на АТАКА? Защо те без разрешение поставят колоните си в чужд имот, и не само това, ами и се сърдят, като се опитват да им ги махнат? Изминаха доста дни от събитието ,а нито един не го е направил. Дали някой ще попита и дали някой ще отговори? Съмнявам се. За да не ме обвини някой, че защитават мюсюлманите ще кажа: 1. Дали трябва да е озвучено допълнително минарето - не. 2. Дали трябва да се молят вярващите на тротоара пред джамията - не и без разрешение от общината.
                http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  а силата на камбанния звън е равносилен на гласа на ходжата от тонколоните
                  Равносилно ще е ако е камбанен звън от тонколони в центъра на Константинопол по 5 пъти на ден с мащабна показност всеки Петък!!! Ето тогава ще е равностойно! Не бъркай толерантността с овчедушието! Българинът е извънредно толерантен но агресията е нетърпима! Вземи се качи някой ден на колата и се разходи по Родопските ела, Кърджалийско или Гоце Делчевско... Виж и добре огледай огромните джамии в умрелите от глад селца и ще разбереш за какво иде реч! Там децата ходят на училище в джамиите... Толерантсност... Ква толерантност, те ти се качват на главата! Да не би в Швейцария или в Швеция да не са толерантни?! Толерантни са но и там изреваха на умряло!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    братче ти си завършен трол... вечна контра...
                    бертрамков... Какво може да си помисли един нормален човек като чуе как някакъв си съд в Хага искал да съди Кадафи?! Повтаряха го поне 3 дена по 5 пъти на ден по нашите папагалски новини... Ами, тези които убиха сина му и внуците му - три деца?! Тези които извършиха това престъпление, кой ще ги съди?!...

Коментар

в същото време молещите се в джамията са изроди
                      Не В, бертрамков, не в джамиите, А ИЗВЪН ДЖАМИЯТА И ТО ПОКАЗНО!

Диктатор или не, го решава либийския народ, а не някой извън Либия, бертрамков! Сега Г8 щели да подпомагат арабите с 40 милиара долара?! Смях... Ами те конфискуваха само от Либийската държава 150 милиарда... Ега ти наглеците...

Коментар

и какво сега начи северноафриканските диктатори са добри хора, а европейците гадове, но в същото време молещите се в джамията са изроди, а волен е света вода ненапита.....

а Волен си е за съд (не глупаците дето го следват...те са кухи кратуни) ...
                        Може би е за съд Волен ? Не знам ! Не съм сигурен ! Има прокуратура, която ще прецени. Същата тази прокуратура, която години наред не предприема никакви действия срещу Доган и Ко.
                        Нека се замислим и за друго. Можем ли да виним човек опълчващ се публично и с агресия след като всички законови мерки са изчерпани и на Държавата и покриват очите с банкноти ?

Коментар

• Спарт, и във военната тактика, когато си слаб откъм техническо превъзходство, залагаш на човешка численост.

Коментар

Имало е кола и на Атака с тонколони. Пускали са си тяхна музика когато от джамията са си пуснали тяхната... Някой от турците е отишъл и е сритал тонколоните на Атака и тогава е започнало всичко... Кой кого е нападнал първи аааааааааа?????
                            и какво сега начи северноафриканските диктатори са добри хора, а европейците гадове, но в същото време молещите се в джамията са изроди, а волен е света вода ненапита.....

а Волен си е за съд (не глупаците дето го следват...те са кухи кратуни) ...
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              ясен си ми вече си гласувал за Атака а силата на камбанния звън е равносилен на гласа на ходжата от тонколоните и явно не си истински българин толерантността е характерна българска черта от векове стига толкоз за днес мир да има
                              абе пич колко толерантност искаш още.
                              Джамии, новини на турски, цяло министерство в което почти не се чува български *Земеделието* какво още...

Коментар

Мдааааам... Глупак си наистина. Разсея и последното съмнение!

Някои казват, да и църквите бият камбани.
                                Ще ме накарате да гласувам за Атака
                                ясен си ми вече си гласувал за Атака а силата на камбанния звън е равносилен на гласа на ходжата от тонколоните и явно не си истински българин толерантността е характерна българска черта от векове стига толкоз за днес мир да има
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X