IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бате Бойко, новият български премиер!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата се заключва, защото има тема Политика

Коментар

• надявам се Софиянци да са разбрали колко мизиерия и боклук им донесе ББ и повече този човек не само да не е кмет на София!!! Но и да не е в политиката!!!
      Резил с РЕЗИЛА МУ!!!

Първоначално изпратено от be_google
      Първоначално изпратено от Императорът
      Преди смятах ББ просто за един жалък политически мастурбант, празнодумец и пърчо, с ниско челце и ниска интелигентност - но откак ми станаха ясни някои неща покрай все още очакваното начало на строежът на боклукова фабрика и подписаните договори за метрото, в което се дават стотици милиони за строеж на вече построени отсечки, осъзнах, че този индивид е и крадец - и то ужасно на едро - в мащаби непознати за Софиянски напримерно.

Софиянски можеше да ти каже едно здрасти сутрин около мегдана... този не можеш да го видиш от охрана ... а кой има много охрана???

ОСТАВКА НА КМЕТА СОФИЯ ЗАРАДИ КОЧИНАТА В КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА ГРАДА!!!

Б.Б ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО В БАНКЯ(И) И ДА СИ ПАСЕ ДОБИТЪКА!!!

ИСКАМЕ КМЕТ - НЕ МИЗЕРИЯ , СТРЕС И БОЛЕСТИ ....
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• а добро Утро!!!

аз пък за разлика от тебе, преди смятах ББ за човек, който може да изкара държавата от батака и да я поведе напрад, смятах, че той може да се справи с корупцията и мутрите... И МУ БЯХ ГОЛЯМ ФЕН!!!
        ама за 7-8 години ... от фен му станах на противник... и разбрах какво лайно е бил този тип... МРЪСЕН КРАДЕЦ!!!

Преди смятах ББ просто за един жалък политически мастурбант, празнодумец и пърчо, с ниско челце и ниска интелигентност - но откак ми станаха ясни някои неща покрай все още очакваното начало на строежът на боклукова фабрика и подписаните договори за метрото, в което се дават стотици милиони за строеж на вече построени отсечки, осъзнах, че този индивид е и крадец - и то ужасно на едро - в мащаби непознати за Софиянски напримерно.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          за съжаление това е .... СОФИЯ, залята от боклуци.... и реална опасност от възникване на епидемии:

а това е един от подлезите на НДК!!!!!!!!!!!!!!!1

http://www.novini.bg/grazhdani_gazya...tails_561.html

tva mi mqza , qa na Pozitano , qa na Tri ushi ;D

Коментар

• за съжаление това е .... СОФИЯ, залята от боклуци.... и реална опасност от възникване на епидемии:

а това е един от подлезите на НДК!!!!!!!!!!!!!!!1

http://www.novini.bg/grazhdani_gazya...tails_561.html

Коментар

Софиянски можеше да ти каже едно здрасти сутрин около мегдана... този не можеш да го видиш от охрана ... а кой има много охрана???

Вие не гласувахте ли за него? Ако не , то за кого гласувахте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Ха-ха, Императоре ! Много емоционален коментар !
                  Но за да стигнем до "ДЪНОТО" и да започнем отначало ни е нужен точно премиер като Бате Бойко !!!!
                  .....и като препоръка - финансов министър - Волен Сидеров !!!

Коментар

• Преди смятах ББ просто за един жалък политически мастурбант, празнодумец и пърчо, с ниско челце и ниска интелигентност - но откак ми станаха ясни някои неща покрай все още очакваното начало на строежът на боклукова фабрика и подписаните договори за метрото, в което се дават стотици милиони за строеж на вече построени отсечки, осъзнах, че този индивид е и крадец - и то ужасно на едро - в мащаби непознати за Софиянски напримерно.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                      Първоначално изпратено от josif
                      ти кажи кога ще се извиниш дето си използвал кризата 96-97 г.за да се облагодетелстваш бе червено мекере...

Няма за какво да се извинявам. Аз съм безкрайно умен, находчив и много мъдър. Благодарение на тези си качества при кризата изкарах купища пари. Балъците естествено изгубиха спестяванията си и парите си. Балъкът си е балък и винаги е преебан. И с криза и без криза. Първо им бяха виновни пирамидите, после кризата а след това кой ли не. През 2008 год. бунаците изгубиха на борсата парите си, спестяванията си, а доста от тях и жилищата си. И на тези тъпаци ли да се извинявам? Когато им давах мъдри съвети тук във форума ме псуваха на майка. Това, че сега духат супата може само да ме радва. На бунаците и препоръки да правиш пак ще изгубят парите си. Правило без изключения. Балъците са за това, за да можем да живеем добре ние тарикатите.
                      Ето още един дето си вярва на това дето го е написал.Боже колко мъка има по този свят.Момче събуди се и си извади ръката от контакта................

Коментар

• Може Бате Бойко да не стане бъдещия премиер,но предпочитам него,баба Настя-трактористката или дори кварталния помияр пред самодоволните и тъпи комунисти,които за пореден път заведоха страната до пълно фиаско..
                        О.к -не искате Бойко за премиер-вземете Р.Овч.и си го направете премиер,за да може да доокраде каквото остана и да ви доведе дотам, докъдето не можа с Жан Виденов преди 10 години..

Коментар

Днес обикалях София като свободен човек и видях, че става вси по-голяма кочина.... не ме убиха!!!
                          Мръсотия и свинщина ...... ОСТАВКА ЗА КМЕТА, ОСТАВКА ЗАРАДИ ВСИЧКО ТОВА!!!

Първоначално изпратено от Shemata
                          Стамболов,

не знам какво ти е мнението за ББ, но се надявам да разбереш колко е вреден този човек за БГ!!!

и аз му бях много фен до 2003-2004... но впоследствие колкото повече разбирам от икономика, толкова повече разбирам, че той не може да направи нищо за БГ, той е много слаб.... ИНАК ДА НАПРИКАЗКИ ВСЕ ОЩЕ МНОГО ХОРА МУ ВЯРВАТ ... НО думите са лесни да ги кажеш и обещаеш ... а да направиш нещо е ИСТИНАТА!!!, ББ досега където и да е бил нищо не е напрвил... Докато беше генерален секретар на МВР се извършиха над 150 поръчкови убийства и той неможа нищо да разкрие... => или е много слаб или е свързан с престъпниците......
                          просто няма какво да говорим за него...

Първоначално изпратено от Стамболов
                          Първоначално изпратено от Shemata
                          hehehehe и това е вярно....

инак не е лош човек Бат Бойко... сигурен съм, че иска да направи нещо за държавата и за хорицата но не му се отдават на него нещата....
                          Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов изнесе доклад за визията на ГЕРБ в борбата с престъпността и корупцията.

В изказването си г-н Борисов акцентира, че най-големите потърпевши от ситуацията в България са гражданите на страната, които пряко усещат пробемите в ежедневието си. Борисов подчерта, че Брюнер е единственото име, което българите знаят като инстанция за борба с корупцията. Да не забравяме, че България е страна, която трудно се отърсва от комунистическото си минало, припомни Бойко Борисов. Хора на важни държавни постове са назначавани от премиер и президент от БСП и тези назначени хора не застават срещу назначилите ги, коментира Бойко Борисов и предложи, ОЛАФ да следи от близо ситуацията в България.
                          Франц Херман Брюнер – директор на ОЛАФ – европейската служба за борба с измамите, коментира, че България продължава да е място, където голяма част от евросредствата не могат да бъдат използвани по предназначение. Сериозно внимание беше обърнато на последните събития по спрените средства от еврофондовете за България. Общото заключение на лекторите беше, че българските власти не правят достатъчно, за да подобрят ситуацията в страната, и че не се полагат усилия за усвояването на евросредствата, а борбата с корупцията по високите етажи на властта е недостатъчна. По-голяма част от проблемите все още са неразрешени и всички европартньори настояха България да предприеме решителни мерики за спирането на корупционните практики.
                          Директора на ОЛАФ Франца Брюнер подчерта, че хората, работещи с фондовете, се сменят често. В заключение Брюнер подчерта, че неговата персонална цел е, докато той си тръгне от ОЛАФ, България да бъде на правилния път и корупцията да не е първото нещо, което да изниква в главата на
                          човек, когато се спомене името на страната ни.
                          Припомняме, че лидерът на ПП ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов участва на Срещата на високо равнище на партиите членки на Европейската народна партия (ЕНП. Форумът се провежда в Брюксел и е по покана на Вилфред Мартенс, председател на Европейската народна партия. Дневният ред предвижда да бъде обсъдена подготовката на Европейския съвет, който ще се проведе на 11 и 12 декември.
                          Ето ви един пример защо ми харесва Бойко Борисов:
                          Заради тройния януарски удар на управляващите срещу западната стратегия за противопоставяне на руската енергийна експанзия управлението на тройната коалиция и нейният неуправляем ментор Г. Първанов изпаднаха в евроатлантическа изолация - Първанов не е стъпвал от тогава в столица на ЕС или НАТО, а Станишев стъпва по тези места вече като нестинарка - все по-рядко и със затихващи конвулсии (миналата седмица беше унизен в Берлин, където канцлерът Меркел прие по същото време софийския кмет Борисов, но не и него).

Коментар

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            "След думите на транспортния министър Мутафчиев и вицепремиера Плугчиева водещата се обърка и не даде думата на кмета Бойко Борисов.

Градоначалникът реагира на това като каза, че за да се направи ПР на правителството, може и да не му дават думата.

По-късно, след края на водосвета, Борисов дори изрази и недоумението си, че на официалната церемония е поканена и вицепремиерът Меглена Плугчиева.

"Не виждам къде е приносът й и ролята. Най-вероятно е дошла за снимката", заяви кметът."
                            Ще плачете за социализма, мишки нещастни.
                            А вие ще сънувате властта през крив макарон... ПАЛЯЧО !!!

Коментар

"След думите на транспортния министър Мутафчиев и вицепремиера Плугчиева водещата се обърка и не даде думата на кмета Бойко Борисов.

Градоначалникът реагира на това като каза, че за да се направи ПР на правителството, може и да не му дават думата.

По-късно, след края на водосвета, Борисов дори изрази и недоумението си, че на официалната церемония е поканена и вицепремиерът Меглена Плугчиева.

"Не виждам къде е приносът й и ролята. Най-вероятно е дошла за снимката", заяви кметът."
                              Ще плачете за социализма, мишки нещастни.

Коментар

• "След думите на транспортния министър Мутафчиев и вицепремиера Плугчиева водещата се обърка и не даде думата на кмета Бойко Борисов.

Коментар

X