IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли партия "Атака" да бъде забранена и Сидеров да бъде съден ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бивши атакисти пак припомниха за документи, с които ставали гаранти по заеми на офшорни фирми .Същите са подписвани непосредствено преди регистрацията на кандидат-депутатските листи на партия “Атака” за изборите за Народно събрание през лятото на 2009
    Дават Сидеров на прокурор заради заеми
    31.05.2011
    Депутати от "Атака" бяха принудени да подписват документи, с които стават гаранти по заеми на офшорни фирми, потвърди напусналият парламентарната група на партията депутат Валентин Николов. Даваме случая на прокуратурата, съобщи той.
    Николов, който е председател на Комисията за борба с корупцията, парламентарна етика и конфликт на интереси, миналата седмица се отцепи от групата на "Атака" заедно с Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев заради сблъсъците пред столичната джамия, от които се разгранчиха.

Николов потвърди още, че става въпрос за заем от 150 000 евро. В ефира на bTV
    http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...rni_firmi.html той каза, че не може да се ангажира с точната бройка на хората, които са подписали такива документи, но според него почти всички водачи на листи са били принудени. Той е един от тях. По думите му става дума за 15 действащи депутати и още хора, които не са успели да влязат в парламента.

По повод факта, че преди време прокуратурата направи проверка със заключение, че няма престъпление, защото всичко е подписано доброволно, Николов коментира: "Трябва да видите постановлението на прокуратурата, на разпит са викани избрани хора, пет души, трима от които не са се разписвали, как се очаква да си признаят в такъв случай".

Той и други потърпевши се притесняват, че може да се наложи да връщат тези пари, тъй като първоначално договорите уж нямало да имат никаква правна стойност, а се оказало, че не е така.
    "Аз не мога да кажа дали дължа тези пари. Схемата е много сложна, обвързани са пет офшорни фирми.

Ние проведохме наше собствено разследване и стигнахме до някъде, надявам се прокуратурата да си свърши работата и да извика всички, които са подписвали. Нещата се случиха много набързо, бяха обяснени едни неща, а се случиха други. Аз, лично за себе си, мога да кажа, че съм подведен", заяви Николов. http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=911239
    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Точно така!
      Напарфюмираната и напудрена демокрация може, да придобива и реално проявление, за ужас или радост на лукавия !!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
        И не само по телевизията !!
        Точно така!
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Да точно така, съгласен съм с теб. Тези измислени "европейски ценности" са толкова скучни и пед*растливи, че ми се повръща от тях. Какъв е тоя живот, ако от време на време няма бой на живо по телевизията!!!
          И не само по телевизията !!
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

http://neverojatno.wordpress.com/201...4/dolenibolen/

Коментар

• http://neverojatno.wordpress.com/201...eek::eek::eek:

Коментар

• Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнение
                Не ме разбра, или аз не го казах като хората?

Сидеров може и само той да остане от атака в парламента, но това не променя факта, че доста хора гласуваха за атака.
                Идеите на "Атака" - корупцията на прехода, съсипването на икономиката, ощетяващата средния българин непрозрачна приватизация и т.н. ей за това оно време доста хора ГЛАСУВАХА за Атака ,но съм сигурна ,че на следващите избори няма да е такъв резултатът.
                Сега - как мислиш - като се провали Волен, дали ще гласуват за ДПС, БСП, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ, или за някой друг, появил се с по-радикални идеи? То крушката си има и опашчица.
                За другите не знам кой как ще гласува, но за себе си знам ,че няма да гласувам.Това ще е дотогава , докато не излязат на политическата сцена нови лица издигнати от някой гражданско общество.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                  ...
                  В момента Атака е едно ООД или т.н семейна партия която няма нищо общо от 2005г
                  Не ме разбра, или аз не го казах като хората?

Сидеров може и само той да остане от атака в парламента, но това не променя факта, че доста хора гласуваха за атака.
                  Сега - как мислиш - като се провали Волен, дали ще гласуват за ДПС, БСП, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ, или за някой друг, появил се с по-радикални идеи? То крушката си има и опашчица.

Коментар

• Само да припомня че Атака има или имаше двайсетина народни представители.
                    След като трима напуснаха партията им в момента Атака остава със 17 народни представители.В скоро време се очаква вожда да се раздели с още няколко свои депутати. Освен това болният е влязал в остър конфликт с евродепутата Слави Бинев, който също е решил да прекрати отношенията си с "Атака''
                    За тях са гласували българи, които недолюбват исляма.
                    Виж основно с какво ги излъга вожда http://www.ataka.bg/index.php?option...d=13&Itemid=51
                    http://www.ataka.bg/index.php?option...d=14&Itemid=29
                    И най лошото е ,че вожда е върти опашка за което електоратът му няма да му прости.Друго което няма да му се прости е ,че натика близки които нямаха нищо общо с партията в началото в общ съвети и НС с/у определени суми.В момента Атака е едно ООД или т.н семейна партия която няма нищо общо от 2005г

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      По-скоро обратното - комунистическия режим ни докара ДПС на главата! Щото по-голяма простотия от възродителния процес, наистина няма и в българската и в световната история. И забележи, дори след това унижение, турската общност у нас не се радикализира кой знае колко. Това ако бяха араби - последните 20 години у нас щяха да са ад!

Прав си че бая българи са гласували за Атака.... То и бая немци гласуваха за Хитлер ..... Истината е, че нито едните мразят мюсюлманите, нито другите са мразели евреите. Просто се явява един и им промива мозъците, че въпросните общности са виновни за тяхната собствена мизерия! Всякакви идеологии, базирани на омраза към дадена общност (религиозна, етническа, расова, сексуална) се раждат винаги, когато достатъчно голям брой хора живеят мизерно и някой ги накара да повярват, че причината е извън тях.
                      Мисълта ми беше, че в България няма много имигранти - било араби, било пакистанци поради режима преди време, а в по-нови времена - икономически причини.
                      А че дпс е продукт на предишния режим - спор няма. Забравих му партизанското име на ахмед - нали е продукт на ДС. И както някой спомена - най-добрия продукт на ДС.

Сега да кажа и друго - християнската култура, възпитанието, обичаите на европейците драстично се различава от същото на араби, перси, пакистанци и всякакви подобни, и наблюденията ми показват, че подобни групи не могат да съществуват съвместно, без да си нанесат най-малкото психически поражения. Начина им на живот е неприемлив за нас. Както и обратното е вярно. което означава, че е най-добре те да си седят там, а ние - тук. Може и да не звучи добре, но това е истината.
                      Разбира се, не изключвам възможността хора да емигрират, но тогава ще трябва да се приемат съответния начин на живот - т.е. да се интегрират. Като не искат - да хващат пътя обратно. Ето това трябва да се "опакова" в закон.
                      Когато някой дойде да живее в дома ти - трябва да се съобразява с порядките в този дом. На ниво обикновени хора ако не се съобразява, ще го изгониш. Защо държавата не иска да си влезе в ролята на домакин?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Единствно наличието на турско малцинство и традиционно мюсюлманско вероизповедание в България ни е спасило досега
                        Спомням си още като много малък, някъде 2-3 клас да съм бил, имаше един турчин колега на баща ми сме му ходили на гости на Байрям. Канеше всички българи с които работеше. И досега си спомням баклавата.

За съжаление традициите не са това, което бяха. Може би тогава държавата е имала по-верен подход?! И все още си мисля че за тъй наречения възродителен процес голяма вина има и Турската държава, в лицето на специалните и служби, в желанието да навреди на социалистическа България!

Наскоро четах една статия за Тодор Живков и спомени за него. Та той с огорчение се е питал сам "Кой успя да ме скара с Кенан Еврен?"...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Фицка проблема за бройките църкви е наш. На 21 май ходих до едно село. Това което ми направи впечатлени, че в три села през които минахме църквите бяха полусрутени, а "кърджалиите" от там скоро не са минавали, а и май никога не са стига ли до там.

Измествайки се от същността на проблема, водим разговор угоден за Доган.
                          Знам Комърджи Нали го загатнах и в другата тема. Великите сили са тези, които могат да отстояват вярата си. Малка България ще се кланя на който и наредят или, който и плати
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Курдо Коленко Разгледай мнение
                            От това в Ню Йорк ни е спасил по-скоро стария комунистически режим. И не на последно място незавидното икономическо положение на България.
                            Всъщност проблем с българските мюсюлмани създават партии на етнически принцип - знам една. Но мюсюлманите като религия са много податливи на радикализация от да речем християнството. Съчетано и с безхаберието на държавата --> Атака. Само да припомня че Атака има или имаше двайсетина народни представители. За тях са гласували българи, които недолюбват исляма. Ако държавата продължава да крие глава в пясъка - по-лошо ще става
                            По-скоро обратното - комунистическия режим ни докара ДПС на главата! Щото по-голяма простотия от възродителния процес, наистина няма и в българската и в световната история. И забележи, дори след това унижение, турската общност у нас не се радикализира кой знае колко. Това ако бяха араби - последните 20 години у нас щяха да са ад!

Прав си че бая българи са гласували за Атака.... То и бая немци гласуваха за Хитлер ..... Истината е, че нито едните мразят мюсюлманите, нито другите са мразели евреите. Просто се явява един и им промива мозъците, че въпросните общности са виновни за тяхната собствена мизерия! Всякакви идеологии, базирани на омраза към дадена общност (религиозна, етническа, расова, сексуална) се раждат винаги, когато достатъчно голям брой хора живеят мизерно и някой ги накара да повярват, че причината е извън тях.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              А наясно ли си, че ако трябва да се публикуват снимките на джамии в християнските страни, страницата ще трябва да е километрична
                              Фицка проблема за бройките църкви е наш. На 21 май ходих до едно село. Това което ми направи впечатлени, че в три села през които минахме църквите бяха полусрутени, а "кърджалиите" от там скоро не са минавали, а и май никога не са стига ли до там.

Измествайки се от същността на проблема, водим разговор угоден за Доган.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                                Сериозно ли е това което казваш за БСП то ,че праща със стипендии да се обучават младежи??Питам тъй като за първи път го чувамм.
                                Може да вземеш повод от кариерата на сегашния им лидер. Също така се заинтересувай къде учат децата на върхушката им. Нищо не се е променило.

Коментар

Working...
                                X