Бат Бойко е пуснал някаква мелница за прерабока на строителни отпадъци. Дадоха го по новините. За това заслужава адмирации. Браво на кмета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бате Бойко, новият български премиер!
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.dnes.bg/article.php?id=60675
Без коментар. След просяците, остава да легализират уличните фльорци и каруците и да въведат шофьорски книжки за водач на превозно средство с животинска тяга. На кой му пука, че като дойде европеец в "европейската" столица на "европейска" България и като види гореизброените "възточни прелести" както казваше горкият Алеко преди сто и кусур години, гледа като теле и се чуди къде е попаднал !!!
Ами аре да узаконим и търговците на дрога - и те си изкарват прехраната един вид, че и семейства хранят...
Баси !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Остап - Мартин имаше много по-добри идеи от Б.Б. Впрочем то това не е постижение де - то и аз имам по-добри идеи от същият и трима от всеки четирима на улицата - просто защото Б.Б. е малоумен.
Самият факт, че днес пътувам цял час до офисът, при положение че именно с цел по-добро придвижване, тръгнах за работа в 12 часът, вече е показателен. Ако трябваше да ида в 9, сигур трябваше да тръгна в 6.30.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidТака мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.
Карай. Кесаревото-кесарю...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidТака мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.
Карай. Кесаревото-кесарю...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБате Пешо - те щото хората ходят за гъби, докато мангалите и турците гласуват под строй, затова сме на тоя хал !!! ВСИЧКИ трябва да гласуваме, за да се оттървем от тая измет, която ни язди !!!!
Ников - ами той вече почна да краде - само заради договорите, подписани за строежът на новите отсечки на метрото стигат, за да бъде вкаран Б.Б, а и не само той, до живот в пандизът !!!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от trolaСДС това е истинската дясна партия в България !
Коментар
-
Бате Пешо - те щото хората ходят за гъби, докато мангалите и турците гласуват под строй, затова сме на тоя хал !!! ВСИЧКИ трябва да гласуваме, за да се оттървем от тая измет, която ни язди !!!!
Ников - ами той вече почна да краде - само заради договорите, подписани за строежът на новите отсечки на метрото стигат, за да бъде вкаран Б.Б, а и не само той, до живот в пандизът !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Това с бате Бойко ще е поредния цирк в България.Аз лично мисля че еднопартийна власт повече не ни тябва а трябват коалиции за управление.Не желая да ме управляват ченгета.Това са прости мързеливи хора които се занимават само с доноси клевети и интриги.Бате Бойко просто ме разсмива а икономическото му гуру прилича на на брата на току що сгоден циганин а какво говори само.Това ако тръгнат да го правят 96 та година ще е бледо копие.На Бойко все някой му пречи той е куха медийна звезда.Няма и кв.сантиметър нов асфалт дето да не го е открил той и заслугата да не е негова а за всички лоши работи са виновни другите правителството светия синод нато европейския съюз.Бойко е продукт на задкулисната олигагархия която и сега управлява.Тъп и със огромно самочувствие.Аз бих призовал никой да не ходи да гласува да отидат само роднините на кандидатие примерно около 2-3000 човека а народа за гъби.Тези досегашните политици за нищо не стават омръзна ми да им гледам тъпите нагли и крадливи муцуни
Коментар
Коментар