IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ай сектир

Абе не знам дали атака трябва се забрани или не При положение, че тя е просто следсвтие на партията "ДПС", но за това никой не говори - нормално е, в народ който 500г са клали тия дет не са офце...
    Но мисля, че ако има допитване дали страната ни трябва да се преименува на Абсурдистан, тогава бих гласувал твърдо ЗА!!!

Коментар

• И преди казах, че само ни отвличат вниманието от истинските проблеми, от истинските смутители, от тези, които създават истинското етническо напрежение - защото докато българи, турци и помаци се караме за глупости, кафявата чума завладява и унищожава общото ни Отечество !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер каза за Сидеров ,че е патологичен феномен http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15110387,00.html

,,Цената на националистическите пакости '' http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15113418,00.html
        http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
        Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Да , благодаря Коки ! И аз днес видях ,че списъкът го има и в БГ-уйки , бидейки приятно изненадан защото моите данни са от другаде
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
            Джей, честно да ти кажа незнам дали е на турски или на арабски, обаче се сещам за един друг момент в цялата работа: В България имаме навика да отъждествяваме мюсюлманите с турци - а това въобще не е правилно. даже се сещам за един филм , който показваше , че точно по тая логика много помаци (българо-мохамедани, както ги наричаха преди ) вече се смятат за турци , ама като ги накараха да кажат нещо на турски , се сърдеха и бягаха

п.п. абе, как викаха на циганите по време на възродителния процес , че нещо не мога да се сетя, трябва да са били българо - нещо , ама какво
            Навика да отъждествяват имат, инспирирани от пантюркистката идеология, южните ни съседи, които така крадат души и история. Затова и арабите не ги обичат, прочее. Този навик е /без/крайно непочтен и е едно от нещата, които ме притесняват при опит да си представя Турция в Европейския Съюз. Ето защо, за да бъде приета там, турската държава трябва публично писмено да заяви, че се отказва от подобни изявления. В противен случай, да гледа Брюксел през крив макарон.
            - Всичко това, колкото и добри отношения да имам и аз с турските си приятели.
            История не се подарява, нито се краде: Тя се заслужва и изживява. Другото е престъпление.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Филибели Хафиз Ахмед Паша (1-ви срок)-8 февруари 1625-- 1 декември 1626 г. , помак от Плоедив
              >2-ри срок - 25 октомври 1631 г -- 10 февруари 1632 г.

Калафат Мехмед Паша - 1 септември, 1778 --22 август 1779 г. , роден в София

Както казах и по-долу , няма как да носят българските си имена ...

Дори има и един руснак :

Каваноз Ахмед Паша - 22 август 1703 - 16 ноември 1703 г.
              Списък на великите везири на Османската империя. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8%D1%80%D0%B8
              По темата .Да си припомним какви ги бълваше вожда
              20 май 2011 г.
              Ако това не се случи, Цветанов ще има най-сериозната опозиция и ще му искаме оставката всеки ден, закани се Сидеров...

Вземайте се в ръце, защото ако не го направите сега, ще ви издухаме,

закани се той като се обърна и към външния министър..........
              http://www.bnews.bg/article-28607
              минаха няколко дни и вожда рече
              28 май 2011 1
              Не съм заявявал за оттегляне на подкрепа към правителството, каза във Варна лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров.
              http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=723550
              Да живеят мижитурките с "принципните си позиции!!

Коментар:Под купола на цирк "Борисов"http://www.pari.bg/blog/2011/05/27/K...a_cirk_Borisov
              http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
              Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

1. Няма как да носят, защото никога не са имали такива.
                2. Това че някой е роден в български или руски град не го прави автоматично българин или руснак.
                3. Явно не знаеш, че има разлика между везир и паша?!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  .. Българи - велики везири, няма, ни един. За разлика от сърби, гърци и бошнаци.......
                  Филибели Хафиз Ахмед Паша (1-ви срок)-8 февруари 1625-- 1 декември 1626 г. , помак от Плоедив
                  >2-ри срок - 25 октомври 1631 г -- 10 февруари 1632 г.

Калафат Мехмед Паша - 1 септември, 1778 --22 август 1779 г. , роден в София

Дори има и един руснак :

Каваноз Ахмед Паша - 22 август 1703 - 16 ноември 1703 г.

Коментар

...
                    Може да се сторя малко странен на някой, но за помаците имам малко особено мнение и много добро, особено към мъже помаци. За дамите помакини не ми се коментира, защото такива май не познавам или поне никоя не ми се е представила за такава.
                    Докато за турците мнението ми е друго.
                    Имам приятели турци и то не един и двама, а туркините (нашенските) са едни от най-красивите, секси, готини и точни мацки които познавам.
                    Последните 2 г. една такава дама, се е грижила за родителите ми като не съм имал възможност да мина при тях, като им е правила компания, разхождала ги е (майка ми която още може да се движи) и им е помагала, без дори да ме познава добре, или да е взела и един лев (доста богата е, може би за това е отказвала). Далечна братовчедка на друга моя позната (като разпитах за нея), също туркиня с която имам чудесни отношения и която няма да забравя ми е помагала със сестра си, когато много хора ме бяха отписали финансово.
                    В предния кабинет имах приятел - и въпреки, че не съм одобрявал партията му, не ни е пречило никога това дълбоко да го уважавам или той мен и от него още от татово време, съм видял само добро отношение, като още тогава този човек ми е вършил услуга без да искам от него и ей така, защото ме смята за свой приятел.
                    Имам и други познати турци и не мога да кажа лоша дума за тях, дори напротив, но за помаците си имам едно на ум.
                    При малкото си срещи с такива индивиди от пресантимант не съм ги допускал и с право - За тях имам усещане, че са двулични, интриганти и не може да им се има доверие, ако става дума за нещо сериозно.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Уважавания от мен приятел на България, Мустафа Кемал Ататюрк е казал:

"Истинският турчин отправя молитва към Аллаха само на турски език!"
                      Джей, честно да ти кажа незнам дали е на турски или на арабски, обаче се сещам за един друг момент в цялата работа: В България имаме навика да отъждествяваме мюсюлманите с турци - а това въобще не е правилно. даже се сещам за един филм , който показваше , че точно по тая логика много помаци (българо-мохамедани, както ги наричаха преди ) вече се смятат за турци , ама като ги накараха да кажат нещо на турски , се сърдеха и бягаха

п.п. абе, как викаха на циганите по време на възродителния процес , че нещо не мога да се сетя, трябва да са били българо - нещо , ама какво

Коментар

..
                        От джамиите из цяла България пеят на арабски по мегафони. ..
                        Уважавания от мен приятел на България, Мустафа Кемал Ататюрк е казал:

"Истинският турчин отправя молитва към Аллаха само на турски език!"

http://borsi.blog.bg/politika/2009/0...-na-zle.340082
                        Last edited by Jay Gould; 29.05.2011, 03:34.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Малко извадки от Конституцията:

Чл. 3.
                          Официалният език в републиката е българският.!

От джамиите из цяла България пеят на арабски по мегафони. Дали имат право?!?

Чл. 11.
                          .......
                          (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

Тук даже ДПС , няма защо да го коментирам. На сайта им даже си пише:
                          Формирано през 1990 година да представя интересите на турското етническо малцинство
                          ,въпроса е къде е държавата?!?!.

Чл. 43.
                          (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.
                          (2) Редът за организиране и провеждане на събрания и манифестации се определя със закон.
                          (3) За събрания на закрито не се изисква разрешение.

Излиза , че да си се събират в джамията - имат право, но в момента в който излезат отвън и разпънат килими - трябва им разрешение!

Чл. 44.
                          (1) Гражданите могат свободно да се сдружават.
                          (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие
                          .

Е, тук вече няма за какво да коментирам Волен Сидеров , като междудругото това пред джамията не е единственото - имаше Батак - където наричаше гяури роднините на батачани , имаше Уорлик .. Защо не отиде в Руското послоство да си иска обезщетения.

Та общо взето , монетата е с две страни.. че и повече

Коментар

Има , има , но в момента ги нямам подръка , при първа възможност ще ги изровя и ще ти ги пратя на ЛС .

За "дьонме" доста не си прав , но там няма да споря изобщо ....

Архитектът е Синан - помашкия му произход е недоказан ...Единственното сигурно ( дори според уйкипедията ) е, че е еничар ...

За " опасните " ми мисли обаче , си напълно прав , но историята е полезна когато е безпристрастна . Иначе се превръща в догма ....

П>С : Българите Велики Везири , разбира се носят османски имена и вероятно затова си се заблудил ,че няма .....
                            насра се
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ... Българи - велики везири, няма, ни един. ......
                              Има , има , но в момента ги нямам подръка , при първа възможност ще ги изровя и ще ти ги пратя на ЛС .

За "дьонме" доста не си прав , но там няма да споря изобщо ....

Архитектът е Синан - помашкия му произход е недоказан ...Единственното сигурно ( дори според уйкипедията ) е, че е еничар ...

За " опасните " ми мисли обаче , си напълно прав , но историята е полезна когато е безпристрастна . Иначе се превръща в догма ....

П>С : Българите Велики Везири , разбира се носят османски имена и вероятно затова си се заблудил ,че няма .....

Коментар

Ами обясни им кво значи думата - защото съм сигурен ,че никой тука не прави разлика между дьонме и хюмне ...И изобщо не е обидна , даже напротив - някои дьонмета са стихнали до Велики Везири . Между впрочем има и 3 ( трима )българи , които макар и за кратко са били везири при различни султани . Имам им имената и годините на управление , но в момента не ми се занимава с писане , пък не и по темата ...

А за Барутанлията какво ? Ами умира в родината си - нали е помак ( демек българин . И къде трябва да умре - в Османската империя ли ? И все пак е защитник на същата тази родина , според тогавашните норми , която го заклейми като кръвопиец , в резултат от промяна на историческата конюктура и непознаване, по скоро изопачаване , на историята ! )
                                дьонме е евреец, който е приел "правата вяра" - поне не им се е налагало да ги правят резаци, щото са си такива най-известното дьонме е Сюлейман Безумний. Българи - велики везири, няма, ни един. За разлика от сърби, гърци и бошнаци. Единственият по-известен помак (и то е доста спорна) е строителя на Султан Селин джамия в Одрин (забравих му името). За Барутанлията - мислите ти са правилни, но доста опасни - по същата логика и Левски, и Ботев са терористи, направо брат.чеди на Бин Ладен......

По темата - подкрепям Форито в разсъжденията му. Моето мнение е, чес ме дори прекалено толерантни и това ще ни убие. Арменците сред нас би следвало най-добре да знаят калко готини и незлобливи пичове са мюсюлманите в бившата Османска империя - 500 години им дават да са една от най-богатите нации в империята (осоености на религията - няма как резаците да са търговци, че било грях пред Аллаха) и само за някакви си 5-6 месеца ги изтребват почти до крак. Вълкът козината си променя, но нрава - никога, особено, ако и ходжата го подкове достатъчно......
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X