IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бате Бойко, новият български премиер!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бат Бойко е пуснал някаква мелница за прерабока на строителни отпадъци. Дадоха го по новините. За това заслужава адмирации. Браво на кмета.

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=60675

Без коментар. След просяците, остава да легализират уличните фльорци и каруците и да въведат шофьорски книжки за водач на превозно средство с животинска тяга. На кой му пука, че като дойде европеец в "европейската" столица на "европейска" България и като види гореизброените "възточни прелести" както казваше горкият Алеко преди сто и кусур години, гледа като теле и се чуди къде е попаднал !!!
      Ами аре да узаконим и търговците на дрога - и те си изкарват прехраната един вид, че и семейства хранят...
      Баси !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Остап - Мартин имаше много по-добри идеи от Б.Б. Впрочем то това не е постижение де - то и аз имам по-добри идеи от същият и трима от всеки четирима на улицата - просто защото Б.Б. е малоумен.
        Самият факт, че днес пътувам цял час до офисът, при положение че именно с цел по-добро придвижване, тръгнах за работа в 12 часът, вече е показателен. Ако трябваше да ида в 9, сигур трябваше да тръгна в 6.30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
          Така мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.
          - И софиянци затова за кмет гласуват, макар Бойко да е от Банкя.
          Карай. Кесаревото-кесарю...
          Да.И откакто взе властта на местно ниво Банкя се подобрява малко по малко.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
            Така мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.
            То на тези избори нямаше за кого да се гласува. Мартин е обсолютен идиот а Дончевата устата куха лейка. Пожарникаря стоеше най-добре. Но на праламентарните избори няма да е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
              Аз пък номинирам фенката на Станишев Ирина от Костинброд за шеф на ДАМС.
              а аз номиниран ОСТАП БЕНДЕР за чистач на тоалетните в парламента без заплата както се казва ЗА РОДИНУ !!

Коментар

• Аз пък номинирам фенката на Станишев Ирина от Костинброд за шеф на ДАМС.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                  номинирам Радослава за вице
                  Защо не...

Коментар

• Така мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Бате Пешо - те щото хората ходят за гъби, докато мангалите и турците гласуват под строй, затова сме на тоя хал !!! ВСИЧКИ трябва да гласуваме, за да се оттървем от тая измет, която ни язди !!!!

Ников - ами той вече почна да краде - само заради договорите, подписани за строежът на новите отсечки на метрото стигат, за да бъде вкаран Б.Б, а и не само той, до живот в пандизът !!!
                      Аз написах че никой не трябва да ходи да гласува освен роднините на кандидатите те няма как да се спрат.За истинските турци мисля че са едни изключително честни работливи и чисти хора.Виж циганите са друга работа.Там има и свестни ама и много мизерници.Живея в село дето има доста мангали и виждам че те имат двойнствено значение.почистиха полето от почти всички боклуци дето стават за вторични суровини,евтина работна ръка са за черна работа и пазар за стари неща дето иначе отиват на боклука.Мой познат стана милионер от далавери с тях.Ако човек е малко по умен и гаден може много лесно да направи много пари.Ако знаете само с каква лихва им отпускат заеми като я сметна за година към 5-6000% излиза да няма грешка и не банки правят това .Много от живещите в София и хал хабер си нямат за какво говоря.Циганите изключително лесно се манипулират и управляват.Те и най лесно се купуват за изборите..........но има и много дето са неграмотни и нямат въобще лични карти.При положение че кандидатите са все едни и същи вече 20години какво ще промени броят на гласувалите.Аз лично не мисля че СДС ДСБ Царя или Мафиянски са нещо добро за страната.Тройната коалиция също.Това е една плутокрация която започна и да се жени помежду си.На Мафиянски щерката е на Черепа със синчето да не изреждам и други такива.Трябват умни и честни хора за управлението а аз не виждам такива.Виждам една кохорта посредствени и прости хора дето обикалят партиите за да се докопат до власт.Колкото един човек е по прост и некадърен толкова повече драпа за власт за да избива комплекси.Това са хора които разбират властта като разкош раболепие ядене и пиене на аванта забогатяване жени.Това винаги е завършвало зле и световната история го доказва постоянно.Тя простотията винаги е обичала изявата.Това е описано в световната класическа литература доста добре и си мисля че с тях трябва да се занимават науката и медицината.Тези хора нямат никакъв шанс при честна конкуренция с умните способните талантливите затова им трябват партии.Властта трябва да е средство за да се подобри положението в страната а не цел с която после да се опитваш да властваш и гавриш с другите хора.Така мисля аз и затова гласувам само за кмет на селото в което живея.

Коментар

• Абе то се е видяло, че пак вървим към народна власт.

Коментар

• номинирам Радослава за вице
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                            СДС това е истинската дясна партия в България !
                            Seconded

Коментар

• Бате Пешо - те щото хората ходят за гъби, докато мангалите и турците гласуват под строй, затова сме на тоя хал !!! ВСИЧКИ трябва да гласуваме, за да се оттървем от тая измет, която ни язди !!!!

Ников - ами той вече почна да краде - само заради договорите, подписани за строежът на новите отсечки на метрото стигат, за да бъде вкаран Б.Б, а и не само той, до живот в пандизът !!!

Коментар

• Това с бате Бойко ще е поредния цирк в България.Аз лично мисля че еднопартийна власт повече не ни тябва а трябват коалиции за управление.Не желая да ме управляват ченгета.Това са прости мързеливи хора които се занимават само с доноси клевети и интриги.Бате Бойко просто ме разсмива а икономическото му гуру прилича на на брата на току що сгоден циганин а какво говори само.Това ако тръгнат да го правят 96 та година ще е бледо копие.На Бойко все някой му пречи той е куха медийна звезда.Няма и кв.сантиметър нов асфалт дето да не го е открил той и заслугата да не е негова а за всички лоши работи са виновни другите правителството светия синод нато европейския съюз.Бойко е продукт на задкулисната олигагархия която и сега управлява.Тъп и със огромно самочувствие.Аз бих призовал никой да не ходи да гласува да отидат само роднините на кандидатие примерно около 2-3000 човека а народа за гъби.Тези досегашните политици за нищо не стават омръзна ми да им гледам тъпите нагли и крадливи муцуни

Коментар

Working...
                                X